בחירות 2019S

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי אדום זקן »

gooner כתב:לא הבנתי ממה נעלבת ומי זלזל באינטליגנציה שלך.
כשכתבתי על התמודדויות עבר התכוונתי שפעם היו
התמודדויות רציניות, שמיר מול שרון, דוד לוי ומודעי וגם לנתניהו בתחילת הדרך היו יריבים, שוב שרון ודוד לוי ואחר כך סילבן שלום.
אבל כבר הרבה שנים אין יותר התמודדויות אמיתיות.

לגבי התפיסה שהדבר הכי חשוב הוא לשלוט, שיהיה לבריאות.
מבחינתי יש הרבה דברים שאם חייבים לעשות אותם בשביל לשלוט, אני מעדיף להפסיד.

לדעתי אתה קצת נאיבי אם אתה חושב שלנתניהו אין
שליטה על מנגנוני המפלגה. אין לי גם מושג מה נדרש
כדי להחליף את נתניהו מבחינת התקנון, אבל ייתכן שזה
מרכז המפלגה ולא פריימריז, לא יודע.
מה יש לי להעלב ממך? אל תיתן לעצמך קרדיטים.
כל מי ששכל בראשו מבין שלאף אחד לא היה סיכוי להתמודד מולו אז למה לטרוח?
וכן הדבר החשוב הוא לשלוט,כך קובעים סדר יום,כך מוציאים אג'נדה לפועל,כך מקדמים דברים ונושאים שקרובים לליבו של מצביע ליכוד.
אבל.. אתם זה כמו אוהדי הפועל ת"א לא רוצים אליפות,העיקר שמכבי יפסידו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

CrazyRed7 כתב:לא חייב פריימריז כדי להדיח יו"ר.
מצד שני מי שינהיג פוטש כזה ישרף בפריימריז שלאחר מכן. שום דבר לא יעזור לו, בליכוד לא אוהבים בוגדים.

אגב, לא אתפלא אם נתניהו יקיים פריימריז בזמן הקרוב.
די בטוח שחייבים את אישור המתפקדים כדי להדיח יו"ר מכהן.
הפריימריס לפי לוח הזמנים אמורים להתקיים מתישהו ב- 2020

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני מנסה להבין רק דבר אחד.
לכחול לבן מותר לפסול את ביבי ובשיא חוצפתם לדרוש שיוחלף במישהו אחר בליכוד אחרי שנבחר בצורה סופר דמוקרטית במפלגה שלו+קיבל תמיכה רחבה לא פחות מכחול לבן בבחירות.
לליברמן מותר לפסול את החרדים/הציונות הדתית.
אז למה לימין שהתאחד לבלוק חוסם אסור להישאר בעמדותיהם?
למה ליברמן יכול לשים ז** על כולם ולא להיכנס לקואליציה שישב בה מאתיים שנה ולביבי אסור לסרב לקואליציה שתסרס אותו ותבעט אותו בהזדמנות הראשונה?

יש מופע צביעות לא קטן במחנה רק לא ביבי(לא שזה מפתיע, כן?). אם נלך לבחירות בפעם השלישית זה גם בגלל ביבי, גם בגלל גנץ-לפיד וגם בגלל ליברמן באותה מידה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

לולא כתבי האישום המרחפים ברקע, הייתי מסכים.
אך מה לעשות, הם לא יעלמו.
אותו ביבי, דרש מאולמרט להתפטר על פחות מזה.
בדר"כ נאה דורש נאה מקיים, בטח רה"מ שאמור להוות דוגמא ומופת לציבור.
אבל את ביבי מעניין ביבי בלבד, הוא מצפצף על כל השאר.
בשבילו לשקר, לעשות ספינים, להסית נגד ציבור או מוסדות מדינה ולהפר חוקים מסוימים ביודעין (כמו להתראיין ביום הבחירות לתחנות רדיו, לכנס מסע"ת "דרמטית" ואז לעשות ממנה תעמולת בחירות וכו'), להשתמש במצב הביטחוני לטובתו האישית זה דבר שבשגרה.
בגלל הסיבות הללו את הקול שלי הוא איבד.

ואנשים לא הצביעו ביבי, הם הצביעו ליכוד.
אם כבר הנושא הזה, כל המעברים של אנשים מסוימים למפלגות לא הוכיח את עצמו בבחירות.
אם זה בנט ושקד שחזרו לבית היהודי ולא הרימו סנטימטר מעלה, אם זה ברק למחנה הדמוקרטי ואם זה כחלון+פייגלין לליכוד. שלושת המהלכים הללו לא הניבו אף גידול, אם כבר להפך.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yossi כתב:לולא כתבי האישום המרחפים ברקע, הייתי מסכים.
אך מה לעשות, הם לא יעלמו.
אותו ביבי, דרש מאולמרט להתפטר על פחות מזה.
בדר"כ נאה דורש נאה מקיים, בטח רה"מ שאמור להוות דוגמא ומופת לציבור.
אבל את ביבי מעניין ביבי בלבד, הוא מצפצף על כל השאר.
בשבילו לשקר, לעשות ספינים, להסית נגד ציבור או מוסדות מדינה ולהפר חוקים מסוימים ביודעין (כמו להתראיין ביום הבחירות לתחנות רדיו, לכנס מסע"ת "דרמטית" ואז לעשות ממנה תעמולת בחירות וכו'), להשתמש במצב הביטחוני לטובתו האישית זה דבר שבשגרה.
בגלל הסיבות הללו את הקול שלי הוא איבד.

ואנשים לא הצביעו ביבי, הם הצביעו ליכוד.
אם כבר הנושא הזה, כל המעברים של אנשים מסוימים למפלגות לא הוכיח את עצמו בבחירות.
אם זה בנט ושקד שחזרו לבית היהודי ולא הרימו סנטימטר מעלה, אם זה ברק למחנה הדמוקרטי ואם זה כחלון+פייגלין לליכוד. שלושת המהלכים הללו לא הניבו אף גידול, אם כבר להפך.
הם לא יכולים להחליט מי יעמוד בראשות הליכוד ואין להם גם זכות, למפלגה הזמנית הזאת.
הם יכולים להגיד בצורה מאוד פשוטה "אנחנו עם הליכוד לא יושבים".
כל עוד הם יתנו את זה במי יעמוד בראשות הליכוד,מרכז הליכוד לא יאשר זאת בשום אופן,זה משהו שלא עושים לליכוד,לא קובעים לו מי יעמוד בראשו.
ואגב סתם שתדע אצה קורא לזה הסתה,אנחנו קוראים לזה לשים את האמת הלא נעימה בפרצוף.
שהוא אומר שמערכת המשפט שמאלנית ובעלת כח רב מדי,הוא משקר?
שהוא אומר שהערבים רוצים להשמיד אותנו,הוא משקר?
פשוט לא נוח לכל האליטות לשמוע את האמת אז כולם מצייצים.
אני יכול להסכים שהבחירות האחרונות היו מיותרות והתחושה הייתה שהוא לא מקים ממשלה בשל גחמות אישיות.
בגדול אמרתי את דעתי,נתניהו זכויות רבות לו במדינתנו,אחד המנהיגים הדגולים שהיו כאן,קשה לי לראות איך הוא בונה ממשלה וממשיך לכהן,זמנו תם וצריך להתקדם גם אם לא עכשיו אז עוד שנה שנתיים גג,למשפט הוא יילך.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אדום זקן כתב: הם לא יכולים להחליט מי יעמוד בראשות הליכוד ואין להם גם זכות, למפלגה הזמנית הזאת.
הם יכולים להגיד בצורה מאוד פשוטה "אנחנו עם הליכוד לא יושבים".
כל עוד הם יתנו את זה במי יעמוד בראשות הליכוד,מרכז הליכוד לא יאשר זאת בשום אופן,זה משהו שלא עושים לליכוד,לא קובעים לו מי יעמוד בראשו.
ואגב סתם שתדע אצה קורא לזה הסתה,אנחנו קוראים לזה לשים את האמת הלא נעימה בפרצוף.
שהוא אומר שמערכת המשפט שמאלנית ובעלת כח רב מדי,הוא משקר?
שהוא אומר שהערבים רוצים להשמיד אותנו,הוא משקר?
פשוט לא נוח לכל האליטות לשמוע את האמת אז כולם מצייצים.
אני יכול להסכים שהבחירות האחרונות היו מיותרות והתחושה הייתה שהוא לא מקים ממשלה בשל גחמות אישיות.
בגדול אמרתי את דעתי,נתניהו זכויות רבות לו במדינתנו,אחד המנהיגים הדגולים שהיו כאן,קשה לי לראות איך הוא בונה ממשלה וממשיך לכהן,זמנו תם וצריך להתקדם גם אם לא עכשיו אז עוד שנה שנתיים גג,למשפט הוא יילך.
לכחול לבן אין שום בעיה ללכת לממשלת אחדות, שזו מה שהמדינה הזו הכי צריכה כרגע.
אין להם שום סיבה לפסול את הליכוד, שזו מפלגה שמיליון איש בחרו בה.
בואו נתעורר, הבייס של ישראל מורכב מכחול לבן + ליכוד. השאר מהווים אחוזים קטנים יותר מהחברה בישראל. בטח החברה היהודית בישראל.
ללכת לממשלה צרה שתתן לקיצוניים כח הרבה יותר מהייצוג שלהם בעם זה העקום, זה הלא נכון.
אין שום הבדל אידיאולוגי בין כחול לבן לליכוד, אז תחסכו ממני את ה"אידיאולוגיה". רק לפני חודשיים ביבי פנה לכל מפלגות השמאל והציע להם הצעות מרחיקות לכת כדי שיתנו לו ממשלה צרה.
כן יש להם סיבה לפסול אדם שעומד לעמוד לשימוע בגין 3 תיקים משפטיים, כאמור על פחות מזה אותו אדם דרש מאחר להתפטר. אז לא זכור לי שיצאת נגד האמירות הללו. להפך.

העובדה שיש פה בן אדם שלוקח את המדינה כבת ערובה, והציבור עוד תומך בזה היא הזויה בעיניי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב: לכחול לבן אין שום בעיה ללכת לממשלת אחדות, שזו מה שהמדינה הזו הכי צריכה כרגע.
בואו נתעורר, הבייס של ישראל מורכב מכחול לבן + ליכוד. השאר מהווים אחוזים קטנים יותר מהחברה בישראל. בטח החברה היהודית בישראל.
ללכת לממשלה צרה שתתן לקיצוניים כח הרבה יותר מהייצוג שלהם בעם זה העקום, זה הלא נכון.
אין שום הבדל אידיאולוגי בין כחול לבן לליכוד, אז תחסכו ממני את ה"אידיאולוגיה". רק לפני חודשיים ביבי פנה לכל מפלגות השמאל והציע להם הצעות מרחיקות לכת כדי שיתנו לו ממשלה צרה.
כן יש להם סיבה לפסול אדם שעומד לעמוד לשימוע בגין 3 תיקים משפטיים, כאמור על פחות מזה אותו אדם דרש מאחר להתפטר. אז לא זכור לי שיצאת נגד האמירות הללו. להפך.

העובדה שיש פה בן אדם שלוקח את המדינה כבת ערובה, והציבור עוד תומך בזה היא הזויה בעיניי.
אחלה תירוץ מצאו בכחול לבן.
מופע צביעות אחד גדול.

גם התאוריה שביבי דואג רק לביבי לא מתיישבת לי.
זכור לי שרק לפני מספר חודשים הוא ניסה לפתות את גבאי להיכנס לממשלה בתמורה לויתור על החסינות.

אז כחול לבן לא מוכנה לשבת עם ביבי, וליברמן שמאז ומתמיד דאג רק לעצמו והוא האשם העיקרי למצב שנקלענו אליו מכפיל את כוחו והופך לאביר הדמוקרטיה.
אבל רק ביבי אשם. שיפרוש. שישים את המפתחות.

מדהים כמה התקשורת בארץ מעצבת דעת קהל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yossi כתב: לכחול לבן אין שום בעיה ללכת לממשלת אחדות, שזו מה שהמדינה הזו הכי צריכה כרגע.

לא הבנתי מה פשר התגובה שלך?
מי דיבר על פערים באידיאלוגיה?
מי אמר שלא רוצים ממשלת אחדות?
נאמר בצור מאוד מפורשת,לכחול לבן אין זכות להתנות התניות למי יעמוד בראשות כל מפלגה.
עד שאין כתב אישום כולם צריכים לשבת בשקט בלי לבלבל במוח.
אם נתניהו יהיה תחת כתב אישום כולם מסכימים שהוא יצטרך ללכת,עד אז יש זמן.
בעיקרון כתב אישום הוא כתב אישום ולא משנה על מה,אבל במיקרו להשוות בין מה שעשה אולמרט לבין מה שחשוד נתניהו זה הזיה.
האחד הכניס מעטפות כסף לכיס,השני רצה סיקור אוהד ועד היום לא יודעים מה ואן נתן בתמורה.
ממש דומים המקרים,מאוד אפילו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: אחלה תירוץ מצאו בכחול לבן.
מופע צביעות אחד גדול.

זכור לי שרק לפני מספר חודשים הוא ניסה לפתות את גבאי להיכנס לממשלה בתמורה לויתור על החסינות.

אז כחול לבן לא מוכנה לשבת עם ביבי, וליברמן שמאז ומתמיד דאג רק לעצמו והוא האשם העיקרי למצב שנקלענו אליו מכפיל את כוחו והופך לאביר הדמוקרטיה.

המשפט האחרון שלך מסכם את הכל.
נשבע לך שמי שהצביע לכחול לבן 90% לא מכירים את המצע שלהם בשום תחום.
אבל מה,העיקר לא ביבי.
נטו עיצוב דעת קהל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

כולם מדברים על אחדות ועולה תהייה משמעותית- עד כמה קואליציה שמורכבת מליכוד וכחול לבן תהיה בעלת כיוון ברור ברמה הפרקטית? לאן נלך במצב כזה? ליברליזציה? ריכוזיות? או שמא נעמוד במצב סטטי?
אין לי תשובה חד משמעית ואשמח לשמוע את המבוגרים יותר על סמך ניסיון בחיים תחת ממשלות אחדות
תעקרו לרגע את הדיון ברמה המדינית-ביטחונית שהרי לא נראה פריצת דרך משמעותית לא במו״מ עם הפלסטינים ולא שינויים משמעותיים בהיבט הביטחוני אלא תנסו להתרכז במדיניות כלכלית נטו

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: המשפט האחרון שלך מסכם את הכל.
נשבע לך שמי שהצביע לכחול לבן 90% לא מכירים את המצע שלהם בשום תחום.
אבל מה,העיקר לא ביבי.
נטו עיצוב דעת קהל.
מסכים מאוד. תקשורת ההמונים במדינה לא מעוניינת לעודד שיח פוליטי מכובד וענייני אלא להיפך- מתעסקת בצהוב, לוקחת צד ואף מלבה את ההסתה במידת מה

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

אדום זקן כתב: אם נתניהו יהיה תחת כתב אישום כולם מסכימים שהוא יצטרך ללכת,עד אז יש זמן.
השימוע בעוד שבועיים. הדיבור הוא שאם הוא לא יצליח לגרום בשימוע הזה לשינוי משמעותי, כתב אישום הוא עניין של כמה שבועות

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

hb7 כתב: השימוע בעוד שבועיים. הדיבור הוא שאם הוא לא יצליח לגרום בשימוע הזה לשינוי משמעותי, כתב אישום הוא עניין של כמה שבועות
בינתיים יש טענות שלא נמסרו לפרקליטיו כל חומרי החקירה וכך מונעים ממנו אפשרות להגן על עצמו כראוי

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

dor69 כתב: בינתיים יש טענות שלא נמסרו לפרקליטיו כל חומרי החקירה וכך מונעים ממנו אפשרות להגן על עצמו כראוי
אם זה היה נכון היו דוחים לו את השימוע...מה שלא קרה,אני לא בטוח שהם מחויבים למסור הכול לקראת השימוע

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב: אחלה תירוץ מצאו בכחול לבן.
מופע צביעות אחד גדול.

גם בלי חוק חסינות, כל עוד הוא ראש ממשלה החוק הנוכחי יכול להגן עליו.
לכן הוא ימכור הכל כדי להיות ראש ממשלה כשיוגש נגדו כתב אישום.
אתה עדיין מתחמק מהשאלה, למה דרש מאולמרט להתפטר על הרבה פחות מזה, זה אכבר צביעות.

ובואו ניזכר בכלל למה הלכנו לבחירות מלכתחילה.
מרגע שליברמן התפטר, ביבי לא הפסיק לחפור לבנט על "אחריות לאומית בעת זמן רגיש מבחינה ביטחונית".
ברגע שהיה התפתחות בתיק שלו, מיד הפיל את הממשלה. ממש "רגישות ביטחונית", פשוט עלוב.

להאשים את ליברמן זה נוח, אני יכול גם להאשים את החרדים.
לא כולם צריכים לרקוד לפי החליל שלהם. שיתרגלו.
על סמנטיקה שטותית הם הפילו, ככה זה שאתה שיכור מכח.

לגבי המשפט האחרון, לא מזלזל לרגע באינטילגנציה שלכם, אין צורך בלזלזל בשלי.
הצבעתי לליכוד פעמיים בעבר, ביבי משתין מהמקפצה וזה הזמן שהוא ילך הביתה.
את הטרור המחשבתי שלו שיפעיל על אחרים.

שלח תגובה