מכבי ת"א בוסרמיל - ממצאים ארכיאולוגיים מהמפגש האחרון..

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

מכבי ת"א בוסרמיל - ממצאים ארכיאולוגיים מהמפגש האחרון..

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ממצא ארכיאולוגי מהמפגש האחרון - https://net.nrg.co.il/online/3/ART/766/843.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ואם כבר, ממצא אריכיאולוגי נוסף, נוסטלגיה מסוג קצת אחר, יריית הפתיחה ותמצית ההתרחשות של הויכוח הלוהט והארוך בתולדות פורום אתר האוהדים 'HBS' המיתולוגי, בעקבות מה שאירע באותו משחק ביציעים..(חובה לזקני הפורום חח..) - https://hbs.co.il/community/f6/12031/" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: מכבי ת"א בוסרמיל - ממצאים ארכיאולוגיים מהמפגש האחרון..

שליחה על ידי שי האדום »

הייתי במשחק הזה.
הוא היה משעמם למדי אם אני לא טועה.
גם עדיף שלא נזכור את העונה הזו!
תמונה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

אם אני לא טועה, באותה עונה - 2004-05 (עונת הירידה ללאומית) היה משחק נוסף עם מכבי תל אביב בוסרמיל שהסתיים ב - 0-0 משמים.
הפועל באר שבע, באותו משחק, ביישה את אוהדיה ואת הנגב כולו תוך תצוגת בונקר "יוצאת מן הכלל", ומנגד - התקפות רבות של מכבי תל אביב לא הועילו לה לשער המיוחל. אני אישית זוכר את מאיר איינשטיין ששידר את המשחק: "הפועל באר שבע - בושה וחרפה" - ואכן בחלקים נרחבים מהמשחק נדמה היה שדווקא מכבי תל אביב היא הקבוצה הביתית בווסרמיל.

מי זוכר את תצוגת הנפל ההיא? :cry:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

שי האדום כתב:הייתי במשחק הזה.
הוא היה משעמם למדי אם אני לא טועה.

בכלל לא.

לא על כר הדשא, וגם לא ביציעים..
dudi2002 כתב:אם אני לא טועה, באותה עונה - 2004-05 (עונת הירידה ללאומית) היה משחק נוסף עם מכבי תל אביב בוסרמיל שהסתיים ב - 0-0 משמים.
הפועל באר שבע, באותו משחק, ביישה את אוהדיה ואת הנגב כולו תוך תצוגת בונקר "יוצאת מן הכלל", ומנגד - התקפות רבות של מכבי תל אביב לא הועילו לה לשער המיוחל. אני אישית זוכר את מאיר איינשטיין ששידר את המשחק: "הפועל באר שבע - בושה וחרפה" - ואכן בחלקים נרחבים מהמשחק נדמה היה שדווקא מכבי תל אביב היא הקבוצה הביתית בווסרמיל.

מי זוכר את תצוגת הנפל ההיא? :cry:

אתה טועה..המשחק ההוא היה עונה לפני - 03/04..

זה היה המפגש היחיד באותה עונה ביננו בוסרמיל. שני המפגשים הנוספים (סיבוב ראשון 1-1 ושלישי 0-0) היו בבלומפילד.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אוהו אורי.. וואחאד דיון.
אפשר להגיד שהתכסחת שם עם כל אחד מחברי הקרייזי רד של אז - כולל ראשי מועדון האוהדים...
יכול להיות שזה סתם לפתוח פצעים אבל מסקרן מה ידעת באותה נקודת זמן על העזיבה של אופיר...??
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

נזכרתי עכשיו בניצחון הראשון אחרי שנים על מכבי ת"א משער בדרדלה של קאקו בלסינג בדקה ה90 מול מכבי ת"א.
מי שלא ידע את שמחת אותו ניצחון לא ידע שמחת ניצחון מעולם.
נקמה אחרי שנים, חזרה אחרי שנים לליגת העל, מי לא קונה משחק כזה גם היום?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

8red כתב:אוהו אורי.. וואחאד דיון.
אפשר להגיד שהתכסחת שם עם כל אחד מחברי הקרייזי רד של אז - כולל ראשי מועדון האוהדים...

אז עוד הייתי דנדש בפורום, ומהתחלה מותגתי כקיצוני חחח :lol: :lol: :lol: :lol:

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

משה אוחיון כתב:נזכרתי עכשיו בניצחון הראשון אחרי שנים על מכבי ת"א משער בדרדלה של קאקו בלסינג בדקה ה90 מול מכבי ת"א.
מי שלא ידע את שמחת אותו ניצחון לא ידע שמחת ניצחון מעולם.
נקמה אחרי שנים, חזרה אחרי שנים לליגת העל, מי לא קונה משחק כזה גם היום?

אני זוכר את התאריך המדויק של המשחק הזה (כנראה מפאת ערכו וחשיבותו) - עונת 2002-03, יום שני, 23.9.2002.

דרדל'ה של קאקו קובעת 0-1 מדהים להפועל באר שבע על הנאחס הנקרא מכבי תל אביב, ושולחת אלפי אוהדים מחוייכים הביתה. (אגב, המשחק התקיים בחול המועד סוכות, ומחול המועד סוכות האחרון גם זכורה לנו הפתעה מיוחדת במינה... :ליצן: זוכרים?)

אה, ומשה - אני אכן קונה את אותו 0-1 קטן רק שהפעם ניאלץ להסתדר ללא קאקו האגדי... :קריצה קטנה:

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה, זה כבר משחק שאני לא אשכח לעולם...הניצחון לא שיפר לי בשום צורה את התחושות הקשות. המנוי הראשון שקניתי על חשבוני ולא על חשבון ההורים והצלחתי לאבד אותו באותו משחק. משחק הבית הראשון של העונה בנוסף להכל. אגב, מנוי נער ב544 שקל, כבר אז...לאלה שמתבכיינים על מחיר המנויים...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אליק כתב:משה, זה כבר משחק שאני לא אשכח לעולם...הניצחון לא שיפר לי בשום צורה את התחושות הקשות. המנוי הראשון שקניתי על חשבוני ולא על חשבון ההורים והצלחתי לאבד אותו באותו משחק. משחק הבית הראשון של העונה בנוסף להכל. אגב, מנוי נער ב544 שקל, כבר אז...לאלה שמתבכיינים על מחיר המנויים...

אז הוא היה שלך בסוף...כפרה עליך, בזכותך היתה לי אז שמחה כפולה!! סתם סתם :lol: :lol:

שלח תגובה