משה אוחיון כתב:
אביאל, הקהל של באר שבע, מבחינת המספרים שהוא מביא, הוא הקהל האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.
מתי לאחרונה ראית בוסרמיל קהל של קבוצה יריבה?
עזוב כרגע כמויות של אלפים כמו שאנחנו מביאים לעיתים קרובות.
אפילו קבוצות עם "מסורת" וקהל כמו הפועל י"ם, אחי נצרת והפועל חיפה לא הביאו אוהדים לבאר שבע, וגם אם כן, מדובר בעשרות בודדות.
אנחנו מביאים לכל חור בארץ בכל מזג אוויר כמות יפה של אוהדים.
אז משחק ביום שישי, בשעה מוקדמת, בצפון, כשהתחזית מדברת על גשם חזק, וכשהקבוצה לאחר הפסד בית מרגיז, לגיטמי שמעטים יסעו.
אבל זה לא הנושא כאן.
ההנהלה לא אמורה להסתכל על האוהדים ולבקר אותם אלא לתת להם את הכל כדי שהם יוכלו להגיע למשחק בלי בעיות נוספות.
אצלנו האוהדים מקופחים בצורה מחפירה, והרוב לא בגלל ההנהלה הנוכחית.
כי לבוא לאדם, ולבקש ממנו שישלם מאות שקלים בעונה בשביל לבוא למתקן שנקרא "וסרמיל" זה בושה.
לבוא לאדם ולשאול אותו למה הוא גם לא בא למתקנים של קבוצות כמו רמת השרון ורעננה זה גם לא רציני.
ברובם אין שירותים לא לדבר על מים לשתייה ( נראה לי אתה העלת את הטענה אחרי ששתית כמו כולנו מים מהברז של כיבוי האיש במכתש ).
במקומות אחרים ( מכבי פתח תקווה ) הקבוצה מסבסדת את ההסעות לאוהדים וההסעה היא חינם. במקומות מסוימים ההנהלה גם משתתפת/ממנת את הכרטיסים למשחקי החוץ כי התועלת ( קהל אוהדים תומך ) גוברת על העלות.
אז כן, מצופה אצלנו באופן עקרוני, שההנהלה תיתן את הבסיס לקהל.
אני לא מדבר על הסעות בחינם או הוזלה של כרטיסי החוץ, אבל לדעתי להעמיד אוטובוס/מינבוס לאוהדים בכל מצב, גם אם הוא חצי ריק כמו שקרה בשנה שעברה כשנסענו למשחק החוץ של הנוער + למשחק הליגה, זה דבר בסיסי שחייב לקרות אצלנו.
ואם זה לא קורה, אז ההנהלה לא עשתה את המקסימום בשביל האוהדים והיא צריכה לקבל על זה את כל הביקורת.
לא הרבה פעמים אני מסכים איתך, עכשיו דווקא כן.
מסכים עם הכל ומי שחושב אחרת הוא עיוור (כמו העיוורים שבאו למשחקים שזינו היה פה).