CrazyRed7 כתב:היה בסדר עד לאיבוד בגול. איבד ביטחון בצורה מפחידה.
ראינו את אותו המשחק?
כבר בפתיחה "בישל" לאיסמעיל ריאן ולא חסר הרבה שקרית שמונה יעלו ליתרון.
שיחק חלש מאוד לכל אורך המשחק.
אולי חסרה לו העזרה ההגנתית שקיבל במשחקים קודמים ממארין.
delta7 כתב:
ראינו את אותו המשחק?
יש לו בעיה חמורה מאוד של בטחון. טעות אחת גומרת אותו לכל המשחק ולא בפעם הראשונה.
delta7 כתב:
ראינו את אותו המשחק?
מארין ברוב הדקות שלו משחק בימין. מהבחינה הזאת לא השתנה הרבה אתמול.
קיבל פחות עזרה מהקישור המרכזי, זה כן
delta7 כתב:
ראינו את אותו המשחק?
בסדר בגדול כולם היו אתמול פחות מדויקים. הוא לא היה קטסטרופה כמו אחרי הגול.
לגבי העזרה - לפחות לפי מה שאני זוכר רוב העזרה הוא קיבל מסבג. מארין משחק בצד השני ברוב הדקות.
אורן נכנס למשחק רק בדקות האחרונות.
הרוויח כדור או שניים (כמו זה שהוביל לגול השני), יצא עם הכדור קדימה, עשה תנועה.
הבעיה המנטלית היא שורש העניין ופשוט חבל. אחרי הנגיחה ההיא הוא הסתובב לא מעט זמן עם הראש באדמה. גם במשחקי חוץ הפער ביכולת שלו בולט.
כשהוא טוב הוא המגן ההתקפי הטוב בארץ בפער. אין לו דריבל מדהים או הרמה בנגיעה, אבל תמיד מרים ראש, יודע לזהות את השטח שאליו צריך לתת כדורים ונייחים מעולים. לא סתם הוא מהמובילים במסירות מפתח.
היה לו משחק רע אבל אין צורך לקטול. הוא נתן ויתן לנו עוד הרבה.
קטסטרופה מבחינה הגנתית היה שווה איזה 2-3 שערים שבנס לא קיבלנו הוא לא יכול לשחק מגן בשיטה הזו לא הגיוני שכל שחקן שבא מולו פשוט עובר אותו כאילו הוא לא קיים משחק איתו רק בשיטה של 3 בלמים או מול הקטנות שבאות להסתגר ולצופף
אורן עם 4 ניסיונות למסירות מפתח, 2 הצליחו (לדעתי אחת מהם זאת המסירה הנהדרת לבן בהתקפה שהוא סחט את הפנדל) והייתה לו גם מסירה אחת מוצלחת מאוד, תפוקה התקפית יפה מאוד שמעמידה אותו במקום הראשון בליגה גם מבחינת הניסיונות למסור מסירת מפתח (16) וגם מבחינת מסירות המפתח שמסר בפועל (11).
Sir Alex Ferguson כתב:אורן עם 4 ניסיונות למסירות מפתח, 2 הצליחו (לדעתי אחת מהם זאת המסירה הנהדרת לבן בהתקפה שהוא סחט את הפנדל) והייתה לו גם מסירה אחת מוצלחת מאוד, תפוקה התקפית יפה מאוד שמעמידה אותו במקום הראשון בליגה גם מבחינת הניסיונות למסור מסירת מפתח (16) וגם מבחינת מסירות המפתח שמסר בפועל (11).
אבל הגנה, מה עם הגנה.
אפילו הילד הגינגי שלהם עבר אותו בקלילות
Sir Alex Ferguson כתב:אורן עם 4 ניסיונות למסירות מפתח, 2 הצליחו (לדעתי אחת מהם זאת המסירה הנהדרת לבן בהתקפה שהוא סחט את הפנדל) והייתה לו גם מסירה אחת מוצלחת מאוד, תפוקה התקפית יפה מאוד שמעמידה אותו במקום הראשון בליגה גם מבחינת הניסיונות למסור מסירת מפתח (16) וגם מבחינת מסירות המפתח שמסר בפועל (11).
כשאתה מנסה מסירות שהן לא בנאליות, טבעי שגם לא תדייק באחוז גבוה.
אורן ענק העונה. אישית אני מאוד אוהב אותו.
לצערי מחוץ לטרנר יש לו יותר דקות של אורן האדיש (הסימן הכי ניכר עליו שהוא איבד ביטחון) וההססן. אם ירים את עצמו בקטע הזה, זה יהיה שדרוג משמעותי.
חבל שאין סטטיסטיקה הפוכה של כמה מסירות מקדמות / מקדמות מאוד עשו עליו. גם שם לדעתי הוא הראשון בליגה.
הוא כושל בלא מעט דברים אבל היעילות שלו ייחודית.
אני חושב שהבחירה של האם לפתוח איתו או עם שון תהיה צריכה
להיות נטו תלוי יריבה ותלוי ותלוי שחקני ההרכב שאיתם ובכללי אני חושב שעמדת המגן השמאלי שלנו
צריכה להיות עמדה עם המון רוטציה בהתאם למגנים שיש לנו העונה.
REDZED כתב:הוא כושל בלא מעט דברים אבל היעילות שלו ייחודית.
אני חושב שהבחירה של האם לפתוח איתו או עם שון תהיה צריכה
להיות נטו תלוי יריבה ותלוי ותלוי שחקני ההרכב שאיתם ובכללי אני חושב שעמדת המגן השמאלי שלנו
צריכה להיות עמדה עם המון רוטציה בהתאם למגנים שיש לנו העונה.
לא יודע, זה לא פוטבול. כשאתה מצהיר שאחד טוב בהגנה והשני בהתקפה אתה מדביק לשחקן סטיגמה ומוריד לו ביטחון. וחוץ מזה בכל משחק תצטרך גם הגנה וגם התקפה. צריך להישאר עם מגן אחד ולשפר את מה שלא עובד טוב. אם לא מצליחים אז להביא מגן אחר שכן יודע גם התקפה וגם הגנה