בדרך כלל אני מגיב בצורה מכובדת לאנשים, בטח ובטח לאנשים שיכולים להיות אבא שלי.גיל שגיב כתב:
למה לך ?
יש כאן עמוד עם מספר נקודות לא מבוטל אותם רשמתי אשר מצביעות על כשלון מקצועי חד וברורו של גיא.בקשתי שיקום כאן מישהו ויסתור את דברי..
אף אחד לא קם.......
אבל אתה? ממש לא ראוי לזה.
אם היית שומע את עצמך מהצד אולי היית מבין כמה דברים אידיוטים ומטומטים אתה אומר פה.
הקבוצה במקום השלישי ולא יורדת מהמקום החמישי במשך כל העונה.
אנחנו נמצאים בליגה קבוצות באות להרוס את המשחק ולא לשחק כדורגל פתוח.
אנחנו נמצאים בליגה שבה לא הצלחנו לסיים מעל המקום הרביעי במשך 3 עונות כבר.
הקבוצה לפני המשחק נגד אחי נצרת לא הפסידה משחק במשך 6 מחזורים.
אתה פשוט גועל נפש גיל שגיב.
את גיא לוי אתה סימנת כבר במשחק אימון הראשון במחנה האימונים, והיה ברור שבנאדם אובססיבי וילדותי כמוך לא יעזוב אותו עד שהוא ילך מפה.
דוחה את הנשמה, איך נגיע למשהו עם אוהדים כמוך?
אתה בכלל לא הייתה במשחק היום והוא אפילו לא הועבר בטלווזיה.
ואתה עדיין מרשה לעצמך להעביר ביקורת מקצועית כאילו אתה מנימום אלכס פרגוסון.
הידע שלך בכדורגל- שואף לאפס.
אתה כועס על גיא לוי שהכרניס את פדלון וניסים להרכב? ואת כבדה?
אתה בסדר תגיד לי? מה הבעיה פה? הקבוצה נתנה משחק גרוע בשישי שעבר, למה לא לשנות? למה לא לעשות זעזוע? מה קרה?
העניין הוא גם שכל הטופיק הזה בכלל חסר תוכן כי אתה רוצה כמחליף את אורי מלמליאן.
כל כך מתאים לאוהדי באר שבע, יבוא לכאן מלמילאן לא ינצח כל משחק 7-0 ואז ירצו שהוא יעוף הביתה...ואז את מי ירצו? את מומי זעפרן...וגם הוא יעוף...ואז בסוף יצעקו ביציע להביא את משה ניר, פיכס, גועל נפש.
זה לא סתם שאורי מלמילאן יושב בבית כבר שנה.
מדבר איתי פה על זה שגיא לוי אימן בצפרירים חולון ובפתח תקווה.
כנראה ששחכת שהמאמן הגיע למקום שלישי עם הפועל חיפה אחריי עונה נהדרת שלהם.
וזה בכלל בלי לדבר על ההשיג הכי גדול של מאמן פה בשנים האחרונות, מאמן נבחרת שמגיע לאליפות אירופה, מאמן שמביא את נבחרת ישראל הלוזרית למקום ה-8 באירופה.
תתביש לך.
תן לנו להעביר את השבת בשקט, לשמוח מהניצחון ולאגור את כל הכוחות לקראת שבוע הבא בשביל שנוכל לבוא ליציע רעננים, לתמוך בקבוצה, לעודד אותה, ולא לבקר ולקלל את המאמן סתם כי הוא לא בא למישהו טוב בעין.