bs war כתב:
מעניין אותי אם יש לך סימוכין לכל האשמות הגזענות המאוד חמורות האלו שאתה מטיח פה בחלק מחברי הפורום ובחברי כנסת.
בעיניי אתה מאוד פרנואיד, כנראה כי הצליחו להחדיר לך לראש שהצד השני כל כך נורא ואכזר. המציאות לגבי הדעות של האנשים שהזכרת רחוקה שנות אור ממה שאתה מתאר.
עצוב לי שזה מה שאתה חושב על הימין הישראלי ונציגיו, אני ממש לא חושב על השמאל את אותם הדברים. מפחיד לראות בלייב כמה ההסתה בשמאל אפקטיבית.
מציע לך לדבר ישירות עם יותר אנשי ימין, כולל אלו שנראים לך כמו גרסה עדכנית של הנאצים, מבטיח לך שתתבדה.
קצת חרגנו מהדיון אבל אבקש להעמיד את הדברים על דיוקם.
א. לא כל הימין ולא כל נציגיו. ספציפית רגב וסמוטריץ' אמרו את תפיסת עולמם בקול.
ב. גם שני אלו לא נראים לי גרסה עדכנית של הנאצים. רגב בורה וסמוטריץ גזען.
ג. מה זה הצד השני? גדלתי בבני ברק ובמיטב המסגרות של ישיבות בני עקיבא, לא בקיבוץ של השומר הצעיר.
בהפגנה בכיכר ציון עמדתי ליד בנימין זאב כהנא עליו השלום. שני חברים שלי ישבו בכלא בגלל שהציתו את סניף מרץ בנתניה.
התבגרתי לצד אנשים שיכלו להעביר סדנאות לנוער הגבעות. כאלו שמכים ערבים מכות רצח רק בגלל מוצאם ואז הולכים לפנצ'ר רכבים של המשטרה ושל האו"ם.
גזענות כמו ששמעתי במסגרות החינוכיות של הכיפות הסרוגות מקומה באירופה של שנות הארבעים. מוסדות שאין בהם ולו שמץ של שמאל. רק ימין. לא שוברים שתיקה חלילה. אפילו לא המערך דאז.
רב שאמר לנו בכיתה ח שרואים לערבים את הטומאה על הפנים. באורח פלא, אחרי כמה שנים הבן שלו היה אחד העצירים המנהליים היהודים הראשונים.
בוא ספר לי עוד איך אני מושפע מההסתה בשמאל. כאילו שלא ראיתי מה קורה בעזה כשהייתי שם, לא הצבעתי מולדת, לא שטפו לי את המוח עוד לפני הבר מצווה ולא ביקרתי את המשפחה שלי ביו"ש.
אז אני באמת צריך לצטט את הפנינים של סמוטריץ' פה? אתה לא רואה הפגנות בעפולה נגד מכירת בתים לערבים? מכר שלי השכיר דירה לערבים ויתר השכנים הפגינו מול הבית שלו כדי שיסלק אותם.
ד. מי שפוסל אנשים בשל דתם, העדפתם המינית או מוצאם הוא גזען. לפעמים אנטישמי, לפעמים איסלמופוב, לפעמים שונא נוצרים, לפעמים הומופוב ולפעמים גם וגם.
זה מה שכתב אדום זקן בדיון אחר פה בפורום:
"שיזדרגג עודה.
הוא מחבל.
הרוקח בסופר פארם אכן יותר אמין ממנו.
ולוסי לא כל כך מעניינת אותי,בעלה צחי הוא השמוק האמיתי שבחר להתחתן עם ערבייה".
תשאל את הימנים פה בפורום, ידידאל, אלדר, אורי ועם האחרים שלא הזכרתי הסליחה, מה דעתם על ישובים ללא ערבים. על מדינה ללא ערבים (ואולי גם ללא שמאלנים). על זכויות שוות לפלסטינים שחיים תחת שלטון ישראלי יותר מחמישים שנה. על נישואי יהודים וערבים. על יולדת ערביה שתחלוק חדר עם האישה שלהם. על צחי הלוי השמוק.
עכשיו תחליף את המילה ערבים ביהודים ותגיד לי מה קיבלת.