לא הבנתי על איזה קונספירציה מדובר.yedidel כתב:
והעיקר שבימין יש קונספירציות
המינוי הזה ושרשרת האירועים עד אליו ידועים לכולם ואפילו רשמייים.
ועדיין לא הסברת את משמעות "ללכת עד הסוף", אולי גם אני בעד.
לא הבנתי על איזה קונספירציה מדובר.yedidel כתב:
והעיקר שבימין יש קונספירציות
ללכת עד הסוף, כלומר למנות לתפקיד את מי שנבחר הציבור בחר, ולא היועמ"ש.gooner כתב: לא הבנתי על איזה קונספירציה מדובר.
המינוי הזה ושרשרת האירועים עד אליו ידועים לכולם ואפילו רשמייים.
ועדיין לא הסברת את משמעות "ללכת עד הסוף", אולי גם אני בעד.
דיייייי תעצור את זה,מה אתה לא מבין שזה חסר סיכוי?yedidel כתב:
ללכת עד הסוף, כלומר למנות לתפקיד את מי שנבחר הציבור בחר, ולא היועמ"ש.
אתה זה שהעלאת קונספירציה שאוחנה מונה לתפקיד רק בשביל להציל את ביבי ושכל החלטותיו לא ראויות בגלל זה
לאור התנהלותו של נתניהו עד עכשיו בענייני משפטו, הרטוריקה שלו כלפי רשויות אכיפת החוק,yedidel כתב:
ללכת עד הסוף, כלומר למנות לתפקיד את מי שנבחר הציבור בחר, ולא היועמ"ש.
אתה זה שהעלאת קונספירציה שאוחנה מונה לתפקיד רק בשביל להציל את ביבי ושכל החלטותיו לא ראויות בגלל זה
כלומר קונספירצית הבובה של אוחנה היא ודאית ומאומתת, וקונספירצית השחיתות ותפירת התיקים בפרקליטות שמגובה בלא מעט ציטוטים ומקרי עבר מנאמן עד הירש, היא סתם קונספירציהgooner כתב: לאור התנהלותו של נתניהו עד עכשיו בענייני משפטו, הרטוריקה שלו כלפי רשויות אכיפת החוק,
כולל בקשת החסינות הצפויה, ומערכות הבחירות שהוא מסדר לנו,
ולאור רמת הליקוק של אוחנה קודם למינוי,
זה באמת נראה לך קונספירטיבי לחשוב שמינוי אוחנה מלפני כמה חודשים הוא בעיקר למען טובתו האישית של נתניהו?
אז "ללכת עד הסוף" זה רק מינוי זמני של פרקליט המדינה ע"י השר?
אחרי הטענות הקשות של הימין לפרקליטות, זה בעצם כל הרפורמה המוצעת?
לא מכיר את הסיפור הזה, וממתי שמועות הן עובדות,MikiRed כתב:בית הקלפים המקומי.
ניצן ומומי קובעים שהתיק נגד מנדלבליט נסגר מחוסר ראיות. בעייתי, לא סגירה נקייה, מנדלבליט לא יכול לכהן כיועץ המשפטי עם העננה.
החברה' מתכנסים מחדש וקובעים שהתיק נסגר מחוסר אשמה, סגירה מוחלטת. מנדלבליט ממונה ליועץ המשפטי. חייב לחברה' ניצן ומומו את עתידו. מנדלבליט עומד על דעתו שרק מומו יכול להיות פרקליט המחוז... אין ניגוד עניינים. שמועות מבוססות שיש לניצן הקלטות מפלילות על מנדלבליט... תכף יודלפו.
בית הקלפים המקומי.
נתניהו לא פיטר שרה מאוד ימנית אבל פחות מקורבת אליו אישית, ומינה לקקן מהספסלים האחוריים?yedidel כתב:
כלומר קונספירצית הבובה של אוחנה היא ודאית ומאומתת, וקונספירצית השחיתות ותפירת התיקים בפרקליטות שמגובה בלא מעט ציטוטים ומקרי עבר מנאמן עד הירש, היא סתם קונספירציה
בהצלחה
וזה שנתנו לאופירה וברקו תכנית אקטואליה זה בסדר?אדום זקן כתב:אין לי פייסבוק או אינסטגרם או כל חרטא אחרת ולכן תאלצו לשמוע כאן את הנהי שלי.
במקרה באמת שבמקרה יצא לי אתמול לראות אופירה וברקו ואז פתאום אני קולט שהביאו את אהוד אולמרט,אהוד פאקן אולמרט אחד הפוליטיקאים הכי משוחתים שידעה המדינה זאת.
ואותו אהוד אולמרט יושב במשך 20 דקות ומספר לי שנתניהו זה משפחת פשע,שהמצב במדינה הוא הכי גרוע מאז ומעולם ושהוא אזרח מודאג וכמובן הכל בעידודה של הבהמה עם הסיליקון.
ואז אני שואל את עצמי:"אולי אני הדפוק כאן"?
"אולי אני לא יודע משהו שהם יודעים"?
אבל אז אני פותח ויקיפדיה תחת הערך אהוד אולמרט ורשום שם שהאיש הורשע בשוחד.
לא אמיתי.
אמתתyedidel כתב:
וזה שנתנו לאופירה וברקו תכנית אקטואליה זה בסדר?
הצלחה כבירה מבחינת הערוץ, כשהמתחרים משדרים עוד פעם את אהרוני מבשל הם מושכים אש עם שני הדגנרטים האלה... לא זוכר מתי תכנית אקטואליה גנרית של יום שישי לפני החדשות ייצרה כל כך שיח סביבהyedidel כתב:
וזה שנתנו לאופירה וברקו תכנית אקטואליה זה בסדר?
איך אתה כותב בכלל? אתה לא בבית האח הגדול?gooner כתב:אולמרט בכלל לא היה מושחת. תפרו לו תיקים:
הפרקליטות, המשטרה, היועמ״ש, התקשורת וויקיפדיה.
פקידים שלא נבחרו הפילו ראש ממשלה מכהן.
נורא ואיום.
אתה יודע... אפשר להתווכח על נתניהו, אבל ההשוואה הזאת בין מישהו שלקח מעטפות של כסף מתחת לשולחן למישהו שנחשד בקבלת סיקור חיובי (דבר שלא היה מעולם) היא לעשות צחוק מהאינטליגנציה של אנשים. הכי מצחיק שלוקחים את האיש הזה לתת לנו הרצאות בתקשורת על טוהר מידות (אם אתה כבר מדבר איתי על אובייקטיביות של תקשורת)gooner כתב:אולמרט בכלל לא היה מושחת. תפרו לו תיקים:
הפרקליטות, המשטרה, היועמ״ש, התקשורת וויקיפדיה.
פקידים שלא נבחרו הפילו ראש ממשלה מכהן.
נורא ואיום.