בונפלד החליט : אני פורש.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
rami
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: בונפלד החליט : אני פורש.

שליחה על ידי rami »

אורי אדום בנשמה כתב:

!!!!!!!!!!

חופשי חיים פה בסרט אנשים..

ורמי,
לא הכי נעים לפתוח את זה פה, אבל אומר בתמצות ובעדינות שאולי זו בדיוק הבעיה: שבונפלד היה כנראה פחות טוב מלא מעט שחקני רכש (ואף שחקן לא היה מקבל חוזה על פאדי, לא משנה איך קוראים לו), וכפועל יוצא היתה גם מידת ההערכה כלפיו מההנהלה והאוהדים.

כמו אריק, גם אני אשתדל לזכור את הדברים החיוביים יותר מאלעד, ואאחל לו המון הצלחה בחייו הפרטיים.
אורי אחי בונפלד משוג השחקנים 89 דקות משחק חלש ובדקה אחת בפס אומנן משאיר כל שחקן לבד מול השוער ומביא לנו את הנקודות.
ועם כבר מדברים על שחקני רכש מבחוץ ושבונפלד לא מספק את הסחורה אז מה אייל שן עושה בהפועל באר שבע ועוד בהרכב שחקן שבקושי תורם להגנה לא תורם בכלל לקישור ולהתקפה. שחקן מסורבל , איטי , שקוף בקושי יודע לפרוץ קדימה לתת פס פשוט.
בונפלד היו לו 5 שנים אחרונות קשות כי שהוא היה בת"א אז הוא עבר פציעה קשה וגם אז תקופת ההחלמה הייתה כחצי שנה עד שמונה חודשיים וגם אנחנו האוהדים לא עשינו לו חיים קלים "בלרינה" "אתה משחק בהפועל בגלל אבא שלך" וכו' אנחנו עשינו לו את המוות ובונפלד תמיד היה משתיק אותנו בפס פשוט ענק..

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

rami כתב:
אורי אחי בונפלד משוג השחקנים 89 דקות משחק חלש ובדקה אחת בפס אומנן משאיר כל שחקן לבד מול השוער ומביא לנו את הנקודות.
ועם כבר מדברים על שחקני רכש מבחוץ ושבונפלד לא מספק את הסחורה אז מה אייל שן עושה בהפועל באר שבע ועוד בהרכב שחקן שבקושי תורם להגנה לא תורם בכלל לקישור ולהתקפה. שחקן מסורבל , איטי , שקוף בקושי יודע לפרוץ קדימה לתת פס פשוט.
בונפלד היו לו 5 שנים אחרונות קשות כי שהוא היה בת"א אז הוא עבר פציעה קשה וגם אז תקופת ההחלמה הייתה כחצי שנה עד שמונה חודשיים וגם אנחנו האוהדים לא עשינו לו חיים קלים "בלרינה" "אתה משחק בהפועל בגלל אבא שלך" וכו' אנחנו עשינו לו את המוות ובונפלד תמיד היה משתיק אותנו בפס פשוט ענק..
רמי אחי כל הדברים שאתה אומר אתה צודק שהוא לא היה מוארך מספיק וכו'
אבל זה עדין לא מצדיק לתת לו חוזה לעוד עונה!
צריך לקבל את ההחלטה של ההנהלה ולא צריך להאשים ישר את אבי שכטר
כי בסופו של דבר מי שקובע זו אלונה!..

סמל אישי של משתמש
rami
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי rami »

ה.א.ד.ו.ם כתב: רמי אחי כל הדברים שאתה אומר אתה צודק שהוא לא היה מוארך מספיק וכו'
אבל זה עדין לא מצדיק לתת לו חוזה לעוד עונה!
צריך לקבל את ההחלטה של ההנהלה ולא צריך להאשים ישר את אבי שכטר
כי בסופו של דבר מי שקובע זו אלונה!..

אבל ברגע ששחקן בית עובר פציעה שאורך ההשתכמות ממנה היא 10 חודשיים והשחקן נפצע כשהוא שיחק במדים של הפועל והבן אדם אומר עם יציעו לו חוזה לעוד עונות אז הוא יעשה ניתוח ועם לא אז הוא יפרוש.
תשמע ועכשיו בנוגע ל 80 אלף דולר (וזה לא זה אולי 70 אלף)אפשר לבוא ולבטל את החוזה כלומר שני הצדדים הולכים לעורך דין ומבטלים את החוזה.
וחותמים על חוזה חדש לכמה שנים , אם רוצים אפשר הכול אבל עם לא רוצים יחפשו את כול התירוצים שבעולם כדי שזה לא יקרה.
ועם אתם זוכרים שאופיר חזרה לפני שנתיים שניים הוא בא ונפצע וכול העונה שלו נגמרה אז מה אז לאלונה הלך קרוב ל 130 אלף דולר אבל היא ידעה שזה שחקן שיציעיד את הקבוצה למעלה ועובדה שנה שעברה כשאופיר חזר הכול ניראה אחרת והוא השראה על קדוסי המון שקט ועם תשימו לב רב אחרי שאופיר התחיל לשחק (חצי שנה אחרונה לפני שנה) קדוסי התחיל לכבוש בצרורות.
אבל עזוב את זה הדבר הכי חשוב כרגע שבמשחק הבא נגד מכבי ת"א אני מקווה שיעשו לו אירוע פרידה ועוד נגד הקבוצה שלא נתנה לשחק.
וכולם לעודד אלעד עולה , אלעד עולה אלעד עולה עולה עולה .........

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

עצוב ..!
למרות שלא הכי אהבתי את אלעד בגלל חוסר הגליצים והמלחמה היה גם צד אחר שלו עם מסירות חכמות ודריבלים יפים
אני אישית יזכור ממנו את השער בשמינית גמר הגביע מול הפועל ת"א בחוץ שער שעשה אותי כל כך שמח אחרי שבוע קשה שעברתי !
אלעד תצליח בכל מה שתעשה !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

ראיון אחרי הפרישה של בונפלד!
https://www.dromi.co.il/html/page.asp?P ... &CatId=133" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

באסה. אלעד תודה על הכל
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

אחד השחקנים שהכי אהבתי, פשוט חבל .
אני מאחלת לו החלמה מהירה, ושנזכה עוד לראות אותו בהפועל באר שבע, אם לא בתור שחקן אז בתפקיד אחר .
שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך, תודה על שנים נפלאות :)
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

קודם כל אני רוצה לאחל הרבה בריאת לאלעד בונפלד.
הבריאות היא מעל הכל, גם לפני הספורט האהוב על כולנו.

בהמשך לדברים האלה אני רוצה להגיד שהפרישה של אלעד היא מכה קשה להפועל באר שבע.
קודם כל כי קבוצה עם אלעד בונפלד טוב, כמו בקדנציה של הגביע האבוד, היא קבוצה קטלנית בהתקפה.
מסירות העומק של אלעד בונפלד לטעמי היו מהטובות בכדורגל הישראלי. מעטים השחקנים עם ראיית המשחק של אלעד ועם ראיית המשחק של אלעד.
אותה גאונות סיפקה לי אישית חלק מהרגעים הגדולים שלי כאוהד הפועל באר שבע ועל כך מגיעים לאלעד בונפלד כל המחמאות.
וכמובן כי מדובר בשחקן בית שהיה יכול לעזור לחיבור בין הקהל לקבוצה הנוכחית.

אבל, אם לסכם את הקרירה של אלעד, חייבים להגיד שמדובר בפיספוס ענק.
שחקן עם כישרון כל כך גדול היה חייב לעשות יותר בקריירה היה חייב להגיע לפחות לקבוצה אירופואית בסדר גודל בינוני אבל חוסר המקצוענות של אלעד פגעה בו וגרמה לו להסתפק רק באותם עונות בודדות וקסומות.
אני מקווה שאלעד ישאר בתחום הכדורגל ויוכלו לתרום לאחרים מניסיונו ומהלקחים שהוא הפיק כשחקן עם פונטציאל לא ממומש.

לסיום אני חושב שחייבים להיפרד בצורה מכובדת ויפה מאלעד בונפלד במשחק מול מכבי ת"א.
כולי תקווה שההחלטה לפרוש הייתה של בונפלד עצמו ולא בגלל שהמערכת לא רצתה לתת לאלעד חוזה כשיחזור מהפציעה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

מדהים עד כמה החיים נזילים.

אחד מהברגים החשובים בעונת העלייה ההיא, זה שכולם צפו לו עתיד ורוד עם הפועל באר שבע בליגת העל (גם התקדמות לאירופה לא היתה מילה גסה אז) - פורש בגיל 30.

ה"צעירים" של אותה עונת עלייה הם אלעד בונפלד (פורש), אופיר חיים (מכבי הרצליה) ואליניב ברדה (נבחרת ישראל וגנק).

אתם כמובן יכולים להסיק לבד למי התמזל המזל במיוחד מבין השלושה.
זה רק מראה כמה עולם הכדורגל יכול להיות אכזר לפעמים: כולנו מתחילים מאותה נקודה, כולנו בני אותו גיל אבל רק 1 או 2 מאיתנו באמת יתקדמו... :roll:

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

dudi2002 כתב:מדהים עד כמה החיים נזילים.

אחד מהברגים החשובים בעונת העלייה ההיא, זה שכולם צפו לו עתיד ורוד עם הפועל באר שבע בליגת העל (גם התקדמות לאירופה לא היתה מילה גסה אז) - פורש בגיל 30.

ה"צעירים" של אותה עונת עלייה הם אלעד בונפלד (פורש), אופיר חיים (מכבי הרצליה) ואליניב ברדה (נבחרת ישראל וגנק).

זה רק מראה כמה עולם הכדורגל יכול להיות אכזר לפעמים: כולנו מתחילים מאותה נקודה, כולנו בני אותו גיל אבל רק 1 או 2 מאיתנו באמת יתקדמו... :roll:
גם חיים יותר מבוגר וגם ברדה אחד השחקנים המשקיעים שיש ורוצה כל אימון כמה שיותר להתקדם... אם היה לנו הרבה כמוהו וכמו אלברמן שהיכולת זה בעיקר מעבודה קשה מצב הנבחרת היה הרבה יותר טוב

בכל מקרה מאוד עצוב כלכך רציתי לראות אותו העונה מוביל את הקבוצה ואילו אפילו נהיה קפטן... אבל מציאות לחוד ושאיפות לחוד
שיהיה בריא

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

dudi2002 כתב:מדהים עד כמה החיים נזילים.

אופיר כבר היה בן 26. ממש לא 'צעיר'.
הספיק לצאת לחו"ל אבל דברים שלא קשורים לכדורגל מנעו ממנו להחזיק שם מעמד.
לאחר מכן הרבה פציעות גמרו אותו.
אלעד סבל מפציעות קשות כבר מגיל מאוד צעיר, באיזשהו מקום (והוא מודה בעצמו) הוא לא בנה את עצמו נכון.

ואליה אגדה. טפו טפו טפו. חמסה חמסה חמסה.

שלח תגובה