הטופיק המרכזי.באר שבע vs אחי נצרת.סיום ב"ש 4 נצרת 1
Re: הטופיק המרכזי.באר שבע vs אחי נצרת.סיום ב"ש 4 נצרת 1
פדידה לא אחד שעושה הגנה מי יודע מה.
בלי קשר, גם אוהד יכול לעשות הגנה כשמבקשים ממנו.
אני לאדעת מה יש לעזורי מקדוסי אבל זה נראה שהוא תמיד יחפש סיבה איך קדוסי לא יפתח בהרכב. פעם בלומשטיין, אח"כ פדידה ( 3 שבועות שהשחקן לא רואה דשא, פתאום הרכב? ) שבוע הבא עזורי מחזיר את שלום אביטן וזהו. העיקר לא קדוסי. לא ברור.
אני לאדעת מה יש לעזורי מקדוסי אבל זה נראה שהוא תמיד יחפש סיבה איך קדוסי לא יפתח בהרכב. פעם בלומשטיין, אח"כ פדידה ( 3 שבועות שהשחקן לא רואה דשא, פתאום הרכב? ) שבוע הבא עזורי מחזיר את שלום אביטן וזהו. העיקר לא קדוסי. לא ברור.

עזבו שטויות לדעתי עזורי הרגיש שהוא צריך לתת צ'אנס לפדידה בהרכב, ואין משחק יותר מתאים מזה כדי לתת לו לשחק.
עוד שבועיים בע"ה קדוסי כבר יפתח.
רק אהבה תנצח...
סיכומים ותגובות
קרייזי רד:
article_detail.php?aid=221" onclick="window.open(this.href);return false;
ספורט 5:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 63&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
ONE:
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 47234.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 47266.html" onclick="window.open(this.href);return false;
קרייזי רד:
article_detail.php?aid=221" onclick="window.open(this.href);return false;
ספורט 5:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 63&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
ONE:
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 47234.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 47266.html" onclick="window.open(this.href);return false;
רק אהבה תנצח...
ניצן הכל טוב ויפה,אבל רוצים לראות שערים!!!
אגב,על שום מה ולמה הפגרה של שבוע שנוחתת עלינו בשבוע הקרוב?

אגב,על שום מה ולמה הפגרה של שבוע שנוחתת עלינו בשבוע הקרוב?
פגרה של UEFA בעקבות משחקי הפלייאוף למונדיאל.
רק אהבה תנצח...
איכשהו עכשיו במקום אופיר יש לך את קדוסי המאמן החליט שקדוסי ישב בחוץ אז הוא ישב בחוץ ואף אחד לא ידבר יאללה נמאסת כברהילה חדד כתב:פדידה לא אחד שעושה הגנה מי יודע מה.
ארביטמן יושב 8 משחקים על הספסל
האגויין יושב בריאל מדריד כמעט כל משחק על הספסל רק עכשיו הוא התחיל לשחק
אין מה לעשות ככה המאמן החליט ככה יהיה
זה שי !

ושכחתם את הפרט הכי חשוב... אנחנו כבר לא ההגנה הגרועה בליגה 

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
nitsande כתב:עזבו שטויות לדעתי עזורי הרגיש שהוא צריך לתת צ'אנס לפדידה בהרכב, ואין משחק יותר מתאים מזה כדי לתת לו לשחק.
הלוואי ואתה צודק, אבל אני מתקשה שלא לקבל הרושם שבכל הקשור לקדוסי פועלים אצל עזורי שיקולים זרים, מעבר למקצועיים.
וזה עוד בלי השמועה החזקה שרצה לאחרונה בדבר היחסים בין השניים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
ולעצם העניין: ניצחון מצויין שעשה לכולנו אחלה סופ"ש. ולא סתם עוד ניצחון, אלא כזה עם ערך מוסף לא קטן. ניצחון חוץ ראשון העונה, שני ברציפות (לראשונה העונה..), שחוץ מאשר מילא ת'מצברים לקראת מכבי ת"א והוציא אותנו עם ראש שקט לפגרה, גם קבע שסופסוף אנחנו כבר לא בעלי ההגנה הגרועה בליגה.
ואגב - לא יודע עד כמה שמו לב לעובדה עד כמה המגרש בעילוט מאיר לנו פנים בשנים האחרונות. ניצחון חמישי ברציפות שלנו במגרש הזה, ביחס שערים 1-11. לא זכור לי כזה תקדים עם אף מגרש בארץ.
ואגב - לא יודע עד כמה שמו לב לעובדה עד כמה המגרש בעילוט מאיר לנו פנים בשנים האחרונות. ניצחון חמישי ברציפות שלנו במגרש הזה, ביחס שערים 1-11. לא זכור לי כזה תקדים עם אף מגרש בארץ.
עזורי צריך את קדוסי על הספסל, הוא צריך שיהיה לו ג'וקר על הספסל שישנה את המשחק...
- אורי אדום בנשמה
maxkid22 כתב:עזורי צריך את קדוסי על הספסל, הוא צריך שיהיה לו ג'וקר על הספסל שישנה את המשחק...
תיאורייה מעניינת, הייתי אומר..אני בספק אם אפילו עזורי חושב עליה כתירוץ..
תחשוב על זה ככה, הוא נותן לקדוסי להיות על הספסל, מחכה שההגנה של הקבוצה מעט תתעייף, ואז הוא מכניס שחקן רענן ומהיר למגרש, להגנה יהיה נורא קשה לעצור אותו, הרבה יותר עדיף מאשר לתת לו לשחק טרי, לתת להגנה להתמודד איתו, ואז להכניס שחקן אומנם טרי אבל בלי שום יכולת לאיים על ההגנה...אורי אדום בנשמה כתב:
תיאורייה מעניינת, הייתי אומר..אני בספק אם אפילו עזורי חושב עליה כתירוץ..
- אורי אדום בנשמה
maxkid22 כתב: תחשוב על זה ככה, הוא נותן לקדוסי להיות על הספסל, מחכה שההגנה של הקבוצה מעט תתעייף, ואז הוא מכניס שחקן רענן ומהיר למגרש, להגנה יהיה נורא קשה לעצור אותו, הרבה יותר עדיף מאשר לתת לו לשחק טרי, לתת להגנה להתמודד איתו, ואז להכניס שחקן אומנם טרי אבל בלי שום יכולת לאיים על ההגנה...
הסברים ופרשנויות מלומדות ניתן לנפק לגבי כל דבר.
בשורה התחתונה, קדוסי (מלך שערי הקבוצה והליגה אשתקד אם שכחת) זה שחקן שאמור להיות חלק אינטגרלי בהרכב. נקודה.
אבל תסתכל רגע על הגול הרביעי, מליקסון הכניס לקדוסי כדור, להגנה כבר לא היה אוויר, הוא עקף אותם כאילו היו דחלילים...אורי אדום בנשמה כתב:
הסברים ופרשנויות מלומדות ניתן לנפק לגבי כל דבר.
בשורה התחתונה, קדוסי (מלך שערי הקבוצה והליגה אשתקד אם שכחת) זה שחקן שאמור להיות חלק אינטגרלי בהרכב. נקודה.
אני משער שבדקה ה10 של המשחק זה לא היה קורה
- אורי אדום בנשמה
אני מבין שאת 18 הגולים עונת אשתקד, מתוכם 15 בחצי עונה, הוא עשה מהספסל..
את התיאורייה הספציפית הזו שלך ניתן למעשה להדביק כמעט לכל חלוץ, ובא תנסה להסביר למה בדיוק אתה חושב שנכון לתת עדיפות לאסולין, פדידה ובלומשטיין עדיפות על פני מלך שערי הליגה בעונה החולפת..
את התיאורייה הספציפית הזו שלך ניתן למעשה להדביק כמעט לכל חלוץ, ובא תנסה להסביר למה בדיוק אתה חושב שנכון לתת עדיפות לאסולין, פדידה ובלומשטיין עדיפות על פני מלך שערי הליגה בעונה החולפת..