מצד אחדיכול להיות שהוא יוכל לתרום קצת לקישור השמאלי של הקבוצה אבל מצד שני
הוא יפגע במרקם החברתי של הקבוצה כפי שעשה זאת בלא מעט קבוצות. מדובר בשחקן
שחושב שהוא סופר-סטאר וחי על קמפיין ליגת האלופות שבו השתתף. הדבר המוזר ביותר
הוא שבראיון איתו שלשום הוא אמר שהוא בן 27. לפי רישומי ההתאחדות הוא נולד במרץ 81,
כלומר עוד 4 חודשים הוא בן 29..הוא התחיל לשחק בליגת העל אם אני לא טועה ב-1997 עם
אשדוד, לטענתו הוא היה שם בן 15...מוזר לא?
אולי כדאי להביא את ברוך דגו, ניתן לו תנופה
Re: אולי כדאי להביא את ברוך דגו, ניתן לו תנופה
בכתבה אמרו שהוא בן 28 לפי מה שאני זוכר
תאריך הלידה שלו הוא במרץ 81, לפי ויקיפדיה את הופעת הבכורה שלו ערך בשנת 1997, כנראה זה היה בסוף העונה ויכול שהיה בן 16 ושיחק כמחליף או משהו כזה.
תאריך הלידה שלו הוא במרץ 81, לפי ויקיפדיה את הופעת הבכורה שלו ערך בשנת 1997, כנראה זה היה בסוף העונה ויכול שהיה בן 16 ושיחק כמחליף או משהו כזה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
תיכנס לכתבה "איפה הילד?"ניב כתב:בכתבה אמרו שהוא בן 28 לפי מה שאני זוכר
חצי דקה בערך מתחילת הכתבה שואלים אותו על גילו
https://www.sport5.co.il/lobbyvideo.asp ... =59#player" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
התתשובה אריק היא פשוטה, לפני כמה שנים דגו גילה כי הגיל האמיתי שלו הוא שנתיים פחות ממה שמצוין בתעודת הזהות הישראלית.
גם דנדי אוקוגו למי ששואל הוא צעיר שנתיים ממה שרשום לו בתעודת הזהות הישראלית.
דיברנו איתו שנה שעברה והוא אמר שבנוגע לאפריקאים לפחות, הם משקרים בקשר לגיל כדי שיוכלו לצאת מאפריקה לחו"ל ומכאן הפער.
אבל לדעתי לא היה ולא יהיה כמו אותו שחקן זר שנבחן בנתניה שהציג עצמו כשחקן נוער עם מסמכים מזויפים כשרגע לפני שנתניה החתימה אותו התברר שהבחור הוא מעל גיל 30.
דיברנו איתו שנה שעברה והוא אמר שבנוגע לאפריקאים לפחות, הם משקרים בקשר לגיל כדי שיוכלו לצאת מאפריקה לחו"ל ומכאן הפער.
אבל לדעתי לא היה ולא יהיה כמו אותו שחקן זר שנבחן בנתניה שהציג עצמו כשחקן נוער עם מסמכים מזויפים כשרגע לפני שנתניה החתימה אותו התברר שהבחור הוא מעל גיל 30.

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חחחח ואו אני זוכר את השחקן הזה מנתניה!משה אוחיון כתב:התתשובה אריק היא פשוטה, לפני כמה שנים דגו גילה כי הגיל האמיתי שלו הוא שנתיים פחות ממה שמצוין בתעודת הזהות הישראלית.
אמר שהוא בן 19 ובסוף התברר שהוא בן 31.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
KaduSimioni כתב:
חחחח ואו אני זוכר את השחקן הזה מנתניה!
אמר שהוא בן 19 ובסוף התברר שהוא בן 31.
טוני טוקולמטי.
ודווקא בסוף התברר שהבחור אכן בן 19 והכל היה עלילה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר