פיצוץ בין בונפלד להנהלת הפועל ב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

Re: פיצוץ בין בונפלד להנהלת הפועל ב"ש

שליחה על ידי ירון »

שמעון א כתב:סתם עושים רעש מכלום.
צודק
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדומתוק כתב:בהתחלה האשימו אותו בהתחזות.אחר כך כעסו עליו שלא התאמן.עכשיו מחפשים איך לא לשלם.בושה .ביזיון.מגעילים.לא יאמן הם לא יודעים להיפרד.מתייחסים לבני אדם כמו לחיות.בלי סנטימנטים.לאפיר לאלעד זה פשוט הרגל!!!

תגיד אבי, אין מצב שכל מבול הביקורות שלך לאחרונה על ההנהלה והעומדים בראשה נובע ממניעים מסויימים?...

מה כבר ראית בכתבה שגרם לך להתפוצץ ככה? כותרת שסתם מחפשת אש, שלא משקפת כי הוא זה את הנאמר בכתבה!! ונניח שבמועדון לא מוכנים לשלם את מלוא חוזהו של השחקן...לגיטימי לחלוטין!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מייצג את הדעה שלי בנושא:
דודו כתב: כיוון שהשאלה החוזית היא עניין לרואי חשבון,עורכי דין וסוכני ביטוח אני לא מתכוון להתייחס אליה,
אבל העניין הוא בתחושה והיא מרה,חמוצה.
כי ברור לחלוטין שאלעד בונפלד פורש כיוון שהוא לא יוכל לשחק כדורגל העונה גם אם יעבור ניתוח.
כשמתעסקים עם בני אדם, בטח כאלו שהם שחקני כדורגל יש הרבה מקום לרגישות, וביטוי כמו "השחקן לא בשימוש" מבטא הכל חוץ מרגישות. בטח לא כלפי שחקן שנאלץ לפרוש אחרי שנפצע במסגרת הקבוצה.
זה שחקן,בן אדם לא שדכן או מספריים.

להגיד פרשת לך חפש מרגיש לא נעים, וכן ברור לי שיש אלמנטים כספיים ועדיין המועדון לא נגמר היום ולא מחרתיים, יש בקבוצה שחקנים, הם רואים את מה שקורה (אגב, לא פוסל שמסיקה התרגש הרבה פחות ממה שאפשר היה לשער ) , הם קוראים את האתרים ומי שמסביר ששחקנים לא רוצים לבוא לכאן קל וחומר שצריך להבין שאת השחקנים הוא צריך להביא ביחס שהוא אובר.

אני בנאיביות שלי חשבתי שיש מקום להציע לבונפלד חוזה לעונה הבאה, פחות בשביל בונפלד ואיך שהוא ישחק ויותר בשביל הלכידות והתחושה שהמועדון מעריך את השחקנים שלו.
השאלה היא לא רק אלעד בונפלד, אלא השחקנים האחרים שרואים מה קורה כשמישהו נפצע. (עובדתית : כולם נחתכו)
אפשר לדבר הרבה על "משפחת הפועל באר שבע", ההתנהלות הזו עם בונפלד היא אולי נכונה כלכלית , אולי צודקת חוזית. דבר אחד בטוח : היא הכל חוץ ממשפחתיות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שלומי
Title: שער 2

שליחה על ידי שלומי »

רק כסף הנוכל הזה מחפש שיפרוש בכבוד.

יותר מחצי מהקריירה שלו הבן אדם הזה פצוע ומקבל כסף.. הגיע הזמן שיתן קצת למועדון הזה

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

משה אוחיון כתב:מייצג את הדעה שלי בנושא:
שוב אני אומר התגובה הזו קלה כי הכסף לא יוצא מכיסו הפרטי של דודו.
תרשה לי לשאול אותך שאלה קטנה:
משה, אתה בעל עסק אחד העובדים שלך עוזב את העבודה מסיבה כלשהי תמשיך לשלם לו משכורת? (רק תהיה דוגרי ותענה בכן או לא).

יש משהו שאתה לא אומר לאלעד אין בדיוק חוזה נמוך ואני בטוח שהוא רוצה חוזה שווה ערך לשנה הבאה והוא איננו רוצה חוזה מינימום אז למה לי לקחת סיכון תקציבי על כך???
תקבל את זה או לא הפועל ב"ש היא עסק כלכלי שקודם כל צריך לחשוב מהראש ואחרך כך מהבטן (כי אין מה לעשות השטר של ה200 ששתלתי בגינה עוד לא צמח לעץ).
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

מוטי כתב: שוב אני אומר התגובה הזו קלה כי הכסף לא יוצא מכיסו הפרטי של דודו.
תרשה לי לשאול אותך שאלה קטנה:
משה, אתה בעל עסק אחד העובדים שלך עוזב את העבודה מסיבה כלשהי תמשיך לשלם לו משכורת? (רק תהיה דוגרי ותענה בכן או לא).

יש משהו שאתה לא אומר לאלעד אין בדיוק חוזה נמוך ואני בטוח שהוא רוצה חוזה שווה ערך לשנה הבאה והוא איננו רוצה חוזה מינימום אז למה לי לקחת סיכון תקציבי על כך???
תקבל את זה או לא הפועל ב"ש היא עסק כלכלי שקודם כל צריך לחשוב מהראש ואחרך כך מהבטן (כי אין מה לעשות השטר של ה200 ששתלתי בגינה עוד לא צמח לעץ).
1. הבעיה שלך שאתה לא מבין שכדורגל הוא לא עסק רגיל.
מקום העבודה שלי לא משפיע על חיהם של עשרות אלפי אנשים, מקום העבודה שלי לא מקבל מיליוני שקלים מהעירייה שכן הוא מייצג את העיר באר שבע, מקום העבודה שלי לא התיימר (ואת זה אלונה אמרה) להיות "גאוות הנגב".

2. בכדורגל נושא התדמית הוא מרכזי.
אלונה אמרה את זה לא פעם ולא פעמיים שכאשר שחקנים שומעים את השם "באר שבע" הדרישה הכספית שלהם מכפילה את עצמה.
איך אתה מפתה אותם לבוא? אתה יוצר מועדון שהוא חם, בעל תדמית טובה שכדורגלנים בארץ משבחים אותו.
ברגע ששחקן זר או שחקן ישראלי ישמע שלשחקנים טוב כאן, שמדובר במועדון מקצועני, שגם אם תפצע הקבוצה תדאג לך כי היא מחויבת לך, הם יקחו את זה בשיקול שלהם.

3. מי שיסתכל על בני אדם כמו חפץ משרדי ויסתכל רק על החוזה ככה הקבוצה שלו תראה.
מי שיסתכל על קהל האוהדים שלו כמו דולרים מהלכים, ככה הקבוצה שלו תראה.
אלכס פרגוסון החתים בזמנו את רוד ואן ניסטלרוי שנפצע בצורה קשה לפני שהגיע ליוניטד. שאלו את פרגוסון האם בגלל הפציעה הוא יבטל את החוזה, מה שהיה אפשרי מבחינה חוזית.
פרגוסון אמר שהדבר הראשון שהוא עשה כשהוא שמע שרוד ואן ניסטלרוי נפצע היה לטוס להולנד ולהבטיח לו שהיוניטד יחכו לו ושהוא יקבל את כל התמיכה שהוא צריך.
רוד ואן ניסטלרוי חזר מהפציעה והיה מהבולטים ביוניטד לאורך מספר שנים. הוא הודה שהמחווה של פרגוסון והנאמנות של פרגוסון גרמה לו כבר מהמשחק הראשון להיות מחויב ליוניטד ולתת 200% בכל משחק.
כמה שנים מאוחר יותר אולג גונה סולשיאר נפצע ואמרו שהוא גמר את הקרירה. שחקן שעשה "כמה דברים" בימיו ביוניטד. פרגוסון אמר שהוא יחכה לו ויתן לו את הצאנס לחזור לשחק.
סולשיאר חזר לשחק ותרם לא מעט ליוניטד ואז נפצע שוב והודיע על פרישה.
אלכס פרגוסון בכבודו ובעצמו אירגן לסולשיאר את משחק הפרישה והציע לו לבוא ולאמן ביוניטד (היום סולשיאר מאמן את קבוצת המילואים של היוניטד).

אלכס פרגוסון הוא היום יותר מכל מנצ'סטר יוניטד. ככה נראה מועדון גדול, ככה חושב מועדון גדול, ככה מתנהג מועדון גדול.
לא כי מכריחים אותו, לא כי הוא חייב, אלא כי הוא מבין שכדורגל זה לא משרד של רואי חשבון, אלא עולם שהרבה מוכתב בו על פי הרגש ועל פי התדמית שאתה יוצר לעצמך.

עכשיו תחשוב טוב טוב איזה תדמית הפועל באר שבע יוצרת לעצמה בהתנהגות שלה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:עכשיו תחשוב טוב טוב איזה תדמית הפועל באר שבע יוצרת לעצמה בהתנהגות שלה.

מי שישמע שכל בעלים אחר בארץ/בעולם היה נוהג כפי שאתה חושב שבמועדון צריכים לנהוג עם אלעד.

ובעניין הדברים של דודו על משפחתיות, אומר שאפשר לחשוב שאדון בונפלד ראה בכלל את המועדון ממטר. ויודע מה? אם כבר אנחנו בקטע, אז אף אחד פה לא יוותר לאף קרבה ראשונה על 70,000$ ממניעים "משפחתיים"!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

כמו תמיד - האמת היא איפשהו באמצע.
המועדון אמנם מתנהל ומתנהג בצורה חוקית וישלם לשחקן כל מה שמגיע לו, אבל חסר פה קצת שמץ של יחסי אנוש במקום שמגדיר את עצמו כ"משפחה".
מצד שני גם ההתנהלות של בונפלד בשנים האחרונות לא הייתה מקצוענית ומחוייבת במאת האחוזים למועדון. הסיפורים על הבילויים ב"פורום", העזרה לאבא שלו בבחירות על חשבון אימונים, אי הגעה למשחקי חוץ כשהיה פצוע (לעומת אופיר חיים למשל) - כל אלו לא הופכים את אלעד ל"קדוש מעונה" וככזה שצריך לקבל אקסטרה אמפטיה בגלל שהוא "שחקן בית".
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

1. אהבתי את הדברים הבאים:
בונפלד (מרגע שבקיץ החליטו להחתים אותו) הוא נון אישיו בסיפור הזה.
ז"א מלבד הצער הגדול בכך ששחקן צריך לפרוש, בטח הצער שזה קורה דווקא אחרי שנדמה היה שבאיחור אופנתי של 8 שנים הברגים התיישבו במקום.
בשקט אפשר לקרא לבונפלד מסיקה, ממש לא משנה.

האישיו הוא האם שחקן צריך לחשוש מלעשות טעויות טקטיות בהתנהלותו מול המועדון, או שהמועדון מסתכל בפריזמה רחבה יותר מבונפלד ע"מ לשדר לכולם : אנחנו מועדון אחר, טוב יותר, משפחתי יותר וממתג עצמו כך על מת ששחקנים יעדיפו אותו לא מול מכבי חיפה, אלא מול בני יהודה ומכבי פ"ת.
בטח ובטח מועדון שגילה רק בקיץ כמה יותר קשה לו להביא שחקנים מבחוץ
האם מועדון מנתח הכל בפריזמה של מספרים, הכל מהפריזמה האנושית או (ככה נדמה לי שהרבה יותר נכון), איפשהו בדרך שבין האנושית למספרית.

הזכרת את אופיר חיים? יופי.
זה שהוא נהג כפי שנהג סייע לו בקיץ?ממש לא, עזוב להמשיך, עזוב תפקיד במועדון אפילו על מענק העליה הוא היה צריך להתקוטט.
2. בהמשך לאותם דברים, מצד אחד הפועל באר שבע מבקשת (במקרה של משחק גביע הטוטו שיערך בנתניה) שנתחשב בה, שנפעל לפי הרגש והאהבה שכולנו מרגישים אליה ולא נפעל על פי הצד הכלכלי שלנו שנפגע (בטח ובטח מי שיצטרך לבזבז דלק ואולי זמן עבודה על נסיעה לנתניה). אבל מצד שני בכל ההתנהלות שלה השנה, גם כלפי הקהל, הקבוצה מתנהגת בצורה חסרת רגשות וקרה.

אתה לא רואה את הניגוד כאן? אתה לא רואה את הניגוד בין הציפיות של הקבוצה מהאוהדים לאיך שהיא בעצמה מתנהגת לאותם אוהדים ולגורמים אחרים (כאן בונפלד)?

אז כן, אם הקבוצה מצפה ממני לנסוע לנתניה, לבזבז דלק וזמן יקר ביום של עבודה אז אני מצפה ממנה שגם תראה התחשבות ואנושויות בניהול השוטף. בונפלד הוא רק דוגמא לכך, בעבר אותה קרירות וחוסר התחשבות הייתה גם לגבי האוהדים בנושאים השונים.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

רואה גם רואה משה.
בגלל זה גם רשמתי שאם הקבוצה מתנהגת בצורה קרה ומחושבת כלפי השחקנים - אז קל וחומר כלפי האוהדים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אני לא מצליח להבין איזה חוצפה יש לכם לדרוש מהמועדון לשלם לבן אדם משכורת גם כשהוא מפסיק לעבוד, לתמיד!
כדורגלן הוא איש מקצוע, הוא מקבל כסף התמורה לעבודה מקצועית שהוא עושה על המגרש.
ברגע ששחקן פורש ממשחק פעיל באופן טבעי הוא מפסיק לקבל משכורת. למה יש על זה מחלוקת????
משה זה כבר נהיה פטטי לראות אותך בכל מקום מנסה לתפוס את המועדון בקטנות.
את דעתך ועמדתך כבר הבהרת לכולם, אבל הגיע הזמן להפסיק לחפור. די נמאס מהדעות המגמתיות האלה.
הפועל ב"ש הוא מועדון מקצועי, הפועל ב"ש פועך משיקולים מקצועיים.
ואל תזיינו לי תשכל על משפחתיות וכאלה, ושצריך לתת לאלעד כדי ליצור את הערך המוסף וכל השטויות האלה.
אם זה היה יוצא מהכיס שלכם הייתם מדברים אחרת, לראייה עלות המנויים. כולכם בכיתם על המחירים ה"גבוהים" (למרות שביחס לליגת העל הם סבירים).
אלונה יצאה וביקשה מהקהל להביע תמיכה במועדון ובמקום ללכת ולקנות מנויים, העדפץם להתלונן שהמחיר גבוה...
אז תפסיקו לבלבל את המוח...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:אני לא מצליח להבין איזה חוצפה יש לכם לדרוש מהמועדון לשלם לבן אדם משכורת גם כשהוא מפסיק לעבוד, לתמיד!
כדורגלן הוא איש מקצוע, הוא מקבל כסף התמורה לעבודה מקצועית שהוא עושה על המגרש.
ברגע ששחקן פורש ממשחק פעיל באופן טבעי הוא מפסיק לקבל משכורת. למה יש על זה מחלוקת????
משה זה כבר נהיה פטטי לראות אותך בכל מקום מנסה לתפוס את המועדון בקטנות.
את דעתך ועמדתך כבר הבהרת לכולם, אבל הגיע הזמן להפסיק לחפור. די נמאס מהדעות המגמתיות האלה.
הפועל ב"ש הוא מועדון מקצועי, הפועל ב"ש פועך משיקולים מקצועיים.
ואל תזיינו לי תשכל על משפחתיות וכאלה, ושצריך לתת לאלעד כדי ליצור את הערך המוסף וכל השטויות האלה.
אם זה היה יוצא מהכיס שלכם הייתם מדברים אחרת, לראייה עלות המנויים. כולכם בכיתם על המחירים ה"גבוהים" (למרות שביחס לליגת העל הם סבירים).
אלונה יצאה וביקשה מהקהל להביע תמיכה במועדון ובמקום ללכת ולקנות מנויים, העדפץם להתלונן שהמחיר גבוה...
אז תפסיקו לבלבל את המוח...
ניצן הפועל באר שבע היא שמדברת על משפחתיות. רוצים לתת יחס קר לבונפלד? רוצים לתת יחס קר לאוהדים? רוצים ללכת לפי החוזה בפועל? שיתנהגו בהתאם.
לא יתכן שכאשר מתאים להם בהנהלה ינהגו בצורה קרירה (אתה קורא לזה מקצוענות, אני חושב שמדובר במקצוע הכדורגל בניהול חובבני, אם יוניטד יכולה לנהוג אחרת גם הפועל באר שבע יכולה) ובמקרים אחרים כמו במשחק גביע הטוטו הם מבקשים התחשבות, הם מסתמכים על הרגש שלנו.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

מה הקשר קרירה?
למה שישלמו לו? על מה????? מה זה השטויות האלה.
שחקן פרש = אין משכורת. ככה זה בכל מקום.
בקשר לגביע הטוטו, אני יודע שבאמת ניסו שהמשחק יתקיים לפחות באיזור (דימונה, אופקים, קריית גת) אבל באמת לא הייתה ברירה...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ניצן - אתה אומר שאתה יודע.
בוא שתף אותנו, אם כך, במה שידוע לך על הניסיונות של הקבוצה לערוך את המשחק במקום פחות רחוק מנתניה.
ואם כבר יש לך מקורות בהנהלה - אז אולי אתה יודע מה היה קורה אם היה נשאר לנו סיכוי לעלות לשלב הבא? גם אז המשחק היה מועתק לנתניה?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:מה הקשר קרירה?
למה שישלמו לו? על מה????? מה זה השטויות האלה.
שחקן פרש = אין משכורת. ככה זה בכל מקום.
בקשר לגביע הטוטו, אני יודע שבאמת ניסו שהמשחק יתקיים לפחות באיזור (דימונה, אופקים, קריית גת) אבל באמת לא הייתה ברירה...
ניצן, היית מעדיף שאלעד יעשה "תרגיל" ויחכה עד סוף השנה עם הודעת הפרישה למרות שידוע לו שלא ימשיך לשחק?
האם ככה אתה רוצה שהדברים יתרחשו בקבוצה שלנו? ששחקנים יעשו "תרגילים מלוכלכים לקבוצה" ויחפשו בכל מקום לעשות את התרגיל לקבוצה קודם לפני שיקבלו יחס קר?

שלח תגובה