עם לא שמת לב גיא עזורי אנחנו בין ההגנות הגרועות בליגה עם לא הכי גרועה !
השאלה שלי היא כזאת מדוע אתה מתעקש בכל משחק על שתי קשרים אחורים שגם ככה לא עושים את העבודה שלהם כמו שצריך !!
עדיף שתוציא אחד מהם ותשחק עם עוד שחקן התקפה
הרי לחטוף אנחנו נחטוף השאלה כמה ניתן !
אייל שן ויוסי אופיר הם פשוט שערוריה
זה שי !
שאלה לעזורי ?
Re: שאלה לעזורי ?
שי, אתה שואל שאלות ששואלים בד"כ מאמנים.
הבעיה שעושה רושם שעזורי הוא לא אחד כזה.
הבעיה שעושה רושם שעזורי הוא לא אחד כזה.
הפועל אני כבר משתגע
- הפועל_מלחמה
שיוסי אופיר שם שני גולים אף אחד לא אמר כלום אחרי משחק אחד לא טוב אז הוא על הפנים וואלה אחלה סיכום כל הכבוד
במקרה של יוסי אופיר המשחק ההוא מול אח"י הוא היוצא מן הכלל, הוא בד"כ גרוע.הפועל_מלחמה כתב:שיוסי אופיר שם שני גולים אף אחד לא אמר כלום אחרי משחק אחד לא טוב אז הוא על הפנים וואלה אחלה סיכום כל הכבוד
רק אהבה תנצח...
אני לא חושב שהפסדנו אתמול בגלל השיטה, 4-5-1 או 4-4-2, אלא בגלל יכולת חלשה של השחקנים !!!
גם מכבי ת"א שיחקה עם חלוץ אחד ושני קשרים אחוריים, והיא עשתה לנו בית ספר. הם היו ראשונים לכל כדור, לחצו אותנו בחצי שלנו ולא נתנו לנו להניע כדור.
גם מכבי ת"א שיחקה עם חלוץ אחד ושני קשרים אחוריים, והיא עשתה לנו בית ספר. הם היו ראשונים לכל כדור, לחצו אותנו בחצי שלנו ולא נתנו לנו להניע כדור.
שמעון הרי שגם שקדוסי נכנס ראינו בדיוק איפה אאסולין תפקד באגף במקום להיות באמצע עם קדוסי
עד מתי מאמנים יבואו לפה ופשוט יחשבו שאנחנו לא מבינים בכדורגל
גיא עזורי עובד על כולם
זה שי!
עד מתי מאמנים יבואו לפה ופשוט יחשבו שאנחנו לא מבינים בכדורגל
גיא עזורי עובד על כולם
זה שי!

ההבדל ביננו לבין מכבי מעבר לנחישות של השחנים הוא שלהם יש שני קשרים אחוריים שעושים את העבודה שלהם
ההבדל הגדול הוא שהם שיחקו בחוץ ואנחנו בבית. חוץ מזה להם יש קישור שיכול ליצור מצבים, אצלנו רק מליקסון יכול לעשות את זה, כי עם כל הכבוד לרביבו (ואין כבוד !!) הוא לא עושה כלום מתחילת העונה. ושן ואופיר? הצחקת אותי, מבחינה התקפית אפילו קאלה יותר טוב מהם.שמעון א כתב:אני לא חושב שהפסדנו אתמול בגלל השיטה, 4-5-1 או 4-4-2, אלא בגלל יכולת חלשה של השחקנים !!!