הפועל ת"א - הפועל באר שבע, ראשון, 20:15, נתניה.
Re: הפועל ת"א - הפועל באר שבע, ראשון, 20:15, נתניה.
זה נראה שבכר עושה סבוטאז'Sir Alex Ferguson כתב:קבוצה מביכה ולא מאומנת.
אסור לעבור על זה בשתיקה, זורקים עלינו כבר לא יודע כמה, או שעושים סבוטאז לבכר, בכל מקרה חייב זעזוע או שינוי.
בלי טרנר, אנחנו נאבקים חזק על הירידה.
יצאתי.אדום זקן כתב: אז גם נייגל,ויטור,ספורי,קהבא,לויטה עושים סבוטאז.
צא מהסרט,ככה זה שאין שיטה,שחקנים לא יודעים מה לעשות משחקים בעמדות זרות להם,כל שבוע משהו חדש.
עכשיו תגיד לי שממן שיחק כדורגל היום? או בכלל רצה לשחק כדורגל היום??
אותו דבר אני אומר (היום) על קבהה, ביטון, האסלביינק, ספורי
מרגיש לי רע. מדקה 80 אני פה בפורום כי מדקה 70 זה ברור לי שאין סיכוי שחוזרים למשחק הזה.
מרגיש שעשו לנו בכוונה,
וזה מתחבר לי להשתקה של הקהל של נאגי,
לחגיגה ההפגנתית של זוסווה עם ויטור ולא עם הקהל,
זה מתחבר לי להתנהגות של האוהדים במתחם אימונים!
מרגיש לי שהם עושים בכוונה. לנו!
אולי לא בכר איבד את החדר הלבשה,
אולי אנחנו איבדנו את החדר הלבשה.
רק אהבה תנצח...
אני באמת רוצה הסבר, אין קישור, אז בכר מכניס חלוץ במקום שחקן כנף, ואז שחקן כנף/קשר התקפי במקום מגן, ואז קשר במקום קשר אחורי
באמת רוצה הסבר למי זה נראה הגיוני לעשות את החילופים האלה
באמת רוצה הסבר למי זה נראה הגיוני לעשות את החילופים האלה
- dardasmiley
nitsande כתב: יצאתי.
עכשיו תגיד לי שממן שיחק כדורגל היום? או בכלל רצה לשחק כדורגל היום??
אותו דבר אני אומר (היום) על קבהה, ביטון, האסלביינק, ספורי
מרגיש לי רע. מדקה 80 אני פה בפורום כי מדקה 70 זה ברור לי שאין סיכוי שחוזרים למשחק הזה.
מרגיש שעשו לנו בכוונה,
וזה מתחבר לי להשתקה של הקהל של נאגי,
לחגיגה ההפגנתית של זוסווה עם ויטור ולא עם הקהל,
זה מתחבר לי להתנהגות של האוהדים במתחם אימונים!
מרגיש לי שהם עושים בכוונה. לנו!
אולי לא בכר איבד את החדר הלבשה,
אולי אנחנו איבדנו את החדר הלבשה.
בזעת
אז אם ככה המאמן שמאפשר להם להתנהג ככה לקהל והעוזרי מאמן שלו (שאחד מהם הוא אלוהים) צריכים להתפטר אתמול.
להגיד סבוטאז זה לתת הנחות למאמן.Sir Alex Ferguson כתב:קבוצה מביכה ולא מאומנת.
אסור לעבור על זה בשתיקה, זורקים עלינו כבר לא יודע כמה, או שעושים סבוטאז לבכר, בכל מקרה חייב זעזוע או שינוי.
כל דביל שמבין קצת רואה שאין שום קשר בין הציוות לשחקן.
בן ביטון בלם,נייגל חלוץ חוד,ספורי באגף ויטור שלא שיחק חודש כמעט נכנס למשחק של 3 בלמים שדורש תיאום,קהבא בלם בזמן שעמית ביטון על הספסל.
שום שינוי מערך,מכניס לי ילד מהנוער שיציל את המולדת,תפס שיטה להוציא את דדיה במקום את ממן שלא עשה כלום היום.
תאמין לי אם אלונה מוציאה שקל בחלון ההעברות הזה היא פראיירית.
צריך לתת לעונה הזאת להיגמר ולקבל החלטות מכריעות,המאמן הזה קיבל את הכלים שביקש ולתת לו עוד זה יהיה מחדל גדול.
כמו שכתבתי לפני כן, אם הוא לא חלק מהפתרון, הוא חלק מהבעיה.dardasmiley כתב:
בזעת
אז אם ככה המאמן שמאפשר להם להתנהג ככה לקהל והעוזרי מאמן שלו (שאחד מהם הוא אלוהים) צריכים להתפטר אתמול.
רק אהבה תנצח...
אכן, להביא רכש בינואר יהיה מטופש וחסר אחריות.
בקיץ הייתה נגלה יפה של 4-5 שחקנים שנצטרך לשלם להם לא מעט כסף פיצויים.
בקיץ הייתה נגלה יפה של 4-5 שחקנים שנצטרך לשלם להם לא מעט כסף פיצויים.
לא צריך להוציא עוד שקל אחד העונה. שתלך כפרה אירופה, צריך להציב מטרה אחת העונה וזה בניית חדר הלבשה!!!!! לא קבוצה, חדר הלבשה!!!!
בכר צריך להחליט בכנות אם יש לו את האנרגיות לבנות פה קבוצה מאפס. אם כן, קח לך את העונה ועונה הבאה ותן לחברה צעירים שאתה רואה בהם פוטנציאל לרוץ. תעיף שחקנים מורידי אנרגיה כמו ממן, האסלבנק, ספורי, זריהן ודומיהם תתחיל להריץ שחקנים כמו דדיה ומצידי גם שבירו ותבנה קבוצה.
לא יכול לראות את ממן והאסלבנק זה כבר גדול עלי. בלתי נסבלים
בכר צריך להחליט בכנות אם יש לו את האנרגיות לבנות פה קבוצה מאפס. אם כן, קח לך את העונה ועונה הבאה ותן לחברה צעירים שאתה רואה בהם פוטנציאל לרוץ. תעיף שחקנים מורידי אנרגיה כמו ממן, האסלבנק, ספורי, זריהן ודומיהם תתחיל להריץ שחקנים כמו דדיה ומצידי גם שבירו ותבנה קבוצה.
לא יכול לראות את ממן והאסלבנק זה כבר גדול עלי. בלתי נסבלים
קבוצה של בני ז***
אף אחד מהם לא ראוי ללבוש את החולצה. איכ.
אף אחד מהם לא ראוי ללבוש את החולצה. איכ.
הטעות הכי קשה תהיה להחתים שחקנים נוספים. כלום, שום דבר.
לשחרר. רק לשחרר.
לשחרר. רק לשחרר.
להריץ את דדיה ועמית ביטון ודומיהם...
אין לחץ כבר איבדנו את העונה
אין לחץ כבר איבדנו את העונה
העיסוק במערך שהיה ברור שייכשל מראש, מסיבות שכבר כתבתי מלפני אשדוד, העיסוק בממן וזריהן ועוד שאר ירקות די מיותר.
בסופו של דבר, גם אם נסדר את הפאזל הזה בצורה הכי חובבנית שיש, לא ככה הוא אמור להיראות.
לא פעם ולא פעמיים שגם אם הבסיס רעוע וברור שלא יחזיק, כן מצליח להיות איזה מיני מומנטום חיובי ובכל פעם הוא נופל ליכולת ביזיונית יותר ויותר. היום זה לגמרי היה השיא.
כן היה חשש מלפני המשחק שחבורת הנגרים של הפועל תרצה יותר מאיתנו. אין להם ממש מושג בכדורגל, אבל הם נותנים את התחת.
כשבהרכב שכולל שחקנים כמו ממן, זריהן ונייג'ל, כשמרכז המגרש מופקר לחלוטין - ברור שהיו סיבות לחשוש שאולי יקרה פנצ'ר.
אבל בשום סרט לא חשבתי שנראה כל כך גרוע.
בשביל לעמוד מסודר לא צריך אנליסטים, סקאוטרים, תקציב של עשרות מיליונים ואיזה מערך מבריק. פשוט אין תירוצים, העמידה הקבוצתית כולה היא הפקרות אחת גדולה וזה הדבר הכי חמור שיש.
כמה קל לקבוצה הזו לאבד את הצפון. ברגעים שלא הולך, אתה לא מרגיש שיש קרקע כלשהי, איזה סיסטם מובנה שיודעים לעשות על אוטומט כמו בכל קבוצה עם אימון מינימלי. זה יכול להיראות לא טוב, אבל צריך להיות לזה צורה וסדר. ואצלנו זה פשוט לא קיים.
לא יודע מה גורם לכך. בכר לא עד כדי כך חובבן, השחקנים האלה לא עד כדי כך גרועים, טיפשים ועצלנים.
אם הייתי בכל זאת צריך להצביע על בעיה, זה חוסר העקביות וחוסר התכנון שפשוט ניכר בכל צעד.
קודם מביאים רכש, אחרי זה מתאימים שיטה. אין שום אני מאמין מקצועי וסדור שבולט מעל כל הבלגן המתמשך בשנתיים האחרונות.
אולי אחד הדברים הפחות טובים זה דווקא שאין קווים אדומים.
הרי כמעט כל שחקן בסגל הזה נשרף מתישהו והוחזר. ברור שזה סודק אמון בסיסי בין שחקן למערכת.
אין הרכב כמעט שלא נוסה. מרוב חיפושים נדמה שהלכו מזמן לאיבוד.
בסופו של דבר, גם אם נסדר את הפאזל הזה בצורה הכי חובבנית שיש, לא ככה הוא אמור להיראות.
לא פעם ולא פעמיים שגם אם הבסיס רעוע וברור שלא יחזיק, כן מצליח להיות איזה מיני מומנטום חיובי ובכל פעם הוא נופל ליכולת ביזיונית יותר ויותר. היום זה לגמרי היה השיא.
כן היה חשש מלפני המשחק שחבורת הנגרים של הפועל תרצה יותר מאיתנו. אין להם ממש מושג בכדורגל, אבל הם נותנים את התחת.
כשבהרכב שכולל שחקנים כמו ממן, זריהן ונייג'ל, כשמרכז המגרש מופקר לחלוטין - ברור שהיו סיבות לחשוש שאולי יקרה פנצ'ר.
אבל בשום סרט לא חשבתי שנראה כל כך גרוע.
בשביל לעמוד מסודר לא צריך אנליסטים, סקאוטרים, תקציב של עשרות מיליונים ואיזה מערך מבריק. פשוט אין תירוצים, העמידה הקבוצתית כולה היא הפקרות אחת גדולה וזה הדבר הכי חמור שיש.
כמה קל לקבוצה הזו לאבד את הצפון. ברגעים שלא הולך, אתה לא מרגיש שיש קרקע כלשהי, איזה סיסטם מובנה שיודעים לעשות על אוטומט כמו בכל קבוצה עם אימון מינימלי. זה יכול להיראות לא טוב, אבל צריך להיות לזה צורה וסדר. ואצלנו זה פשוט לא קיים.
לא יודע מה גורם לכך. בכר לא עד כדי כך חובבן, השחקנים האלה לא עד כדי כך גרועים, טיפשים ועצלנים.
אם הייתי בכל זאת צריך להצביע על בעיה, זה חוסר העקביות וחוסר התכנון שפשוט ניכר בכל צעד.
קודם מביאים רכש, אחרי זה מתאימים שיטה. אין שום אני מאמין מקצועי וסדור שבולט מעל כל הבלגן המתמשך בשנתיים האחרונות.
אולי אחד הדברים הפחות טובים זה דווקא שאין קווים אדומים.
הרי כמעט כל שחקן בסגל הזה נשרף מתישהו והוחזר. ברור שזה סודק אמון בסיסי בין שחקן למערכת.
אין הרכב כמעט שלא נוסה. מרוב חיפושים נדמה שהלכו מזמן לאיבוד.
- red ultras
באמא שלי אתם חבורה של הזויים.
כדורגל זה משחק של שחקנים. יהיו לך שחקנים טובים תצליח, לא יהיו תיכשל. השחקנים בסגל שלנו הם שחקני כדורגל חלשים שלא שווים יותר ממה שהם מציגים. בטח ובטח כשהם משחקים במערכים הזויים, בציוותים הזויים ולא בעמדות המוצא שלהם. במקום לדרוש מהבעלים שינוי בדמות רכש איכותי שיצדיקת מחירי המנויים הגבוהים בליגה במקום לדרוש זעזוע בעמדת המאמן והצוות המקצועי.. במקום לדרוש זעזוע בהנהלה (כי גם שם הח׳ברה מיצו זה פשוט לא נמצא בעין הסערה כמו הצוות המקצועי אז מעלימים מזה עין) מה אתם דורשים? שבירו ודדיה להרכב?
כדורגל זה משחק של שחקנים. יהיו לך שחקנים טובים תצליח, לא יהיו תיכשל. השחקנים בסגל שלנו הם שחקני כדורגל חלשים שלא שווים יותר ממה שהם מציגים. בטח ובטח כשהם משחקים במערכים הזויים, בציוותים הזויים ולא בעמדות המוצא שלהם. במקום לדרוש מהבעלים שינוי בדמות רכש איכותי שיצדיקת מחירי המנויים הגבוהים בליגה במקום לדרוש זעזוע בעמדת המאמן והצוות המקצועי.. במקום לדרוש זעזוע בהנהלה (כי גם שם הח׳ברה מיצו זה פשוט לא נמצא בעין הסערה כמו הצוות המקצועי אז מעלימים מזה עין) מה אתם דורשים? שבירו ודדיה להרכב?