אריק כתב:
הוא לא מקבל קבוצה גדולה, אלא קבוצה שהיתה גדולה.
קבוצה גדולה מתמודדת כל שנה על כל התארים, אנחנו כבר לא שם.
בכל הודעה תרשמו כמה אתם קטנים ? אם ב2 עונות גרועות אנחנו מקום 3-4 וזה לא מדד למועדון גדול,אז אני לא יודע מה זה מועדון גדול..
חיפב שנים מדשדשת בין םלייאןף עליון לתחתון, הם לא מועדון גדול ?
שמח שאבוקסיס מגיע. כשבני יהודה באו לטרנר לפני קצת יותר מחודש ראית הגנה של חיילים - 5 שחקנים בקו אחורי, 4 בקו קדמי כמו פלס ואני אישית אוהב את זה. לגבי התקפה זה אתגר בשבילו עם הקישור המוגבל שלנו וחלוץ איטי כמו בן שהר.
צופה איחוד מרגש עם עמית ביטון, מקווה שזה לא מרמז על איחוד עם דור אלו שנה הבאה
Tal_Hbs כתב:
בכל הודעה תרשמו כמה אתם קטנים ? אם ב2 עונות גרועות אנחנו מקום 3-4 וזה לא מדד למועדון גדול,אז אני לא יודע מה זה מועדון גדול..
חיפב שנים מדשדשת בין םלייאןף עליון לתחתון, הם לא מועדון גדול ?
אני לא מפחד מכדורגל הגנתי. אין לי בעיה עם זה. הקבוצות שאני הכי אוהב הן איטלקיות ומשחקות קודם כל הגנה חזקה.
מעבר לזה אבוקסיס הימור אבל לא כל כך גדול. בטוח שנראה קבוצה מסודרת שלא מפקירה את ההגנה.
כנראה שלא נקבל דומיננטיות ויצירתיות כמו אצל בכר בשלושת האליפויות, את זה לא נקבל מאף מאמן ישראלי.
CrazyRed7 כתב:אני לא מפחד מכדורגל הגנתי. אין לי בעיה עם זה. הקבוצות שאני הכי אוהב הן איטלקיות ומשחקות קודם כל הגנה חזקה.
מעבר לזה אבוקסיס הימור אבל לא כל כך גדול. בטוח שנראה קבוצה מסודרת שלא מפקירה את ההגנה.
כנראה שלא נקבל דומיננטיות ויצירתיות כמו אצל בכר בשלושת האליפויות, את זה לא נקבל מאף מאמן ישראלי.
דומיננטיות ויצירתיות כמו שקיבלנו מוואקמה ומליקסון*
בליגה שלנו שמירה על שער נקי זה 95 אחוז נצחון. ר"ע מכבי תל אביב (בעיקר של תחילת העונה)
בהחלט לא רוצה לראות קבוצה שכובשת במקרה ומתבנקרת אבל בהחלט לא רוצה שכל התקפה תהיה חצי גול
למה אתם כל כך בטוחים שאבוקסיס יסכים להגיע בלי דרישות?
גם אבוקסיס יודע שעם הסגל הזה הוא לא יגיע יותר מידי רחוק, אני די בטוח שהוא ירצה לקבל הבהרות מאלונה לאן הקבוצה הזאת הולכת בשנים הקרובות.
xboy כתב:
גם אבוקסיס יודע שעם הסגל הזה הוא לא יגיע יותר מידי רחוק, אני די בטוח שהוא ירצה לקבל הבהרות מאלונה לאן הקבוצה הזאת הולכת בשנים הקרובות.
אולי יבקש את סורו, או ירדן שועה אפילו.
לפתוח את הכיס זה משהו שקצת היה חסר בקיץ האחרון
xboy כתב:
איזה מאמן יגיע לכאן עם דרישות לפני שבכלל בחן מה יש לו ומה חסר לו ומי מהשחקנים מתאים כאן לשיטה שלו.
ייקח לו לפחות חודש להבין מי נגד מי לתת הזדמנות לכאלה שצריכים לקבל ואז להחליט.
בינואר אין קסמים,לא הופכים סגל בשביל מאמן כרגע הוא יסצדר עם מה שיש בגג יקבל אולי עוד אחד שניים כפוף לשיחרורים בקיץ נראה מה יחליט.
חבל שאלונה מבינה שצריך לפתוח את הכיס אחרי עזיבת בכר. כל השמות שעולים גורמים לי בחילה, כל הסיפור סביב העזיבה גורם לי בחילה ויש לי תחושה שאלונה שוב תשלם בריבית על טעויות שהיא עושה.
אדום זקן כתב:
איזה מאמן יגיע לכאן עם דרישות לפני שבכלל בחן מה יש לו ומה חסר לו ומי מהשחקנים מתאים כאן לשיטה שלו.
ייקח לו לפחות חודש להבין מי נגד מי לתת הזדמנות לכאלה שצריכים לקבל ואז להחליט.
בינואר אין קסמים,לא הופכים סגל בשביל מאמן כרגע הוא יסצדר עם מה שיש בגג יקבל אולי עוד אחד שניים כפוף לשיחרורים בקיץ נראה מה יחליט.
לא דיברתי על ינואר, דיברתי על השנים הבאות.
אבוקסיס רוצה לעשות קפיצת מדרגה בקריירה ולא רק לסמן וי, לא בטוח שהוא יסכים להגיע אם למועדון לא יהיו שאיפות.
xboy כתב:
לא דיברתי על ינואר, דיברתי על השנים הבאות.
אבוקסיס רוצה לעשות קפיצת מדרגה בקריירה ולא רק לסמן וי, לא בטוח שהוא יסכים להגיע אם למועדון לא יהיו שאיפות.
מי ישמע מי מחכה לו.
אבוקסיס רוצה לנצל את המומנטום ולקבל קבוצה גדולה. לא נראה שיש אופציה כזאת באופק חוץ מהפועל באר שבע.
מספיק שהוא מסיים את העונה הנוכחית בבני יהודה לא בפלייאוף העליון והמנייה שלו צונחת.
CrazyRed7 כתב:
מי ישמע מי מחכה לו.
אבוקסיס רוצה לנצל את המומנטום ולקבל קבוצה גדולה. לא נראה שיש אופציה כזאת באופק חוץ מהפועל באר שבע.
מספיק שהוא מסיים את העונה הנוכחית בבני יהודה לא בפלייאוף העליון והמנייה שלו צונחת.
גם הפועל תל אביב מועדון גדול, שאל אותו אם הוא היה מסכים לעזוב עכשיו את בני יהודה בשביל לאמן אותם.