בחירות 2019S

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yossi
הודעות: 16560
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 12:33
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי yossi »

yossi כתב: 1. הפסילה של ביבי ע"י מחנה לא ביבי לגיטימית אך ורק בשל החשדות כלפיו והאפשרות לכתב אישום.
לטעמי מבחינה מוסרית, וגם לדעתו של ביבי בעבר כשזה לא נגע אליו, מישהו בפוזיציה הזו צריך לקחת רענון, להסדיר את המצב המשפטי ואז לחזור.
חומרת האישומים לא רלוונטית, כפי שביבי הסביר היטב בעצמו, הדרישה לרדת מהבמה היא בשל כך שמצבו המשפטי יהיה גורם משפיע על החלטותיו ומדיניותו.
שני סבבי הבחירות האלה הם רק על העניין הזה, ממש נבואה שהגשימה את עצמה.
לולא הסעיף הזה, כמובן שזה היה פסול לחלוטין.

2. אם מחנה לא ביבי יציע רוטציה כשביבי בתחילה שר, אסכים שזה סוג של צביעות אחרי שהם מנפנפים בזה, ובתאכלס זה רוב הכח שלהם.
אם כי אומר שצריך להיות פרגמטיים ועדיף לכופף עקרונות בסיטואציה הנוכחית בשביל למנוע את הנזק שיווצר מסיבוב ג'.

3. את הדבר המועדף עליי אמרתי - אחדות, גנץ מתחיל מתוקף כך שקיבל יותר קולות, בינתיים ביבי יוכל לבחור בין תפקיד שר בכיר לבין פסק זמן מסוים כדי להסדיר את ענייניו המשפטיים.
מאחל לו שיצא נקי.
קובעים קווי יסוד, מי שבא לו להתיישר שיצטרף, מי שלא שיישאר בחוץ.
הגיע הזמן שכל החלוקה, לטעמי מיותרת, לימין ושמאל שכבר לא ממש קיימים היום במלפגות הגדולות תיפסק. קיימים רק כדי להתבדל ולהפריד.
ביבי בממשלה 'הימנית אי פעם' לא סיפח סנטימטר והבנייה היא די אותו דבר כמו קודמיו, אולי אף פחות. על המצב ברצועה נאמר כבר מספיק.
גנץ לא יגרור לאוסלו 2 ולא יקים ממשלה עם ערבים כפי שלא מפסיקים לטפטף בהפחדות בשיטתיות.
מדינית הרוב הגדול הם מרכז. הגיע הזמן להפסיק לתת למפלגות של 6-7 מנדטים כח והשפעה לא פרופורציונליים.
כלכלית אפשר לטעון שיש הבדל, אך אז אתה רואה את הליכוד, המפלגה שאמורה להיות ליברלית וקפיטליסטית, קושרת עצמה לחרדים ומציעה לסוציאליסט את האוצר. אז גם זה נופל, כנראה שהכיסא מעל הכל.
והמחנה השני יעשה אותו דבר, שלא יצטייר כאילו אני מביע טרוניה רק כלפי מחנה אחד. אם כי ביבי עצמו הלך רחוק מדי לטעמי.
1. מעולם לא הבנתי את הטיעון הזה, היחיד שיכול לנקות אדם זה שופט, עם כל הכבוד לעם. אבל נזרום.
אישית אני מסכים עם ns75 לחלוטין בקטע הזה.

2. כבר הגבת על זה שזה מהלך טוב טקטית של גנץ להביא את התמיכה של המשותפת, וזה אכן מהלך ששולל כל טיעון שלליכוד הבכורה.
לגנץ יש יותר מצביעים ויותר ממליצים, גם אם עובדתית שני המחנות יכולים לעשות עם הממליצים שלהם חמוצים.

בסוף גנץ יקח את הזמן בתקווה שתהיה עריקה ממחנה ביבי וכך לא יצטרך להפר את הבטחת הבחירות שלו.
כהשזמן יפוג, אם לא תהיה עריקה, למען עתיד המדינה הזו והשפיות אתמוך במהלך בו גנץ יבלע צפרדע ויפר הבטחת בחירות על מנת להקים ממשלת אחדות, כאשר הוא ראש ממשלה ראשון.
זו תהיה שעת המבחן של ביבי שיצטרך להוכיח מה ראשון בעדיפות אצלו, המדינה או טובתו האישית.
כולי תקווה שהוא יבחר במדינה, ואם לא יעשה זאת, מצביעי הליכוד יהיו מספיק ישרים עם עצמם כדי להעניש אותו בקלפי.

בסוף חוזרים לאותה טענה שביבי העלה בפני אולמרט ואצטט אותו שוב: "קיים חשש, אני חייב להגיד אמיתי - לא בלתי מבוסס, שהוא יכריע הכרעות על בסיס האינטרס האישי של ההישרדות הפוליטית שלו ולא על פי האינטרס הלאומי, (משום ש) הוא נמצא במצוקה המיוחדת הזו - הכול כך עמוקה".

סמל אישי של משתמש
oranu
הודעות: 2473
הצטרף: 07 אוגוסט 2015, 08:37
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי oranu »

ns75 כתב:

1. אין לגוש השמאל זכות לקבוע שהם לא רוצים לשבת עם ראש ממשלה שחשוד בשחיתות? לדעתי לא רק שיש להם זכות, זה אפילו חובה

2. יותר מצביעים הצביעו לכחול לבן מאשר לליכוד, כאשר ההבטחה המובילה שלהם זה לא לשבת עם ביבי, למה לדעתך הם צריכים לבגוד בציבור הבוחרים שלהם? מצביעי כחול לבן לא שווים פחות ממצביעי ליכוד

3. כל הפלונטר הפוליטי הזה יכול להיפטר אם בנאדם אחד היה לוקח אחריות ואומר שהוא לוקח פסק זמן עד לבירור ענייניו המשפטיים

ממשלה שפויה של כחול לבן + הליכוד בלי נתניהו יכולה לתת למדינה הזאת וואחד דחיפה קדימה, יש אחלה צמרת לליכוד מתחת לנתניהו וכך גם צמרת כחול לבן, ביחד הם יכולים להרכיב ממשלה חפה מסחיטות של מפלגות קטנות וקיצוניים, שבאמת תתחיל להתעסק נטו במה שצריך לעשות עבור המדינה, ויש הרבה מה לעשות
1. בטח שיש להם, כשהם יכולים להקים ממשלה לבדם. אם הם רוצים ללכת לרוטציה וממשלת אחדות אין להם שום זכות לקבוע לגוש השני מי יעמוד בראשו, מי שקבע זאת כבר בצורה דמוקרטית זה מתפקדי הליכוד ומצביעי הליכוד וגוש הימין.

2. אין שום בעיה, הם הבטיחו לא לשבת עם ביבי בממשלה בראשותו מן הסתם (כמן שבעבר עשו ברק ופרץ).
כשיש רוטציה התנאים משתנים, גם ביבי התחייב לממשלת ימין, מה לעשות שהוא לא יכול? אם נבחרי כחול לבן לא מוכנים לשבת עם ביבי שיתכבדו נא ויקחו על עצמם את האחריות להליכה לסבב שלישי של בחירות, אני צופה שהם יבואו ויגידו כמו גדולים שהם מוכנים לשבת עם ביבי ברוטציה עקב הנסיבות שנוצרו, אם לא אז הם ילכו לבחירות בפעם השלישית ובתוצאות לא יאירו להם פנים (לדעתי).

3. הבן אדם הזה נבחר להיות האיש המוביל של הגוש והמפלגה והנציג לראשות הממשלה.
במקרה הוא גם ראש ממשלה מכהן 10 שנים ברציפות עם ניסיון פוליטי ומדיני יקר מפז ו"טיפ טיפה" הישגים באמתחתו, ממש בקטנה.

אז וואלה אני מבין שלא בא לכם עליו ולא נכנס לויכוח הזה, זו זכותכם.
אבל בחיאת תעשו את המינימום, תכבדו את הבחירה של אזרחים אחרים בישראל שלא שווים פחות מכם והם בחרו בנתניהו בידיעה של כל המשתנים וכמובן בצורה דמוקרטית וחוקית.

הגיע הזמן לרדת מהעץ, אין לאף גוש רוב של 61 מנדטים וזה או אחדות עם רוטציה עם נתניהו או בחירות חדשות.
גם אנחנו יכולים לדרוש שלא גנץ ולא לפיד יהיו ברוטציה כי הם לא באים לנו טוב בעין, אנחנו לא דורשים זאת כי אין לנו זכות דמוקרטית ומוסרית לעשות זאת כשחצי מהעם בחר בהם כנציגיו, זוהי דמוקרטיה וכל דבר אחר שתציעו שכולל את פסילתו של נתניהו הוא אנטי דמוקרטי ואין לו שום הסבר אחר.

סמל אישי של משתמש
dor69
הודעות: 16847
הצטרף: 29 מאי 2010, 14:18

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי dor69 »

oranu כתב: בתשובה גם לאדום זקן:
מהלך מבריק כי מצד אחד נתניהו כבר הדביק לו את הסטיגמה של השמאל שהולך עם ערבים (כבר שילם את המחיר הפוליטי על כך) ומצד שני בקרב על התודעה ובשאלת השאלות מי צריך להיות זה שעומד בראש ממשלת האחדות או לחלופין מי זה שבאשמתו מדינת ישראל נגררת לסבב שלישי של בחירות לגנץ יש כרגע שני יתרונות משמעותיים:
1. הוא עם יותר ממליצים.
2. הוא עם יותר מנדטים.

בסופו של יום ההסכמה לממשלת אחדות תקום ותיפול על מי יתחיל את הכהונה, גנץ לא מתכוון לוותר וגם לא ביבי. אם גנץ מבליט את שני היתרונות הללו הלך הרוח בציבור יהיה שביבי לא יודע לקבל את הכרעת הבוחר ולא מוכן לוותר בכלום ושגנץ צריך להתחיל כי הוא גם יותר גדול וגם עם יותר ממליצים.

במצב כזה, עם אשמה ברורה על נתניהו והליכה לסבב בחירות שלישי הליכוד עלול להתרסק ואז כבר נתחיל לראות סדקים בתוך המפלגה.
לגנץ אגב יש עוד שפן אחד בכובע שהוא חייב לנצל אחרת יפסיד בקרב על התודעה:
הוא יהיה חייב "לוותר" בסוף ולהגיד שהוא מוכן לממשלת אחדות ברוטציה כשהוא מתחיל ונתניהו ממשיך, משמע - הוא כבר לא פוסל את נתניהו.

כל עוד גנץ פוסל את נתניהו יש לו יותר סיכוי להפסיד בסבב הבא כי הוא יעיר את תומכי הימין בכך שהוא פוסל את בחירתם של מחצית מהאזרחים במדינה, אני בטוח ב 100% שהוא פשוט שומר את הקלף הזה קרוב לחזה ויחזור בו מהדרישה לפסול את נתניהו ממש קרוב למועד הסיום להרכבת הממשלה.

כך הוא ירוויח פעמיים:
1. ייצור לעצמו תדמית ממלכתית של זה שהתפשר והיה מוכן לוותר.
2. יהפוך את ביבי לזה שלא מוכן להתפשר ולוותר.

בכלל, לדעתי כל המשחק כרגע הוא על התודעה לקראת סבב בחירות נוסף ומי הוא אשם העיקרי, הסיכוי היחידי שנימנע מבחירות זה שגנץ יצליח לנצח בקרב על התודעה ויגרום לסדקים בתוך הליכוד ולפרישתו של נתניהו, כל עוד ביבי עומד על הרגליים עם הגיבוי של הליכוד מאוחד מאחוריו אני לא רואה שום סיכוי לממשלת אחדות כי שני הצדדים לא באמת רוצים לממש את האופציה הזאת.
זה יהיה בעוכריו, הוא כביכול מוכיח את הסטיגמה שביבי הדביק לו ועדיף דווקא לביבי שגנץ ינהל מו״מ ראשון מתוך הנחה סבירה בהחלט שליברמן לא יישב עם מרץ ועם הערבים (ליברמן יודע גם שבמידה והוא עושה את זה הוא מאבד את הבוחרים שהביא ובבחירות שלאחר מכן הוא יתרסק)
כשביבי יקבל את המנדט לאחר מכן הוא ינהל מו״מ מעמדת כוח ויוריד מהפרק את אופציית האחדות כשהוא ינסה:
1. לתקוע טריז בכחול לבן ולקחת את חברי כנסת או אפילו אחת המפלגות שמרכיבות אותה, שאגב חלקם קרובים לו אידיאולוגית יותר מלממשלת מרכז-שמאל
2. לקחת את עמיר פרץ
3. אם שני הראשונים לא יעלו יפה הוא ינסה להחזיר את ליברמן ימינה

אגב, אם גנץ ״יחזיר״ לביבי על סבב א׳ ויפרק את הכנסת במקום להחזיר את המנדט הוא יוצא הכי מטומטם בארץ

סמל אישי של משתמש
oranu
הודעות: 2473
הצטרף: 07 אוגוסט 2015, 08:37
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי oranu »

yossi כתב: 1. מעולם לא הבנתי את הטיעון הזה, היחיד שיכול לנקות אדם זה שופט, עם כל הכבוד לעם. אבל נזרום.
אישית אני מסכים עם ns75 לחלוטין בקטע הזה.

2. כבר הגבת על זה שזה מהלך טוב טקטית של גנץ להביא את התמיכה של המשותפת, וזה אכן מהלך ששולל כל טיעון שלליכוד הבכורה.
לגנץ יש יותר מצביעים ויותר ממליצים, גם אם עובדתית שני המחנות יכולים לעשות עם הממליצים שלהם חמוצים.

בסוף גנץ יקח את הזמן בתקווה שתהיה עריקה ממחנה ביבי וכך לא יצטרך להפר את הבטחת הבחירות שלו.
כהשזמן יפוג, אם לא תהיה עריקה, למען עתיד המדינה הזו והשפיות אתמוך במהלך בו גנץ יבלע צפרדע ויפר הבטחת בחירות על מנת להקים ממשלת אחדות, כאשר הוא ראש ממשלה ראשון.
זו תהיה שעת המבחן של ביבי שיצטרך להוכיח מה ראשון בעדיפות אצלו, המדינה או טובתו האישית.
כולי תקווה שהוא יבחר במדינה, ואם לא יעשה זאת, מצביעי הליכוד יהיו מספיק ישרים עם עצמם כדי להעניש אותו בקלפי.

בסוף חוזרים לאותה טענה שביבי העלה בפני אולמרט ואצטט אותו שוב: "קיים חשש, אני חייב להגיד אמיתי - לא בלתי מבוסס, שהוא יכריע הכרעות על בסיס האינטרס האישי של ההישרדות הפוליטית שלו ולא על פי האינטרס הלאומי, (משום ש) הוא נמצא במצוקה המיוחדת הזו - הכול כך עמוקה".
1. היחיד שגם יכול להרשיע אותו זה בית המשפט ולא גנץ לפיד או איימן עודה, עם כל הכבוד.
החוק מאפשר לו להמשיך לכהן כראש ממשלה וזהו, את חזקת החפות אתה מכיר יוסי אז בוא לא נשכח אותה, או שנצמדים לחוק או שלא.

2. מסכים איתך, גנץ כרגע נמצא בעמדת מינוף במשא ומתן והמספרים לא משחקים לטובת ביבי אם הרשימה הערבית באמת תמליץ עליו.
אם הם לא ימליצו כמו שעשו תמיד זה יהיה 55 מול 44 ואז הוא כבר לא יהיה בעמדה כזו ברורה של עליונות.
נחכה ונראה מה יתפתח אני צופה עוד הרבה ספינים ומהלכים, מה שבטוח? יהיה מעניין.

סמל אישי של משתמש
RedRock
הודעות: 5667
הצטרף: 04 ספטמבר 2008, 14:54
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
מיקום: הרצליה
יצירת קשר:

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי RedRock »

oranu כתב: בכלל, לדעתי כל המשחק כרגע הוא על התודעה לקראת סבב בחירות נוסף ומי הוא אשם העיקרי, הסיכוי היחידי שנימנע מבחירות זה שגנץ יצליח לנצח בקרב על התודעה ויגרום לסדקים בתוך הליכוד ולפרישתו של נתניהו, כל עוד ביבי עומד על הרגליים עם הגיבוי של הליכוד מאוחד מאחוריו אני לא רואה שום סיכוי לממשלת אחדות כי שני הצדדים לא באמת רוצים לממש את האופציה הזאת.
מקווה מאוד שאם הביזיון של סיבוב שלישי יקרה, שאחוז ההצבעה יעמוד על 10% וכל הפוליטיקאים דרעק האלה יבינו שמאסנו בכולם

סמל אישי של משתמש
MikiRed
הודעות: 6338
הצטרף: 21 יוני 2016, 16:35
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי MikiRed »

צוחק מי שצוחק אחרון...
מהלך התמיכה של באלד בגנץ זה גם הסוף שלו.
זה יותר מדי עבור ליברמן...
שנאה לביבי או שנאה לבאלד???
מריח שזה יחזיר אל ליברמן למחנה הנכון.
כלומר, מצב בטחוני רעוע + באלד יביא את גוש הימין ל. 63 מנדטים.
מדע בדיוני? נראה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed
הודעות: 29633
הצטרף: 31 מאי 2013, 19:46

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי ForeverRed »

חברים, יש חוק במדינת ישראל.
כל זמן שהחוק עומד לצד נתניהו הציפייה לפרישה מצידו היא לא פחות מהזויה, ונובעת נטו מאג'נדה אישית או משנאה לאיש שנבחר בצורה דמוקרטית ע"י חלק משמעותי מעם ישראל.

תרדו מהעץ.
המוסר הכפול הזה לא במקום.

סמל אישי של משתמש
סניור
הודעות: 6630
הצטרף: 01 ינואר 2014, 11:08
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי סניור »

אם כל חיינו יתנהלו לפי החוק היבש בלבד ללא שיקולים, היגיון והבנת המצב יהיה קשה.
כן, יש שיקולים של נראות, פניות והשלכות רחבות בתפקיד המדובר, והציפייה שאדם שככל הנראה יעמוד למשפט לא קצר יפנה את מקומו עד להסדרה של הנושא היא מאוד לגיטימית.

סמל אישי של משתמש
ns75
הודעות: 3133
הצטרף: 24 אפריל 2013, 10:24

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי ns75 »

oranu כתב: 1. בטח שיש להם, כשהם יכולים להקים ממשלה לבדם. אם הם רוצים ללכת לרוטציה וממשלת אחדות אין להם שום זכות לקבוע לגוש השני מי יעמוד בראשו, מי שקבע זאת כבר בצורה דמוקרטית זה מתפקדי הליכוד ומצביעי הליכוד וגוש הימין.

2. אין שום בעיה, הם הבטיחו לא לשבת עם ביבי בממשלה בראשותו מן הסתם (כמן שבעבר עשו ברק ופרץ).
כשיש רוטציה התנאים משתנים, גם ביבי התחייב לממשלת ימין, מה לעשות שהוא לא יכול? אם נבחרי כחול לבן לא מוכנים לשבת עם ביבי שיתכבדו נא ויקחו על עצמם את האחריות להליכה לסבב שלישי של בחירות, אני צופה שהם יבואו ויגידו כמו גדולים שהם מוכנים לשבת עם ביבי ברוטציה עקב הנסיבות שנוצרו, אם לא אז הם ילכו לבחירות בפעם השלישית ובתוצאות לא יאירו להם פנים (לדעתי).

3. הבן אדם הזה נבחר להיות האיש המוביל של הגוש והמפלגה והנציג לראשות הממשלה.
במקרה הוא גם ראש ממשלה מכהן 10 שנים ברציפות עם ניסיון פוליטי ומדיני יקר מפז ו"טיפ טיפה" הישגים באמתחתו, ממש בקטנה.

אז וואלה אני מבין שלא בא לכם עליו ולא נכנס לויכוח הזה, זו זכותכם.
אבל בחיאת תעשו את המינימום, תכבדו את הבחירה של אזרחים אחרים בישראל שלא שווים פחות מכם והם בחרו בנתניהו בידיעה של כל המשתנים וכמובן בצורה דמוקרטית וחוקית.

הגיע הזמן לרדת מהעץ, אין לאף גוש רוב של 61 מנדטים וזה או אחדות עם רוטציה עם נתניהו או בחירות חדשות.
גם אנחנו יכולים לדרוש שלא גנץ ולא לפיד יהיו ברוטציה כי הם לא באים לנו טוב בעין, אנחנו לא דורשים זאת כי אין לנו זכות דמוקרטית ומוסרית לעשות זאת כשחצי מהעם בחר בהם כנציגיו, זוהי דמוקרטיה וכל דבר אחר שתציעו שכולל את פסילתו של נתניהו הוא אנטי דמוקרטי ואין לו שום הסבר אחר.
אם גנץ ולפיד היו חשודים בפלילים אז בוודאי שהייתה לכם זכות

אבל בלי קשר, אתה באמת חושב שביבי רוצה ממשלת אחדות?

1. אם היה רוצה לא היה מזדרז להקים ״גוש ימין״ חוסם אחדות, ואז לפנות דרך התקשורת לגנץ (״בני, בני״), הוא הקים את הגוש במטרה אחת- למנוע ממשלת אחדות
2. אם באמת היה רוצה אחדות היה מרים טלפון ראשון לגנץ וקובע איתו פגישה, לא אני ולא אתה היינו יודעים מזה, דברים היו יכולים להיסגר בחדרי חדרים
3.זה שש״ס ויהדות התורה סגרו איתו דיל תוך כמה שעות לא גורם לך להיות קצת מוטרד? הרי ברור לך מה הדבר היחיד שמעניין אותם וברור לך מה הובטח להם, חאלס כבר להצדיק כל דבר בצורה עיוורת
4. גם מצביעי ליכוד ותיקים כבר מגחכים נוכח הספינים האחרונים שלו, שהופכים להיות שקופים יותר ויותר, אין ספק שהוא עם הגב לקיר ומתחיל להיות נואש יותר יותר, בוא נראה עד לאן הוא יגרור אותנו וכמה צחוק הוא עוד ימשיך לעשות מעצמו

דבר אחד ברור יותר מהכול, ושים לב שהכול יוביל לזה - החיפוש שלו אחר חסינות

סמל אישי של משתמש
oranu
הודעות: 2473
הצטרף: 07 אוגוסט 2015, 08:37
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי oranu »

ועכשיו אנו מסתברים שערד ניר תומך בהפעלת עונש מוות נגד ראש ממשלה מכהן וגיבור ישראל, כי אולי אולי אולי קיבל סיגרים מעבר לכמות המותרת.
אחרי זה תגידו שהתקשורת לא מגויסת ושכת "רק לא ביבי" לא איבדה את זה.

חשוב לי להבהיר:
אני לא מכליל בכת רק לא ביבי את כל מי שלא בעדו, לגיטימי לחלוטין להיות נגדו וכיף לי לדון עם אנשים שאפשר לדון איתם, אבל כשמתחילים לחזור שוב ושוב על סיסמאות שקריות, על פייק ניוז, מציגים דברים בצורה מסולפת ושקרית ואשכרה מאמינים בזה אז מאבדים גם את הערכים, המוסר והאנושיות שלנו.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
הודעות: 6338
הצטרף: 21 יוני 2016, 16:35
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי MikiRed »

מה הקשקשר ערד ניר אמר?

סמל אישי של משתמש
MikiRed
הודעות: 6338
הצטרף: 21 יוני 2016, 16:35
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי MikiRed »

ביבי לא רוצה ממשלת אחדות כמו שגנץ לא רוצה, וכמו שפרס ושמיר לא רצו.
התרחישים היחידים שיכולים להיות,מעבר לחלומות ולאשליות של העיתונאים לשעבר, בעיקר בערוץ 12:

1. ממשלת אחדות, כשביבי ראשון
2. ממשלת ימין, כשליברמן, "מתאכזב מגנץ, ושב בליית ברירה הביתה"

סמל אישי של משתמש
gooner
הודעות: 2221
הצטרף: 15 ספטמבר 2018, 16:40
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי gooner »

אתם לא מתעייפים מססמאות ריקות, אז נחזור על העובדות:
בסרט הזה כבר היינו עם אולמרט.
עוד לפני כתבי האישום פסלו אותו:
אהוד ברק - שותף לממשלה
ציפי לבני - שותפה למפלגה
בנימין נתניהו - ראש האופוזיציה

וכמובן האבסורד המוחלט -
נאשם שמנסה לשנות את כללי המשפט של עצמו.
כמו גנב שיגיד לשופט, אני מבקש דחיה במשפט, כי
עוד לא הספקתי לאיים על כל העדים.

סמל אישי של משתמש
The red one
הודעות: 20633
הצטרף: 03 יולי 2009, 13:03

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי The red one »

MikiRed כתב:מה הקשקשר ערד ניר אמר?
לא אמר. עשה לייק

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
הודעות: 24645
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 10:19
Title: קרייזי-רד7

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי CrazyRed7 »

gooner כתב:אתם לא מתעייפים מססמאות ריקות, אז נחזור על העובדות:
בסרט הזה כבר היינו עם אולמרט.
עוד לפני כתבי האישום פסלו אותו:
אהוד ברק - שותף לממשלה
ציפי לבני - שותפה למפלגה
בנימין נתניהו - ראש האופוזיציה

וכמובן האבסורד המוחלט -
נאשם שמנסה לשנות את כללי המשפט של עצמו.
כמו גנב שיגיד לשופט, אני מבקש דחיה במשפט, כי
עוד לא הספקתי לאיים על כל העדים.
זה מה שבוחרי הימין וגוש הימין בחרו.
אם גנץ כל כך ניצח אז מה רוצים מהליכוד?שיקים ממשלה עם הגוש שלו וליברמן, מה עוצר בעדו?

הצד הפוליטי שלך נאור ומתקדם ודמוקרטי עד כדי כך שמנסה להחליף מישהו שנבחר באופן סופר דמוקרטי(הרבה יותר מכל מפלגה אחרת) בדרך לא דמוקרטית.
ניצחנו עלק. כאלה לוזרים.

שלח תגובה