לקורא גיא לוי, שלום רב - טור חדש...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לקורא גיא לוי, שלום רב - טור חדש...
חן שופן פונה למאמן הפועל באר שבע ומשתדל להסביר את התנהגות הקהל הבאר שבעי. לא פשוט, בכלל לא פשוט.
https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=66" onclick="window.open(this.href);return false;
תבלו!
https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=66" onclick="window.open(this.href);return false;
תבלו!
Re: לקורא גיא לוי, שלום רב - טור חדש...
גברת שופן היקרה,
לצערי אנחנו הופכים להיות מיעוט ממשחק למשחק. תופעת האנטגוניזם צוברת תאוצה ככל שעובר הזמן
ואנחנו, אלה תומכים ומעודדים, קטנים ממחזור למחזור. אז הפועל תעלה לליגת העל, יהיו חגיגות,
אפילו יהיו 10,000 איש במשחק העלייה, אבל הכל זו אשליה אחת גדולה.
להפועל באר-שבע אין מספיק אוהדים תומכים, אין אוהדים שיודעים להוציא קבוצה ממשברים
וסבלנות זו קללה בעיר באר-שבע. עמדנו אתמול ביחד בעילוט עם עוד 7 אנשים וראינו בדיוק
איזה אוהדים נותנים את הטון בקבוצה. אין לך מושג כמה נזק נגרם למועדון מהשידור של דורון ממן
וזה מראה לך בדיוק מהו טיב האיכות של הקהל שלנו. קהל שבוחר להיסחף ולהיגרר אחר
פרשנים נטולי השכלה וידע בכדורגל, במקום להתפכח ולהבין שקיבלנו מתנה משמים כמו אלונה ברקת,
שבסה"כ מתישהו (אפילו שנה שנתיים) תבין שאין בשביל מי לעבוד.
לצערי אנחנו הופכים להיות מיעוט ממשחק למשחק. תופעת האנטגוניזם צוברת תאוצה ככל שעובר הזמן
ואנחנו, אלה תומכים ומעודדים, קטנים ממחזור למחזור. אז הפועל תעלה לליגת העל, יהיו חגיגות,
וסבלנות זו קללה בעיר באר-שבע. עמדנו אתמול ביחד בעילוט עם עוד 7 אנשים וראינו בדיוק
איזה אוהדים נותנים את הטון בקבוצה. אין לך מושג כמה נזק נגרם למועדון מהשידור של דורון ממן
פרשנים נטולי השכלה וידע בכדורגל, במקום להתפכח ולהבין שקיבלנו מתנה משמים כמו אלונה ברקת,
להפועל ב"ש יש את אחד הקהלים הכי טובים בארץ אתם לא מבינים בשיט מה שאתם אומרים
קהל שאחרי 4 שנים מחורבנות מביא אחרי ניצחון אחד מול קבוצה במקום האחרון 7אלף צופים למשחק בלוד 1200 צופים
וזה עוד שהקבוצה לא מצליחה כלל
הקהל אומר את דעתו וזכותו להגיד מה שהוא רוצה בלי קהל להפועל ב"ש אין זכות קיום בכלל
עם אחרי ניצחונות הקהל ממשיך לקלל זה אומר משהו ...!! למה בלוד אף אחד לא קילל את גיא לוי למההההה?? כי הוא עלה עם שתי חלוצים ומהשנייה הראשונה ראו שהוא רוצה לנצח תמשחק ופתח בהרכב שכולם רצו חוץ מאולי נדב כמגן שמאלי ...!
אין מה לעשות הקהל לא עיוור הקהל של ב"ש מבין בכדורגל והוא רואה מה שקורה במגרש ולפי כך הוא שופט מאמנים
לא לפי נצחונות ולא לפי הפסדים תאמינו לי שעם ב"ש ישחקו שוטף ויפה ויפסידו בסופו של דבר אף אחד לא יקלל
ראו משחק מול הפועל ת"א שנה שעברה הקבוצה רצתה נלחמה שיחקה טוב והפסידה אף אחד לא אמר מילא על גילי
זה שי !
קהל שאחרי 4 שנים מחורבנות מביא אחרי ניצחון אחד מול קבוצה במקום האחרון 7אלף צופים למשחק בלוד 1200 צופים
וזה עוד שהקבוצה לא מצליחה כלל
הקהל אומר את דעתו וזכותו להגיד מה שהוא רוצה בלי קהל להפועל ב"ש אין זכות קיום בכלל
עם אחרי ניצחונות הקהל ממשיך לקלל זה אומר משהו ...!! למה בלוד אף אחד לא קילל את גיא לוי למההההה?? כי הוא עלה עם שתי חלוצים ומהשנייה הראשונה ראו שהוא רוצה לנצח תמשחק ופתח בהרכב שכולם רצו חוץ מאולי נדב כמגן שמאלי ...!
אין מה לעשות הקהל לא עיוור הקהל של ב"ש מבין בכדורגל והוא רואה מה שקורה במגרש ולפי כך הוא שופט מאמנים
לא לפי נצחונות ולא לפי הפסדים תאמינו לי שעם ב"ש ישחקו שוטף ויפה ויפסידו בסופו של דבר אף אחד לא יקלל
ראו משחק מול הפועל ת"א שנה שעברה הקבוצה רצתה נלחמה שיחקה טוב והפסידה אף אחד לא אמר מילא על גילי
זה שי !

אבל בלוד הוא פתח עם חלוץ אחד...זה שי ! כתב: למה בלוד אף אחד לא קילל את גיא לוי למההההה?? כי הוא עלה עם שתי חלוצים ומהשנייה הראשונה ראו שהוא רוצה לנצח תמשחק ופתח בהרכב שכולם רצו חוץ מאולי נדב כמגן שמאלי ...!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ואם הוא שכח או שהוא משחזר היסטוריה.קח לך שי ותעורר את זכרונך.yedidel כתב:
אבל בלוד הוא פתח עם חלוץ אחד...
https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=43" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לב"ש יש קהל גדול, ענק.
יש לה מעט אוהדים.
יש לה מעט אוהדים.
אמרתי לך כבר עשרות פעמים שאני אוהב אותך , אבל אתה כמו צ'יפס בשבילי ......אריק כתב:גברת שופן היקרה,
תמיד אני יאהב אותך יהיה אשר יהיה.
המילים שלך משקפות אחד לאחד את המחשבות שלי, השנה כמות האוהדים עלתה משמעותית שזה נתון טוב , אבל האיכות??? ירדה בצורה אספוננציאלית!!
לגבי דורון ממן אני אפילו לא יבזבז אנרגיה על המקלדת כי בן אדם ברמה כזאת לא שווה את זה.
סבלנות בעיר באר שבע??? כאן אתה טועה חברי היקר, סבלנות זו לא קללה בבאר שבע , בבאר שבע המילה הזאת לא קיימת בלקסיכון אצל הרבה אנשים אז פלא שכך אנחנו נראים???
מנסים לבנות כאן משהו יפה לשנים ארוכות , אז ברור שבדרך יהיו כמה "בורות" אז מה בכל מכשול שניתקל נרים ידיים ונקלל??? לסטודנט אין רגעים במהלך התואר שהדברים לא הולכים כפי שהוא ציפה?? כל סטודנט מוציא 100 בכל מבחן??? אין משברים בחיים????
אפשר לחשוב לפי ההתנהגות של הקהל שאנחנו במקום ה-10 בטבלה.....
האוהדים שמקללים לפני שהתחיל המשחק ונוהמים לשחקן מקבוצה יריבה - בושה וחרפה.
קודם כל נשמח אם תגיב פה יותר, דעתך חשובה לנו מאוד.דורון כהן כתב:
אמרתי לך כבר עשרות פעמים שאני אוהב אותך , אבל אתה כמו צ'יפס בשבילי ......
תמיד אני יאהב אותך יהיה אשר יהיה.
המילים שלך משקפות אחד לאחד את המחשבות שלי, השנה כמות האוהדים עלתה משמעותית שזה נתון טוב , אבל האיכות??? ירדה בצורה אספוננציאלית!!
לגבי דורון ממן אני אפילו לא יבזבז אנרגיה על המקלדת כי בן אדם ברמה כזאת לא שווה את זה.
סבלנות בעיר באר שבע??? כאן אתה טועה חברי היקר, סבלנות זו לא קללה בבאר שבע , בבאר שבע המילה הזאת לא קיימת בלקסיכון אצל הרבה אנשים אז פלא שכך אנחנו נראים???
מנסים לבנות כאן משהו יפה לשנים ארוכות , אז ברור שבדרך יהיו כמה "בורות" אז מה בכל מכשול שניתקל נרים ידיים ונקלל??? לסטודנט אין רגעים במהלך התואר שהדברים לא הולכים כפי שהוא ציפה?? כל סטודנט מוציא 100 בכל מבחן??? אין משברים בחיים????
אפשר לחשוב לפי ההתנהגות של הקהל שאנחנו במקום ה-10 בטבלה.....
האוהדים שמקללים לפני שהתחיל המשחק ונוהמים לשחקן מקבוצה יריבה - בושה וחרפה.
מעבר לכך כבר כמעט ואין איכות ביציעים, המצב מחמיר משבת לשבת (שישי לשישי).
גברת שופן היקרה
הייתי בהחלט רוצה להצטרף למילים שלך ולעודד את גיא לוי ולהסביר לו למה הוא צריך לסבול את מה שאנחנו גורמים לו
אבל מאמן שמביא קבוצה למאזן של 18 נקודות מתוך 30 תוך כדי נצחונות במגרשים מאוד קשים ועדיין נאלץ לעלות למגרש בעילוט ולשמוע קללות לפני תחילת ההמשחק על אמא ואבא שלו לא יכול ולא צריך להבין שזה קומץ.
צודק אריק שאומר שכמות האנשים שנסחפת אחרי ה"קומץ" הזה גודלת ממשחק למשחק - דבר שהופך לצערי את המעודדים לקומץ ואת המקללים לחלק הגדול ל הקהל.
הייתי בהחלט רוצה להצטרף למילים שלך ולעודד את גיא לוי ולהסביר לו למה הוא צריך לסבול את מה שאנחנו גורמים לו
אבל מאמן שמביא קבוצה למאזן של 18 נקודות מתוך 30 תוך כדי נצחונות במגרשים מאוד קשים ועדיין נאלץ לעלות למגרש בעילוט ולשמוע קללות לפני תחילת ההמשחק על אמא ואבא שלו לא יכול ולא צריך להבין שזה קומץ.
צודק אריק שאומר שכמות האנשים שנסחפת אחרי ה"קומץ" הזה גודלת ממשחק למשחק - דבר שהופך לצערי את המעודדים לקומץ ואת המקללים לחלק הגדול ל הקהל.
הסניגור האדום כתב: ואם הוא שכח או שהוא משחזר היסטוריה.קח לך שי ותעורר את זכרונך.
https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=43" onclick="window.open(this.href);return false;
נו מה קורה זה שי ?????????????? אין תגובה ???????
חן היקרה אני סוגד לך
מי ייתן וירבו אנשים כמותך רק בזכות אנשים כמוך יש לי כל להאמין שבסוף ננצח ונגרום לשינוי.

מי ייתן וירבו אנשים כמותך רק בזכות אנשים כמוך יש לי כל להאמין שבסוף ננצח ונגרום לשינוי.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
חן, יישר כוח גדול על הדברים שלך.
אם יש מישהו שיכול להדפיס ולהעביר לגיא - שיבורך!
אם יש מישהו שיכול להדפיס ולהעביר לגיא - שיבורך!
הפועל אני כבר משתגע
אל תדאגו.
בע"ה בשנה הבאה בליגת העל נראה כאן קהל איכותי..
זה מה שקורה ששיש לך את התקציב הכי גדול בליגה.. בהפרש משמעותי מהשאר..
שנה הבאה לא יהיה לנו את התקציב הכי גבוהה זה בטוח
בע"ה בשנה הבאה בליגת העל נראה כאן קהל איכותי..
זה מה שקורה ששיש לך את התקציב הכי גדול בליגה.. בהפרש משמעותי מהשאר..
שנה הבאה לא יהיה לנו את התקציב הכי גבוהה זה בטוח
לא מסכים.
באיזה מקום הפכת את הקהל הבאר שבעי לעדר טיפשים שלא יודעים להבדיל בין כלום לשום דבר מכירים רק את זינו לא מבינים כדורגל ומיצד שני גיא הגאון המושיע שעשה לכולנו טובה שהגיע לכאן.....
כדורגל הוא משחק פשוט.
כול אחד מבין את המשחק אפילו גיא.
באיזה מקום הפכת את הקהל הבאר שבעי לעדר טיפשים שלא יודעים להבדיל בין כלום לשום דבר מכירים רק את זינו לא מבינים כדורגל ומיצד שני גיא הגאון המושיע שעשה לכולנו טובה שהגיע לכאן.....
כדורגל הוא משחק פשוט.
כול אחד מבין את המשחק אפילו גיא.
- מתי אדום עתיק
אהבתי את הטור שלך . חן