בחירות 2019S
Re: בחירות 2019S
מוסיף ומעלה, ביבי פסול, אבל באלד לא פסולים. שיקים ממשלה עם באלד ועם המחנה "הדמוקרטי".
- ForeverRed
חח בול.CrazyRed7 כתב: זה מה שבוחרי הימין וגוש הימין בחרו.
אם גנץ כל כך ניצח אז מה רוצים מהליכוד?שיקים ממשלה עם הגוש שלו וליברמן, מה עוצר בעדו?
הצד הפוליטי שלך נאור ומתקדם ודמוקרטי עד כדי כך שמנסה להחליף מישהו שנבחר באופן סופר דמוקרטי(הרבה יותר מכל מפלגה אחרת) בדרך לא דמוקרטית.
ניצחנו עלק. כאלה לוזרים.
שמאלנות קלאסית.
לא מבין איך לא ברור שבלד, והרשימה בכלל, לא יהיו בממשלה.בשום ממשלה.
גם אם יציעו להם.
גם אם יציעו להם.
זה לא יקרה אבל לא בגלל הבובה על חוט ויאיר לפיד. בעיקר בגלל המחנה הימני בכחול לבן, ליברמן והרשימה המשותפת בעצמה.סניור כתב:לא מבין איך לא ברור שבלד, והרשימה בכלל, לא יהיו בממשלה.בשום ממשלה.
גם אם יציעו להם.
כולם מבינים, אבל התקשורת מפמפמת שלגוש השמאל (כולל ליברמן...) יש 63 מנדטים...
התקשורת, כרגיל בשנים האחרונות, לוקחת חלק פעיל בתהליך הפוליטי, לא בסיקור אלא בנסיון לייצר מציאות מדומה.
התקשורת, כרגיל בשנים האחרונות, לוקחת חלק פעיל בתהליך הפוליטי, לא בסיקור אלא בנסיון לייצר מציאות מדומה.
זה לא יקרה כי הם לא יכנסו. זה נוגד את כל מה שהם עוסקים בו (לצערי הם בפחות בעניין של לטפל בסוגיית ערביי ישראל).CrazyRed7 כתב: זה לא יקרה אבל לא בגלל הבובה על חוט ויאיר לפיד. בעיקר בגלל המחנה הימני בכחול לבן, ליברמן והרשימה המשותפת בעצמה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כולל ליברמן יש לגוש השמאל 65 מנדטים.MikiRed כתב:כולם מבינים, אבל התקשורת מפמפמת שלגוש השמאל (כולל ליברמן...) יש 63 מנדטים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ושוב החלפת נושא.CrazyRed7 כתב: זה מה שבוחרי הימין וגוש הימין בחרו.
אם גנץ כל כך ניצח אז מה רוצים מהליכוד?שיקים ממשלה עם הגוש שלו וליברמן, מה עוצר בעדו?
הצד הפוליטי שלך נאור ומתקדם ודמוקרטי עד כדי כך שמנסה להחליף מישהו שנבחר באופן סופר דמוקרטי(הרבה יותר מכל מפלגה אחרת) בדרך לא דמוקרטית.
ניצחנו עלק. כאלה לוזרים.
כשנתניהו פסל את אולמרט זה היה נכון ודמוקרטי,
כשפוסלים מאותה סיבה את נתניהו, זה לא דמוקרטי.
עוד מדברים פה על כתות.
לא אכפת לי שכחול לבן לא מוכנים לשבת עם נתניהו. אני אפילו שמח על כך.gooner כתב: ושוב החלפת נושא.
כשנתניהו פסל את אולמרט זה היה נכון ודמוקרטי,
כשפוסלים מאותה סיבה את נתניהו, זה לא דמוקרטי.
עוד מדברים פה על כתות.
לי מפריע ניסיונות הפיכה לא דמוקרטיים. מי הם בכלל?מי שמם להחליף אדם שנבחר ע"י כל כך הרבה מתפקדים לעמוד בראש הליכוד?אדם שעומד בראש הגוש הגדול(הכוונה לגוש אמיתי ולא לבולשיט של "מרכז שמאל") שזכה לכ1.1 מיליון מצביעים?
מאוד שמח לקרוא שהמשותפת תמליץ על גנץ. זה משרת את נתניהו כי עכשיו גנץ בהחלט מתויג כשמאל וגנץ כנראה יקבל מנדט ראשון להרכיב ממשלה.
לפי דעתי הסיכויים של נתניהו יעלו פלאים אם גנץ יכשל. בשביל זה הימין יצטרך להוכיח חוסן ולדבוק בגוש חוסם שיש לו.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 21 ספטמבר 2019, 20:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה יודע שאפשר להגיד בדיוק אותו דבר אבל להיפך כן?CrazyRed7 כתב: זה מה שבוחרי הימין וגוש הימין בחרו.
ניצחנו עלק. כאלה לוזרים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גוש אמיתי? ממתי חרדים ימנים?CrazyRed7 כתב: לא אכפת לי שכחול לבן לא מוכנים לשבת עם נתניהו. אני אפילו שמח על כך.
לי מפריע ניסיונות הפיכה לא דמוקרטיים. מי הם בכלל?מי שמם להחליף אדם שנבחר ע"י כל כך הרבה מתפקדים לעמוד בראש הליכוד?אדם שעומד בראש הגוש הגדול(הכוונה לגוש אמיתי ולא לבולשיט של "מרכז שמאל") שזכה לכ1.1 מיליון מצביעים?
צריך לקרוא לגוש הימין גוש ימין וחרדים.
ושנתניהו עשה אותו דבר לאולמרט זה היה בסדר?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הימין מנסה לעשות הפיכה בכחול לבן?מנסים להמליך את אשכנזי ולהדיח את גנץ-לפיד?ns75 כתב:
אתה יודע שאפשר להגיד בדיוק אותו דבר אבל להיפך כן?
עזוב שזה לא אפשרי. יש להם תקנון ארדואן סטייל בלתי ניתנים להדחה עד 2082.
ומי שם את נתניהו לפסול את אולמרט?CrazyRed7 כתב: לא אכפת לי שכחול לבן לא מוכנים לשבת עם נתניהו. אני אפילו שמח על כך.
מאוד שמח לקרוא שהמשותפת תמליץ על גנץ. זה משרת את נתניהו כי עכשיו גנץ בהחלט מתויג כשמאל וגנץ כנראה יקבל מנדט ראשון להרכיב ממשלה.
לפי דעתי הסיכויים של נתניהו יעלו פלאים אם גנץ יכשל. בשביל זה הימין יצטרך להוכיח חוסן ולדבוק בגוש חוסם שיש לו.
במה זה שונה?
אין תשובה, אז מברברים על ההמלצה של הרשימה המשותפת.
איזה הפתעה, בטח עד עכשיו ליברמן חשב שהם ימליצו על ביבי.
ולפיד אמר ששר אוצר חייב להיות כלכלן.gooner כתב:אתם לא מתעייפים מססמאות ריקות, אז נחזור על העובדות:
בסרט הזה כבר היינו עם אולמרט.
עוד לפני כתבי האישום פסלו אותו:
אהוד ברק - שותף לממשלה
ציפי לבני - שותפה למפלגה
בנימין נתניהו - ראש האופוזיציה
וכמובן האבסורד המוחלט -
נאשם שמנסה לשנות את כללי המשפט של עצמו.
כמו גנב שיגיד לשופט, אני מבקש דחיה במשפט, כי
עוד לא הספקתי לאיים על כל העדים.
אם נתפוס כל פוליטיקאי לפי האמירות שלו באופוזיציה, אף אחד לא ייצא נקי
על מה אתה מדבר? מתי אולמרט בכלל היה במצב שהעם בחר בו למרות כתבי אישום והיה בפוזיציה של אי הכרעה בבחירות?gooner כתב: ומי שם את נתניהו לפסול את אולמרט?
במה זה שונה?
אין תשובה, אז מברברים על ההמלצה של הרשימה המשותפת.
איזה הפתעה, בטח עד עכשיו ליברמן חשב שהם ימליצו על ביבי.
מי פסל אותו? דרשו שיתפטר כמו כל אופוזוציונר נורמלי שחייב לדרוש דרישה כזאת.
כן זאת צביעות של ביבי אבל מי ישמע זוהי תכונה שמיוחסת רק לו ולא למתחריו שזגזגו ומזגזגים הרבה יותר (אהמ אהמ לפיד וליברמן, גנץ לא ברשימה כי עד לפני שנה הןא בכלל לא נהיה פוליטיקאי).
בשורה התחתונה אולמרט התפטר מבחירתו, כנראה כי ידע שהוא מסובך מעל הראש והוא אשכרה לקח מעטפות מתחת לשולחן, הרי בסוף הוא סיים בכלא.
חשבת על האפשרות שביבי מבין שיש פה אכיפה סלקטיבית ותיקים חסרי תקדים באישומים על ראש ממשלה? שהוא מאמין בחפותו המלאה ולא מוכן לתת לרודפיו את מבוקשם (הדחתו)?
הסיטואציה הזו לא דומה בשום צורה, מצד אחד יש ראש ממשלה שישב בכלא וקיבל ארגזים מתחת לשולחן דרך ראש הלשכה שלו, מצד שני יש ראש ממשלה שמואשם בסיגרים ובשיחות עם עורך של עיתון, כאילו לפיד,ליברמן, לבני, ברק או כל פוליטיקאי אחר לא עשה זאת מעולם, זאת בדיחה להשוות בין המקרים, שמים וארץ.
אם ביבי היה מואשם בפרשת הצוללות עם עדויות ביטחוניות כנגדו תאמין לי שהוא לא היה מקבל רבע מהתמיכה שיש לו עכשיו, יש תיקים ויש תיקים, כשרואים שיש התאמצות והתגייסות יתרה של המערכת כנגד ראש ממשלה בשילוב התקציב של פאקינג 300 מיליון שקל בחקירותיו שמתוך 22 שנפתחו כנגדו 19 נסגרו בלא אישום ו 3 מחכים לשימוע על נסיבות הזויות אז הציבור שלו עדיין איתו ומאחוריו ובצדק גמור מבחינתנו.
ביבי לא אולמרט, לא בהישגיו כראש ממשלה ולא באישומיו, ההבדלים הם שמיים וארץ בשני התחומים.