בעניין עמלות הכרטיסים באינטרנט...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

בעניין עמלות הכרטיסים באינטרנט...

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גם אני כמו כולם קיבלתי סנטה מריה נוכח גביית העמלה הרצחנית, עד שהתוודעתי לעובדה שמדובר בהליך פרוצודרלי המבוצע אצל כל הקבוצות בארץ.

אפשר להתווכח על האם מדובר בדבר ראוי, אבל בשורה התחתונה לונה טורס (שזה לא המועדון, אלא גוף עצמאי נפרד בפני עצמו) בסה"כ ישרה קו עם כללי השוק המקובלים.

ככה שכל המתלהמים מתבקשים להוריד פרופיל ומהר..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: בעניין עמלות הכרטיסים באינטרנט...

שליחה על ידי yedidel »

אורי אדום בנשמה כתב:גם אני כמו כולם קיבלתי סנטה מריה נוכח גביית העמלה הרצחנית, עד שהתוודעתי לעובדה שמדובר בהליך פרוצודרלי המבוצע אצל כל הקבוצות בארץ.

אפשר להתווכח על האם מדובר בדבר ראוי, אבל בשורה התחתונה לונה טורס (שזה לא המועדון, אלא גוף עצמאי נפרד בפני עצמו) בסה"כ ישרה קו עם כללי השוק המקובלים.

ככה שכל המתלהמים מתבקשים להוריד פרופיל ומהר..
זה סתם ירייה עצמית ברגל.

האינטרס של המועדון שכמה שיותר אנשים יקנו במכירה מוקדמת, פחות לחץ בקופות = פחות כח אדם, מה גם שככה יותר אנשים יגיעו למשחק שהם יוכלו לקנות ביום המשחק כרטיס.

זה שקבוצות אחרות עושות את זה זה גם דפוק, כמעט בכל תחום קנייה באינטרנט היא יותר זולה מקנייה בחנות, מהסיבה המאוד פשוטה שכמעט ואין הוצאות על מכירה דרך האינטרנט. העמלות הנוספות ששמים לא מייצגות שום עלות ללונה טורס.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

yedidel כתב:
זה סתם ירייה עצמית ברגל.

האינטרס של המועדון שכמה שיותר אנשים יקנו במכירה מוקדמת, פחות לחץ בקופות = פחות כח אדם, מה גם שככה יותר אנשים יגיעו למשחק שהם יוכלו לקנות ביום המשחק כרטיס.

זה שקבוצות אחרות עושות את זה זה גם דפוק, כמעט בכל תחום קנייה באינטרנט היא יותר זולה מקנייה בחנות, מהסיבה המאוד פשוטה שכמעט ואין הוצאות על מכירה דרך האינטרנט. העמלות הנוספות ששמים לא מייצגות שום עלות ללונה טורס.
לגבי עלויות אפשר להתווכח, כי יש עלויות גם באינטרנט.

אורי אין בעיה עם זה שיקחו עמלות, זו זכותם כגוף ]רטי ואכן גם במשרדי כרטיסים אחרים לוקחים את אותן עמלות.
הבעיה היא שהם לא מודיעים על כך, ובנוסף כאשר פונים אליהם (לפי מה שאנשים רשמו פה) הם טוענים שמדובר בטעות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

yedidel כתב:
זה סתם ירייה עצמית ברגל.

אין ספק שברמה העקרונית מדובר בגבייה לא עניינית. אבל ברגע שזו המציאות הרווחת, זה עוד יותר לא לעניין לקטול את המועדון בגלל שגוף הנותן שרות עצמו בשמו ישר קו עם כללי השוק. ובעניין מה שערן טוען, אני מניח שזה כי הם (לונה טורס) לא מסונכרנים עם עצמם וחבל.

סמל אישי של משתמש
The-Night

שליחה על ידי The-Night »

יש לי שאלה בקשר למנויים..

יש לי שאלה.. יש לי מנוי לשער 3, עכשיו האם פותחים את שער 3..? ואם לא פותחים אז לאן לעזאזל אני יכול להיכנס?
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שער 6 אחי

סמל אישי של משתמש
The-Night

שליחה על ידי The-Night »

אוקיי תודה רבה.. ועוד שאלה.. האם במשחק הקרוב פותחים את שער 3..?
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

The-Night כתב:אוקיי תודה רבה.. ועוד שאלה.. האם במשחק הקרוב פותחים את שער 3..?

בוודאי, יש הרי צפי לאיצטדיון מלא..

שלח תגובה