ג'ימי מרין
Re: ג'ימי מרין
מרין הוא פוטנציאל,בסגל הנוכחי הוא גם שווה הרכב.
מכיוון שמאבק אליפות מבחינתנו כמעט שלא רלוונטי אז כדאי להשקיע בו בתקווה שיתפתח למשהו אולי אפילו לשנה הבאה.
מצד אחד מרגיש לי שיש לו משהו ברגלים שעוד יתפוצץ מצד שני יש המון סימני שאלה לגבי איזה שחקן יתפתח פה אם בכלל.
מכיוון שמאבק אליפות מבחינתנו כמעט שלא רלוונטי אז כדאי להשקיע בו בתקווה שיתפתח למשהו אולי אפילו לשנה הבאה.
מצד אחד מרגיש לי שיש לו משהו ברגלים שעוד יתפוצץ מצד שני יש המון סימני שאלה לגבי איזה שחקן יתפתח פה אם בכלל.
מוכן להתערב שביום שלישי זריהן עולה במקומו בהרכב.nir767676 כתב:אם למישהו במועדון יש מושג מהחיים שלו הוא 10 מחזורים לפחות משלים 90 דק' מלאות ורק אז בוחנים אם להזיז אותו מההרכב, בעונה כזאת מחורבנת לא לבנות תשתית לעונה הבאה זה טירוף מוחלט
אחרי האיבוד כדור ו"הירידה" שלו להגנה.... קשה לי להאמין. זה יהיה שיא שלילי חדש לברק.CrazyRed7 כתב: מוכן להתערב שביום שלישי זריהן עולה במקומו בהרכב.
אם כן יש לבדוק את כל העסקה של זריהן והאם מעורב שם כסף מתחת לשולחן לברק תמורת אי אלו הבטחות.CrazyRed7 כתב: מוכן להתערב שביום שלישי זריהן עולה במקומו בהרכב.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אתה לא מגזים, וואי אפשר לחלוק על זה, זאת עובדה.yedidel כתב:גם הקהל שלנו, מחא לו כפיים דווקא במהלך הכי פחות "חכם" שלו, שהתחיל לעבור 3 שחקנים ולשחרר בעיטה ממצב קשה במקום למסור.
תגידו שאני מגזים איתו... אבל מהרגע שהוא יצא בני יהודה השתלטו לגמרי על המשחק ונהיה בורדל
כשאתה מוציא שחקן שעושה קילומטר וחצי בעשר דקות בממוצע ומכניס במקומו שעושה קילומטר וחצי במשחק זה כמו לשחק עם -2 שחקנים.
רק אהבה תנצח...
איתו בליגה: 7-1, 73% הצלחה
בלעדיו בליגה: 7-6, 50% הצלחה
בלעדיו בליגה: 7-6, 50% הצלחה
יותר פרווה מקינוח במסעדה חרדית בבני ברק.
אל תהיה רע.אדום זקן כתב:יותר פרווה מקינוח במסעדה חרדית בבני ברק.
פרווה לא פרווה, אסור לא לצאת מההרכב כרגע.
יופי. חייב להמשיך בהרכב. המחויבות שלו נותנת חשק ותקווה להמשך העונה, בשבילו הייתי קונה כרטיס.
סבבה,אם זה עושה לכם את זה מי אני בכלל.
לבזבז מקום של זר על לוחם זה אחלה.
לבזבז מקום של זר על לוחם זה אחלה.
לרוץ גם יוספי יודע. חייב לצאת להשאלה (לא בטוח שגם זה יעזור לו).
ואיכשהו כשיוספי משחק הקבוצה נראית רע ופגיעה.xboy כתב:לרוץ גם יוספי יודע. חייב לצאת להשאלה (לא בטוח שגם זה יעזור לו).
וכשמרין משחק היא נראית טוב או לכל הפחות יציבה.
תעלומה, הא?
....maxkid22 כתב:אישית אני חושב שהפעולות שהוא עושה בלי הכדור שוות לנו יותר נקודות מהפעולות שזריהן עושה עם הכדור, ובלי לזלזל בזריהן שדווקא פתח טוב את העונה
אם היה קיים שחקן שהוא שילוב של זריהן ומרין זה יכל להיות שיחוקmaxkid22 כתב: ....