גיוס לצבא האדום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: גיוס לצבא האדום

שליחה על ידי nitsande »

עדיין לא נקבעה סופית, תעודכן מחר...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

דורון כהן כתב:לדעתי צריך להוציא צו 8 לאוהדים שלנו , רק זה יגרום להם להגיע למקלט.
להתחמק מצו 8 אי אפשר (עד כמה שידוע לי) לכן זה הפעולה הרצויה.
אם להיות רציני לשנייה אז מגיע שאפו ענק לקרייזי רד על זה שהם דואגים לאווירה של יום שני.
מגיע גם תודה לקאמלס על זה שהם משתפים פעולה, סוף כל סוף יש שיתוף פעולה שממנו כולם יוצאים נשכרים.
עכשיו אני רגוע, הנוף שיהיה לי משער 2 יהיה יפה במיוחד, זה חשוב שנגד מכבי תל אביב השנואה וסרמיל יבער.
אני מציע לזרוק לשער 2 איזה 'עצם' כדי שגם בו יהיה אווירה נחמדה, דגל פריסה או כמה בלונים יכול להיות נחמד.
אבל זה רק בגדר הצעה , יש את האנשים שאמורים להחליט על כך, אני בטוח שהם יחשבו על הכל.שבוע טוב.
דורון ידידי
הקרדיט העיקרי לתפאורה ביום שני מגיע לחבר'ה של הקאמלס.על הרצון לשיתוף פעולה ועל העבודה הרבה שהם משקיעים.ככל ששיתוף הפעולה בין הארגונים הולך וגובר אני מתוודע לעבודה הקשה והזמן הרב שהם מקדישים לטובת העניין.מחוייבות אמיתית למשימות ולקבוצה.
כולי תקווה שהחבר'ה הצעירים שלנו ישתפו פעולה עם הקאמלס ג'וניור כדי להגיע בעתיד ליעד המבוקש - ארגון אוהדים אחד ומאוחד להפועל באר שבע.
כרגע , על מנת לבשל את התנאים לאיחוד, יש להעמיק את שיתוף הפעולה וליצור אמון וכבוד בין הארגונים.
שבוע טוב לכולם !
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אורי אדום בנשמה כתב:ואכן דגל הענק "הפועל באר שבע אימפריה" (אלקטרומכניקה לשעבר) יפרס בשער 2, וככל הנראה שלט גדר נוסף.
אורי
בפגישה ביום שישי שעבר סוכם שהדגל הזה לא יפרס בשער 2 .מתוכננת תפאורה יפה מאוד בשער 5 ולכן ריכוז המאמץ יהיה בשער 5.
מלבד זאת , שער 2 לא מוכנים לפרוס את הדגל הזה ודגל שלא נפרס כמו שצריך - עדיף שלא יפרס כלל.
בואו נרכז את תשומת הלב והאנרגיות על מנת שהתפאורה בשער 5 תתבצע לפי התכנון.
שיהיה לכולנו בהצלחה!
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

הפגישה תיערך היום בשעה 19:00 בערב במקלט הקרייזי רד, חברים הפגישה היום היא הצעד הראשון למסע ארוך של הפיכת אירגון הקרייזי רד כפעיל ממשי בשטח!!!
ככל שיותר מאיתנו ייתגייסו למשימה ככה כוחנו ייגדל ונצליח לעשות דברים שעוד לא נראו כמותם בארץ!
הנוכחות היא נוכחות חובה לכל מי שמעוניין לתרום להצלחתה של הפועל ב"ש!

לאחר הפגישה תתקיים פגישת הכנה למשחק בשיתוף עם הקאמלס, מיקום הפגישה (עם הקאמלס) עוד לא סופי.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

אביב כתב:
דורון ידידי
הקרדיט העיקרי לתפאורה ביום שני מגיע לחבר'ה של הקאמלס.על הרצון לשיתוף פעולה ועל העבודה הרבה שהם משקיעים.ככל ששיתוף הפעולה בין הארגונים הולך וגובר אני מתוודע לעבודה הקשה והזמן הרב שהם מקדישים לטובת העניין.מחוייבות אמיתית למשימות ולקבוצה.
כולי תקווה שהחבר'ה הצעירים שלנו ישתפו פעולה עם הקאמלס ג'וניור כדי להגיע בעתיד ליעד המבוקש - ארגון אוהדים אחד ומאוחד להפועל באר שבע.
כרגע , על מנת לבשל את התנאים לאיחוד, יש להעמיק את שיתוף הפעולה וליצור אמון וכבוד בין הארגונים.
שבוע טוב לכולם !
אביב ידידי
אני נותן קרדיט לכל מי ששותף למלאכה החשובה הזאת, מה זה משנה מי יותר או מי פחות.
כשיש סיבה לפרגן ולתת מחמאות אני הראשון שאתן בשמחה.
אבל דבר אחד בכל זאת חורה לי, למה לא לפרוס דגל בשער 2??? אז נכון אין לי זכות תגובה בעיניין אבל בגלל שפעם אחת לא פרסו טוב צריך לבטל את העיניין בשער 2???
אני זוכר הרבה פעמים שפרסו את הדגל כמו שצריך במיוחד במשחק בעלייה נגד רמת השרון שבו שער 2 שיתף פעולה כמו שצריך עם שער 5, לדעתי העיניין הזה צריך להישקל שוב.
שיהיה לכולנו שבוע טוב.

סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oran »

דורון כהן כתב:
אביב ידידי
אני נותן קרדיט לכל מי ששותף למלאכה החשובה הזאת, מה זה משנה מי יותר או מי פחות.
כשיש סיבה לפרגן ולתת מחמאות אני הראשון שאתן בשמחה.
אבל דבר אחד בכל זאת חורה לי, למה לא לפרוס דגל בשער 2??? אז נכון אין לי זכות תגובה בעיניין אבל בגלל שפעם אחת לא פרסו טוב צריך לבטל את העיניין בשער 2???
אני זוכר הרבה פעמים שפרסו את הדגל כמו שצריך במיוחד במשחק בעלייה נגד רמת השרון שבו שער 2 שיתף פעולה כמו שצריך עם שער 5, לדעתי העיניין הזה צריך להישקל שוב.
שיהיה לכולנו שבוע טוב.
הפיתרון הוא לתת לשער 2 דגל פריסה אחר, כמו החולצה או מה שהקאמלס הכין נגד בית"ר או מה שהקרייזי הכינו נגד חיפה.
אם לא דגל פריסה, אז 1000-2000 בלונים גם יהיה נחמד.
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אורי אדום בנשמה כתב:ואכן דגל הענק "הפועל באר שבע אימפריה" (אלקטרומכניקה לשעבר) יפרס בשער 2, וככל הנראה שלט גדר נוסף.

מקווה שתכבסו אותו קודם
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אביב כתב:
שבוע טוב לכולם !
מחזק מאוד. אני חושב שמאז שהקבוצה נרכשה היו לא מעט עיסוקים בתחרות בין הארגונים שהתרכזו
בעיקר במלחמות כבוד ואגו. לטעמי אין מקום להתנגחויות האלה הרי לכולם יש אותה מטרה. לפעמים חלק
מהעוסקים בדבר החטיאו את המטרה והיה נדמה שאנחנו אוהדים של ארגונים ולא של הפועל באר-שבע.
אני שמח שכמה חבר'ה בוגרים מ-2 הארגונים הרימו את הכפפה והתחיל שיתוף פעולה מסוים שבתקווה
יוביל לארגון שטח אחד ומאוחד להפועל באר-שבע.

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

הפגישה התקיימה. בקצרה:
דיברנו על הרצון והחזון של האירגון להתפתח ולהתקדם גם במגרש,
וכמובן על עוד פרטים לקראת המשחק מחר.

כל מי שרוצה לבוא, להתגייס ולעזור מחר לפני המשחק,
לפנות אליי או אל בוריס בהודעה פרטית ואנו נתאם פרטים.
רציניים בלבד =]

:צעיף:
נערך לאחרונה על ידי Omer6 ב 22 נובמבר 2009, 22:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
DoR
Title: עוד נחזור והאדמה תרעד

שליחה על ידי DoR »

נערך . תודה .
תמונה

שלח תגובה