מוטי כתב:
חוכמה גדולה להשוות בין יונייטד לב"ש. שכחתי שאחנו באותה רמת הכנסות
אה שכחתי גם שמעמד המאמן פה הוא שווה....
רתין לי משה אנחנו מרחק פסיעה מחברות קבועה בליגת האלופות....
חלאס בן אדם הגיע הזמן שתרד לקרקע ותביא דוגמאות נורמליות!!!
ותגיד לי איפה החמימות של פרגוסון כשהוא זרק נעל על בקהאם או זרק את הסמל הגדול ביותר מאז קאנטונה, רוי קין, בבושת פנים (כרגיל מראה רק את מה שנוח).
בישראל משכורות בזמן זה לא דבר טרוויאלי!!!!! בישראל לעשות חוזה אחד (ולא חוזה כפול) זה לא דבר טריוויאלי!!!! את הדברעם האלו מספרין לח'ברה ממדינת תל אביב.
חבר מי שישמע אותך יהיה בטוח שמגודר במועדון הבזוי ביותר בליגה הישראלית ושמנוהל בצורה בזיונית!
אני לא מושלם אתה לא מושלם המועדון לא מושלם!
פשוט נמאס!!!!
פעם אחת לא שמעתי אותך אומר המועדון בסדר, המועדון צודק, אני מבין אותו. אם הם כל כך לא בסדר בוא נשבור את הכלים ונמרוד שוב כדי להביא לפה איזה משקיע מדובאיי כי רק זה יספק אותך. אתה מבין שהביקורת שלך היא כבר לא-פורפוציונלית בתקופתו של ז'ינו לא הייתה כזו ביקורת (ואני מדבר על שנה שנתיים לפני המרד) חלאס, עזבו את האישה היא עושה פה עבודת קודש!! מה אתה רוצה חהשיג להבריח אותה מכאן??? ועם מה תשאר??? זה מש יש וכדאח שתתחיל להתרגל לזה כי באמת אם לי נמאס כבר לשמוע את זה אני לא רוצה לחשוב מה קורה למשפחת ברקת שהוציאה מליונים מהכיס.
1. רוי קין, כמו בקהאם שנמכר, כמו ואן ניסטלרוי שנמכר, כמו היינצה שנמכר, הועזב כי כבר לא היה מתאים לדרך של המועדון.
שם אתה מבין יש דרך. לא אומר שהמקרה עם בקהאם היה בסדר (למרות שפרגוסון בעט את הנעל בעצבים ולא במטרה לפצוע את בקהאם) אלא ששם יש דרך.
2. כבר אמרתי בעבר, אם אתה רוצה להיות הפועל פתח תקווה אז זה זכותך, אני רוצה שהפועל באר שבע תהיה מכבי חיפה של הדרום.
ואולי כאן מצוי הפער העצום ביננו.
אני בטוח שכאשר שחר הגיע למכבי חיפה הוא לא שאף לבינוניות אלא לטוב ביותר. ותראה איפה מכבי חיפה היום. הידעת שפעם הפועל חיפה הייתה הקבוצה הבכירה של חיפה (ולא, אני לא מדבר על השנים של רובי שפירא ז"ל)?
אבל שחר הגיע ובניהול נכון ומקצועי שלא נראה כמותו בישראל שינה את המפה לא רק בעיר חיפה אלא בכל ישראל.
מכבי חיפה שהייתה הרבה מאחור מול קבוצות כמו הפועל ת"א ומכבי ת"א היא היום הקבוצה המוצלחת ביותר בישראל בעשורים האחרונים.
3. לא רוצה להבריח את אלונה. נותן לה את הכבוד הראוי ואף הרבה יותר מכך. קניתי מנוי, אני נוסע למשחקי החוץ, מעודד בכל משחק כל המשחק, תורם מזמני החופשי ובהתנדבות להצלחת הקבוצה. כל אלה מעידים יותר מכל על התמיכה שלי באלונה.
גם אם אני מעביר ביקורת היא לא מלווה בקללות או מילות גנאי אלא מועברת בדרך מכובדת ואך ורק כדי להפוך את הפועל לקבוצה גדולה.
הגיע הזמן שתבין ותפנים שציפיות הם לא דבר גס, כמו גם ביקורת שהיא הדרך שלנו לגרום לדברים להשתנות לטובה.