בחיי שנדפקתם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
eitam

בחיי שנדפקתם

שליחה על ידי eitam »

יצאתי מהאצטדיון וכל מה שאני שומע זה תלונות וטרוניות על המשחק- השוער גרוע, הגנה על הפנים, לא מסוגלים לתת גול ועוד מיני פנינים ברחבי טרנר, ברדיו ובפייסבוק.
הלו!!!!!! שכחתם את כל מה שדיברנו בתחילת העונה? מה ציפיתם שנדרוס את הקבוצה שעד הערב נראתה הכי טוב בליגה? שכחתם שדיברתם על רעב? מחוייבות? מלחמה? גם במחיר של אפרוריות....
היום בניגוד לשבועות האחרונים אין לי חצי טענה לשחקנים! גברים אחד אחד! נתנו את התחת על המגרש, נלחמו וגרמו לחיפה להראות כמו כפר סבא (ולא שהיא מעניינת אותי אבל בעוד שני מחזורים שמכבי תתן לה בראש בסמי עופר יפול לכם האסימון). זה נכון, יש בעיות מקצועיות שצריך לפתור. חסר קשר אחורי, דבר שזועק לשמיים. חסרה יצירתיות חסרה רגל מסיימת, אבל ראבק, אל תשפכו את התינוק עם המים!
לסיום, ברדיו שמעתי את אחד הכוכבים שהנחו שאמר שמכבי חיפה היתה שתי דרגות מעלינו ביכולת בינונית. נשארתי ללא מילים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: בחיי שנדפקתם

שליחה על ידי CrazyRed7 »

עזוב זה חסר סיכוי.
כבר בטרוניות על האפרוריות במשחקים שלנו באירופה היה לי ברור שברגע שיבינו שלאליפות לא נרוץ האנטי יצוף. על אחת כמה וכמה אחרי הפסדים ו/או יכולת חלשה.

זר שיכנס לפורום יחשוב שמדובר בפורום של אוהדי הפועל תל אביב.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

מכבי חיפה לא מעניינת. אתה לא משחק כמו שהתקציב שלך מאפשר לך לשחק. לא הגעת למצב אמיתי אחד וחיפה הרגו מבחינתם את המשחק מדקה 6. לא עניין אותם יותר מ3 נקודות וזה זכותם.
מהמגרש זה הרגיש שלא נכבוש גול עוד 300 דקות, אין תיאום בין שחקני ההתקפה, לא נראה שעובדים על תבניות מסודרות, סף שבירה נמוך מאד וכו' וכו'.
המערכת חולה, כל שחקן שנותן חצי עונה טובה מגיע לכאן ומתרסק. דור אלו, ספורי, חן עזרא, בן בסט ושלא נזכיר את הזרים. אפשר לעצום עיניים ולחשוב שיהיה טוב, אבל אנחנו לא עושים את מה שבאמת צריך לעשות כדי להיאבק ברצינות על התואר.

אנחנו לא כפויי טובה, האינטרס שלנו תמיד היה ויהיה הפועל באר שבע, זאת האהבה שלנו לפני אלונה ובכר. נוקיר תודה לעד אבל אסור להתבייש וחובתנו להתריע כשמזהים דברים שמזיקים להפועל באר שבע ומונעים ממנה לממש את הפוטנציאל האדיר שלה שכולנו זכינו לראות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

E26

שליחה על ידי E26 »

Guevara כתב:מכבי חיפה לא מעניינת. אתה לא משחק כמו שהתקציב שלך מאפשר לך לשחק. לא הגעת למצב אמיתי אחד וחיפה הרגו מבחינתם את המשחק מדקה 6. לא עניין אותם יותר מ3 נקודות וזה זכותם.
מהמגרש זה הרגיש שלא נכבוש גול עוד 300 דקות, אין תיאום בין שחקני ההתקפה, לא נראה שעובדים על תבניות מסודרות, סף שבירה נמוך מאד וכו' וכו'.
המערכת חולה, כל שחקן שנותן חצי עונה טובה מגיע לכאן ומתרסק. דור אלו, ספורי, חן עזרא, בן בסט ושלא נזכיר את הזרים. אפשר לעצום עיניים ולחשוב שיהיה טוב, אבל אנחנו לא עושים את מה שבאמת צריך לעשות כדי להיאבק ברצינות על התואר.

אנחנו לא כפויי טובה, האינטרס שלנו תמיד היה ויהיה הפועל באר שבע, זאת האהבה שלנו לפני אלונה ובכר. נוקיר תודה לעד אבל אסור להתבייש וחובתנו להתריע כשמזהים דברים שמזיקים להפועל באר שבע ומונעים ממנה לממש את הפוטנציאל האדיר שלה שכולנו זכינו לראות.
תודה

סמל אישי של משתמש
oshri26

שליחה על ידי oshri26 »

נכון אמרת שבתחילת העונה הצהירו מראש שהקבוצה תבנה לשנים הבאות וזה נכון.
אבל מאז שינו כיוון והתחילו במסע רכש נוסף כדי להתמודד על האליפות,ופה היתה הטעות שהביאו את זוסואה ושינו בשבילו את השיטה.
פתאום הפכנו לקבוצה חדירה ומפוקרת הגנתית בניגוד לפתיחת העונה,שמשחקי ההכנה הבנתי שתהיה קבוצה שאפילו אולמפיקוס במשחק אימון לא מנצחת אותנו.
אני מאמין שקבוצה בונים ביולי, כל מה שתביא אחר כך קשה לחבר אותו אלא אם אתה מכונה משומנת.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בסופו של דבר פתיחת העונה הייתה בסטנדרט יחסית טוב, כי הציפייה הייתה שזה בסיס שעליו יילך ויבנה משהו. נקודת פתיחה שמשם נבנה ונלך קדימה.
אמנם מהנקודה שניסו לקחת את העניין צעד קדימה הכל קרס, אבל זה היה שלב הכרחי באבולוציה של הקבוצה הזו.
בסופו של דבר הקריסה הייתה מתרחשת ככה או ככה. המשחק מול הפועל חיפה ובעיקר ק"ש היו לחלוטין רולטה. הביטחון היה גבוה, וזה הביא לכך שהדברים הלכו לכיוון שלנו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מדהים איך שאתה מתחיל להעביר ביקורת אתה מייד חשוד בבגידה באומה.
הפועל בש היום היא קבוצה חלשה במקרה הטוב ופאתטית במקרה הגרוע.
תחילת עונה זה כבר פאסה ולא מעניין,עברו מאז הרבה מים בנהר,נרכשו שחקנים שחשבו שישדרגו את הקבוצה מה שלא קרה והמאמן שלך התרסק לחתיכות.
אז תמיד אפשר להגיד את המשפט הבא:"אמרו שבונים קבוצה לעתיד" נו ומה זה אומר? שנתרסק כל שבוע מחדש? שנתבזה במגרש שלנו כל פעם מחדש? אותו מגרש שאמור להוות כח הרתעה מול כל הליגה?
שנמשיך לראות איך מאמן שחשבנו שהוא עילוי,מסתבר שהוא עוד מאמן טוב שהצליח לו קצת בהתחלה ועכשיו שהוא נדרש לבנות מחדש לא מוצא ידיים ורגליים?
מילא אם היינו רואים משהו שנראה כמו קבוצה,עוד היינו בולעים את הצפרדע,זה אפילו לא בכיוון ושנה הבאה שוב מהפכים ושוב עשרות שחקנים חדשים ולכן כרגע אני חא רואה משהו טוב שהולך לקרות באופק.
הדבר הכי גרוע שאתם יכולים להגיד זה "שיחקנו טוב וחיפה עקצו",במשפט הזה אני מבין מה נהיה מאיתנו,נברת ישראל.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אדום זקן כתב:מדהים איך שאתה מתחיל להעביר ביקורת אתה מייד חשוד בבגידה באומה.
הפועל בש היום היא קבוצה חלשה במקרה הטוב ופאתטית במקרה הגרוע.
תחילת עונה זה כבר פאסה ולא מעניין,עברו מאז הרבה מים בנהר,נרכשו שחקנים שחשבו שישדרגו את הקבוצה מה שלא קרה והמאמן שלך התרסק לחתיכות.
אז תמיד אפשר להגיד את המשפט הבא:"אמרו שבונים קבוצה לעתיד" נו ומה זה אומר? שנתרסק כל שבוע מחדש? שנתבזה במגרש שלנו כל פעם מחדש? אותו מגרש שאמור להוות כח הרתעה מול כל הליגה?
שנמשיך לראות איך מאמן שחשבנו שהוא עילוי,מסתבר שהוא עוד מאמן טוב שהצליח לו קצת בהתחלה ועכשיו שהוא נדרש לבנות מחדש לא מוצא ידיים ורגליים?
מילא אם היינו רואים משהו שנראה כמו קבוצה,עוד היינו בולעים את הצפרדע,זה אפילו לא בכיוון ושנה הבאה שוב מהפכים ושוב עשרות שחקנים חדשים ולכן כרגע אני חא רואה משהו טוב שהולך לקרות באופק.
הדבר הכי גרוע שאתם יכולים להגיד זה "שיחקנו טוב וחיפה עקצו",במשפט הזה אני מבין מה נהיה מאיתנו,נברת ישראל.
ממך דווקא לא ציפיתי לשמוע מילים כאלה. נשמע כאילו אתה מדבר מםי אוהד שאוהד את הקבוצה חמש שנים. איבדתם את הפואנטה- לא אומר שהכל ורוד והקבוצה רצה, יש עוד הרבה לתקן ועל מה לעבוד. ההבדל ביננו שאתם בוחרים להסתכל על התוצאה ועל מיעוט המצבים ואני בוחר להסתכל על הרצון, המוטיבציה, משחק הלחץ שלפרקים ארוכים עשינו לשם שינוי טוב ומכבי חיפה לא עברה את החצי שזה שיפור משמעותי מהחודש האחרון ומהנקודה הזו צריך להמשיך להתקדם.
האם אפשר לעשות יותר בתקציב 60 מיליון- כן. האם אפשר בשנה אחת לרדת מ80 מיליון ל- 60, לשחרר שני שחקני מפתח ולרוץ לאליפות כשאין לך כוכבים מהנוער- לא.
דבר אחרון, אם הייתם רואים את באר שבע במדי מכבי נתניה ושרפיץ' על הקווים הייתם מתמוגגים או לכל הפחות מאוד מתרשמים. עם יד על הלב

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

eitam כתב: ממך דווקא לא ציפיתי לשמוע מילים כאלה. נשמע כאילו אתה מדבר מםי אוהד שאוהד את הקבוצה חמש שנים. איבדתם את הפואנטה- לא אומר שהכל ורוד והקבוצה רצה, יש עוד הרבה לתקן ועל מה לעבוד. ההבדל ביננו שאתם בוחרים להסתכל על התוצאה ועל מיעוט המצבים ואני בוחר להסתכל על הרצון, המוטיבציה, משחק הלחץ שלפרקים ארוכים עשינו לשם שינוי טוב ומכבי חיפה לא עברה את החצי שזה שיפור משמעותי מהחודש האחרון ומהנקודה הזו צריך להמשיך להתקדם.
האם אפשר לעשות יותר בתקציב 60 מיליון- כן. האם אפשר בשנה אחת לרדת מ80 מיליון ל- 60, לשחרר שני שחקני מפתח ולרוץ לאליפות כשאין לך כוכבים מהנוער- לא.
דבר אחרון, אם הייתם רואים את באר שבע במדי מכבי נתניה ושרפיץ' על הקווים הייתם מתמוגגים או לכל הפחות מאוד מתרשמים. עם יד על הלב
ממה היה להתמוגג?
זה לא שהחמצנו החמצות מטורפות ובגלל זה הפסדנו.
שלטנו אופטית וזהו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

eitam כתב: ממך דווקא לא ציפיתי לשמוע מילים כאלה. נשמע כאילו אתה מדבר מםי אוהד שאוהד את הקבוצה חמש שנים. איבדתם את הפואנטה- לא אומר שהכל ורוד והקבוצה רצה, יש עוד הרבה לתקן ועל מה לעבוד. ההבדל ביננו שאתם בוחרים להסתכל על התוצאה ועל מיעוט המצבים ואני בוחר להסתכל על הרצון, המוטיבציה, משחק הלחץ שלפרקים ארוכים עשינו לשם שינוי טוב ומכבי חיפה לא עברה את החצי שזה שיפור משמעותי מהחודש האחרון ומהנקודה הזו צריך להמשיך להתקדם.
מכבי חיפה לא עברה את החצי מרצונה, לא כי "גרמנו לה". אני לא ראיתי איזה משחק לחץ יוצא דופן (בניגוד לתחילת העונה, אגב) או הנעת כדור מסודרת.
זה בדיוק מה שהיא חיפשה, לסגור טוב בחצי שלה ולעקוץ במתפרצות. ובכל פעם שעברה את החצי היא הייתה הרבה יותר מסוכנת.

מכרו לנו בקיץ קבוצה רעבה, אגרסיבית, שקשה לנצח אותה, שקשה להבקיע לה, שתעשה חיים קשים לכל יריבה.
בפועל אין קבוצה בליגה שלא יכולה לתת לנו 2 גולים במשחק נתון.

ולגבי המשפט האחרון- אנחנו לא מכבי נתניה, לא בתקציב, לא בסגל ולא בציפיות. לא מבין את הטענה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

נו בחיאת, מזכיר לי את בדיחות ה'מכבי עוד מניעה כדור' שרצו פה אחרי שניצחנו אותם (נדמה לי באליפות השניה), כדורגל זה משחק של גולים, מה עוזרת הסטטיסטיקה הנורא יפה הזו, אם בסוף אנחנו לא מסוגלים לנצח. ועוד יותר גרוע, מה עוזרים לי כל הנתונים האלו, אם נהיינו כל כך צפויים שכל מאמן שמגיע לפה למד, לוחצים חזק בהתחלה, גונבים גול, ואז תן לב'ש את הכדור ותחכה 30 מטר מהשער שלך, הם ממילא לא יצליחו לעשות כלום....

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

bs war כתב:
מכבי חיפה לא עברה את החצי מרצונה, לא כי "גרמנו לה". אני לא ראיתי איזה משחק לחץ יוצא דופן (בניגוד לתחילת העונה, אגב) או הנעת כדור מסודרת.
זה בדיוק מה שהיא חיפשה, לסגור טוב בחצי שלה ולעקוץ במתפרצות. ובכל פעם שעברה את החצי היא הייתה הרבה יותר מסוכנת.

מכרו לנו בקיץ קבוצה רעבה, אגרסיבית, שקשה לנצח אותה, שקשה להבקיע לה, שתעשה חיים קשים לכל יריבה.
בפועל אין קבוצה בליגה שלא יכולה לתת לנו 2 גולים במשחק נתון.

ולגבי המשפט האחרון- אנחנו לא מכבי נתניה, לא בתקציב, לא בסגל ולא בציפיות. לא מבין את הטענה
מסכים שהתאים להם להתגונן, אבל בחלקים גדולים של המשחק הם לא הצליחו לצאת קדימה גם כשחטפו כדור

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כשמנצחים ומשחקים רע אתם אומרים שאין דרך, כשמפסידים ומשחקים טוב אז התוצאות מעל הכל.

זה אולי לא היה מבריק אתמול, אבל זה בטח לא היה רע, מחפיר ומביש כפי שלא מעט מתארים פה.
היה רצון, הייתה מחויבות, היו המון נייחים וגם חצאי מצבים ששרקו בתוך הרחבה של חיפה.
הפועל באר שבע שיחקה נכון לפרקים והגיעה לאזורים המסוכנים דרך האגפים, כפי שמתבקש בהתמודדות מול קבוצות מתגוננות. משם זה תלוי ביכולת האישית של השחקנים, ושם הבעיה הגדולה של הקבוצה הזאת. ברגע שהיא סופגת, קשה לה לייצר שערים שיחזירו אותה למשחק.
אף מאמן לא ילמד את ספורי להכניס קרוס ראוי, את בן שהר למסור לנייגל הגמד על הארץ במקום לגובה, או את נייגל לבעוט לפינה במקום לידיים של השוער.
זה חומר השחקנים.

ברק טעה שעלה עם סבג ולא עם קלטינס, אבל בכנות אני לא חושב שזה היה משנה הרבה במשחק אתמול.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בניגוד לבני יהודה ונס ציונה שלא היה רצון, אתמול השחקנים באמת רצו, ולכן לא אהבתי את הקללות שקיבלו מהשורות התחתונות בדרומי כשהגיעו לדרומי בסוף המשחק.
עם זאת, אתמול היה משחק של להיות או לחדול, ואי אפשר להסתפק בהקרבה של השחקנים במשחק שהפסדנו אותו כבר במחצית הראשונה, בטח כשמנתחים את העבודה המקצועית של בכר שהפקיר גם את האמצע וגם את האגפים בהרכב שהעלה ומשם גם הגיעו שני הגולים.
המשחק אתמול פשוט חשף שוב את הבנייה הלקויה של הקבוצה, את חומר השחקנים הבעייתי, את החסרונות שלנו, ואת העובדה שבניגוד לתחילת השנה, ברק לא משחק על היתרונות ומנסה להסתיר את החסרונות, אלא משחק כאילו אנחנו בתקופה אחרת ועם חומר שחקנים אחר וכאילו אנחנו בעמדה שלא משנה באיזה מערך ושיטה נעלה וכיצד נשחק היתרון האיכותי אצלנו.
ברוב הדקות אתמול, למרות שבלבול היה זה שחיפש להתגונן ולעקוץ במתפרצת (ולכן נתן מבחינתי נוק אואט לברק אתמול בגול השני), לא שיחקנו כדורגל. העפנו כדורים למעלה בלי כתובת, רוב המצבים הגיעו במקריות מקרנות או מצבים נייחים ולא ממשהו מתוכנן. היה אפשר לראות בעשר הדקות הראשונות של מליקסון על המגרש איך משחקת קבוצה עם שכל, פתאום מגיעים להזדמנויות מדאבל פסים, פתאום לא מעיפים כדור על אוטומט, אבל גם שם זה בגלל שמליקסון גאון כדורגל ולא בגלל תכנית משחק של בכר וזה אומר הכל מבחינתי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

עדיין עומד על זה ששני שחקנים משנים את הקבוצה הזאת מקצה לקצה

שלח תגובה