ג'ימי מרין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: ג'ימי מרין

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ג'ימי מרין הוא בוסר ותופס מקום של זר אבל במצב הקשרי אגף הישראלים וגם אלו שיש לנו בסגל הוא טוב, הוא עובד שחור ובאירופה היו לו מספרים.
ובנתיים שהוא בהרכב אנחנו משיגים יותר נקודות.
זאת עובדה.
והוא עדיף על זריהן וספורי.
השניים האחרונים שחקנים עצלנים ואחד מהם בכלל לא קשר אגף.
היחיד שעולה על מרין זה האסלבנק וגם אותו הייתי מעדיף כחלוץ.
ככה שנכון לעכשיו ביחס לשאר שחקני הסגל הוא הקשר אגף השני הכי טוב שלנו!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

REDZED כתב: לא אחי לא, הפועל בש זה מועדון שיצר לעצמו תקרה גבוהה ולא יכול להיות שמביאים לפה חוטבי עצים אחרי כל הדברים המדהימים שהיו פה.
גם לא ביקשתי טוני, ומה לא נחתנו פה זרים מרשימים חוץ ממנו ? קרים לפרי, בלסינג אלקה, האפריקאים של ביתר שהיו מכניסים פה את הכישרון שכל כך חסר.

פאוליניו גם כן, טוב שלא החזירו אלון מזרחי מפרישה..
להביא קיצוני בן 34 ממש משקף את החזון שנבנה פה.
לא מודע אם פאוליניו יצליח או לא אבל אל תזלזל במלך השערים בליגה השוודית בן 34. האחרון שבא משם בגיל הזה קרע פה את הליגה ואותנו בין היתר. קוראים לו ראדה פריצה למי ששכח

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מת לדעת על איזה פרוספקט אתם מדברים.
אולי כרץ מרתון.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: אתה מאלה שאוהבים להקשיב רק לעצמם ובטוחים שהם מבינים יותר טוב מכולם,שיחקת קצת באיזה תוכנה ואתה בטוח שעכשיו אתה די קרוב לפפ.
מתי ובאיזה שלב אמרתי שצריך לחתוך אותו?
אמרתי בצורה מאוד פשוטה שמלכתחילה אם ידעו שהוא מגיע כפרוספקט להשקעה עתידית היה צריך לתת לו להשתפשף במקום אחר ולהגיע לכאן מוכן יותר.
ומכבי אגב הם האחרונים לקחת מהם דוגמא,לא סבלנות ולא בילבולי ביצים כל שחקן שהגיע לשם הגיע במאות אלפים ולפעמים גם מליון יורו משכורות,מי ישלם לו פיצוי ויביא עוד זר במקומו? גולדאהר לא פראייר,אל תערבב.
יש כאן מועדון עם תקציב גדול,סולד אאוט במנויים והמון ציפיות,לא מביאים ילד להילחם בזירה,נותנים לו להשתפשף ואז.
ומקצועית,וואלה לא רואה אותו משתפר,הוא רך,לא יודע לעשות דריבל,לא מהיר ובינתיים מול השער הוא מפוחד אז אני לא יודע מאיפה האופטימיות שלך.
תשמע אני חושב שבסוף ההבדל בינינו הוא די פשוט, אתה רואה את הפועל ב"ש כמועמדת לאליפות כבר העונה, אני ממש לא.
מכאן נגזרים רוב חילוקי הדעות בנושא הזה

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

לא מבין מאיפה האמירות האלו כמו "אנחנו לא הפועל רעננה", "צמרת" ו-"רצים לאליפות" באות?
שכחתם שהפועל באר שבע נבנתה השנה בלי שום ציפייה לשם בניית בסיס וחידוש?
נתתם להתחלה לשקר לכם קצת לגבי הציפיות, ועכשיו אתם משלמים על זה באכזבה ובכעס.

בהקשר של השרשור שחררו לחץ, מרין ילד. ילדים בישראל בגיל שלו בשלב הזה רק מקבלים דק' ראשונות בבוגרים.
נכון יש לו המון במה להשתפר אבל פר פרוספקט יש לו טילים של פוטנציאל, והוא יכול לעבור אבולוציה מדהימה אצלנו.

דבר נוסף, מאיפה המחשבה הזו להביא שחקן 10 קלאסי ולמקם אותו באגף?? אני מבין שבן סהר בעיניכם שווה תפוקה קבוצתית . בעיני אגב הוא מחרב כל דבר טוב...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

talb55 כתב:לא מבין מאיפה האמירות האלו כמו "אנחנו לא הפועל רעננה", "צמרת" ו-"רצים לאליפות" באות?
שכחתם שהפועל באר שבע נבנתה השנה בלי שום ציפייה לשם בניית בסיס וחידוש?
נתתם להתחלה לשקר לכם קצת לגבי הציפיות, ועכשיו אתם משלמים על זה באכזבה ובכעס.

בהקשר של השרשור שחררו לחץ, מרין ילד. ילדים בישראל בגיל שלו בשלב הזה רק מקבלים דק' ראשונות בבוגרים.
נכון יש לו המון במה להשתפר אבל פר פרוספקט יש לו טילים של פוטנציאל, והוא יכול לעבור אבולוציה מדהימה אצלנו.

דבר נוסף, מאיפה המחשבה הזו להביא שחקן 10 קלאסי ולמקם אותו באגף?? אני מבין שבן סהר בעיניכם שווה תפוקה קבוצתית . בעיני אגב הוא מחרב כל דבר טוב...
פאוליניו הוא שחקן אגף שעבר הסבה לשחקן 10.
הוא לא ה10 הקלאסי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dor69 כתב:אסכם את זה ככה:
אין ספק שצריך לצפות ליותר משחקן התקפה בהפועל באר שבע
אין ספק שיש לו המון נסיבות מקלות
אין ספק שהוא תורם למשחק הלחץ וההגנה

האם זה מספיק בשביל הרכב? את זה בוחנים בהשוואה מול המתחרים שלו על העמדה. נכון לעכשיו על זריהן וספורי הוא עדיף, בהמשך אני בטוח שיסופסל כשפאוליניו יגיע ודי בטוח שאם הוא לא ישתפר באופן דרסטי במשחק ההתקפה הוא יושאל בקיץ (ואולי כבר בינואר כדי להביא עוד זר)
אני חושב שהדיון הזה לא מתקדם, אבל התגובה שלך די מסכמת אותו באופן כללי...
אלה פחות או יותר העובדות שעליהן כולם מסכימים, ובשורה התחתונה כפי שכבר נכתב הוא הקיצוני הכי טוב שיש לך כרגע.

כשיגיע פאוליניו, בהנחה שהוא באמת טוב כמו שאנחנו מתארים, הוא כנראה יתפוס את המקום שלו.
לעיתים אני מניח שהוא גם ישחק יחד איתו כשנאג'י או שהר חלוצים לפניהם.

בכל מקרה, לפחות עד ינואר הוא איתנו, תנו לו שקט להתקדם ונראה מה הוא שווה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב: פאוליניו הוא שחקן אגף שעבר הסבה לשחקן 10.
הוא לא ה10 הקלאסי.
מה אתה מקשקש תגיד לי?איזה 10 בראש שלך?

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

שיחק 47% מדקות הקבוצה השנה.
איתו - 2 שערי חובה
בלעדיו - 9
שערי זכות די דומה

ועדיין יהיה כנראה הקורבן הראשון

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:שיחק 47% מדקות הקבוצה השנה.
איתו - 2 שערי חובה
בלעדיו - 9
שערי זכות די דומה

ועדיין יהיה כנראה הקורבן הראשון
יש לך נתונים מלאים ועדכניים למחזור הנוכחי?
אחוזי הצלחה איתו ובלעדיו? יחס שערים איתו ובלעדיו?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אשמח לדעת איזה פרמטרים במשחק שלנו הוא כל כך משפר שזה נזקף בעיקר לזכותו.
משהו אחד שהוא מדיד. לא מבקש הרבה.

אז כן, הוא בסדר בלי הכדור. לצערי איתו כרגע זה רחוק מלהספיק, וזה מאוד בעייתי שזה נאמר על שחקן התקפה.
וכמו בהודעה הקודמת שלי, זה לא סותר שהייתי פותח איתו. בעיקר כי אין אופציה איכותית יותר, ויש תקווה שעם הכדור זה ישתפר מתישהו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yossi כתב:אשמח לדעת איזה פרמטרים במשחק שלנו הוא כל כך משפר שזה נזקף בעיקר לזכותו.
משהו אחד שהוא מדיד. לא מבקש הרבה.

אז כן, הוא בסדר בלי הכדור. לצערי איתו כרגע זה רחוק מלהספיק, וזה מאוד בעייתי שזה נאמר על שחקן התקפה.
וכמו בהודעה הקודמת שלי, זה לא סותר שהייתי פותח איתו. בעיקר כי אין אופציה איכותית יותר, ויש תקווה שעם הכדור זה ישתפר מתישהו.
משחק לחץ בעיקר. אנחנו מרוויחים הרבה כדורים בזכות זה ומקשים על היריבה להניע כדור כבר בשליש שלה.
זה לא מדיד אבל זה בולט לעין במשחקים. אתמול לצורך העניין נייג'ל ושהר יוצאים ללחץ על הבלמים ואז מגלים שספורי לא יוצא ביחד איתם לסגור את המסירה למגן באגף. קרה כמה פעמים.

צריך להיות כנים ולומר שברוב המשחקים מארין שיחק גם עם שלישיית קישור אגרסיבית באמצע, אז זה אכן לא נזקף רק לזכותו. אבל השילוב של שניהם עשה את הקבוצה יותר טובה ויציבה הגנתית, ולפי הנתונים גם בלי לשלם מחיר יקר התקפית

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

bs war כתב:
משחק לחץ בעיקר. אנחנו מרוויחים הרבה כדורים בזכות זה ומקשים על היריבה להניע כדור כבר בשליש שלה.
זה לא מדיד אבל זה בולט לעין במשחקים. אתמול לצורך העניין נייג'ל ושהר יוצאים ללחץ על הבלמים ואז מגלים שספורי לא יוצא ביחד איתם לסגור את המסירה למגן באגף. קרה כמה פעמים.

צריך להיות כנים ולומר שברוב המשחקים מארין שיחק גם עם שלישיית קישור אגרסיבית באמצע, אז זה אכן לא נזקף רק לזכותו. אבל השילוב של שניהם עשה את הקבוצה יותר טובה ויציבה הגנתית, ולפי הנתונים גם בלי לשלם מחיר יקר התקפית
אנחנו לא משלמים מחיר התקפית בעיקר כי המושג הזה לא ממש קיים אצלנו לאחרונה. יש שניים בלבד שמספקים את הסחורה, אם הכדור לא מגיע אליהם לאזור ה-5, אפשר די לחלום על גול.
ספורי עם 0 מספרים, ז'סוואה עם בישול אחד מלפני יותר מחודש, זריהן וממן בישול בודד וכו'. זה לא אומר שהמצב הזה תקין בצורה כלשהי.

למרין מגיע לשחק עקב הדברים המעטים שהוא כן מביא, ובעיקר לנוכח העליבות ביכולת של השאר שגם לא ממש טורחים להזיז את התחת שלהם (זריהן, ספורי, ממן), אבל לסדר את מרכז המגרש הרבה יותר אקוטי מעוד שחקן שלוחץ מקדימה ולא ממש מביא בינתיים תרומה התקפית ראויה.
לזקוף לזכותו את ההבדלים הגדולים ביכולת מופרח לטעמי.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yossi כתב: אנחנו לא משלמים מחיר התקפית בעיקר כי המושג הזה לא ממש קיים אצלנו לאחרונה. יש שניים בלבד שמספקים את הסחורה, אם הכדור לא מגיע אליהם לאזור ה-5, אפשר די לחלום על גול.
ספורי עם 0 מספרים, ז'סוואה עם בישול אחד מלפני יותר מחודש, זריהן וממן בישול בודד וכו'. זה לא אומר שהמצב הזה תקין בצורה כלשהי.

למרין מגיע לשחק עקב הדברים המעטים שהוא כן מביא, ובעיקר לנוכח העליבות ביכולת של השאר שגם לא ממש טורחים להזיז את התחת שלהם (זריהן, ספורי, ממן), אבל לסדר את מרכז המגרש הרבה יותר אקוטי מעוד שחקן שלוחץ מקדימה ולא ממש מביא בינתיים תרומה התקפית ראויה.
לזקוף לזכותו את ההבדלים הגדולים ביכולת מופרח לטעמי.
מסכים בגדול, אם כי צריך לזכור שלחץ גבוה הוא גם כלי התקפי חשוב. הרבה יותר קל להביא את הכדור לאזור ה- 5 כמו שאמרת כשאתה מרוויח אותו 30-40 מטר מהשער.

מסכים שחזרה לשלישיית קישור דינמית ואגרסיבית היא הדבר החשוב ביותר. מבחינתי זה הבסיס ועל זה צריך להרכיב את כל השאר. בתוך "השאר" הזה אני מעדיף כרגע את מארין, מהסיבות שאני ואתה ציינו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אם מארין פותח אתמול באגף שמאל(על מאבוקה), אנחנו לא מקבלים את הגול הראשון.

שלח תגובה