לא יודע מה הקטע שלכם עם מגילות פוליטיות ארוכות.
אי אפשר לקרוא את זה, ואי אפשר להתייחס לזה.
מתפזרים לכל הכיוונים, עדיף שתקחו ריטלין.
אני אסתפק בקשקוש מדגמי אחד: ברק פסול כי היה חבר של הפדופיל ואין בכלל צורך לחקור, ומצד שני השמאל לא בסדר
כי לא נותנים לביבי חזקת חפות במקרה שנחקר כבר שנים,
חבר המשפחה החליט על כתבי אישום, והנאשם מנסה לבטל
את המשפט של עצמו.
המקלדת לא נשברת כשממציאים לוגיקה כזאת?
וכדאי להרגע, ביבי תמיד מנצח, אפשר להוריד את הטונים.
CrazyRed7 כתב:
יש להם בסיס של 5 מנדטים גם אחרי שגנץ ישתה אותם.
יעברו.
רק תזכור שעוצמה+הבית היהודי עברו באיזה 20 אלף קולות את אחוז החסימה(אם אני זוכר נכון) בבחירות באפריל. עכשיו הם לבד כשיש להם את ימינה על הראש.
בדיוק.
ובגלל זה אני לא קונה את כל סקרי הפייק שהם עוברים!! בן גביר שמתיימר להיות סו קולד איש אמת משחק במודע רולטה עם קולות הימין ועתיד המדינה!! נקבל את גנץ ולפיד וזה 100% על הראש שלו!!
ליברמן עם 8-10 מנדטים ולאף אחד אין מושג מי ברשימה שלו חוץ ממנו. עשה הון פוליטי על הפחד ממשלה חרדית.
רוב העם זה מרכז ימין רעיונית. שתהיה ממשלת אחדות כשביבי מתחיל - נותן שנתיים וחופף את גנץ לכהונה שלו (מקווה שלפיד לא יזכה לתואר ראש הממשלה).
ביבי יסגור 15 שנים כראש ממשלה ויפרוש עם טעם טוב והערכה מקיר לקיר, כפי שבתכלס מגיע לו.
Guevara כתב:ליברמן עם 8-10 מנדטים ולאף אחד אין מושג מי ברשימה שלו חוץ ממנו. עשה הון פוליטי על הפחד ממשלה חרדית.
רוב העם זה מרכז ימין רעיונית. שתהיה ממשלת אחדות כשביבי מתחיל - נותן שנתיים וחופף את גנץ לכהונה שלו (מקווה שלפיד לא יזכה לתואר ראש הממשלה).
ביבי יסגור 15 שנים כראש ממשלה ויפרוש עם טעם טוב והערכה מקיר לקיר, כפי שבתכלס מגיע לו.
כחול לבן טיפסו על עץ גבוה מדי כשצהירו שלא ישבו עם ביבי.
הם בונים על הדחת נתניהו בתוך הליכוד. דמוקרטיה במיטבה.
סולד מליברמן, אבל הוא סוף סוף עושה מהלך נכון וראוי.
זה זמן למפלגת אחדות. בסוף כחול לבן + ליכוד זה הבייס של עם ישראל, אין לי ספק שהרוב השפוי פה מעדיף את זה מאשר ממשלה כלשהי צרה שנסחטת ע"י מיעוטים קיצוניים.
מקווה שביבי יוריד מהאגו שלו וגנץ יחזור בו מעניין ה"לא נשב עם ביבי".
הסולם הביטחוני הוא אחלה דרך לרדת מהעץ.
לצערי אני בספק שביבי ישתף פעולה.
yossi כתב:סולד מליברמן, אבל הוא סוף סוף עושה מהלך נכון וראוי.
זה זמן למפלגת אחדות. בסוף כחול לבן + ליכוד זה הבייס של עם ישראל, אין לי ספק שהרוב השפוי פה מעדיף את זה מאשר ממשלה כלשהי צרה שנסחטת ע"י מיעוטים קיצוניים.
מקווה שביבי יוריד מהאגו שלו וגנץ יחזור בו מעניין ה"לא נשב עם ביבי".
הסולם הביטחוני הוא אחלה דרך לרדת מהעץ.
לצערי אני בספק שביבי ישתף פעולה.
ממשלת אחדות זאת אחלה סיסמא, בפועל זה אומר בוא נקים ממשלה ללא שום דרך מוגדרת, העיקר שיגידו אחדות