ואפילו החלוץ מהנוער רואים שיש מה לחכות אני מאמין שאנו ניהיה יותר.
טובים ממשחק למשחק לגבי השחקן הנבחן רואים שיש לו כדור רגל חבל
שהוא יצא בעקבות הפציעה בגב
בהחלט משחק מצויין של נאסר אבל לא צריך להיסחף יש עוד הרבה עבודה חייבים לעבוד איתו קצת על הגוף ולשלב אותו לאט לאט בליגה אני מאמין שבמחזורים היותר מאוחרים כמו 20 ומעלה הוא כבר יהיה שחקן הרכב .
נ.ב שמעתי את שלמה אומר שהוא לא ישאר עוד הרבה זמן בב"ש , אז מישהו צריך לספר לו שאלי זינו כבר לא מנהל אותנו מפה שחקנים מוכשרים יוצאים רק לאירופה!!!
ועוד משהו לא ידע למה היה לי כיף לשמוע את שליימה אומר איך חיפה לא שמה לב לבחור הזה(נאסר)לפני ב"ש אם כל הסקאוטינג שלה .
בהחלט יש מקום לוותר על קשר אחורי אחד ולשלב בהדרגה את נאסר ואלקיים.
יוסי אופיר בכושר טוב יותר משן (שמביא להרבה התקפות יריב עם איבודי הכדור שלו) ולכן ישאר על המגרש .במקום שן יש לשלב את נאסר ואלקיים לחילופין.עזורי - זה הזמן לבשל אותם.
אביב כתב:בהחלט יש מקום לוותר על קשר אחורי אחד ולשלב בהדרגה את נאסר ואלקיים.
יוסי אופיר בכושר טוב יותר משן (שמביא להרבה התקפות יריב עם איבודי הכדור שלו) ולכן ישאר על המגרש .במקום שן יש לשלב את נאסר ואלקיים לחילופין.עזורי - זה הזמן לבשל אותם.
סיראג' נאסר הוקפץ באמצע עונת אשתקד מקבוצת הנוער לבוגרים של כפר קנא בכדי לסייע לה במאבק העלייה ללאומית, ואת הפריצה המשמעותית לתודעה עשה במשחקי המבחן מול רמה"ש אשר שודרו בשידור ישיר, אז נתן הצגה כפולה בשני המשחקים.
הראשון ששם לב לטאלנט היה הגולש אריאל מאתר האוהדים hbs - https://hbs.co.il/community/f4/31383/" onclick="window.open(this.href);return false; דיון שבסבירות גבוהה הוא שהסב את תשומת ליבם של אנשי המועדון הגולשים תדיר באתרי האוהדים השונים, לשחקן..