ג'ימי מרין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: ג'ימי מרין

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: אם אתה לא מבין אז יש כאן בעיה.
מזר שעלה חצי מליון יורו אני מצפה לקצת יותר.
אם לצורך העניין לא הייתה כאן הגבלת זרים הייתי מקבל את הטיעון הזה בכיף,אבל ברגע שישנה מגבלה שגם מחייבת אותך לפגוע בכולם כדי להיות טוב יותר מהיריבות אז הטיעון שלכם לא רלוונטי.
יכול להיות שכרגע לאור המצב אין לו מחליף,זה לא מראה על גדולתו אלה על כישלון הקבוצה בהיבט המקצועי.
גם יהושוע עוד שנייה נכנס לי לכוונת,הוא לא מספק את מה שאמור לתת לנו.
אמנם אתמול נגע הרבה בכדור,אבל לא עשה שום דבר שמצדיק את ההילה סביבו.
אז בוא נמשיך לחתוך את הזרים שלנו אחרי חודשיים.
עבד לנו מעולה עד עכשיו, אני בטוח שזה גם ידרבן זרים טובים להגיע לפה.

אני אחזור על זה שוב- זרים צריכים לקבל הרבה יותר סבלנות ממה שמקבלים הישראלים.
זה הזוי שפה זה הפוך.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:די ברור שעם הזר החדש שיגיע מרין ירד לספסל ויהפוך לזר השישי.
הוא בוסר, לא צריך לברוח מזה ולא צריך להמציא בשבילו תירוצים. כבר כמה וכמה פעמים שהוא מחטיא מצבים מול השוער כמו שהחטיא אתמול (קרה גם בסמי עופר).
והוא גם מבזבז לא מעט כדורים.
אבל מצד שני, הוא עם כושר גופני מדהים, מחויב טקטית וכל הזמן עושה הגנה ולא פחות חשוב עושה כל הזמו תנועה בהתקפה. התנועה של מרין בהתקפה הופכת את המגרש ליותר גדול מבחינת שחקני ההתקפה שלנו, הוא מפנה המון שטח ומאפשרת המון שטח פעולה ולכן ההתקפה שלנו הרבה פחות תקועה.
אתמול במחצית הראשונה הגענו לאזור הרחבה של כפר סבא בכל התקפה שנייה בערך, כי כשיש לך שטח לתקוף ההתקפות שלך לא נתקעות ולכן הם מהירות יותר ולכן אתה גם מייצר כמות גדולה יותר של התקפות. גם מבחינת שליטה בכדור, הלחץ שלו והעבודה ההגנתית שלו פשוט חנקה את השחקנים באגף של כפר סבא, הוא גם חטף לא מעט כדורים (מעניין לראות את דוח המשחק), וזה הוביל לאחוזי שליטה בכדור מהדומיננטיים שהיו לנו השנה.
כמו לכל שחקן צעיר, בטח שחקן צעיר שלראשונה מחוץ למדינה שלו במדינה חדשה, אנחנו משלמים מחיר על מרין בבוסריות שלו, אבל בקבוצה שנבנתה הקיץ, ומול האלטרנטיבות הקיימות, למעט ניגג'ל, הוא שחקן הקו הכי טוב שיש לנו כרגע.
הבוסריות היא בערך הבעיה האחרונה שלו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

די נו אם הוא כובש את האחד על אחד אתמול ובסמי ובעוד משחק בטרנר הדיבור עליו שונה לחלוטין.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
אז בוא נמשיך לחתוך את הזרים שלנו אחרי חודשיים.
עבד לנו מעולה עד עכשיו, אני בטוח שזה גם ידרבן זרים טובים להגיע לפה.

אני אחזור על זה שוב- זרים צריכים לקבל הרבה יותר סבלנות ממה שמקבלים הישראלים.
זה הזוי שפה זה הפוך.
זה פשוט הזוי שאתה לא מבין את הבעיתיות.
אתה מתנהג כאילו אנחנו איזה הפועל רעננה,שיש לה זמן וסבלנות להביא צעירים ולטפח אותם.
העניין הזה של הקבוצה הקטנה פשוט לא יוצא לכם מהראש.
אין שום בעיה להביא פוטנציאל אפילו זה מבורך,אבל אתה צריך לתת להתפשפש ולא אצלך,כי לך אין את הפרבילגיה הזאת.
אנחנו רצים לתארים,לצמרת,לאירופה אין סבלנות לאף אחד ותוצאות צריכות להיות במיידי.
ולאור האמור לעיל מארין יש מצב שהוא פוטנציאל,יש מצב שיגדל ויהיה שחקן,רק את ההשתפשפות שלו היה צריך לעשות בקבוצה אחרת ואז להשתלב בהדרגה בקבוצה ובמשימותיה השונות בתכלית.
שיש מגבלת זרים,אתה צריך לפגוע אם אתה באמת רוצה תארים,הצלחה באירופה וכו.
מפתיע שצריך להסביר את העניין הזה שוב ושוב ועוד יותר מפתיע שאתה לא מבין את זה.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

חייב לציין שהויכוח הזה מתקיים בין אנשים שאני מחזיק מכולם ולפעמים אני משפשף את העיניים
מצד אחד אם אני קורא נכון ומצד שני שואל את עצמי מה אני מפספס אם אותם אנשים חושבים ככה.

סליחה על הבוטות אבל בעיניים שלי הבחור לא קשור בכלל לענף. הבחור הגיע על תקן של קשר התקפי,
כלומר מצופה ממנו לתרום התקפית לקבוצה. אני שומע סיפורים על הגנה, כושר, ריצה על הקו, סטטיסטיקות
של + ו- שהוא על המגרש וכו', מזכיר את הגליצ'ים של בן בסט. אני רואה שחקן שמגיע לאזור השער ואין לו
מושג מה עושים שם, אני רואה שחקן שלא מבין בכלל את המשחק מבחינה התקפית ושהחברים שלו גם לא
מבינים אותו ובעיקר שחקן עם רמת אינטליגנציה מאוד נמוכה שקשה לתרץ בבוסריות. מצד שני כנראה שבאמת אני מפספס.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

REDZED כתב:
זה קצת גניבת דעת אחי שגורמת לו להיראות כמו שחקן איכותי..
Wake up זה לא לרמה של הפועל בש.
הרמה של באר שבע....אין וואקמה תתעורר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ושוב אני שואל את מי שחושב שמרין לא מספיק איכותי להפועל באר שבע מודל 2019/2020 מי עדיף עליו נכון לתקופת הזמן הנוכחית למעט ניג'ל?
אין לי ספק שפאוליניו הולך לפתוח באגף על חשבון מרין, זה רק שאלה של זמן עד שזה יקרה, אבל עד אז, מעדיף את מרין על פני כל מה שיש לנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Sir Alex Ferguson כתב:ושוב אני שואל את מי שחושב שמרין לא מספיק איכותי להפועל באר שבע מודל 2019/2020 מי עדיף עליו נכון לתקופת הזמן הנוכחית למעט ניג'ל?
אין לי ספק שפאוליניו הולך לפתוח באגף על חשבון מרין, זה רק שאלה של זמן עד שזה יקרה, אבל עד אז, מעדיף את מרין על פני כל מה שיש לנו.
+1000

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

שיש כתב: הרמה של באר שבע....אין וואקמה תתעורר
לא אחי לא, הפועל בש זה מועדון שיצר לעצמו תקרה גבוהה ולא יכול להיות שמביאים לפה חוטבי עצים אחרי כל הדברים המדהימים שהיו פה.
גם לא ביקשתי טוני, ומה לא נחתנו פה זרים מרשימים חוץ ממנו ? קרים לפרי, בלסינג אלקה, האפריקאים של ביתר שהיו מכניסים פה את הכישרון שכל כך חסר.

פאוליניו גם כן, טוב שלא החזירו אלון מזרחי מפרישה..
להביא קיצוני בן 34 ממש משקף את החזון שנבנה פה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אסכם את זה ככה:
אין ספק שצריך לצפות ליותר משחקן התקפה בהפועל באר שבע
אין ספק שיש לו המון נסיבות מקלות
אין ספק שהוא תורם למשחק הלחץ וההגנה

האם זה מספיק בשביל הרכב? את זה בוחנים בהשוואה מול המתחרים שלו על העמדה. נכון לעכשיו על זריהן וספורי הוא עדיף, בהמשך אני בטוח שיסופסל כשפאוליניו יגיע ודי בטוח שאם הוא לא ישתפר באופן דרסטי במשחק ההתקפה הוא יושאל בקיץ (ואולי כבר בינואר כדי להביא עוד זר)

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

יפה שיש אנשים שתולים תקוות בזריהן אחרי שנתיים וחצי אבל התייאשו ממרין אחרי שלושה חודשים.

אגב זר צריך לתת יותר והגבלת זרים וכו' וכו'... גם במציאות של 6 זרים יש מקום בהפועל באר שבע לשחקן צעיר כמו מרין. אפשר לחשוב שכל עונה פוגעים ב6 זרים תותחים ממוסמרים להרכב. בדיוק אגב כמו שב16/17 היה מקום ללוסיו האלמוני (שאני זוכר כמה ביקורות היו עליו אז)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:יפה שיש אנשים שתולים תקוות בזריהן אחרי שנתיים וחצי אבל התייאשו ממרין אחרי שלושה חודשים.

אגב זר צריך לתת יותר והגבלת זרים וכו' וכו'... גם במציאות של 6 זרים יש מקום בהפועל באר שבע לשחקן צעיר כמו מרין. אפשר לחשוב שכל עונה פוגעים ב6 זרים תותחים ממוסמרים להרכב. בדיוק אגב כמו שב16/17 היה מקום ללוסיו האלמוני (שאני זוכר כמה ביקורות היו עליו אז)
אתה והשני יש לכם אחוזים עליו,אחרת אין מצב שאתה לא מבין על מה אנחנו מדברים.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב: אתה והשני יש לכם אחוזים עליו,אחרת אין מצב שאתה לא מבין על מה אנחנו מדברים.
אחוזי הצלחה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: זה פשוט הזוי שאתה לא מבין את הבעיתיות.
אתה מתנהג כאילו אנחנו איזה הפועל רעננה,שיש לה זמן וסבלנות להביא צעירים ולטפח אותם.
העניין הזה של הקבוצה הקטנה פשוט לא יוצא לכם מהראש.
אין שום בעיה להביא פוטנציאל אפילו זה מבורך,אבל אתה צריך לתת להתפשפש ולא אצלך,כי לך אין את הפרבילגיה הזאת.
אנחנו רצים לתארים,לצמרת,לאירופה אין סבלנות לאף אחד ותוצאות צריכות להיות במיידי.
ולאור האמור לעיל מארין יש מצב שהוא פוטנציאל,יש מצב שיגדל ויהיה שחקן,רק את ההשתפשפות שלו היה צריך לעשות בקבוצה אחרת ואז להשתלב בהדרגה בקבוצה ובמשימותיה השונות בתכלית.
שיש מגבלת זרים,אתה צריך לפגוע אם אתה באמת רוצה תארים,הצלחה באירופה וכו.
מפתיע שצריך להסביר את העניין הזה שוב ושוב ועוד יותר מפתיע שאתה לא מבין את זה.
אז בוא לפני שאתה מסביר לכולנו איך צריך להתנהל מועדון גדול, תבדוק במועדונים קצת יותר גדולים מהפועל ב"ש בכמה מקרים משחררים שחקן אחרי פחות משנה בסגל.
תלך לנמסיס שלך שאפשר לומר עליה הרבה דברים, קבוצת צמרת היא לא הפסיקה לרגע להיות מ- 2012. ותבדוק מתי ב- 8 השנים האחרונות הם חתכו זר אחרי פחות משנה.
חוץ מאולי סאבוריט אף זר שם הוא לא שובר שיוויון, הם לא מתביישים להחזיק גם זרים על הספסל לפעמים, ו-וואלה לא קורס שם שום דבר, להפך הם רק עושים פה בית ספר לכולם.
מה שאתה מציע זו לא התנהלות של מועדון גדול, זו התנהלות של מועדון חובבני כמו בימי גיא עזורי.
מועדון גדול יודע איזה שחקנים הוא מביא, הוא עוקב אחריהם, יודע במה הם טובים, במה הם לא, איך האופי שלהם, לאיזו עמדה הם מתאימים ומה הם יכולים לתרום לו. ובעיקר הוא מאמין ביכולת שלו כמועדון להוציא מהם את המיטב, גם אם זה ייקח זמן.
עכשיו אתה יכול להתעלם מהמציאות וללכת ראש בקיר עם הגישה הזאת של כאן ועכשיו, או שאתה יכול להפנים ששחקנים זרים צריכים יותר זמן התאקלמות מכל שחקן אחר. הרי לשיטתך פלט, אוגו וטוני היו צריכים להיחתך בספטמבר.
מועדון שמשחרר שחקן אחרי פחות מעונה מבחינתי אומר "לא היה לנו מושג מה אנחנו מביאים, לא בדקנו, לא עקבנו, סתם הימרנו". ואם זה המצב אז חבל על הזמן כי גם הזר שיגיע אחרי ג'ימי יהיה כישלון.

עכשיו תן לי להרגיע אותך, הפועל באר שבע לא תיקח אליפות השנה גם אם מאור בוזגלו יחזור 4 שנים אחורה בזמן ויבוא להחליף את מארין. לא ברור מה הלחץ שלך ולמה אתה ממהר להעיף פה שחקנים אחרי חודשיים-שלושה כאילו גורל המועדון כולו מונח כאן על הכף

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
אז בוא לפני שאתה מסביר לכולנו איך צריך להתנהל מועדון גדול, תבדוק במועדונים קצת יותר גדולים מהפועל ב"ש בכמה מקרים משחררים שחקן אחרי פחות משנה בסגל.
תלך לנמסיס שלך שאפשר לומר עליה הרבה דברים, קבוצת צמרת היא לא הפסיקה לרגע להיות מ- 2012. ותבדוק מתי ב- 8 השנים האחרונות הם חתכו זר אחרי פחות משנה.
חוץ מאולי סאבוריט אף זר שם הוא לא שובר שיוויון, הם לא מתביישים להחזיק גם זרים על הספסל לפעמים, ו-וואלה לא קורס שם שום דבר, להפך הם רק עושים פה בית ספר לכולם.
מה שאתה מציע זו לא התנהלות של מועדון גדול, זו התנהלות של מועדון חובבני כמו בימי גיא עזורי.
מועדון גדול יודע איזה שחקנים הוא מביא, הוא עוקב אחריהם, יודע במה הם טובים, במה הם לא, איך האופי שלהם, לאיזו עמדה הם מתאימים ומה הם יכולים לתרום לו. ובעיקר הוא מאמין ביכולת שלו כמועדון להוציא מהם את המיטב, גם אם זה ייקח זמן.
עכשיו אתה יכול להתעלם מהמציאות וללכת ראש בקיר עם הגישה הזאת של כאן ועכשיו, או שאתה יכול להפנים ששחקנים זרים צריכים יותר זמן התאקלמות מכל שחקן אחר. הרי לשיטתך פלט, אוגו וטוני היו צריכים להיחתך בספטמבר.
מועדון שמשחרר שחקן אחרי פחות מעונה מבחינתי אומר "לא היה לנו מושג מה אנחנו מביאים, לא בדקנו, לא עקבנו, סתם הימרנו". ואם זה המצב אז חבל על הזמן כי גם הזר שיגיע אחרי ג'ימי יהיה כישלון.

עכשיו תן לי להרגיע אותך, הפועל באר שבע לא תיקח אליפות השנה גם אם מאור בוזגלו יחזור 4 שנים אחורה בזמן ויבוא להחליף את מארין. לא ברור מה הלחץ שלך ולמה אתה ממהר להעיף פה שחקנים אחרי חודשיים-שלושה כאילו גורל המועדון כולו מונח כאן על הכף
אתה מאלה שאוהבים להקשיב רק לעצמם ובטוחים שהם מבינים יותר טוב מכולם,שיחקת קצת באיזה תוכנה ואתה בטוח שעכשיו אתה די קרוב לפפ.
מתי ובאיזה שלב אמרתי שצריך לחתוך אותו?
אמרתי בצורה מאוד פשוטה שמלכתחילה אם ידעו שהוא מגיע כפרוספקט להשקעה עתידית היה צריך לתת לו להשתפשף במקום אחר ולהגיע לכאן מוכן יותר.
ומכבי אגב הם האחרונים לקחת מהם דוגמא,לא סבלנות ולא בילבולי ביצים כל שחקן שהגיע לשם הגיע במאות אלפים ולפעמים גם מליון יורו משכורות,מי ישלם לו פיצוי ויביא עוד זר במקומו? גולדאהר לא פראייר,אל תערבב.
יש כאן מועדון עם תקציב גדול,סולד אאוט במנויים והמון ציפיות,לא מביאים ילד להילחם בזירה,נותנים לו להשתפשף ואז.
ומקצועית,וואלה לא רואה אותו משתפר,הוא רך,לא יודע לעשות דריבל,לא מהיר ובינתיים מול השער הוא מפוחד אז אני לא יודע מאיפה האופטימיות שלך.

שלח תגובה