הפינה האופטימית
הפינה האופטימית
לצערי באמת שאין הרבה היום.
1) אחרי מה שהיה אחרי ה3-0 להפועל ת"א במחצית אתמול, יצאנו עם תסריט זול.
2) אביתר אילוז. לא הכי מדויק, לא הכי מגן, אבל אי של נחישות.
3) הטריבונה בשער 5, מחממים את הלב.
4) אנחנו קבוצה מסודרת. אם כבר מפסידים אז בלי מאבק, בשלשות. אם בבית אז זה תמיד 3-1. בקיצור תמיד אפשר לדעת לפי ההתחלה מה יהיה בסוף.
1) אחרי מה שהיה אחרי ה3-0 להפועל ת"א במחצית אתמול, יצאנו עם תסריט זול.
2) אביתר אילוז. לא הכי מדויק, לא הכי מגן, אבל אי של נחישות.
3) הטריבונה בשער 5, מחממים את הלב.
4) אנחנו קבוצה מסודרת. אם כבר מפסידים אז בלי מאבק, בשלשות. אם בבית אז זה תמיד 3-1. בקיצור תמיד אפשר לדעת לפי ההתחלה מה יהיה בסוף.
Re: הפינה האופטימית
אסור ע"פ ידידאל אז אני אעשה מעקף...
(אפשר להגיד שהיום ב"ש פשוט לא הגיעה למשחק.
אף אחד! אין שום שחקן שאפשר לציין לטובה.
לעומת זאת אפשר לציין לרעה במיוחד את שמעון הרוש, אייל שן ויוסי אופיר.
ואני שואל אם הם כאלה גרועים בכמה דודזאדה ומשה אסולין יכולים להיות יותר גרועים?........)
ולעניין הטופיק, החצי נחמה היחידה או הזווית האופטימית היא שאפשר להגיד שפשוט היינו ביום גרוע נקודתית.
נקווה שבסכנין החברה ייתנו לנו סיבה טובה לשכוח מההפסד המביש הזה.
נ.ב.
עוד נקודה אופטימית, לחות יש רק חמישה ימים לסבול בין המשחק היום עד למשחק הבא...
ואני שואל אם הם כאלה גרועים בכמה דודזאדה ומשה אסולין יכולים להיות יותר גרועים?........)
ולעניין הטופיק, החצי נחמה היחידה או הזווית האופטימית היא שאפשר להגיד שפשוט היינו ביום גרוע נקודתית.
נ.ב.
נערך לאחרונה על ידי nitsande ב 23 נובמבר 2009, 22:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק אהבה תנצח...
ניצן יש חוקים. אסור לכתוב דברים שליליים בטופיק הזה.nitsande כתב:אפשר להגיד שהיום ב"ש פשוט לא הגיעה למשחק.
ואני שואל אם הם כאלה גרועים בכמה דודזאדה ומשה אסולין יכולים להיות יותר גרועים?........
- fc beer sheva
מקווה שעזורי הבין ש 4-5-1 לא הולך כי היום זה היה פשוט 4-6 אסולין לא מתאים בתור חלוץ בודד הוא יותר מידי בורח לצדדים נשאר רק לקוות שהוא הבין שיש לו חלק גדול מאוד מההפסד היום בגלל ההרכב הביזיוני שהוא העלה ויבין שצריך לשחק אם 2 חלוצים ושיעיף את הרוש ממגן שמאלי כמה שיותר מהר ויעיף את יוסי אופיר ובמקומו או אוקונגו או אסולין או שפשוט יעלה עם קשר אחורי אחד .
אחח איזה יום שחור בחיים לא הרגשתי כזה מושפל תוך כדי דיבורים ב3-0 כמעט והתחלתי לבכות למזלי לא בכיתי ומנעתי מעצמי פדיחות
אחח איזה יום שחור בחיים לא הרגשתי כזה מושפל תוך כדי דיבורים ב3-0 כמעט והתחלתי לבכות למזלי לא בכיתי ומנעתי מעצמי פדיחות
יותר טוב?nitsande כתב:אסור ע"פ ידידאל אז אני אעשה מעקף...
נ.ב.

רק אהבה תנצח...
חח אהבתי את התוספת ניצן 
היינו ביום רע מכל הבחינות, וכשבאה קבוצה שרוצה לצאת מהמשבר שלה,
וקבוצה טובה כמו מכבי ת"א, אז אתה נופל וחבל.
מליקסון ניסה, אבל לא הלך.
קדוסי ניסה, אבל לא היה מי שיעזור.
מי שנתנו משחק חלש מאוד היום והעלו סימני שאלה מסויימים, לפחות מבחינתי,
הם רביבו, שן, אופיר וגלרסה.
עזורי לא אשם היום במשחק.
הדבר היחידי בו הוא טעה היה ההרכב. לא צריך לתת למגן כמו גלראסה, מוכשר ככל שיהיה,
את חולצת ההרכב במשחק כ"כ חשוב אחרי שבוע שהוא בקבוצה.
זה לא עובד ככה.. כמו שאני לא מסכים עם הרכבת רביבו ואופיר במשחק הפתיחה של העונה, גם כאן אותו הסיפור.
הפועל ב"ש-הפועל ת"א 3:1
הפועל ב"ש-מכבי חיפה 3:1
הפועל ב"ש-מכבי ת"א 3:1
מי הבאה שתזכה בכבוד?

היינו ביום רע מכל הבחינות, וכשבאה קבוצה שרוצה לצאת מהמשבר שלה,
וקבוצה טובה כמו מכבי ת"א, אז אתה נופל וחבל.
מליקסון ניסה, אבל לא הלך.
קדוסי ניסה, אבל לא היה מי שיעזור.
מי שנתנו משחק חלש מאוד היום והעלו סימני שאלה מסויימים, לפחות מבחינתי,
הם רביבו, שן, אופיר וגלרסה.
עזורי לא אשם היום במשחק.
הדבר היחידי בו הוא טעה היה ההרכב. לא צריך לתת למגן כמו גלראסה, מוכשר ככל שיהיה,
את חולצת ההרכב במשחק כ"כ חשוב אחרי שבוע שהוא בקבוצה.
זה לא עובד ככה.. כמו שאני לא מסכים עם הרכבת רביבו ואופיר במשחק הפתיחה של העונה, גם כאן אותו הסיפור.
הפועל ב"ש-הפועל ת"א 3:1
הפועל ב"ש-מכבי חיפה 3:1
הפועל ב"ש-מכבי ת"א 3:1
מי הבאה שתזכה בכבוד?
הפועל באר שבע ♥
המשחק הכי גרוע שלנו העונה - חד משמעית!!!
מהרגע הראשון ראינו קבוצה אחת במגרש, וזה היה רק עניין של זמן מתי הכדור הראשון ייכנס לרשת של קאלה (שאגב, לא אשם באף שער). פרגל בלם מ-צ-ח-י-ק!! זה ברור שהבלוף יתפוצץ לנו מתישהו בפנים... מוריירה פשוט עלוב וגם השחקן החדש שהוחתם לא מראה ניצוצות של כדורגל (אם כי אפשר לתת לו עוד תקופת חסד).
משחק ביזיוני שלנו. מגעיל בטירוף.
מהרגע הראשון ראינו קבוצה אחת במגרש, וזה היה רק עניין של זמן מתי הכדור הראשון ייכנס לרשת של קאלה (שאגב, לא אשם באף שער). פרגל בלם מ-צ-ח-י-ק!! זה ברור שהבלוף יתפוצץ לנו מתישהו בפנים... מוריירה פשוט עלוב וגם השחקן החדש שהוחתם לא מראה ניצוצות של כדורגל (אם כי אפשר לתת לו עוד תקופת חסד).
משחק ביזיוני שלנו. מגעיל בטירוף.
אם אביתר אילוז של היום זו נקודה חיובית, זה רק מעיד עד כמה ביזיונית הקבוצה נראיתה היום.
אילוז נלחם לפעמים,אבל כדורגל? נישט.
לא יעזור כלום - בהגנה,בקישור,בספסל - אילוז שחקן חלש מקצועית והוא אינו ראוי לליגת העל.
אם הבחירה היא בין שחקן בית כמו אילוז לבית שכיר חרב פלסטיני,אני אלך על האופציה השניה.
יש גבול כמה אנחנו יכולים לסבול בגלל "אהבת שחקני בית" כאלה.
לא יעזור כלום - בהגנה,בקישור,בספסל - אילוז שחקן חלש מקצועית והוא אינו ראוי לליגת העל.
אם הבחירה היא בין שחקן בית כמו אילוז לבית שכיר חרב פלסטיני,אני אלך על האופציה השניה.
תגיד לי מה נסגר איתך? מה אתה יוצא על אילוז כל הזמן? מה יש לך ממנו?messiah כתב:אם אביתר אילוז של היום זו נקודה חיובית, זה רק מעיד עד כמה ביזיונית הקבוצה נראיתה היום.
היחיד שנראה כמו משהו היום ובכלל אחד היציבים ביותר בהגנה העונה.
לפני המשחק אמרת שאתה מעדיף שחקן טוב וזר באגף על אילוז אני אמרתי שעדיף תיאום.
היום העובדה היא ששלושת השערים הגיעו מאגף ימין, ולא כשאילוז שיחק שם.
רק אהבה תנצח...
ניצן,לא יעזור כמה שתגן על אילוז וכמה שתסנגר עליו,אני עדיין חושב שהוא לא שחקן כדורגל שמתאים לליגת העל.
די,קבוצה שרוצה לשאוף גבוה לא יכולה להרכיב שחקן כמו אילוז בהרכב רק בגלל שהוא נולד בסורוקה,זה לא ייתכן!
היו היום גרועים מאילוז,אבל עצם העובדה שאילוז פותח זה 99 אחוז בגלל הרצון של עזורי לרצות את הקהל ולהרכיב שחקן בית.
אני רואה את אילוז כבר 4-5 עונות בב"ש ופשוט נדהם כל פעם מחדש מחוסר היכולת והרצון שלו להתקדם ולהתפתח במשחק.
פיזית הוא לא עובד על עצמו ונשאר שחיף, טכנית הוא חלש מאוד ויכולת המסירה/סיומת/ראיית משחק שואפת ל0.
הדבר היחיד שאפשר לזקוף לזכותו זו המהירות אבל גם שם הוא נחשב ממוצע לליגה.
די,קבוצה שרוצה לשאוף גבוה לא יכולה להרכיב שחקן כמו אילוז בהרכב רק בגלל שהוא נולד בסורוקה,זה לא ייתכן!
היו היום גרועים מאילוז,אבל עצם העובדה שאילוז פותח זה 99 אחוז בגלל הרצון של עזורי לרצות את הקהל ולהרכיב שחקן בית.
אני רואה את אילוז כבר 4-5 עונות בב"ש ופשוט נדהם כל פעם מחדש מחוסר היכולת והרצון שלו להתקדם ולהתפתח במשחק.
פיזית הוא לא עובד על עצמו ונשאר שחיף, טכנית הוא חלש מאוד ויכולת המסירה/סיומת/ראיית משחק שואפת ל0.
הדבר היחיד שאפשר לזקוף לזכותו זו המהירות אבל גם שם הוא נחשב ממוצע לליגה.
מה ישך?! אתה זוכר לו משנים קודמות!messiah כתב:אם אביתר אילוז של היום זו נקודה חיובית, זה רק מעיד עד כמה ביזיונית הקבוצה נראיתה היום.
העונה הוא השחקן הכי טוב שלנו ביחד עם מליקסון!
מה הוא לא עשה טוב המשחק?
אייל שן? אתה רציני ניצן ????
היחידי שהיה במשחק בקישור!!!! ירד להרבה גליג'ים [ הכל יחסי ], מסר ולא הירבה לאבד, בנוסף הכניס את הכדור לאסולין שהיה צריך לסיים בגול.
הכי טוב אחרי אילוז בלי שום ספק.
אילוז משחק מצוין שלו בקישור. בתור מגן הוא היה נחמד+ , שהוא בקישור רואים מה הוא שווה .
היחידי שהיה במשחק בקישור!!!! ירד להרבה גליג'ים [ הכל יחסי ], מסר ולא הירבה לאבד, בנוסף הכניס את הכדור לאסולין שהיה צריך לסיים בגול.
הכי טוב אחרי אילוז בלי שום ספק.
אילוז משחק מצוין שלו בקישור. בתור מגן הוא היה נחמד+ , שהוא בקישור רואים מה הוא שווה .

אייל שן היה טוב???!!??!?!?!???!! איזה משחק ראית? כל כדור הוא איבד, עברו אותו כמו מים, אתמול עיקר הבעיה הייתה שלא היה לנו קישור בכלל. במיוחד לא קישור אחורי.
גם מבחינה הגנתיתי וגם מבחינה התקפית, גם רביבו ומליקסון היו חושך. היחיד שאפשר לציין לטובה זה אביה
גם מבחינה הגנתיתי וגם מבחינה התקפית, גם רביבו ומליקסון היו חושך. היחיד שאפשר לציין לטובה זה אביה
רק אהבה תנצח...
אתה רציני ? הוא היחידי שירד לגליצ'ים , לא ראיתי עוד שחקן שירד לגליצ'ים.
המסירות היו מדויקות והוא לא נגע בכדור הרבה.
אממ אולי אופיר אם כבר היה כזה גרוע, הוא היה נראה פתאטי.

שן היה אחראי בערך לחצי מההתקפות של מכבי. איבד כדורים באיזורים הכי מסוכנים שיש, זה לא ממש עוזר שהוא עושה גליצ'ים באוויר.danielys כתב:אתה רציני ? הוא היחידי שירד לגליצ'ים , לא ראיתי עוד שחקן שירד לגליצ'ים.