להגיד - שיחקנו גרוע, זה להיכנס בשחקנים?Sir Alex Ferguson כתב: משחק ראשון שלו אחרי יום וחצי בקבוצה, מה חשבת שיגיד? שכבר עכשיו יכנס בשחקנים?
לבוא בטענות לשופט, כשגם הגול שלנו בעצם הגיע אחרי טעות שופט... זה בסדר?
להגיד - שיחקנו גרוע, זה להיכנס בשחקנים?Sir Alex Ferguson כתב: משחק ראשון שלו אחרי יום וחצי בקבוצה, מה חשבת שיגיד? שכבר עכשיו יכנס בשחקנים?
המהלך שנבדק בואר הוא מאז השריקה הקודמת של השופט,dor69 כתב:שופט אפס, הכל נכון. נקודה מעניינת שמי שיודע אשמח שיענה- השער של שהר היה צריך להיפסל לדעתי, לא הייתה עבירה על ספורי והשער הגיע במצב של הבעיטה החופשית. אני בויכוח עם חבר על זה
כן. רוצה או לא רוצה אתה צריך לבנות טיפה ביטחון.שמעון א כתב: להגיד - שיחקנו גרוע, זה להיכנס בשחקנים?
להגיד שיחקנו גרוע זה להוריד לשחקנים את הביטחון, לא חושב שזה נכון מבחינת מאמן שהגיע רק לפני ימים בודדים..שמעון א כתב: להגיד - שיחקנו גרוע, זה להיכנס בשחקנים?
מה שרציתי לומר זה שהבעיה האחרונה שלנו זה השיפוט, תהיה יותר מודאג מזה שיש לך שחקנים בלי טיפת מחויבות,שמשחקים בקצב משחק של ליגה לאומית בואכה ליגה א.CrazyRed7 כתב: קודם כל לא כזה בטוח שלא היה פאול. צריך לראות שוב.
גם אם כן, זו לא טעות ישירה, הגול הגיע מהלך וחצי אחרי ולא בסוף המשחק.
פה מדובר בפסילת שער מכריע בדקה ה85.
ולא אמרתי שאנחנו היחידים שסובלים משופטים.
אנחנו היחידים ששותקים וחוטפים שבוע אחר שבוע טעויות. מכבי גם כשפוסלים להם שער לא חוקי עושים רעש כל השבוע.
פששש... וככה בונים ביטחון. יפה.CrazyRed7 כתב: כן. רוצה או לא רוצה אתה צריך לבנות טיפה ביטחון.
לא. זה היה מעט מדי. היה צריך להיכנס באמאמא של השופטים.
אח שלי, העצבים על זה ששופט מרשה לעצמו לעשות מה בא לו, זה לא הראשון העונה, ואנחנו דגים. מול מכבי על הרבה פחות עשו רעש של אללה יוסטור. זה מחלחל.ForeverRed כתב: על מה העצבים חבר?
עוד משחק חסר יכולת, שום דבר לא השתנה.
כל עוד זה המצב השופט לא מעניין.
אז היינו עושים תיקו. כזה משנה לך?
אה בגלל שהאסלביינק טיפש אז לשופט מותר לזיין אותנו ואנחנו צריכים לשתוק.xboy כתב: מה שרציתי לומר זה שהבעיה האחרונה שלנו זה השיפוט, תהיה יותר מודאג מזה שיש לך שחקנים בלי טיפת מחויבות,שמשחקים בקצב משחק של ליגה לאומית בואכה ליגה א.
דרך אגב, אם החוקה אומרת שהשחקן נכנס לנבדל אקטיבי ברגע שהוא קרוב לשוער בתיבת החמש, אז מה אתה רוצה מהשופט? הלך על בטוח.
די נו אחינו, מחצית ראשונה היינו ראשונים על כל כדור, חטפנו כדורים 4-5 שניות אחרי שאיבדנו אותם, התקפית היינו קטסטרופה כי היינו סטטיים מדי והקישור שלנו לא עבד (שמיר וקבהא התחבאו מהכדור)שמעון א כתב: פששש... וככה בונים ביטחון. יפה.
אח שליmaxkid22 כתב: די נו אחינו, מחצית ראשונה היינו ראשונים על כל כדור, חטפנו כדורים 4-5 שניות אחרי שאיבדנו אותם, התקפית היינו קטסטרופה כי היינו סטטיים מדי והקישור שלנו לא עבד (שמיר וקבהא התחבאו מהכדור)
כן, לא היינו טובים, אבל לבוא ולהגיד בריאיון אחרי משחק שהיינו גרועים זה פשוט לא נכון
nir767676 כתב: שמע כל הודעה שלך בפורום הזה יותר הזוייה מהשניה.
מה קרה אתה הזכיין של הפסטה בסטה ומפחד לאבד הכנסה קבועה?
כי יושב בניידת חבר של השופט והרבה יותר קשה לשנות החלטה ככה, מוכן לשים את חיי שאם הקוון והשופט היו מאשים מלכתחילה את השעא, לא היו קוראים לפוקסמן למסךrkuka כתב:לא מצליח להבין את הטענות על השיפוט פה.
זה לא איזה גחמה של השופט, זה נבדק בואר ראו את זה 2 שופטים מכמה זויות והחליטו שזה לא גול. אפשר להיות מתוסכלים על זה שזה קרה , כי זה בעסה אבל לצאת על השופט זה דיי מוזר.
בואו נתמקד בקבוצה שלנו עזבו את הרעשי רקע.
במאקרו אני מסכים איתך.dardasmiley כתב:
אח שלי, העצבים על זה ששופט מרשה לעצמו לעשות מה בא לו, זה לא הראשון העונה, ואנחנו דגים. מול מכבי על הרבה פחות עשו רעש של אללה יוסטור. זה מחלחל.
יודע מה? רק בנק' הבסיסית, איך אתה מצפה משחקנים להלחם ולהשאיר את התחת (ואני מצפה) כל משחק, כשכל הסביבה שלהם לוקחת בכזו הבנה שגונבים אותם.
הנק' הזו כנראה לא תיתן לך אירופה וגם לא תשאיר אותך בליגה, אבל זה אומר שמותר לשופט להתייחס אליך ככה?
במקום לייצר מצב שכל שופט שמגיע לשפוט אותך מבין שזה משחק קשה כי על כל טעות נגדך הוא עלול לגמור קריירה, שופטים באים ופוסלים לך גולים חוקיים באהלן אהלן. אתה חושב שבמצב כזה, דקה כזו, גול כזה לחיפה או לצהבת, זה נפסל? אין סיכוי.... אבל אנחנו טוטו פנדל, ואוגו כסחן. חלק מזה זה גם התדמית ואיך אתה עובר על דברים.
שופטים שבאים לגנוב משחק מרתיחים לי את הדם, שופטים ישראליים שעושים את זה כדי להראות שהז** שלהם גדול כבר שורפים לי את כל הפיוזים.