הפועל באר שבע לאן
Re: הפועל באר שבע לאן
מה הטענות ?
יצאה הודעה שכבר אתמול ברק ואשתו היו אצל אלונה בשיחה פרידה, אתם אוכלים כל מה שהתקשורת אומרת, הרי הכל התחיל מזה שפצחקי החליט שהכל נגמר לא יפה
יצאה הודעה שכבר אתמול ברק ואשתו היו אצל אלונה בשיחה פרידה, אתם אוכלים כל מה שהתקשורת אומרת, הרי הכל התחיל מזה שפצחקי החליט שהכל נגמר לא יפה
המספרים מאוד שקופים וזה גם מה שהוצע לו בקיץ.ForeverRed כתב:אף אחד לא נביא, גם לא אני.
הכלי היחיד שניתן להסתמך עליו הוא העבר ויצא לי לצפות במספיק משחקים של יוסי אבוקסיס בשנים האחרונות.
הוא מעולם לא ניסה לשנות סגנון, גם כשפגש בגביע יריבות מליגות נמוכות.
תמיד אותו שטאנץ ואותו סגנון, רחוק שנות אור ממה שבכר עשה בקרית שמונה.
על סמך הדברים האלה אין שום אינדיקציה להאמין שדווקא פה זה ישתנה ויתחבר, ויותר מהכל זה עוד משהו שמעיד על המחשבות של בעלת הבית.
בכל מקרה חובת ההוכחה תהיה עליו. מקווה להיות מופתע לטובה.
לגבי אבוקסיס לטווח זמן הנוכחי ובסיטואציה הנוכחית הוא בא בול,מה יהיה הלאה? זה אף אחד לא יודע.
הכדורגל שלו בבני יהודה לא היה גדול אני מסכים ויחד עם זאת בהתאם לכלים שהיו לו הוציא את המקסימום.
כמו לכל מאמן יש לו יתרונות וחסרונות ולא יודע על איזה חסכון אתה מדבר,מביאים לכאן את המאמן הטוב ביותר שיכולים היו להביא.
מי חיפש אלטרנטיבה?? למה אי אפשר להעביר ביקורת בלי ישר להיחשד כמי שרוצה להעיף אותה לכל הרוחות?xboy כתב:רק שאלה לכל מי שמבקר את אלונה (שזה לגיטימי בפני עצמו), נניח שלא בא לה להביא כל שנה עשרה מיליון מהבית אלא רק מיליון, מה האלטרנטיבה?
אמרתי מה שאני יכול וגם די ברור, כתבתי בדיוק איפה היא חוסכת גם ברמה של פרטים. מעבר לזה לא יכול מה לעשות? מספרים לך משהו אתה לא תספר את כל הפרטים כדי לא להפיל את המקור וזה לא מקור שיש לו אינטרסים תאמינו לי.nitsande כתב:בקשר לאלונה:
יש טענות לאיך הקבוצה נראית, יש טענות לאיך שנפרדו מבכר.
אין טענות לגבי כמות הכסף שמושקע בקבוצה. וכאן הבעיה עם האמירות שלך רן.
כל מה שאתה טוען זה שהיא לא משקיעה פה והיא לא משקיעה שם, זה חסר וההוא לא מקבל...
אני מרגיש כמו אדום זקן. פתחת קמפיין ואתה עושה לה בכל הודעה והודעה דה לגיטימציה שהאינטרס מאחוריה לא ברור.
אפשר לקבל ולהבין טענות ענייניות, קונקרטיות, אם יש כאלה ביחס לדברים שהיא עושה או לא עושה מספיק...
אי אפשר לקבל טענות עלומות, ברמזים, שרק אתה יודע ואסור לך להגיד, ועל בסיסם להשתלח בה.
אלונה עשתה בשביל המועדון הזה המון. וגם אם היא החליטה להשקיע פחות, זה עדיין יותר מ90 אחוז מבעלי הקבוצות בשתי הליגות הראשונות.
אני הייתי מצפה מאלונה לצאת לתקשורת, לצאת לדבר עם האוהדים.
לבוא ולהגיד מה היה עם בכר ולמה זה נגמר ככה. בלי סיפורים.
לבוא ולשטוח את משנתה ביחס למה צופן לנו העתיד, מה מדיניות המועדון הלאה.
לא מבחינת כסף, מבחינת סגנון, מבחינת שאיפות, מבחינתה האישית.
ובאותה מידה הייתי מצפה ממך רן, לבוא ולספר את כל מה שאתה יודע (עובדות, לא דעות) ורק אז לטעון את טענותיך.
ביחס לאבוקסיס:
האיש מאמן מצוין של שיטה אחת. בעיניי זה וואן טריק פוני. אבל אולי אני טועה.
הוא מאמן מאוד מוכשר, אבל לטעמי לא מספיק יצירתי ומגוון.
מגיעה לו הזדמנות בקבוצה גדולה עם תקציב גדול, הזדמנות אמיתית לבנות משהו מאפס שיראה אחרת.
אני ישאר סקפטי בעניינו אבל אני לא שולל אוו על הסף.
באופן אישי מעדיף מאמן זר ובכלל צוות זר.
ביחס לברק:
מצפה ממנו את מה שמצופה מאלונה, לצאת לתקשורת ולדבר עם האוהדים.
חשוב לציין, אלה רגעים שמעצבים מועדון ומה שיקרה בתקופה הקרובה יכול להשפיע מאוד על איפה שנהיה ואיך שנראה בשנים הקרובות.
הקבוצה שלנו צריכה אותנו, הם במצב מאוד שביר ועדין (כולם - כולל ההנהלה, השחקנים והצוות המקצועי).
דווקא עכשיו, חשוב שהביקורת תיאמר במקום הנכון ובווליום הנכון, ובשאר הזמן שתהיה תמיכה מקיר לקיר במועדון.
כמו שכתבתי לפני קודם כל אנחנו בראש סדר העדיפות.
אנחנו פה לתמיד.
אח"כ אלונה,
ואז המאמן .
יאללה הפועל
יותר מהדברים הקטנים שהיא חוסכת עליהם, באמת היו עולים לה כסף קטן ומביאים תוצאות גדולות, אפשר לראות את החיסכון גם ברמת השחקנים. אני לא צריך לחזור 200 פעם על הדברים, תראו מי היה פה ומי פה היום בסגל ותבינו לבד. לא צריך להיות גאון גדול כדי לראות את זה. החיזוקים מבפנים על דברים שלא כולם יודעים רק מעצימים את מה שרואים מבחוץ בתור אוהדים שלא יודעים מה קורה בפנים. הלוואי שהיא תשנה גישה. בסופו של דבר כתבת את אותם דברים שאני כתבתי.
מבחינתכם פתחתי בקמפיין אז על בכר ועכשיו אני פותח קמפיין על אלונה. למה? תנו לי הסבר הגיוני איזה קמפיין יש לי לפתוח? יש לו דוד מאמן? יש לי אבא בעלים פוטנציאלי? אני רוצה משהו מאלונה או שאני ממנה את המחליף? אוהד קטן בדיוק כמוכם שרוצה לראות שינוי בגישה! תפנימו ותפסיקו לחיות בסרט עם דברים מופרכים. אני חושב שהדברים שאני כותב די ברורים, הפועל ב״ש ואלונה ברקת בראשה צריכה לצאת החוצה ולדבר, להבהיר לאן הולכים, אם חוזרים להשקיע באמת כמו שצריך או לא, אם מעמידים לצוות את כל מה שהם דורשים או שנותנים להם להתמרמר בינם לבין עצמם. אם היה צוות מקצועי יותר מלוכלך הייתם רואים את כל הרפש בתקשורת. מה לעשות שלא ניתן להגיד הכל, אז קיבלתם חלק מהדברים ברור מאוד וחלק קצת פחות, תכבדו מה שקיבלתם ומה שיכולתי להגיד, אם לא אומר מעבר זה כי לא יכול, אין לי רצון להסתיר הלוואי והייתי יכול להגיד. גם אם תשלחו לי בפרטי אני לא אגיד. המטרה היא לא ללכלך המטרה היא לתקן! אם הייתי רוצה להוציא לכלוך הייתי מוציא הרבה תאמינו לי, זה לא הכיוון שלי בכלל. חלום שיהיה שקט במועדון כמו שהיה, שאחד ישמור על השני מבפנים ושתהיה דרך מקצועית ורצינית כמו שהייתה. ההצלחה של הפועל ב״ש מעל כל אחד!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים איתך שעשו טעויות בשחרור שחקנים איכותיים ובזה שאין יותר אנשי צוות מקצועי אבל מכאןran כתב:
זכותך לראות את זה ככה, מכבד את דעתך.
אני רואה שזה מתנהל ממש לא כשורה.
התרעתי על הרבה דברים הרבה זמן לפני וגם עליהם פקפקו לא פחות מעכשיו, גם אתה.
הדברים התבררו כנכונים. אין לי בעיה שלא תאמין גם עכשיו אבל הדרך והרצון שלה בעייתיים מאוד. זה לא מה שהיה לצערי.
בקיצור אבוקסיס סגר פה.
ועד לטעון שחוזרים אחורה זה מרחק גדול.
מביאים שחקנים בינוניים כי אין טובים בשוק.
אפילו דולב חזיזה ויובל אשכנזי היו הימור כמו ניב זריהן, לפעמים זה הולך ולפעמים לא.
אבל ממש לא דברים שנעשים כדיי לפגוע במאמן.
עובדה שהביאו את יהושוע ואת שטקוס ורצו להביא את פרלאסה וגם שילמו על מרין לא מעט כסף.
נעשו טעויות ואלונה חייבת להביא מנהל מקצועי אבל מכאן ועד לזה שהכל בהדרדרות המרחק גדול.
ונכון שאתה יודע יותר טוב ממני אבל ככה אני רואה את זה מהמקום הצנוע שלי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
היחידי שהיה מקבל פה תמיכה זה בכר אחרי שהוא עזב לא רואה איך הסמרטוטים שלובשים את החולצה שלנו יקבלו תמיכה,צריך פה חריש עמוק אולי אולי אולי הייתי משאיר 5 שחקנים
ביקורת על ההנהלה בהקשר של השחקנים צריכה להיות לא על איכות השחקנים שמוחתמים,
אלא על דרך קבלת ההחלטות:
האם יש אסטרטגיה כללית לקבוצה? האם יודעים לזהות את סוג השחקנים החסרים?
האם יש מערך סקאוטינג מתפקד? איך מחלקים את התקציב?
מי ועל סמך מה מתעדף בין האפשרויות הקיימות?
גם ההרגשה שלי היא שקבלת ההחלטות לא ברמה שאתה מצפה מאנשי עסקים,
אבל לא הייתי מסיק את זה מאיכות השחקנים,
כי לפעמים זה מה שאפשר להשיג בתקציב הנתון ולאור טעויות העבר.
אלא על דרך קבלת ההחלטות:
האם יש אסטרטגיה כללית לקבוצה? האם יודעים לזהות את סוג השחקנים החסרים?
האם יש מערך סקאוטינג מתפקד? איך מחלקים את התקציב?
מי ועל סמך מה מתעדף בין האפשרויות הקיימות?
גם ההרגשה שלי היא שקבלת ההחלטות לא ברמה שאתה מצפה מאנשי עסקים,
אבל לא הייתי מסיק את זה מאיכות השחקנים,
כי לפעמים זה מה שאפשר להשיג בתקציב הנתון ולאור טעויות העבר.
נכון אבל אני מדבר על משהו יותר גדול כי הכתובת על הקיר.אסי, דגים כתב:
חזון, דרך, מדיניות, אלה דברים מופשטים, איך אפשר להתייחס אליהם במדדים של הצלחה או כישלון. בוא נדבר על החלטות לא נכונות שאלונה לקחה, זו ביקורת עיניינית שאפשר לבקש מאלונה לספק הסברים. ההחלטה לוותר על הפיזיולוג ומאמן מנטלי, זו החלטה שצריך להסביר. למה קבהא לא שמר את ספירובסקי ולמה הביאו חלוץ ספרדי שלא כבש בחיים זה לא אלונה צריכה להסביר. אפשר להתווכח ולהגיד שאלונה בחרה את האנשים אבל שוב כמו שאמרתי, בספורט אין 100% הצלחה אף פעם, גם אם תיקח את כל ההחלטות הנכונות
התחושה שלי שהיא פשוט לא רוצה להיות פה ובתהליך מושכל ומסודר היא לאט לאט מורידה עלויות
לקראת סגירת הבאסטה מבחינתה. קורים יותר מדי דברים שמעידים על כיוון מסוים, אוהדי הקבוצה ראויים
לשמוע ממנה מה התוכניות שלה.
אני מחזיק מאוד מאבקוסיס וגם חושב שהוא מבין שהקהל פה לא יקבל גרסה עשירה לבני יהודה ומצפה לשחק כדורגל
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
למועדון הכדורגל הפועל באר שבע דרושים עורכי וידאו לסרטוני פרידה, משרה מלאה, פרטים מאחורי הגדר של פשכצקי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני שמעתי מכמה מקורבים דברים אחרים לגמרי על היחסים בין ברק לאלונה בשנתיים האחרונות ובמיוחד בתקופה האחרונה.Tal_Hbs כתב:מה הטענות ?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
המצבים האלה אף פעם לא קלים. תמיד יש צד נפגע.Sir Alex Ferguson כתב: אני שמעתי מכמה מקורבים דברים אחרים לגמרי על היחסים בין ברק לאלונה בשנתיים האחרונות ובמיוחד בתקופה האחרונה.
בוא נראה כיצד יפרדו ממנו. כרגע לאכול את מה שכתוב בתקשורת והשמועות זה מיותר.
הפועל באר שבע תלך לאן שאלונה תגדיר לה ללכת. היא תחתים מאמן שיתאים למה שהיא מתווה ורוצה, יגיעו שחקנים שיתאימו לשאיפות .
שתגדיר כבר לאו הולכים ומה רוצים
שתגדיר כבר לאו הולכים ומה רוצים
אשמח לשמוע שם של מאמן שהיה מסמל שאלונה באה לקחת אליפות.
מבין ומתחבר למה שאדום זקן אומר, נראה שיש אנשים שכבר תקעו חץ ולא מפסיקים לצייר סביבו מטרות.
ותחסכו לי את האופציה הדימיונית של זר.
כאילו שבכר עונה שעברה לא קיבל את סבע ונייג'ל, אחד המהלכים הכי יקרים בתולדות הליגה כשאין שום אירופה כגב כלכלי.
אם הייתי בעל הבית גם אני הייתי עושה סטופ. כמות הרכש שנשפכה פה על שחקנים שלא קיבלנו מהם תמורה היא מגוחכת לחלוטין.
גם מאז אותה נקודת מהפך כביכול בקיץ, הוחתמו פה שחקנים לא זולים במיוחד. פאוליניו וז'סוואה יושבי יחד על סביבות ה700 אלף יורו. ממש זכאים לדמי מסכנות מי שנאלץ לעבוד ולחפש בסכומים זעומים כאלה.
אני לא מצדיק קיצוץ במעטפת המקצועית וכאן זו בהחלט נקודה נכונה.
אני לא יודע למה לאף קבוצה אין מחלקת סקאוט פעילה, אך כנראה שיש סיבה לכך.
כולנו בדימיון מעסיקים 3-4 אנשים שיושבים כל היום מול קלטות ונתונים ומנסים לחפש אקטיבית, כנראה שבעולם האמיתי העבודה מול סוכן היא פשוט קלה ורציונלית יותר.
מכבי ניסתה להיות קצת עצמאית בקיץ, כל אופציה שניסתה ברחה לה ובסוף נאלצה לחזור לאופציית עבר בלקמן. כנראה שזה לא כזה פשוט.
מבין ומתחבר למה שאדום זקן אומר, נראה שיש אנשים שכבר תקעו חץ ולא מפסיקים לצייר סביבו מטרות.
כאילו שבכר עונה שעברה לא קיבל את סבע ונייג'ל, אחד המהלכים הכי יקרים בתולדות הליגה כשאין שום אירופה כגב כלכלי.
אם הייתי בעל הבית גם אני הייתי עושה סטופ. כמות הרכש שנשפכה פה על שחקנים שלא קיבלנו מהם תמורה היא מגוחכת לחלוטין.
גם מאז אותה נקודת מהפך כביכול בקיץ, הוחתמו פה שחקנים לא זולים במיוחד. פאוליניו וז'סוואה יושבי יחד על סביבות ה700 אלף יורו. ממש זכאים לדמי מסכנות מי שנאלץ לעבוד ולחפש בסכומים זעומים כאלה.
כולנו בדימיון מעסיקים 3-4 אנשים שיושבים כל היום מול קלטות ונתונים ומנסים לחפש אקטיבית, כנראה שבעולם האמיתי העבודה מול סוכן היא פשוט קלה ורציונלית יותר.
מכבי ניסתה להיות קצת עצמאית בקיץ, כל אופציה שניסתה ברחה לה ובסוף נאלצה לחזור לאופציית עבר בלקמן. כנראה שזה לא כזה פשוט.
- dardasmiley
תכתוב פה עוד, בבקשה! מכניס שפיות...yossi כתב:אשמח לשמוע שם של מאמן שהיה מסמל שאלונה באה לקחת אליפות.