ג'ימי מרין
- dardasmiley
Re: ג'ימי מרין
עוד נקודה שאתם לא מתייחסים אליה, בכר אוהב מאוד סופר סאב, שחקן שעולה בדקה 60 ויכול לשנות משחק, *כרגע* זריהן מתאים לזה פי 1000 יותר ממארין.
אם נניח שהם ראש בראש ישיר, אני חושב שלפתוח עם מארין ולהחליף בזריהן יש ערך מקצועי הרבה יותר גדול מאשר ההיפך...
מארין בזכות הכטשר הגופני הגבוה בא לידי ביטוי מהפתיחה כשכולם רעננים, לזריהן יש הרבה יותר תרומה מהספסל כשהקבוצות התעייפו כבר.
אם מארין מרוויח ביטחון ומתפתח על הדרך? בונוס.
אם נניח שהם ראש בראש ישיר, אני חושב שלפתוח עם מארין ולהחליף בזריהן יש ערך מקצועי הרבה יותר גדול מאשר ההיפך...
מארין בזכות הכטשר הגופני הגבוה בא לידי ביטוי מהפתיחה כשכולם רעננים, לזריהן יש הרבה יותר תרומה מהספסל כשהקבוצות התעייפו כבר.
אם מארין מרוויח ביטחון ומתפתח על הדרך? בונוס.
אני מאחל למארין וזריהן שהמאבק בינהם על חולצת ההרכב תוציא מהם את היכולת הכי טובה שיש כרצון להוכיח בדיוק כפי שהיא הוציאה את הטוב ביותר במאבק בין מליקסון לבוזגלו על מקום בהרכב.
כרגע מארין מועדף על זריהן אך ורק בגלל שיקולים טקטיים.
אם זריהן ימשיך ביכולת שלו ואף יעלה אותה זה יעשה כאב ראש גדול מאוד לבכר וייתן למארין גם להבין שיש לו חתיכת תחרות על מקום בהרכב.
אם זריהן ימשיך ביכולת שלו ואף יעלה אותה זה יעשה כאב ראש גדול מאוד לבכר וייתן למארין גם להבין שיש לו חתיכת תחרות על מקום בהרכב.
לדעתי מסירת מפתח היא 'בישול לבישול/ניסיון בישול' ולא ניסיון בישול שלא יצא ממנו גול. כלומר מסירה שהובילה למצב כיבוש באופן עקיף.yossi כתב:יש לי קצת בעיה עם הסטטיסטיקות של המנהלת, אם הכדור של ז'סוואה לאורן ביטון ששם אותו לבד מול שוער הוא לא מסירת מפתח, אז אשמח לדעת מה כן.
זה גם מעמיד בסימן שאלה את שאר הפרמטרים.
מילא. לפי זה, ספורי העצלן שלא זז מוציא מהיריב יותר כדורים מהלוחץ הטוב לגילו. קטע (וכן, יודע שלחץ אפקטיבי לאו דווקא מוביל ללקחת כדור).
כלומר, אם שחקן נתן עומק למגן שהעביר לרחבה ויצא מזה גול (או לא) ירשום לזכותו מסירת מפתח.
המגן לעומת זאת יוצא בלי כלום אם החלוץ לא דחק את זה לרשת.
כי ספורי חושב שהוא כוכב ומארין עוד לא. זאת גם הסיבה לדעתי שברק מעדיף אותוהראל כתב:הלוואי ולמארין היה את התכלס והחוצפה של ספורי, ספורי לא מפחד לעשות דריבל ולבעוט חשער מה שמארין כן מפחד לעשות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני כתבתי בקיץ שהייתי שמח אם בכר יהפוך את זריהן לסוג של אורן סגרון שב-97 היה לא פחות חשוב התקפית משי הולצמן שהיה החלוץ הפותח שלנו ברוב המשחקים.
בהרבה מאוד משחקים ההכרעה נופלת בחצי שעה האחרונה, ושם התאכלס של זריהן יכול להיות קריטי, בטח כשהוא נדרש לשמור על קצב ואינטנסיביות מעט דקות.
בהרבה מאוד משחקים ההכרעה נופלת בחצי שעה האחרונה, ושם התאכלס של זריהן יכול להיות קריטי, בטח כשהוא נדרש לשמור על קצב ואינטנסיביות מעט דקות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מסכים שזריהן משתפר, אבל מה אני מפספס פה? זה לא שהוא נותן פה גול כל משחק או משהו קרוב. תסלחו לי שאני לא מחשיב את כל הבעיטות מרחוק שברור שלא ייכנסו (במיוחד שיש שחקנים פנויים ליד) בתור אפקטיביותאדום זקן כתב:אני מאחל למארין וזריהן שהמאבק בינהם על חולצת ההרכב תוציא מהם את היכולת הכי טובה שיש כרצון להוכיח בדיוק כפי שהיא הוציאה את הטוב ביותר במאבק בין מליקסון לבוזגלו על מקום בהרכב.
בגדול אני מכיר שזו מסירה שמעמידה שחקן במצב לכיבוש.סניור כתב:
לדעתי מסירת מפתח היא 'בישול לבישול/ניסיון בישול' ולא ניסיון בישול שלא יצא ממנו גול. כלומר מסירה שהובילה למצב כיבוש באופן עקיף.
כלומר, אם שחקן נתן עומק למגן שהעביר לרחבה ויצא מזה גול (או לא) ירשום לזכותו מסירת מפתח.
המגן לעומת זאת יוצא בלי כלום אם החלוץ לא דחק את זה לרשת.
יש כאלה שמגדירים מסירת pre-assist שעונה בדיוק למה שתיארת.
זה נכון שאין הגדרה יבשה ומוחלטת. לכן מעניין מה ההגדרה שהמנהלת עובדת על פיה.
ממה שאני מכיר מההגדרה ברוב הליגות הגדולות, המסירה של ז'סוואה היא מסירת מפתח לכל דבר. אבל אולי אני טועה, ננסה להביא מקור לעניין.
ידידאל, אפשר להתווכח כמה זריהן מסוכן, זה שהוא שם לנייגל פעמיים כדור על הראש ויצא מזה שערים, והוא עושה בלגן ברחבה של היריב כפי שעשה בשער השני בסמי זו די עובדה.
היו לו עוד כמה פעולות טובות, ולרוב הוא נכנס כשהקבוצה כבר ביתרון ולא בשיא הראבק אם כי יש יותר שטחים.
ועדיין, גם לפי הנותנים של המנהלת הוא מסכן בעצמו ויוצר לאחרים יותר ממרין בפחות דקות.
וגם הוא, כמו ספורי, מחלץ יותר ומאבד פחות ממרין ע"פ נתוני המנהלת.
- ForeverRed
הדעה שלך, כמו עוד כמה אחרים פה, היא מוטה ולא אובייקטיבית.yedidel כתב:
מסכים שזריהן משתפר, אבל מה אני מפספס פה? זה לא שהוא נותן פה גול כל משחק או משהו קרוב. תסלחו לי שאני לא מחשיב את כל הבעיטות מרחוק שברור שלא ייכנסו (במיוחד שיש שחקנים פנויים ליד) בתור אפקטיביות
זה חבל וגם מעורר אנטגוניזם כלפי מארין.
סתם שתדע.
המנהלת עובדת עם נתונים של Instat, והמסירה של ז'וסוואה אמורה להיספר כמפתח. בדו"ח שהוציאו יש לו 0 מסירות מפתח?yossi כתב: בגדול אני מכיר שזו מסירה שמעמידה שחקן במצב לכיבוש.
יש כאלה שמגדירים מסירת pre-assist שעונה בדיוק למה שתיארת.
זה נכון שאין הגדרה יבשה ומוחלטת. לכן מעניין מה ההגדרה שהמנהלת עובדת על פיה.
ממה שאני מכיר מההגדרה ברוב הליגות הגדולות, המסירה של ז'סוואה היא מסירת מפתח לכל דבר. אבל אולי אני טועה, ננסה להביא מקור לעניין.
עריכה: ספרו לו את זה כ"מסירה מקדמת מאוד". ההגדרות המדויקות נמצאות בסוף הדו"ח
לא הכרתי, תודה.bs war כתב:
המנהלת עובדת עם נתונים של Instat, והמסירה של ז'וסוואה אמורה להיספר כמפתח. בדו"ח שהוציאו יש לו 0 מסירות מפתח?
עריכה: ספרו לו את זה כ"מסירה מקדמת מאוד". ההגדרות המדויקות נמצאות בסוף הדו"ח
אכן נראה לפי ההגדרה שם, שאם אורן היה קצת יותר קדימה זה היה נספר לו כמסירת מפתח, בגלל שהיה צריך לעשות דריבל קטן כדי להגיע מול השער זה נפל לפי ההגדרה.
שיהיה. דוגמא יפה לכך שסטטיסטיקות זה טוב, יפה ואפשר ללמוד מזה לא מעט, אבל זה נלווה לעיניים ולא בא במקום.
למה מוטה? גדלתי עם מרין בקוסטה ריקה?ForeverRed כתב: הדעה שלך, כמו עוד כמה אחרים פה, היא מוטה ולא אובייקטיבית.
זה חבל וגם מעורר אנטגוניזם כלפי מארין.
סתם שתדע.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתה וג'ימי אחים, מה יש לך?yedidel כתב:
למה מוטה? גדלתי עם מרין בקוסטה ריקה?
שכחת את שם המשפחה שלך, ידידיאל מארין

ועכשיו ברצינות, איך אפשר להיות מוטים לטובתו? הוא שילם לנו כסף, גדלנו בקוסטה ריקה?
נו באמת
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה הטרנד החדש כאן בפורום כדי לפסול דעות שמנוגדות לשלך.
ואת זה כותב מישהו שלחלוטין לא מסכים עם ההודעה האחרונה שלך על זריהן (באשדוד בישל שער והיה מעורב בשער נוסף, גם מול הפועל תל אביב סוג של בישל לניג'ל, גם בסמי עופר היה מעורב בשער של ניג'ל, ובכלל היה מעורב לא מעט התקפית יחסית לדקות שהיה על המגרש).
ואת זה כותב מישהו שלחלוטין לא מסכים עם ההודעה האחרונה שלך על זריהן (באשדוד בישל שער והיה מעורב בשער נוסף, גם מול הפועל תל אביב סוג של בישל לניג'ל, גם בסמי עופר היה מעורב בשער של ניג'ל, ובכלל היה מעורב לא מעט התקפית יחסית לדקות שהיה על המגרש).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
זריהן בשלושים דקות מוסיף הרבה ולעיתים משנה את המשחק. או במילים אחרות (בכדורסל יש לזה מדד ברור), היעילות שלו פר דקה גבוהה הרבה יותר מהיעילות שלו במשחק מלא. אם מתאים לו, זה יהיה מצוין.
- ForeverRed
בגדול יש כאן הרבה מאוד צביעות.yedidel כתב:
למה מוטה? גדלתי עם מרין בקוסטה ריקה?
בימים האחרונים קראתי בשרשור הזה על גארסיה שהוא לא אפוי, על זריהן שיש לו רק מהלך אחד ועל ספורי שהוא חושב לאט ולא מקבל החלטות נכונות.
ומארין מה איתו?