שמחה גדולה בוסרמיל אבל לא שלנו
שמחה גדולה בוסרמיל אבל לא שלנו
קליפ יפה אני מקווה שבפעם הבאה שוסרמיל יהיה מלא ככה אנחנו נחגוג
תראו את היציעים איזה מלאים הם מדהים
https://www.youtube.com/watch?v=EZcrqIM ... r_embedded#" onclick="window.open(this.href);return false;
תראו את היציעים איזה מלאים הם מדהים
https://www.youtube.com/watch?v=EZcrqIM ... r_embedded#" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: שמחה גדולה בוסרמיל אבל לא שלנו
לא היה הכי כייף לראות את זה..
נקווה שמחר הם יקבלו בראש על זה!
נקווה שמחר הם יקבלו בראש על זה!
לא נעים לראות אותם חוגגים ככה בוסרמיל אליפות. נקווה שמחר יבוא לידי ביטוי השלט שהופיע בקליפ "ברוכים הבאים לגהנום"
יאללה הפועל.
יאללה הפועל.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
בכלל לא כיף לראות את החגיגה בצהוב..
מחר : מלחמה !! מלחמה !! מלחמה !!
יאאלה הפועל מז**נ*ם את מכבי ה*****

מחר : מלחמה !! מלחמה !! מלחמה !!
יאאלה הפועל מז**נ*ם את מכבי ה*****
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
לא יודע מה אתם כל כך מתבאסים.
אולי כי לא הייתם במשחק הזה ולא ראיתם איך וסרמיל במקום להיות צבוע באדום היה צבוע בירוק אדום ויציעים שלמים שלא היו בכלל מעודדים - התגייסו כדי לעודד דווקא את... מכבי חיפה.
כמובן שלא רציתי שמכבי יחגגו על חשבוננו - אבל מסתבר שהם היו עושים את זה כמעט בכל מקרה (מכבי חיפה הפסידה בביתה לבית שאן שניצלה מירידה) וההתנהגות של הקהל הבאר שבעי שעודד את חיפה ולא את הקבוצה שלו גרמה לי דווקא לרצות להיות שותף (אמנם פאסיבי לגמרי) לחוויה שנקראת "חגיגות אליפות".
שנתיים מאוחר יותר עברתי עברתי חוויה מתקנת - בדמות משחק הגביע הקדוש כשהפעם אנחנו חוגגים בבית של מכבי (אז אצטדיון רמת גן) על חשבונם.
אולי כי לא הייתם במשחק הזה ולא ראיתם איך וסרמיל במקום להיות צבוע באדום היה צבוע בירוק אדום ויציעים שלמים שלא היו בכלל מעודדים - התגייסו כדי לעודד דווקא את... מכבי חיפה.
כמובן שלא רציתי שמכבי יחגגו על חשבוננו - אבל מסתבר שהם היו עושים את זה כמעט בכל מקרה (מכבי חיפה הפסידה בביתה לבית שאן שניצלה מירידה) וההתנהגות של הקהל הבאר שבעי שעודד את חיפה ולא את הקבוצה שלו גרמה לי דווקא לרצות להיות שותף (אמנם פאסיבי לגמרי) לחוויה שנקראת "חגיגות אליפות".
שנתיים מאוחר יותר עברתי עברתי חוויה מתקנת - בדמות משחק הגביע הקדוש כשהפעם אנחנו חוגגים בבית של מכבי (אז אצטדיון רמת גן) על חשבונם.
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מכעיס לדעת שהפעם האחרונה שחגגו אליפות בוסרמיל לא הייתה שלנו.
חייב להודות שבמשך שנים מכבי ת"א הייתה הקבוצה השנואה עלי בארץ.
הקבוצה שלא משנה איפה ומתי היא ניצחה אותנו. גם אם היינו טובים יותר היה מגיע אבי נימני משום מקום ונותן להם את הניצחון.
בשנים האחרונות השינאה לחיפה היא גדולה יותר בגלל הנסיעות הארוכות לקריית אליעזר שהסתיימו אחרי 30 דקות ב3-0 לחיפה. אבל השינאה למכבי ת"א עדיין קיימת (הרבה בגלל האימפריה בכדורסל חייבים לציין).
ניצחון היום יהיה מתוק במיוחד.

חייב להודות שבמשך שנים מכבי ת"א הייתה הקבוצה השנואה עלי בארץ.
הקבוצה שלא משנה איפה ומתי היא ניצחה אותנו. גם אם היינו טובים יותר היה מגיע אבי נימני משום מקום ונותן להם את הניצחון.
בשנים האחרונות השינאה לחיפה היא גדולה יותר בגלל הנסיעות הארוכות לקריית אליעזר שהסתיימו אחרי 30 דקות ב3-0 לחיפה. אבל השינאה למכבי ת"א עדיין קיימת (הרבה בגלל האימפריה בכדורסל חייבים לציין).
ניצחון היום יהיה מתוק במיוחד.

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
משה אהבתי בחתימה שלך את התמונה של הלוח תוצאות 3:0
נקווה לשחזור היום ! א-מ-ן !
נקווה לשחזור היום ! א-מ-ן !
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- liraninhio
עד ששכחתי מהמשחק הזה....בעעע
יאללה הפועל היום מנצחים!!!
יאללה הפועל היום מנצחים!!!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רק אני שמתי לב שמאיר לוי הוא חלק מרביעית השופטים במשחק?
ממתי חל האיסור על לוי לשפוט במשחקים של הפועל באר שבע?
ממתי חל האיסור על לוי לשפוט במשחקים של הפועל באר שבע?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
1-0 שנתן את האות לחגיגות שלהם, לא? עונת 1994-95?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
dudi2002 כתב:1-0 שנתן את האות לחגיגות שלהם, לא? עונת 1994-95?
ליתר דיוק, את האות לחגיגה נתן הדיווח של ה 2-3 של קלאדיו קהימי בקריית אליעזר...ואכן עונת 94/95.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר