ג'ימי מרין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: ג'ימי מרין

שליחה על ידי yossi »

הפועלעולה כתב:הבעיה של קבהא היא ריכוז ומיקום, כשהוא מגיע חד (קאיראט ונורושפינג בית) הוא יכול להיות מצוין. אבל כן, מעדיף שם את שמיר בכל יום ובכל שעה.
וזה שהוא לוקה בפס.
השחקן הזה הוא הדוגמא המושלמת למה פס > דריבל.
שמיר לא הכי מדויק תמיד, אבל היכולת שלו לרווח מבלי להטריד מינית את הכדור מציבה אותו מעל קבהא בכל יום ובכל שעה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שמעון א כתב: הוא יותר פיזי מקבהא, זה כבר מספיק לי :-)
יש בליגה הזאת מעט מאוד שחקנים פחות פיזיים ממארין. והם לא בסגל שלנו

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

שמעון א כתב:משום שאין לו דריבל משהו, לאור ההחתמה של הברזילאי והחזרה של מליקסון... אולי כדאי לנסות אותו בקישור האחורי?

הוא חכם, כושר גופני מצויין, עושה לחץ, מחלץ לא מעט כדורים... לדעתי בתור 50:50 או אחורי הוא יכול להיות טוב יותר מקבהא.

אולי העמדה הזאת תתאים לו יותר..?
Yossi?
אם כבר לשנות לו תפקוד זה רק לקיצוני בשלושה בלמים. מחויב ,מהיר, כושר גופני מצויין וקרוסים טובים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מסתמן שמתוכנן שהוא יהיה הזר השישי החל מינואר

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

חושב שלא הדגישו את זה מספיק פה....
בכל יום ובכל שעה....

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב:ההקשר היחידי של מארין לקשר אחורי יהיה אם אחד כזה יחליף אותו.
חחחח בול

E26

שליחה על ידי E26 »

כמה קשקושים.
יש לילד כדורגל, הוא יהלום לא מלוטש אבל יש למועדון הרבה עבודה איתו וצריך סבלנות אם נרצה להנות ממנו וכמובן למכור במחיר גבוה לחול בעתיד (לא מחדש כלום זה כבר נכתב פה לא אחת בנושא הזה).
בשביל זה הצוות המקצועי חייב לעבוד איתו המון גם בפן הפיזי, בהבנת המשחק וקבלת החלטות נכונה ורק ככה הוא יממש את הפוטנציאל שלו.
גם השחקן עצמו צריך להתחיל להראות גרף השתפרות, אחרת חוסר הסבלנות של הקהל יגמור אותו

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

אם הוא ירכוש פיזיות באופן -משמעותי- זה יכול להיות חבל ההצלה
שלו ואולי אפילו קרש הקפיצה אם תרצו, בתור איש צעיר שבא לישראל עם הרבה אומץ הוא מסוגל לדעתי.
קשה לי איתו בתור שחקן אבל אני מאמין בו.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

לשחקן יש כדורגל. הוא גורם חיובי מאד על המגרש, לא מפסיק לרוץ ולהשקיע גם בדקה 88 ביתרון 3-0. הוא עשוי מהחומר הנכון.
צריך לתת עבודה בחד"כ ולעלות מסת שריר, צריך לעבוד על החדות בשליש האחרון של המגרש - שיתמקדו איתו על זה באימונים עד שייצא לו המיץ. שיעשו הכל כדי לעשות אותו טוב יותר.
אבל בחייאת אל תשרפו את השחקן ואל תוותרו עליו כל כך מהר, מספיק אנחנו מראים סימנים של בית קברות לשחקנים בדומה לשנים השחורות בחיפה. חוסר הסבלנות של הקהל שלנו משפיע על הצוות המקצועי ומשפיע על המגרש. זה הסגל ואיתו ננצח.

אני מאמין גדול במרין, נשקיע בו, נהנה ממנו ובסוף אלונה תעשה עליו קופה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אף אחד לא שורף אותו ולא נעלי אדידס.
פשוט מאוד צריך לצנן את ההתלהבות המוגזמת ולתת לו להיכנס לעיניינים בצורה נכונה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Guevara כתב:לשחקן יש כדורגל. הוא גורם חיובי מאד על המגרש, לא מפסיק לרוץ ולהשקיע גם בדקה 88 ביתרון 3-0. הוא עשוי מהחומר הנכון.
צריך לתת עבודה בחד"כ ולעלות מסת שריר, צריך לעבוד על החדות בשליש האחרון של המגרש - שיתמקדו איתו על זה באימונים עד שייצא לו המיץ. שיעשו הכל כדי לעשות אותו טוב יותר.
אבל בחייאת אל תשרפו את השחקן ואל תוותרו עליו כל כך מהר, מספיק אנחנו מראים סימנים של בית קברות לשחקנים בדומה לשנים השחורות בחיפה. חוסר הסבלנות של הקהל שלנו משפיע על הצוות המקצועי ומשפיע על המגרש. זה הסגל ואיתו ננצח.

אני מאמין גדול במרין, נשקיע בו, נהנה ממנו ובסוף אלונה תעשה עליו קופה.

"מספיק אנחנו מראים סימנים של בית קברות לשחקנים בדומה לשנים השחורות בחיפה"

תן פירוט לשחקנים שנקברו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Guevara

שליחה על ידי Guevara »

Totti כתב:

"מספיק אנחנו מראים סימנים של בית קברות לשחקנים בדומה לשנים השחורות בחיפה"

תן פירוט לשחקנים שנקברו.
בן בסט אחרי אחלה עונה בהפועל חיפה + חן עזרא אחרי אחלה עונה בביתר נראו פה כמו גופות.
גיא מלמד הביא אחלה עונה בנתניה לאחר מכן וגם שמואל שיימן לא קיבל פה שום חסד. לא מזכיר את השוער היווני שעכשיו נראה באמת כמו שוער.
לא בא להאשים אף אחד, סביר להניח שגם אני הייתי חסר סבלנות לא מעט פעמים (בעיקר כלפי עזרא).

ברור לי שהאשמה לא נופלת כולה על המועדון והמערכת, לשחקנים יש את האחריות שלהם אבל אם ידענו בעונות הטובות שלנו לגרום לבן תורגמן להיראות כמו מגן סביר אז וואלה למה לא לחבק קודם את השחקנים לפני ששולפים את הסכינים ? בטח אם הם עולים בגישה כמו שגימי מרין עולה בה.
נכון גם עבור קלטינס ואורן ביטון, ששמעתי אנשים שכבר חורצים את דינם (במיוחד את אורן שמראה מה הוא יודע עכשיו אבל בטעות הראשונה שלו ירצו לזרוק ליציע) - אלה שחקנים שאם נידע לחבק אותם ולגרום להם להרגיש אהודים רק נרוויח.

תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Guevara כתב:
בן בסט אחרי אחלה עונה בהפועל חיפה + חן עזרא אחרי אחלה עונה בביתר נראו פה כמו גופות.
גיא מלמד הביא אחלה עונה בנתניה לאחר מכן וגם שמואל שיימן לא קיבל פה שום חסד. לא מזכיר את השוער היווני שעכשיו נראה באמת כמו שוער.
לא בא להאשים אף אחד, סביר להניח שגם אני הייתי חסר סבלנות לא מעט פעמים (בעיקר כלפי עזרא).

ברור לי שהאשמה לא נופלת כולה על המועדון והמערכת, לשחקנים יש את האחריות שלהם אבל אם ידענו בעונות הטובות שלנו לגרום לבן תורגמן להיראות כמו מגן סביר אז וואלה למה לא לחבק קודם את השחקנים לפני ששולפים את הסכינים ? בטח אם הם עולים בגישה כמו שגימי מרין עולה בה.
נכון גם עבור קלטינס ואורן ביטון, ששמעתי אנשים שכבר חורצים את דינם (במיוחד את אורן שמראה מה הוא יודע עכשיו אבל בטעות הראשונה שלו ירצו לזרוק ליציע) - אלה שחקנים שאם נידע לחבק אותם ולגרום להם להרגיש אהודים רק נרוויח.
לתת 3-4 שחקנים שלא הצליחו (ועל הדרך לאנוס את הטענה עם עוד 2-3 שהיו אצלנו בטייטל אחר, כמו מלמד למשל), זה רחוק מאוד מלהיות בית קברות לשחקנים ורחוק מדי ממכבי חיפה של העשור האחרון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Guevara

שליחה על ידי Guevara »

Totti כתב: לתת 3-4 שחקנים שלא הצליחו (ועל הדרך לאנוס את הטענה עם עוד 2-3 שהיו אצלנו בטייטל אחר, כמו מלמד למשל), זה רחוק מאוד מלהיות בית קברות לשחקנים ורחוק מדי ממכבי חיפה של העשור האחרון.
לא אמרתי שאנחנו בית קברות, אמרתי שהראנו ניצנים של התופעה בשנתיים האחרונות ויותר מדי שחקנים לא הצליחו כאן ולא מצאו את מקומם. גם לחוסר הסבלנות של מערכת יש בזה חלק - תנו למרין להראות את מה שיש לו בלי צקצוקים, יש פה שחקן צעיר ממדינה אחרת שטורף את המגרש, רק טוב יכול לצאת מזה בעתיד.

תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

קצת מפריע לי שהרבה פעמים מוסרים לו לרגל ולא לשטח.
כשהוא בתנועה קשה לעצור אותו בגלל שינויי הכיוון והאינטנסיביות.
התנועה שלו בלי כדור, מצוינת (הגיע כמה פעמים העונה למצבים של אחד על אחד בגלל התנועה שלו).
גם חסר לי קצת שחקנים שיעשו תנועה כשהוא עם הכדור.
אם הוא מקבל כדור בעמידה ואף אחד לא יעשה תנועה חכמה - הוא ימסור פשוט.
כשמישהו יעשה תנועה - כמו סבג נגד הפועל ת"א הוא ימצא אותו.
מעניין לראות את שני הזרים שהגיעו, אם הם שחקנים חכמים, כאלה שעושים תנועה בלי כדור וגם מוסרים לשטח, מארין רק ירוויח מכך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה