red ultras כתב:
כשהתחלתי לדבר על טוני רשמתי הזר הכי איכותי ודומיננטי בשנים האחרונות. הסלבנק לא מתקרב לשם. אולי אם היה משחק לצד טוני היינו מדברים אחרת. לדעתי יש לו הרבה יותר לתת ממה שהוא נותן כרגע. הדרך היחידה לקבל את זה היא לתת לו את הביטחון להוביל את הקבוצה. כשכל שבוע הוא מתנדנד בין הרכב לספסל או מחוץ לסגל קשה מאוד להכניס אותו לזון.
יודע מה לא אכפת לי שנייג׳ל יפתח בו בהרכב גם עוד שלוש שנים
אבל לא בתור בעל הבית של ההתקפה, כזה הוא לא היה ולא יהיה.
לא מבין איך אתם דוחפים לפה כל הזמן את טוני. מזכיר את ההזייה שהוא מזכיר את אגווארו.
נייג'ל הוא שחקן שמביא יכולות גופניות טובות מאוד לליגה, ולוקה בכל הקשור לטכניקה וקבלת החלטות. לפעמים מצליח לו המהלך, לרוב לא וייראה סתם מפוזר עם חוש טיימינג בשחרור כדור שצורם לעין.
בליגה הזו זה מספיק כדי להיות שחקן משמעותי, בקבוצה שלנו כרגע זה מספיק כדי להיות השחקן הטוב ביותר בהתקפה.
זה הכל.
yossi כתב:לא מבין איך אתם דוחפים לפה כל הזמן את טוני. מזכיר את ההזייה שהוא מזכיר את אגווארו.
נייג'ל הוא שחקן שמביא יכולות גופניות טובות מאוד לליגה, ולוקה בכל הקשור לטכניקה וקבלת החלטות. לפעמים מצליח לו המהלך, לרוב לא וייראה סתם מפוזר עם חוש טיימינג בשחרור כדור שצורם לעין.
בליגה הזו זה מספיק כדי להיות שחקן משמעותי, בקבוצה שלנו כרגע זה מספיק כדי להיות השחקן הטוב ביותר בהתקפה.
זה הכל.
אתה שם לב אבל השיח בין האנשים פה הא לא תואם?
אתה אומר שנייג׳ל השחקן הכי טוב בקבוצה(יתכן מאוד)
אבל אני לא מתווכח על זה, אני חושב שבגלל שהוא הכי טוב פה והוא גם השחקן המוביל שלנו אז זה משקף את הבעייתיות שיש פה.
אין לי בעיה שהוא ישאר אם יבוא שובר שיווין להתקפה.
אבל המצב כרגע לא משדר תקווה.
מאמין שאם יש אופציה למכור, לא יהססו. אוהב את נייג'ל, חושב שהוא שחקן טוב, אבל לדעתי הוא לא מתאים לקבוצה. ההשוואה לוואקמה גורמת לחוסר איפוק של הקהל לגביו מה שלדעתי גם משפיעה לו על היכולת.
כשזאת עונה שנייה ברצף שמשחררים את השחקן הכי חשוב בינואר אז שלא יתפלאו שלקהל אין חיבור לקבוצה ושאין את האנרגיות מפעם.
יהיה קשה עד בלתי אפשרי לבנות כאן שלד כלשהו כשכל השחקנים שהיו אמורים להוביל את המועדון עוזבים אחד אחרי השני (סבע, אלחמיד, אוחנה).
האסלביינק ביחד עם שטקוס ומיגל הוא הבאנקר היחיד בסגל. בניגוד לסבע, אני ממש לא נותן לזה אור ירוק בלב שלם.
מצד אחד, ברור שניג'ל לא שווה את הסכומים ששילמו עליו, ובעיקר כמו סבע זה מרגיש שבמועדון מנסים להפוך הוצאה מוגזמת על שחקן לרווח למועדון מבחינה כלכלית.
מצד שני, מה זה אומר על אלונה והמועדון שכבר עונה שנייה ברציפות אנחנו משחררים בינואר שחקן שמבחינת רף הוא כן מהבודדים שמסוגלים לשדרג אותנו (כשניג'ל העונה פתח את הליגה טוב מאוד, ועם סימני השאלה שלו סיפק גם כמה סימני קריאה).
סבע היה הכי חשוב? מה הוא עשה?
בשני המקרים מדובר בשחקנים שנמצאים בשיאם, ושיאם לא מספיק טוב לעתיד של הקבוצה שאנחנו רוצים.
השאלה כמובן איך משחררים מתי ומה במקום