דווקא ממן נכנס יפה כמחליף במשחקים האחרונים.
ודי עם הפחד מרוטציה. העונה ארוכה מאוד ולכולם יהיה מקום. הסגל של 16/17 ו17/18 היה "קצת" יותר קשה לניהול ובכר הסתדר עם זה לא רע בסך הכל.
הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 20:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 20:30, טרנר
דווקא אהבתי מאוד איך שהקבוצה שיחקה אתמול, מחצית ראשונה אולי פחות אבל בכללי שיחקו טוב.
היה משחק לחץ מעולה, כן עדיין תפסו אותנו עם המכנסיים מדי פעם אבל בסגנון משחק כזה שאתה תוקף והיריבה רק על מתפרצות זה בעייתי, צריך לתפוס משחק מושלם כדי לא להיחשף.
אהבתי מאוד את הלחץ, גם מארין, גם סבג, שמיר היה מעולה, ויטור כרגיל עם הלחץ הגבוה.
מי שהרגיש לי לא תורם לא לכאן ולא לכאן הוא קלטינס, כמעט ולא הרגשתי אותו במשחק, לא ממש עצר התקפות של רעננה ונראה קצת אבוד על המגרש.
טאהא כרגיל עם הטעויות האופייניות ולא קורא את המשחק כמו שצריך, עשה כמה טעויות של שחקן מבוהל, בעיקר במחצית הראשונה, בשנייה השתפר מאוד.
בואו נגיד שזה היה משחק שיכולנו לתת בכיף 6-7 גולים, צריך להיזהר מההחמצות האלו בהמשך, קבוצה יותר איכותית בהתקפה הייתה מענישה אותנו.
לגבי לויטה, לא רואה סיבה להוריד אותו מההרכב, הרבה יותר בטוח ויציב, שוער שאשכרה מביא לנו נקודות כל משחק עם הצלה מטורפת אחת לפחות, אם בכר מקובע מראש על שטקוס זה לא הוגן ולא מקובל,
כמו שלכל שחקן בסגל יש אופציה להוכיח את עצמו ולהיכנס להרכב אז אותו דבר צריך להיות לגבי לויטה, השחקן עם הכי הרבה חוסר צדק בקריירה, שוער 1 לכל דבר!!!
הבולטים שלי מהמשחק הזה: שמיר, סבג (מת עליו), ויטור ולויטה (מלך).
אכזבות: קלטינס, טאהא של מחצית ראשונה, האסלביינק (מחמיצן ולא משחרר את הכדור כבר בהגזמה).
כל השאר פרווה לא לפה ולא לפה.
היה משחק לחץ מעולה, כן עדיין תפסו אותנו עם המכנסיים מדי פעם אבל בסגנון משחק כזה שאתה תוקף והיריבה רק על מתפרצות זה בעייתי, צריך לתפוס משחק מושלם כדי לא להיחשף.
אהבתי מאוד את הלחץ, גם מארין, גם סבג, שמיר היה מעולה, ויטור כרגיל עם הלחץ הגבוה.
מי שהרגיש לי לא תורם לא לכאן ולא לכאן הוא קלטינס, כמעט ולא הרגשתי אותו במשחק, לא ממש עצר התקפות של רעננה ונראה קצת אבוד על המגרש.
טאהא כרגיל עם הטעויות האופייניות ולא קורא את המשחק כמו שצריך, עשה כמה טעויות של שחקן מבוהל, בעיקר במחצית הראשונה, בשנייה השתפר מאוד.
בואו נגיד שזה היה משחק שיכולנו לתת בכיף 6-7 גולים, צריך להיזהר מההחמצות האלו בהמשך, קבוצה יותר איכותית בהתקפה הייתה מענישה אותנו.
לגבי לויטה, לא רואה סיבה להוריד אותו מההרכב, הרבה יותר בטוח ויציב, שוער שאשכרה מביא לנו נקודות כל משחק עם הצלה מטורפת אחת לפחות, אם בכר מקובע מראש על שטקוס זה לא הוגן ולא מקובל,
כמו שלכל שחקן בסגל יש אופציה להוכיח את עצמו ולהיכנס להרכב אז אותו דבר צריך להיות לגבי לויטה, השחקן עם הכי הרבה חוסר צדק בקריירה, שוער 1 לכל דבר!!!
אכזבות: קלטינס, טאהא של מחצית ראשונה, האסלביינק (מחמיצן ולא משחרר את הכדור כבר בהגזמה).
ההחמצה שלו שבוע שעבר עדיין לא יצאה לי מהראש, רכות כזאת מול השער? לא מאמין שיש שחקן שלא רוצה להבקיע אבל ככה זה נראהשמעון א כתב: ומניין לך שהוא לא מתאמץ/משקיע?
עונה קודמת היה שרוף חצי עונה, וחזר להרכב כמו גדול... ועדיין יש אנשים שהדביקו לו סטיגמה של עצלן/לא משקיע.
אם לא רוצים אותו, שישלמו לו ויתנו לו ללכת.
הפחד שלך נובע מהכישלון הטוטאלי של שנה שעברה שבה הפועל בש יצאה בשלב מאוד מוקדם מהמירוץ ונתקעה עם סגל עמוק וממורמר.שמעון א כתב: ומניין לך שהוא לא מתאמץ/משקיע?
עונה קודמת היה שרוף חצי עונה, וחזר להרכב כמו גדול... ועדיין יש אנשים שהדביקו לו סטיגמה של עצלן/לא משקיע.
אם לא רוצים אותו, שישלמו לו ויתנו לו ללכת.
אבל דווקא השבת הזאת הוכיחה לכולנו כמה חשובה תחרות בהרכב ואם יש מאמן שיודע להעביר את המסר אז הכל טוב.
שתי דוגמאות קלאסיות מהשבת,הראשונה זו ביתר י"ם עם סגל קצר מאוד ו11 די מוכשרים,אבל הנה תראה התרסקו לגמרי ולרוני לוי אין שום אפשרות לעשות שינויים,כולם מקובעים בהרכב וכדור השלג רק יילך ויגדל.
לעומתם מכבי תא עם סגל עמוק ורחב ומאמן שלא דופק חשבון ראה שדברים לא עובדים שלח את שכטר וריקן ליציע ועטר לספסל ומה קרה? חרב העולם? לא.
נתנו את המשחק הכי טוב שלהם.
משמע,חייבת להיות תחרות בהרכב ומי שלא מסוגל להתמודד איתה שישחק ברעננה,הפועל חיפה,הפועל כס שם בטוח הוא יהיה על תקן כוכב וישחק כל שבת.
ממן שאני מאוד אוהב אותו הוא בדיוק מהזן של עטר,בוזגלו ושות,הרבה כישרון אבל אופי והתנהגות של ילד קטן שכשהוא לא מקבל מה שהוא רוצה עושה פרצופים.
- ForeverRed
אין בעיה עם הדעה שלך.yedidel כתב:
דעתי לא השתנתה עליו מהיום שחתם. זה שחקן שבעונה רגילה מתחרה על מקומו בקבוצת אמצע טבלה. לא ברור איך הוא הפך לשחקן לגיטימי להרכב שלנו ועוד בכזה סכום
אתמול הבנאדם נכנס לכמה דקות והיה בסדר גמור ואני קורא פה כבר כמה תגובות של כאלה שמחפשים אותו בכוח.
די, תנוחו.
מבחינתי יש מדד מאוד חשוב להתאמה של שחקן לקבוצה אלופה וזה האם הוא יודע לעלות מהספסל שצריך. זה אומר הרבה על האופי.
מליקסון, בוזגלו,ברדה, ראדי, הובאן ועוד מעבר ליכולת גם ידעו לעלות מהספסל ולשנות משחק.
עכשיו תלכו אחורה לכל הקריירה של ממן ותחפשו משחק שעלה מהספסל ועשה משהו. לא חושב שתמצאו
מליקסון, בוזגלו,ברדה, ראדי, הובאן ועוד מעבר ליכולת גם ידעו לעלות מהספסל ולשנות משחק.
עכשיו תלכו אחורה לכל הקריירה של ממן ותחפשו משחק שעלה מהספסל ועשה משהו. לא חושב שתמצאו
ממן לא בסטטוס של השחקנים שציינת.
מסכים איתך שלא מרגיש שיש התאמה בינו לבין האופי של הקבוצה שבכר בנה, אמרתי ביולי שבעיניי הוא וקבהא הם הגורדנה וארבייטמן של 19/20, אבל אם מתעלמים מהאדום נגד פיינורד (וזה קשה מאוד להתעלם מזה) הוא בסה"כ נתן דקות יפות מתחילת העונה.
יש לו הזדמנות עד ינואר לקנות מחדש את המעמד שלו, יצליח אחלה, לא יצליח אז מאמין שהפרידה כבר תהיה הדדית.
מסכים איתך שלא מרגיש שיש התאמה בינו לבין האופי של הקבוצה שבכר בנה, אמרתי ביולי שבעיניי הוא וקבהא הם הגורדנה וארבייטמן של 19/20, אבל אם מתעלמים מהאדום נגד פיינורד (וזה קשה מאוד להתעלם מזה) הוא בסה"כ נתן דקות יפות מתחילת העונה.
יש לו הזדמנות עד ינואר לקנות מחדש את המעמד שלו, יצליח אחלה, לא יצליח אז מאמין שהפרידה כבר תהיה הדדית.
שני המשחקים האחרונים זו דוגמא יפה לאיך תוצאה סופית משפיעה על הרושם מהמשחק כולו.ran כתב:דווקא אהבתי מאוד איך שהקבוצה שיחקה אתמול, מחצית ראשונה אולי פחות אבל בכללי שיחקו טוב.
גם לטעמי אתמול היינו לפחות דרגה אחת מעל המשחק שהצגנו מול הפועל. גם בנושא המשחק שם, רשמתי אז שהיו לא מעט דקות שלא אהבתי.
אתמול העמידה והלחץ היו יותר טובים. יים יותר טוב של נייג'ל וכדור שלא עובר בין הרגליים של שהר וגם התוצאה הייתה אחרת.
לא צריך לפחד מסגל עמוק, אבל אני מסכים עם ידידאל שהוא צריך להיות מורכב משחקנים שגם יודעים להילחם על מקומם ויודעים לקום מהספסל.
אני חושב שמה שמשאיר את זריהן פה עד היום, זו בדיוק התכונה הזו.
על בן בסט נאמר מהרגע הראשון שהוא לא מתאים לקטע הזה, יש שחקנים שאם הם לא מובילים ומשפיעים קשה להם לבוא לידי ביטוי. לא הופך אותם לפחות טובים, זה פשוט שיקול שצריך לקחת כשבונים סגל בקיץ.
בעיקרון אני גם חושב שממן פחות מתאים לקום מהספסל. ועד עכשיו הוא קם בסדר גמור.
גם אתמול ירד לכמה גליצ'ים, לא צריך לחפש להצדיק סטיגמות בכוח.
בסוף צריך להסתכל על אינטרס המועדון, והאינטרס העתידי מצוי בספורי, מרין, סבג וזריהן. אני מעדיף לראות כל אחד מהם על הדשא לפניו.
לא הייתי בעד פרידה בחלון בקיץ כי לזמן הקרוב עוד נצטרך אותו, בינואר לעומת זאת כשז'סוואה כבר יהיה בעניינים וגם מליקסון, זה בהחלט אינטרס של שני הצדדים ללכת לפרידה.
אין בעיה אחי. הכל דבש.CrazyRed7 כתב: למה הוד רוממתו לא יכול להיות שחקן ספסל?איפה הבעיה פה?
שיביאו גם את קהת בינואר לרוטציה על המשבצת של הקשר מתחת לחלוץ, זה בריא לקבוצה ולחדר הלבשה. לא מספיק 14 שחקנים.