מישהו כבר התחיל לשחק בFM 2010? אני מכור.רשמית.
Re: מישהו כבר התחיל לשחק בFM 2010? אני מכור.רשמית.
מחר מביאים לי אותו !!!
הלקוחות ימתינו הרבה בשביל להסתפר חח
זה שי !
הלקוחות ימתינו הרבה בשביל להסתפר חח
זה שי !

אני שוקל להפסיק לשחק שם בליגת העל...אומנם זה כיף לשחק עם ב"ש ולהצליח,אבל יש גבול לכמה שאפשר להצליח איתם (או עם כל קבוצה
ישראלית אחרת) ברמה האירופאית.
אגב,נאסר ובלומנשטיין מתפתחים להיות אחלה שחקנים במשחק,לא למכור אותם! גם ליאור אסולין חלוץ פנטסטי במשחק,למרות שהוא אגואיסט שם
כמו במציאות.
אגב,נאסר ובלומנשטיין מתפתחים להיות אחלה שחקנים במשחק,לא למכור אותם! גם ליאור אסולין חלוץ פנטסטי במשחק,למרות שהוא אגואיסט שם
כמו במציאות.
באמת נשמעו טענות שהמשחק החדש קל מדי.messiah כתב:אני שוקל להפסיק לשחק שם בליגת העל...אומנם זה כיף לשחק עם ב"ש ולהצליח,אבל יש גבול לכמה שאפשר להצליח איתם (או עם כל קבוצה
ממה ששיחקתי עד עכשיו אני לא בטוח שזה נכון...
ההיפך,לדעתי בניגוד למשחקים של שנים קודמות,המשחק הזה הוא הרבה יותר מאתגר וקשה.bs war כתב:
באמת נשמעו טענות שהמשחק החדש קל מדי.
ממה ששיחקתי עד עכשיו אני לא בטוח שזה נכון...
הרבה יותר מציאותי בכל הקשור לפציעות/צהובים/אדומים/מצבי רוח של שחקנים/יכולת של הצוות המקצועי.
מצד שני, בשנים קודמות היית צריך ליצור לגמרי לבדך את הטקטיקה שלך.messiah כתב:
ההיפך,לדעתי בניגוד למשחקים של שנים קודמות,המשחק הזה הוא הרבה יותר מאתגר וקשה.
הרבה יותר מציאותי בכל הקשור לפציעות/צהובים/אדומים/מצבי רוח של שחקנים/יכולת של הצוות המקצועי.
אשף הטקטיקות החדש עושה את זה הרבה יותר קל.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
משחק אדיר!
נהנה מכל שניה...ומכור כמו כולנו (במעט הזמן שנשאר לי)
הבאג היחיד שמחרפן אותי זה שהוא מעיף אותי לווינדוס כל פעם שאני שומר משחק...
נהנה מכל שניה...ומכור כמו כולנו (במעט הזמן שנשאר לי)
הבאג היחיד שמחרפן אותי זה שהוא מעיף אותי לווינדוס כל פעם שאני שומר משחק...
קל???? הפועל פ"ת שם קבוצה קטלנית עשתה לי ביה"ס בעונה הראשונה.messiah כתב:אני שוקל להפסיק לשחק שם בליגת העל...אומנם זה כיף לשחק עם ב"ש ולהצליח,אבל יש גבול לכמה שאפשר להצליח איתם (או עם כל קבוצה
כמו במציאות.
ועד עכשיו אני שלוש עונות באלופות ומכל השלוש עונות הוצאתי אולי 4 נקודות, מה אתה עושה צחוק...
נאסר הוך לשחקן טוב לליגה שלנו, אבל בלומשטיין הופך לשחקן אדיר! כל אירופה רודפת לי אחריו.
אגב אם מישהו רוצה המלצות להחתמת שחקנים שייפנה אלי...
רק אהבה תנצח...
איפה אתה רואה שכתבתי שהמשחק קל?! כתבתי שמבאס לשחק עם קבוצה ישראלית כי הסיכוי "להתקדם" מעבר לבועה המקומית הוא קלוש.nitsande כתב: קל???? הפועל פ"ת שם קבוצה קטלנית עשתה לי ביה"ס בעונה הראשונה.
ועד עכשיו אני שלוש עונות באלופות ומכל השלוש עונות הוצאתי אולי 4 נקודות, מה אתה עושה צחוק...
נאסר הוך לשחקן טוב לליגה שלנו, אבל בלומשטיין הופך לשחקן אדיר! כל אירופה רודפת לי אחריו.
אגב אם מישהו רוצה המלצות להחתמת שחקנים שייפנה אלי...
דווקא אם תציץ כמה הודעות מעל אתה תראה שטענתי שהמשחק ממש לא קל, בניגוד לגרסאות הקודמות.
מי שצריך שחקנים חופשיים לב"ש בעונה הראשונה, יש את חיים מגרלשווילי וגו'נתן אסוס שצריך רק להציע להם חוזה.
יש גם בלם ברזילאי בשם Duilio, תותח, גם חופשי.
יש גם בלם ברזילאי בשם Duilio, תותח, גם חופשי.
ממליץ להביא גם את לירון וילנר (חופשי) וכרגיל עשו אותו חלוץ סבבה לגמרי לליגת העל.
סליחה, לא צריך להרוג...messiah כתב:
איפה אתה רואה שכתבתי שהמשחק קל?! כתבתי שמבאס לשחק עם קבוצה ישראלית כי הסיכוי "להתקדם" מעבר לבועה המקומית הוא קלוש.
דווקא אם תציץ כמה הודעות מעל אתה תראה שטענתי שהמשחק ממש לא קל, בניגוד לגרסאות הקודמות.
בכל מקרה המלצה חמה ממני: כנסו לנבחרות הצעירות של ישראל (U19) ותחפשו שם שחקנים צעירים בגילאי 16 - 17 ותגדלו אותם. זה משתלם!!!!
רק אהבה תנצח...
אפרופו גידול שחקנים צעירים, אני ממליץ מאוד להשתמש בתוכנה הזו: https://fmisrael.com/Download.aspx?id=394" onclick="window.open(this.href);return false;
התוכנה תחפש לך שחקנים לפי הקריטריונים שלך, תציג יכולות מוסתרות של שחקנים, תגיד לך בערך מה המחיר שתצטרך לשלם על השחקן (לא הכי מדויק), והכי חשוב- תראה לך את היכולות העתידיות של השחקן.
למי שלא נטענת השמירה:
תכנסו ל-FM ותשמרו את השמירה שלכם תחת שם אחר, לאחר מכן זה יעבוד.
חשוב - בהגדרות במשחק להוריד את ה-V מ"דחיסת משחקים שמורים".
התוכנה תחפש לך שחקנים לפי הקריטריונים שלך, תציג יכולות מוסתרות של שחקנים, תגיד לך בערך מה המחיר שתצטרך לשלם על השחקן (לא הכי מדויק), והכי חשוב- תראה לך את היכולות העתידיות של השחקן.
למי שלא נטענת השמירה:
תכנסו ל-FM ותשמרו את השמירה שלכם תחת שם אחר, לאחר מכן זה יעבוד.
חשוב - בהגדרות במשחק להוריד את ה-V מ"דחיסת משחקים שמורים".
אני עם ב"ש עונה ראשונה לקחתי דאבל ועונה שניה לא עברתי את שלב הבתים בטוטו הפסדתי ברבע גמר המדינה לחיפה וכנראה אני יצא מקום 2 חחח אני משחק עם הרבה צעירים... והגעתי לשלב הבתים באלופות עם לברקוזן יובה וברסה! לפחות הצלחתי יותר מחיפה... נקודה ו3 שערים חח
עכשיו אני בשמירה עם ביתר שמשון עם דגש על צעירים ומדי פעם משחק עם בש...
עכשיו אני בשמירה עם ביתר שמשון עם דגש על צעירים ומדי פעם משחק עם בש...
היי חבר'ה, עדיין לא מצאתי הורדה שעובדת כמו שצריך.
אם למישהו יש אשמח והוא ישתף אותי.
אם למישהו יש אשמח והוא ישתף אותי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."