יברויאן מוכן לעבור בינואר להפועל ב"ש
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
יברויאן מוכן לעבור בינואר להפועל ב"ש
https://www.nrg.co.il/online/3/ART1/970/504.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
Re: יברויאן מוכן לעבור בינואר להפועל ב"ש
אולי עזורי מתכוון לעשות לו הסבה מקצועית לבלם, יש לו את הנתונים הפיזיים המתאימים... 

יואואוווווווו נמאס כבר!!!!!!מה הוא חושב הוא משחק קלפים שכל שניה הוא מחליף?!!?!?!
הוא בא קדוסי הולך מה שאני לא רוצה לראות!!!
הוא בא קדוסי הולך מה שאני לא רוצה לראות!!!
בס"ד
חלוץ טוב,אך יש לנו עמדות שהם "קצת" יותר בעיתיים מעמדת החלוץ ששם צריך להשקיע את הכסף.
חלוץ טוב,אך יש לנו עמדות שהם "קצת" יותר בעיתיים מעמדת החלוץ ששם צריך להשקיע את הכסף.
לא מספיק אתר "דודאים" מרכז אליו את כל הזבל עכשיו נוסף אתר חדש בשם איצטדיון וסרמיל????.......
כבר יש לנו מובטל מארגנטינה, ברזילאי שחוץ מלאכול שיפודי פרגיות בקאזה דו ברזיל לא יודע היכן הוא נמצא, בלם צכי שהוא בכלל קשר.... בנגורה , טאצי, ועוד יצורים אומללים שמוטי אבוקסיס נותן להם פירות לשבת מהשוק, לרשימה 'המכובדת' הזאת צריך להוסיף גם את יבוריאן???
מה רע בקדוסי??? 18 גולים שנה שעברה לא מספיק בשביל לתת לפחות צ'אנס הוגן???? לא חראם על הכסף של אלונה??? לדעתי רעיון מטופש שאני מקווה שיירד באותה מהירות שהוא עלה.
כבר יש לנו מובטל מארגנטינה, ברזילאי שחוץ מלאכול שיפודי פרגיות בקאזה דו ברזיל לא יודע היכן הוא נמצא, בלם צכי שהוא בכלל קשר.... בנגורה , טאצי, ועוד יצורים אומללים שמוטי אבוקסיס נותן להם פירות לשבת מהשוק, לרשימה 'המכובדת' הזאת צריך להוסיף גם את יבוריאן???
מה רע בקדוסי??? 18 גולים שנה שעברה לא מספיק בשביל לתת לפחות צ'אנס הוגן???? לא חראם על הכסף של אלונה??? לדעתי רעיון מטופש שאני מקווה שיירד באותה מהירות שהוא עלה.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
מה הוא עיוור? אנחנו לא צריכים חלוצים אנחנו צריכים בלמים !
עזורי תתפטר ..
עזורי תתפטר ..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
זה שיבוריאן לא הגיע בקיץ היתה טעות ענקית, בדיוק השחקן שהיינו צריכים.
גם עכשיו אני מביא אותו בכיף במקום אסולין, לאסולין אין לא את המשחק ראש, לא את המשחק עם הגב ולא את ההחזקת כדור שיש ליבוריאן, שהוא החלוץ האידיאלי לשים ליד קדוסי.
גם עכשיו אני מביא אותו בכיף במקום אסולין, לאסולין אין לא את המשחק ראש, לא את המשחק עם הגב ולא את ההחזקת כדור שיש ליבוריאן, שהוא החלוץ האידיאלי לשים ליד קדוסי.
מצוין...כל הכבוד עזורי
יבוריאן שחקן מצויןן...
יבוריאן שחקן מצויןן...
מצוין ככל שיהיה, אם הוא בא זה יהיה על חשבון קדוסי.
מעדיף לשחרר את אסולין ובלומשטיין/פדידה בעדו.
מעדיף לשחרר את אסולין ובלומשטיין/פדידה בעדו.
עוד רכש הוא רוצה????????
אם יבוריאן בא בלומשטיין ופדידה לשחרר אותם...
הצחקת את עזוריה.א.ד.ו.ם כתב:אם יבוריאן בא בלומשטיין ופדידה לשחרר אותם...

מבחינתו לשחרר את אלקיים, קדוסי ואוקוגו ולא את כוכב העתיד של ישראל.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אתמול תוך כדי החימום דיברתי עם יבוריאן.
הוא אומר שכל הפרטים כבר היו סגורים אבל ברגע האחרון נמני לא שיחרר אותו.
הוא גם אומר שהוא עוקב אחרי כל המשחקים שמשודרים שלנו והבעיה שלנו היא ההגנה האיטית אבל בעיקר זה הקשרים האחוריים.
צודק!
הוא גם אומר שהוא עוקב אחרי כל המשחקים שמשודרים שלנו והבעיה שלנו היא ההגנה האיטית אבל בעיקר זה הקשרים האחוריים.
צודק!
לא צריך להיות גאון בכדורגל בשביל זה, אני כבר מתחילת העונה טוען שהבעיה העיקרית שלנו היא בקשרים האחוריים יותר נכון שאין קשרים אחוריים.אביאל כתב:אתמול תוך כדי החימום דיברתי עם יבוריאן.
צודק!

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
גם אניoran כתב:
לא צריך להיות גאון בכדורגל בשביל זה, אני כבר מתחילת העונה טוען שהבעיה העיקרית שלנו היא בקשרים האחוריים יותר נכון שאין קשרים אחוריים.