מנשה משיח - תחזיר את החוב
מנשה משיח - תחזיר את החוב
עונת 2003/2004, מגיעים לבלומפילד למשחק מול מכבי ת"א. דקה עשירית תמיר כהן ואופיר חיים נופלים, אופיר תוך כדי נסיון התרוממות מהקרקע נוגע בטעות בתמיר כהן, מנשה משיח בהחלטה שערורייתית מוציא לו את האדום ושולח את גוטמן לשחק ללא חלוץ 80 דקות במה שהסתיים בהפסד 1-0 לא מוצדק. זוכרים?
Re: מנשה משיח - תחזיר את החוב
זוכרים בטח שזוכרים, גמר את המשחק מבחינתנו, אם אני לא טועה הטעות הייתה יותר של בנישתי שהוא אמר למשיח מה קרה (ובעקבות כך הוא הוציא אדום).

איך אפשר לשכוח?
"אצלנו הכול רשום בעסק...."
"אצלנו הכול רשום בעסק...."
[align=center]
GIFSoup[/align]

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
משיח מאז ומתמיד קיפח אותנו.
לא אשכח לעולם את ההרחקה לרמיק יז'רסקי לאחר שזה נתן לו בצחוק צפחה קטנה מאחור. או את המשחק הראשון ששפט אותנו במכתש שנתן להפועל רמת גן פנדל שלא היה והעניק להם נקודה. ומקרים נוספים שהראו שלצערנו יש לבחור כושר גופני גבוהה אבל הוא פשוט לא בקיא ומבין בחוקי כדורגל.
לא אשכח לעולם את ההרחקה לרמיק יז'רסקי לאחר שזה נתן לו בצחוק צפחה קטנה מאחור. או את המשחק הראשון ששפט אותנו במכתש שנתן להפועל רמת גן פנדל שלא היה והעניק להם נקודה. ומקרים נוספים שהראו שלצערנו יש לבחור כושר גופני גבוהה אבל הוא פשוט לא בקיא ומבין בחוקי כדורגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כילד בן 9 משולהב שצפה במשחק ב"שבת של כדורגל" (או ב"טלעד", מי זוכר) , אני אזכור את זה להרבה שנים.
עד המעבר לתיכון הוא זכה אצלי לכינוי "מנשה מסריח"
עד המעבר לתיכון הוא זכה אצלי לכינוי "מנשה מסריח"

אחד השופטים שהכי שנואים עלי עם לא הכי שנוא אני זוכר לו הרבה שריקות נגדנו שלא היו
לא אשכח שההיתי בדרבי ת"א שהפועל ניצחה את מכבי והוא שפט ראיתי אותו לפני המשחק וניגשתי עליו ואמרתי לו משיח אפשר להגיד לך משהו הוא אמר לי כן בטח אמרתי לו אתה *** מסריח בגללך ב"ש ירדו ליגה
אז הוא אמר לי תעוף תעוף לי מהעניים
זה שי !
לא אשכח שההיתי בדרבי ת"א שהפועל ניצחה את מכבי והוא שפט ראיתי אותו לפני המשחק וניגשתי עליו ואמרתי לו משיח אפשר להגיד לך משהו הוא אמר לי כן בטח אמרתי לו אתה *** מסריח בגללך ב"ש ירדו ליגה
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זה שי ! כתב:אחד השופטים שהכי שנואים עלי עם לא הכי שנוא אני זוכר לו הרבה שריקות נגדנו שלא היו
זה שי !

לא בכדי נבחרת כגולש המצחיק של הפורום פה אחד!

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- red ultras
בהחלט שופט מגעיל! אני לא ישכח לו את תצוגת הנפל נגד הפועל ירושליים בווסרמיל ב2-2
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ניסו,אפילו מהרכבת בדרך למשחק אני חייב לתקן ולהגיד שזה היה עמיחי מוזס. 99אחוז. אבל בלי קשר משיח אפס, תמיד דפק אותנו אבל ל'זכותו' ייאמר שלא במכוון, הוא פשוט גרוע.
- red ultras
חחחחחחחחחחחחחחח ואיי נכון צודק עכשיו נפל האסימון, הזיכרון שלי התחיל לקרטע..אליק כתב:ניסו,אפילו מהרכבת בדרך למשחק אני חייב לתקן ולהגיד שזה היה עמיחי מוזס. 99אחוז. אבל בלי קשר משיח אפס, תמיד דפק אותנו אבל ל'זכותו' ייאמר שלא במכוון, הוא פשוט גרוע.
אבל זה עדיין לא אומר שמנשה משיח לא השופט הכי מגעיל בארץ (ביחד עם עמיחי מוזס)