זה ששחקן נולד בוסרמיל לא הופך אותו לשחקן בית בקבוצה. חשוב לזכור את זה. אופיר חיים היה יותר שחקן בית כמעט מכל שחקן אחר שנולד בסורוקה וגדל במועדון.
חשוב להבין, אם לילד אין רגשות חיוביים כלפיי המועדון הוא לא יהיה שונה מכל רכש.
לא צריכים לטפח ילידי סורוקה רק כי הם ילדי סורוקה. צריך לטפח אותם כי זה יעשה טוב לקבוצה. הנוער מטרתו לשרת את הבוגרים...
יוחזר לאלתר:חן עזרא!
Re: יוחזר לאלתר:חן עזרא!
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
חן, תסכימי איתי שכדי שלשחקן יהיה סוג של רגשות חיוביים זה מתחיל בחינוך ? מגיל קטן ?
מעטים שחקנים כמו אופיר שמגיעים לא למקום בו גדלו ומצליחים להתחבר בצורה כזו, בדר"כ סמלים או אנשים שמזוהים עם קבוצות מגיעים מהמקום בו גדלו ואם גם היום בעידן אלונה אני לא רואה שינוי בגישה של מחלקת הנוער אז זה די עצוב. להגיד שהיום אין שחקני בית ולכן 99 אחוז זה רכש- זה מובן. אבל לעשות עם זה משהו עדיתי גם לא נראה באופק. וחבל.
מעטים שחקנים כמו אופיר שמגיעים לא למקום בו גדלו ומצליחים להתחבר בצורה כזו, בדר"כ סמלים או אנשים שמזוהים עם קבוצות מגיעים מהמקום בו גדלו ואם גם היום בעידן אלונה אני לא רואה שינוי בגישה של מחלקת הנוער אז זה די עצוב. להגיד שהיום אין שחקני בית ולכן 99 אחוז זה רכש- זה מובן. אבל לעשות עם זה משהו עדיתי גם לא נראה באופק. וחבל.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא רואה הבדל גדול ברגע ששניהם חיו כאן עד גיל מסוים ושיחקו כאן גם אם בקבוצות אחרות של העיר באר שבע.אריק כתב:
יש הבדל גדול בין נולדו כאן לבין גדלו כאן. עזרא וכהן נולדו כאן ולא גדלו כאן.
גם שלום אביטן ואפריים דוידי לא היו במחלקת הנוער של הפועל ב"ש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
דוידי ואפריים הם מהסוג של אופיר חיים, שפשוט הרגישו מחויבות למקום בלי קשר לאיפה הם נולדו/גדלו.

הילה חדד כתב:חן, תסכימי איתי שכדי שלשחקן יהיה סוג של רגשות חיוביים זה מתחיל בחינוך ? מגיל קטן ?
כן מה זה התחבר עזב אותנו לטורקיה בשביל כסף עזב אותנו למכבי בשביל כסף וחזר בשביל כסף !!!
איזה שחקן נשמה זה חבל על הזמן תהרגי אותי שחקן שאומר שהחלום שלו לרוץ לשער 11 הצהוב הוא סמל בשבילך בשבילי הוא עוד שחקן שעבר פה נכון שתרם אבל רק מקצועית לא היה שחקן נשמה ולא נעליים
זה שי !

שי, את הדעה שלך כבר שמעתי מליון פעם.
תודה על הרצון הטוב לספר לי שוב מה דעתך בנושא, אבל לא תודה.
בטח ובטח לא מתכוונת להתווכח איתך על העניין.
שבוע טוב!
תודה על הרצון הטוב לספר לי שוב מה דעתך בנושא, אבל לא תודה.
בטח ובטח לא מתכוונת להתווכח איתך על העניין.
שבוע טוב!

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
היום ב"ליגה שלנו" כתבה על חן עזרא:
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 68414.html" onclick="window.open(this.href);return false;
לשמוע אותו מדבר על באר שבעים מוצלחים, על גאווה מהמדבר ועל כך שאסור לזלזל בבאר שבעים ולהבין שהבחור הזה הוא משלנו.
נקווה מאוד שיבוא יום והוא יסגור מעגל וילבש את המדים של הפועל באר שבע.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 68414.html" onclick="window.open(this.href);return false;
לשמוע אותו מדבר על באר שבעים מוצלחים, על גאווה מהמדבר ועל כך שאסור לזלזל בבאר שבעים ולהבין שהבחור הזה הוא משלנו.
נקווה מאוד שיבוא יום והוא יסגור מעגל וילבש את המדים של הפועל באר שבע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!