אולי פאוליניו ירוויח מיהושועSir Alex Ferguson כתב:קצת מפריע לי שהרבה פעמים מוסרים לו לרגל ולא לשטח.
כשהוא בתנועה קשה לעצור אותו בגלל שינויי הכיוון והאינטנסיביות.
התנועה שלו בלי כדור, מצוינת (הגיע כמה פעמים העונה למצבים של אחד על אחד בגלל התנועה שלו).
גם חסר לי קצת שחקנים שיעשו תנועה כשהוא עם הכדור.
אם הוא מקבל כדור בעמידה ואף אחד לא יעשה תנועה חכמה - הוא ימסור פשוט.
כשמישהו יעשה תנועה - כמו סבג נגד הפועל ת"א הוא ימצא אותו.
מעניין לראות את שני הזרים שהגיעו, אם הם שחקנים חכמים, כאלה שעושים תנועה בלי כדור וגם מוסרים לשטח, מארין רק ירוויח מכך.
ג'ימי מרין
Re: ג'ימי מרין
אגיד משהו שהוא לא פופלארי, אני דווקא אוהב את זה שאצלנו מבינים שאם יש טעות כדאי לחתוך אותה מהר מאשר להיגרר עם זה כמה שנים.Guevara כתב: לא אמרתי שאנחנו בית קברות, אמרתי שהראנו ניצנים של התופעה בשנתיים האחרונות ויותר מדי שחקנים לא הצליחו כאן ולא מצאו את מקומם. גם לחוסר הסבלנות של מערכת יש בזה חלק - תנו למרין להראות את מה שיש לו בלי צקצוקים, יש פה שחקן צעיר ממדינה אחרת שטורף את המגרש, רק טוב יכול לצאת מזה בעתיד.
מערכת שחותכת שחקנים אחרי כמה חודשים היא מערכת שלא מאמינה בעצמה.RedHell כתב: אגיד משהו שהוא לא פופלארי, אני דווקא אוהב את זה שאצלנו מבינים שאם יש טעות כדאי לחתוך אותה מהר מאשר להיגרר עם זה כמה שנים.
בטח ובטח שחקן בגיל של מארין
להגיד שהוא לא כזה טוב ושעריהן עדיף עליו? לגיטימי אחי, דעה שלא שווה פחות משלי גם אם היא שונה. אבל לדבר עליו במונחים שהיינו מדברים על אנסטיס, סטו וקאריו זו ממש הגזמה פראית- אפשר לחשוב שהוא איזה זר למקצוע לפי התגובה שלךRedHell כתב: אגיד משהו שהוא לא פופלארי, אני דווקא אוהב את זה שאצלנו מבינים שאם יש טעות כדאי לחתוך אותה מהר מאשר להיגרר עם זה כמה שנים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מאבדים אצלנו את הסבלנות מהר מידי. מביאים שחקנים בפרופיל מסוים אבל לא מוכנים לשלם את המחיר עבור ההתפתחות שלהם או מביאים שחקן בסגנון משחק מסוים אבל לא משחקים באותו סגנון ואז השחקן נכשל בסיטואציה אחרת שאולי היה יכול להצליח בה, ואז אנחנו מוציאים כסף מהתקציב על פיצוי וגם הביטחון בזרים שנבחרים יורד.RedHell כתב: אגיד משהו שהוא לא פופלארי, אני דווקא אוהב את זה שאצלנו מבינים שאם יש טעות כדאי לחתוך אותה מהר מאשר להיגרר עם זה כמה שנים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
רגע רגע נראה לי שלא הובנתי, לרגע לא אמרתי שצריך לחתוך את מרין.
מרין בעיניי הןא זר 6 קלאסי, בדיוק הסוג שצריכים להגיע.
דיברתי דווקא על שחקנים סטייל סטו, אנסטיס, קאריו קוואנקה וחבריהם...
אמנם החתמות רעות מאוד בפניי עצמן אך אני מעדיף את הלקיחת אחריות המוקדמת הזו מאשר להתעקש בכח על דברים שברור לכולם שלא יעבדו.
אמנם החתמות רעות מאוד בפניי עצמן אך אני מעדיף את הלקיחת אחריות המוקדמת הזו מאשר להתעקש בכח על דברים שברור לכולם שלא יעבדו.
במקרים האלו ברור שאתה צודק רק שלא רלוונטי להעלות את הטענה בהקשר הזהRedHell כתב:רגע רגע נראה לי שלא הובנתי, לרגע לא אמרתי שצריך לחתוך את מרין.
היה חסר היום? לא ראיתי תמשחק
מאודשיש כתב:היה חסר היום? לא ראיתי תמשחק
במיוחד שמי שהחליף אותו זה ספורי
מקווה שזה היה בציניות לא היה חסר בכלל בלי קשר לזה שספורי היה חלשyedidel כתב:
מאוד
במיוחד שמי שהחליף אותו זה ספורי
כי נצחנו?dudu9998 כתב: מקווה שזה היה בציניות לא היה חסר בכלל בלי קשר לזה שספורי היה חלש
היה חסר במשחק האדיש שהיה אתמולdudu9998 כתב: מקווה שזה היה בציניות לא היה חסר בכלל בלי קשר לזה שספורי היה חלש
היה חסר חד משמעית. הלחץ הגבוה היה אימפוטנטי, לא הייתה מספיק תנועה מקדימה ולא מספיק עזרה להגנה של שחקני האגף.
כל הדברים שמרין מביא.
אם אני בכר, אני עולה עם מרין בצד של אורן וזוסווה בצד של בן כששהר חלוץ נגד מכבי.
בעודי כותב את זה אני מבין שבכך אני מוציא את נייג'ל מההרכב אבל נגד מכבי ובמערך הזה (כששלושת הקשרים האמיתיים מאחורה) שהר יותר מתאים (לא מאמין שכתבתי את זה
כל הדברים שמרין מביא.
בעודי כותב את זה אני מבין שבכך אני מוציא את נייג'ל מההרכב אבל נגד מכבי ובמערך הזה (כששלושת הקשרים האמיתיים מאחורה) שהר יותר מתאים (לא מאמין שכתבתי את זה
רק אהבה תנצח...
מה הקשר כי ניצחנו זה ניצחון משקר מאוד לא היינו טובים אבל קשה לי לראות איפה הוא היה חסר מבחינה התקפית כשזווסוואה היה באגף רוב המשחק ואז זריהן נכנס למשבצת הזו שכרגע שניהם עולים עליו מבחינה התקפית זה שהוא רץ משקיע ונלחם הכל טוב ויפה אבל צריך גם יכולתשיש כתב: כי נצחנו?
ולגביי אורן ביטון גם אם תשים שם ויטור כקיצוני שיעזור לו הוא לא יצליח כי הוא חתיכת קטסטרופה הגנתית המגן הזהnitsande כתב:היה חסר חד משמעית. הלחץ הגבוה היה אימפוטנטי, לא הייתה מספיק תנועה מקדימה ולא מספיק עזרה להגנה של שחקני האגף.
כל הדברים שמרין מביא.