אני מבין שאתה מתגעגע לשחקנים שקונים בשבילם כרטיסאדום זקן כתב:יותר פרווה מקינוח במסעדה חרדית בבני ברק.
ג'ימי מרין
Re: ג'ימי מרין
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מי טוב יותר? ספורי האגויאסט שלא מבין משחק שבמקום למסור לניג׳ל ניסה להבקיע מהחצי? זריהן עם כושר לרבע שעה שנוגע מאה פעם בכדור? חנן ממן שלא רץ ומאבד כדורים ברחבה שלנו וכשמוחלף יורד בעצבים?xboy כתב:לרוץ גם יוספי יודע. חייב לצאת להשאלה (לא בטוח שגם זה יעזור לו).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני מבין שאתה נהנה ממה שאתה רואה.yedidel כתב:
אני מבין שאתה מתגעגע לשחקנים שקונים בשבילם כרטיס
זר צריך להיות אקס פקטור בטח בתקציבים שלנו.
ראו פוטנציאל? סבבה שיושאל שנה שנתיים ויחזור בשל וטוב יותר.
הבן שלי הקטן יותר פיזי ממנו,מצחיק גם שצריך להגיד את זה שוב ושוב.
זה לא מי יותר טוב זה מי פחות גרוע.. כנראה שזה מרין אבל זה עדיין לא שחקן שווה הרכב בקבוצת פליאוף עליון. מקווה פגענו עם פאוליניוSir Alex Ferguson כתב: מי טוב יותר? ספורי האגויאסט שלא מבין משחק שבמקום למסור לניג׳ל ניסה להבקיע מהחצי? זריהן עם כושר לרבע שעה שנוגע מאה פעם בכדור? חנן ממן שלא רץ ומאבד כדורים ברחבה שלנו וכשמוחלף יורד בעצבים?
אני מאוד נהנה. רואה שחקן שנותן עבודה, רוצה ללמוד, משחק מהר ואיתו בהרכב גם רואים נצחונות לשם שינוי.אדום זקן כתב: אני מבין שאתה נהנה ממה שאתה רואה.
זר צריך להיות אקס פקטור בטח בתקציבים שלנו.
ראו פוטנציאל? סבבה שיושאל שנה שנתיים ויחזור בשל וטוב יותר.
הבן שלי הקטן יותר פיזי ממנו,מצחיק גם שצריך להגיד את זה שוב ושוב.
המספרים זה עניין של ביטחון וזמן וגם יגיעו.
על מה ולמה לצאת להשאלה? יש מישהו שמספיק טוב להדיח אותו מההרכב?
אם אתה נהנה אז אין ויכוח,אכן קשר אגף נוכח שעושה המון באלגן ומצדיק מקום של זר,פיזי ומהיר בעל יכולת דריבל פנומנלית.yedidel כתב:
אני מאוד נהנה. רואה שחקן שנותן עבודה, רוצה ללמוד, משחק מהר ואיתו בהרכב גם רואים נצחונות לשם שינוי.
המספרים זה עניין של ביטחון וזמן וגם יגיעו.
על מה ולמה לצאת להשאלה? יש מישהו שמספיק טוב להדיח אותו מההרכב?
סתם שתדע זה מה שמצופה מקשר אגף,אבל אם אתה נהנה אז אין ויכוח.
וזרים שכאלה נוחתים כל שני וחמישי בישראל.אדום זקן כתב: אם אתה נהנה אז אין ויכוח,אכן קשר אגף נוכח שעושה המון באלגן ומצדיק מקום של זר,פיזי ומהיר בעל יכולת דריבל פנומנלית.
אולי תתעוררו?טוני ואוגו אלה זרים של פעם בעשור.
עד שמגיע לכאן זר צעיר עם פוטנציאל נהדר רוצים להשאיל אותו לאיזה כפר סבא בשביל שלא יתקדם שם מילימטר וכל זה כדי יעני ״זר תותח״ שלא יגיע.
אני רואה את האלופה שבדרך רצה יפה עם שחקנים כאלה (מתן חוזז לדוגמא). זה מה שיש פה כרגע. אם אני מחפש שחקנים שעוד שנתיים יש פוטנציאל שיהיו חלק מקבוצה גדולה, הוא בראש הרשימה.אדום זקן כתב: אם אתה נהנה אז אין ויכוח,אכן קשר אגף נוכח שעושה המון באלגן ומצדיק מקום של זר,פיזי ומהיר בעל יכולת דריבל פנומנלית.
למה שלא יתקדם בהשאלה? יהיה שם שחקן הרכב קבוע ויקבל הרבה דקותCrazyRed7 כתב: וזרים שכאלה נוחתים כל שני וחמישי בישראל.
אולי תתעוררו?טוני ואוגו אלה זרים של פעם בעשור.
עד שמגיע לכאן זר צעיר עם פוטנציאל נהדר רוצים להשאיל אותו לאיזה כפר סבא בשביל שלא יתקדם שם מילימטר וכל זה כדי יעני ״זר תותח״ שלא יגיע.
חצי מההרכב של מכבי היה מושאל לא זכור לי שהם לא התקדמו.. מי שלא מתקדם זה כי הוא לא כזה כשרון כמו שחושבים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בינואר כשיגיע הזר החדש כניראה יהפוך לזר השישי, עד אז עדיף על כל שאר האופציות למעט ניג׳ל, אפשר לחשוב מי מתחרה איתו בסגל, אצלנו עדין מתנהגים כאילו אנחנו לפני שלושים שנה שמעדיפים שחקנים שלא עושים תנועה ונוגעים מאה פעם בכדור על שחקן עם כושר גופני אדיר שלא מפסיק לעשות תנועה ולהילחם על כל כדור.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שחקן התקפה חייב גם לסכן את השער.
בדקה 44 כשמסר לנייג'ל במקום עומק מהיר לשהר, דוגמא קטנה לקבלת החלטות שרחוקה כרגע מהנדרש.
אני עדיין ממשיך איתו בהרכב, בעיקר כי אין מישהו אחר.
בדקה 44 כשמסר לנייג'ל במקום עומק מהיר לשהר, דוגמא קטנה לקבלת החלטות שרחוקה כרגע מהנדרש.
אני עדיין ממשיך איתו בהרכב, בעיקר כי אין מישהו אחר.
תגידו אתם אמיתיים או מה?
הבן אדם לא יכול לעבור עמוד!
הביאו אותו לכאן כקשר התקפי באגף,מה הוא עושה שם חוץ מלשמור על המגן שלו שבזה הוא מצויין.
איפה הבישולים,הבעיטות,ההרמות,הגולים
מה עובר עליכם?
"שומר על המגן שלו" נו מה זה אמיתי הפורום הזה? מה אתם בקורס מאמנים? הבן אדם צריך לנפק התקפה ואין לו שום יכולת לנפק כזאת וזהו.
הביאו אותו לכאן כקשר התקפי באגף,מה הוא עושה שם חוץ מלשמור על המגן שלו שבזה הוא מצויין.
מה עובר עליכם?
"שומר על המגן שלו" נו מה זה אמיתי הפורום הזה? מה אתם בקורס מאמנים? הבן אדם צריך לנפק התקפה ואין לו שום יכולת לנפק כזאת וזהו.
בדיוק. במיוחד שאין בקישור איזה ראדי שיתן מספריםyossi כתב:שחקן התקפה חייב גם לסכן את השער.
.
שהוא בהרכב אנחנו בבעיה בהתקפה, תלוים שהכדור יפגע בבן טוב או שניגל יתפוס יום וזה בערך הסיכוי היחד לגול
אם יקבל דקות ואמון גם זה יגיע. זה התקרב בפעם הקודמת שהיה ברצף של משחקים בהרכב ואז בכר מסיבה לא מובנת הוריד אותו לספסל.
צודק 100% ,זריהן חייב לפתוח במקומו מול חיפה וספורי יחליף אותו דקה 10 ויתחיל לבעוט מחצי מגרשאדום זקן כתב:תגידו אתם אמיתיים או מה?
מה עובר עליכם?