פאוליניו חתם לשנה וחצי
Re: פאוליניו חתם לשנה וחצי
לגמרי. הסנריו הכי רע עבורנו.
זה הולך להיות סבל לראות את ההתקפה הזאת לעוד חצי שנה.
זה הולך להיות סבל לראות את ההתקפה הזאת לעוד חצי שנה.
נראית כמו הודעת בלוף. אם זה לא קרע למה חודשיים(שואל באמת לא מבין בזה)?
אין קרע אבל יעדר מספר שבועות?
כמה זה מספר שבועות? 5-6-7-8-9 שבועות?
נמאס לי מהחרטות האלה שיגידו יחזור אולי
לקראת סוף העונה. בקיצור עוד משבצת של זר
שלא תורם כלום להפועל בש
בפעם ה17.
מבאס
כמה זה מספר שבועות? 5-6-7-8-9 שבועות?
נמאס לי מהחרטות האלה שיגידו יחזור אולי
לקראת סוף העונה. בקיצור עוד משבצת של זר
שלא תורם כלום להפועל בש
בפעם ה17.
מבאס
נראה לי שאפילו במועדון התפללו שזה יהיה צולבת כדי להפטר ממנו בסוף העונה.
הוא יחזור לאימונים בסוף מרץ , יעשה בכור באפריל ישאר לו חודש וחצי לשחק בגארבג' טיים של העונה .
ואז לא יודעים מה הוא שווה ונתקעים איתו לעונה הבאה.
הוא יחזור לאימונים בסוף מרץ , יעשה בכור באפריל ישאר לו חודש וחצי לשחק בגארבג' טיים של העונה .
ואז לא יודעים מה הוא שווה ונתקעים איתו לעונה הבאה.
שום דבר לא יילך לנו עד שנתחיל לעבוד כמו שצריך
חודשיים?בטח גמר תעונה
בושה
חובבנים
חובבנים
הפכנו לפארודיה של קבוצת כדורגל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מספיק לבקר את המועדון על אוטומט.
הוא (וזוסואה) הוחתמו (הוא פשוט הגיע רק בינואר בגלל חלון ההעברות) בתקופה שבה היינו קבוצה מחויבת, ממושמעת, אבל חסרת ברק והרבה פעמים חסרת רעיונות בחלק ההתקפי.
כמדיניות ההחתמה שלו שידרה חוסר סבלנות וחוסר חשיבה לטווח הארוך (הגיע כמחליף למרין כלומר ממדיניות של לתת לפרופסקט כמו מרין ביטחון ודקות עברו לקצה השני של שחקן מבוגר שבא לתקופה קצר של בין חצי שנה לשנה וחצי), אבל מבחינה מקצועית, להביא שחקן חופשי עם מספרים (בדיוק כמו להביא שחקן עם האיכות של זוסואה) הייתה נכונה.
זה שברק מבלומפילד פירק את השלישייה באמצע והעלים את מרין ושינה את פני הקבוצה בשביל בינוניים כמו זריהן, אנטי כדורגל כמו ספורי או סתם לא יציבים כמו ממן זה כבר אשמתו הישירה של ברק, ולא קשור להחתמה הנכונה של זר שהיה אמור לשדרג אותנו באופן מיידי בתקופה שבה היינו קרובים למכבי וזה מה שהיה חסר לנו.
גם הפציעה בברך זה חוסר מזל, ומשהו שבשנים האחרונות ראינו שקורה גם לשחקנים צעירים או כאלה שלא עברו מעולם פציעה דומה בקרירה. אחרי שחתם אצלנו עוד שיחק במדי הקבוצה שלו וגם הפציעה שהגיעה איתה הייתה קלה כי לאחרונה הוא התאמן עם הקבוצה ובלי הפגיעה האחרונה גם היה משחק מול רעננה.
יש המון על מה לבקר את המועדון (כמו העובדה שבנו סגל בלי קיצונים אמיתים ובלי גרזן אמיתי), ההחתמה של פאוליניו היא לא חלק מזה, מקסימום היה כאן חוסר מזל.
הוא (וזוסואה) הוחתמו (הוא פשוט הגיע רק בינואר בגלל חלון ההעברות) בתקופה שבה היינו קבוצה מחויבת, ממושמעת, אבל חסרת ברק והרבה פעמים חסרת רעיונות בחלק ההתקפי.
כמדיניות ההחתמה שלו שידרה חוסר סבלנות וחוסר חשיבה לטווח הארוך (הגיע כמחליף למרין כלומר ממדיניות של לתת לפרופסקט כמו מרין ביטחון ודקות עברו לקצה השני של שחקן מבוגר שבא לתקופה קצר של בין חצי שנה לשנה וחצי), אבל מבחינה מקצועית, להביא שחקן חופשי עם מספרים (בדיוק כמו להביא שחקן עם האיכות של זוסואה) הייתה נכונה.
זה שברק מבלומפילד פירק את השלישייה באמצע והעלים את מרין ושינה את פני הקבוצה בשביל בינוניים כמו זריהן, אנטי כדורגל כמו ספורי או סתם לא יציבים כמו ממן זה כבר אשמתו הישירה של ברק, ולא קשור להחתמה הנכונה של זר שהיה אמור לשדרג אותנו באופן מיידי בתקופה שבה היינו קרובים למכבי וזה מה שהיה חסר לנו.
גם הפציעה בברך זה חוסר מזל, ומשהו שבשנים האחרונות ראינו שקורה גם לשחקנים צעירים או כאלה שלא עברו מעולם פציעה דומה בקרירה. אחרי שחתם אצלנו עוד שיחק במדי הקבוצה שלו וגם הפציעה שהגיעה איתה הייתה קלה כי לאחרונה הוא התאמן עם הקבוצה ובלי הפגיעה האחרונה גם היה משחק מול רעננה.
יש המון על מה לבקר את המועדון (כמו העובדה שבנו סגל בלי קיצונים אמיתים ובלי גרזן אמיתי), ההחתמה של פאוליניו היא לא חלק מזה, מקסימום היה כאן חוסר מזל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מה בושה ששחקן נפצע ?
עשו מהלך חכם של החתמת שחקן עוד לפני שהחלון נתפח, תמיד זה מה שרצינו, מחשב לחלון קדימה.
עשו מהלך חכם של החתמת שחקן עוד לפני שהחלון נתפח, תמיד זה מה שרצינו, מחשב לחלון קדימה.
אתה על על דבר מחפש מילים מפוצצות ולהאשים גם מי שלא אשם.שמעון א כתב:בושה
חובבנים
בטח אם רפי דהן היה משחק אצלנו בפציעה שלו הייצ אומר שאלונה אשמה בזה
זה בכלל אבוקסיס אשם, זה קרה באימון הראשון שלו
חוסר מזל בתחת שליSir Alex Ferguson כתב: גם הפציעה בברך זה חוסר מזל
ההחתמה של פאוליניו היא לא חלק מזה, מקסימום היה כאן חוסר מזל.
נכון כי אני אוהד הצלחות כפוי טובה.Tal_Hbs כתב:
אתה על על דבר מחפש מילים מפוצצות ולהאשים גם מי שלא אשם.
בטח אם רפי דהן היה משחק אצלנו בפציעה שלו הייצ אומר שאלונה אשמה בזה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בשלוש העונות האחרונות בשבדיה, הוא נעדר בגלל פציעות בסך הכלל 33 ימים (פציעה בהמסטרינג בשנת 2017), אז כן, יכול להיות שיש כאן חוסר מזל ופציעה שיכולה להתרחש בכדורגל לא משנה מי השחקן שמחתימים.שמעון א כתב:
חוסר מזל בתחת שלי
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!