מאמן של שחקנים ולא של קבוצה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
tomerno
Title: יאללה ב"ש!

Re: מאמן של שחקנים ולא של קבוצה

שליחה על ידי tomerno »

עזורי לא היה מתאים להפועל ב"ש מלחתחילה
אני למרות שזה נשמע מופרך,אהבתי את גיא לוי
הוא ידע את השחקנים שלו והוא לא דפק חשבון והצלחנו איתו!
גיא עזורי לא דופק חשבון לאוהדים וחושב שהוא אלכס פרגוסון וזה מעצבן!
אבל אני לא חושב שהתפטרות היא הדרך הנכונה אלא פגישה של עזורי עם נציגי האוהדים לברר את הדרך ולתאם גם דברים בשביל האוהדים הרי בסופו של דבר מי בא לראות את המשחק?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה אוחיון כתב:
1. לא חושב שגישה מקצוענית היא תבוסתנית.
אני חושב שאתה מסתכל יותר מידי על התוצאות הסופיות ולא על הדרך. בלי עזרת השופט (בית"ר י"ם) והרבה מזל (אשדוד) אנחנו היום עם 4 נקודות פחות, כלומר רק נקודה מהקו האדום. מה שהיה גורם לך לשנות את כל נקודת המבט שלך.

2. תזכיר לי מי היועץ המקצועי לקבוצה הבוגרת?

3. ניצן - 3 תבוסות בבית מול מכבי חיפה, הפועל ת"א ומכבי ת"א. תבוסות שיצאנו מהם עם ספיגה מינמילית (מדהים לכתוב את זה) ונכנענו בהם ללא מאבק (אולי יותר מכעיס).
מה בנוגע לתבוסה מול מכבי פתח תקווה בחוץ? מה בנוגע למחצית השנייה מול בית"ר שכמעט איבדנו בה יתרון של 3-0?
4 תבוסות ב10 מחזורים כשלמעט המשחק מול אחי נצרת בחוץ בשום משחק לא היינו עדיפים על היריבה לאורך כל המשחק.

4. לפעמים צריך להודות שיש מאמן שהוא פשוט לא מספיק טוב.
עזוב רגע את הגישה לא לפטר מאמן עד סוף השנה בשביל הקונספט של לא לפטר.
עזוב אותך רגע את הגישה של את התבוסות קיבלנו מהגדולות (שזה עובדתית לא נכון כי מכבי פתח תקווה החלשה פירקה אותנו).
אני רוצה שתגיד לי מה יתן לנו שגיא עזורי יסיים את העונה?
אני רוצה שתגיד לי שאם השבת היינו צריכים לשחק בקריית אליעזר מול מכבי חיפה ולא מול סכניין לא היית רועד מפחד מהאפשרות לקבל תבוסה ששנים לא ראינו כאן?

גיא עזורי לא מספיק טוב, הוא נכשל, והוא צריך ללכת הביתה.
איך אבי נימני אמר אתמול, לפעמים כדורגל הוא הדבר הכי פשוט בעולם. עזוב אותך עכשיו עם תיאוריות ולהתחיל לדבר על מה שמסביב, בשורה התחתונה הוא פשוט לא מספיק טוב ולכן הוא צריך ללכת.
1. גישה מקצועית? איזה ?לנחש איך עזורי והקבוצה ייראו עד סוף העונה? זה ממש לא מקצועי.
מאמן צריך להיבחן במבחן התוצאה והתוצאה מתקבלת בסוף. אם ואם ואם לא משנה משנה התוצאה, כמו שניצחנו במשל וכמו שהשופט היה איתנו יש גם מקרים הפוכים. זה לא רלוונטי.

2.לא ויקו?

3.את ההפסדים (לא תבוסות) לחיפה והפועל ת"א אני יכול לקבל, את מה שקרה אתמול ומול פ"ת גם אני לא יכול לקבל.
אבל מה לעשות שזה כדורגל, יש ימים שבהם הכל הולך הפוך אין מה לעשות. (תשאל את ברצלונה הגדולה מה עשתה לה רובין קאזאן, בבית!)

4.משה אני שוב יגיד לך (למרות שאתה יודע) גם אנלא אוהב את עזורי וממש לא מחזיק ממנו בתור מאמן אבל הגישה ההיא שציינת היא חשובה לא פחות מכמה כמה ייגמר המשחק הבא.
במקרה הזה הדרך תשפיע לטווח הארוך ולכן חשוב לבדוק את הסיכון מול התועלת, במקרה הזה אין כמעט תועלת כשגם אין ממש סיכון...

אני כבר אמרתי את שלי אני לא אוהב את עזורי וגם לא כל כך מאמין בו, אבל לטובת העתיד עזורי צריך להישאר עד תום העונה ולא דקה אח"כ.
אפשר כבר להתחיל לחפש מאמן לעונה הבאה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

nitsande כתב:

2.לא ויקו?
המנהל המקצועי של מחלקת הנוער אם אני לא טועה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nitsande כתב: 1. גישה מקצועית? איזה ?לנחש איך עזורי והקבוצה ייראו עד סוף העונה? זה ממש לא מקצועי.
מאמן צריך להיבחן במבחן התוצאה והתוצאה מתקבלת בסוף. אם ואם ואם לא משנה משנה התוצאה, כמו שניצחנו במשל וכמו שהשופט היה איתנו יש גם מקרים הפוכים. זה לא רלוונטי.

2.לא ויקו?

3.את ההפסדים (לא תבוסות) לחיפה והפועל ת"א אני יכול לקבל, את מה שקרה אתמול ומול פ"ת גם אני לא יכול לקבל.
אבל מה לעשות שזה כדורגל, יש ימים שבהם הכל הולך הפוך אין מה לעשות. (תשאל את ברצלונה הגדולה מה עשתה לה רובין קאזאן, בבית!)

4.משה אני שוב יגיד לך (למרות שאתה יודע) גם אנלא אוהב את עזורי וממש לא מחזיק ממנו בתור מאמן אבל הגישה ההיא שציינת היא חשובה לא פחות מכמה כמה ייגמר המשחק הבא.
במקרה הזה הדרך תשפיע לטווח הארוך ולכן חשוב לבדוק את הסיכון מול התועלת, במקרה הזה אין כמעט תועלת כשגם אין ממש סיכון...

אני כבר אמרתי את שלי אני לא אוהב את עזורי וגם לא כל כך מאמין בו, אבל לטובת העתיד עזורי צריך להישאר עד תום העונה ולא דקה אח"כ.
אפשר כבר להתחיל לחפש מאמן לעונה הבאה.
1. אנחנו לא עיוורים. אין דרך השנה בקבוצה. גם כשניצחנו והוצאנו נקודות זה היה במשחקים של פינג פונג, משחקים שהתנהלו בצורה שכונתית כשבמקרה באותם ימים היינו התקפית טובים יותר מהקבוצה ממול.
חוץ מה4-1 על אחי נצרת (כשגם שם הבנתי שנצרת הגיעו להמון הזדמנויות) לא היה משחק אחד העונה שהפועל באר שבע הייתה טובה לאורך 90 דקות, הייתה יציבה או שלטה במשחק.
אם אתה בונה את העונה שלך על הברקות בהתקפה ועל כך שתמיד תצליח לכבוש אחד יותר ממה שתספוג, אתה בצרות.

קל לנחש את העתיד כשגיא עזורי על הקווים.
אין הכנה טקטית, אין משחק מסודר, אין תגובה לדברים שמתרחשים על הדשא, יש פולטיקה של שחקני הרכש משחקים ומה שיהיה יהיה.
אם חצי ליגה לא הייתה עולה איתנו, היינו אחת מהמועמדות לירידה ללא ספק.

2. ויוק חדד אחראי רק על מחלקת הנוער לפי מה שידוע לי.

3. מצטער, פיגור 3-1 בבית מול חיפה בלי לחפש את השיווין (הוצאה של 2 השחקנים ההתקפים שלך) היא עבורי כתבוסה. גם ה3-1 מול הפועל ת"א היה תבוסה שכן גם שם עד לסיום הפועל באר שבע חיפשה לשמור על התוצאות בעוד הפועל ת"א מגיעה למצבים כשקאלה עם משחק גדול מונע את תבוסה גדולה יותר.
מצטער, לא חושב שבשום מצב אנחנו צריכים להגיע לפיגור כל כך גדול בבית בלי אפילו ניסיון לחזור למשחק.

4. אז בוא נשרוף עונה אתה אומר?
בוא נרד מושפלים גם בקריית אליעזר ובבלומפילד. בוא נמתג את עצמנו כקבוצה קטנה. בוא נגיע למצב שבקיץ הבא שוב מגיעים לכאן 16 שחקני רכש ונתחיל הכל מחדש בשנה הבאה עם תקווה שהמאמן הבא יפגע בשחקני רכש.

5. הנה מה שאני מציע -
הבאת מאמן בעל שיעור קומה שייצב את השורות ושיבהיר לכולם, גם לדוד רביבו, יוסי אופיר ואייל שן, שמי שרוצה את חולצת ההרכב יצטרך להוכיח את עצמו.
הבאת מאמן שינסה להציל את השנה (גביע המדינה, אולי מקום בצמרת) ויבנה כאן סגל שיוכל להמשיך גם בשנה הבאה.
הקבוצה לא השקיעה 25 מיליון שקל כדי לשרוף שנה.
הקבוצה לא ויתרה על שחקני הבית בשביל "להסתפק" בזה ששן, אופיר ורביבו יסתובבו על המגרש.
הקבוצה לא העלתה את מחירי המנוים כדי לגרום לאנשים לשלם מחיר של קבוצת צמרת על קבוצת אמצע טבלה/תחתית.

אנחנו רק במחזור עשירי, מאמן אמיתי עוד יכול להציל לנו את העונה!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה אוחיון כתב:
1. אנחנו לא עיוורים. אין דרך השנה בקבוצה. גם כשניצחנו והוצאנו נקודות זה היה במשחקים של פינג פונג, משחקים שהתנהלו בצורה שכונתית כשבמקרה באותם ימים היינו התקפית טובים יותר מהקבוצה ממול.
חוץ מה4-1 על אחי נצרת (כשגם שם הבנתי שנצרת הגיעו להמון הזדמנויות) לא היה משחק אחד העונה שהפועל באר שבע הייתה טובה לאורך 90 דקות, הייתה יציבה או שלטה במשחק.
אם אתה בונה את העונה שלך על הברקות בהתקפה ועל כך שתמיד תצליח לכבוש אחד יותר ממה שתספוג, אתה בצרות.

קל לנחש את העתיד כשגיא עזורי על הקווים.
אין הכנה טקטית, אין משחק מסודר, אין תגובה לדברים שמתרחשים על הדשא, יש פולטיקה של שחקני הרכש משחקים ומה שיהיה יהיה.
אם חצי ליגה לא הייתה עולה איתנו, היינו אחת מהמועמדות לירידה ללא ספק.

2. ויוק חדד אחראי רק על מחלקת הנוער לפי מה שידוע לי.

3. מצטער, פיגור 3-1 בבית מול חיפה בלי לחפש את השיווין (הוצאה של 2 השחקנים ההתקפים שלך) היא עבורי כתבוסה. גם ה3-1 מול הפועל ת"א היה תבוסה שכן גם שם עד לסיום הפועל באר שבע חיפשה לשמור על התוצאות בעוד הפועל ת"א מגיעה למצבים כשקאלה עם משחק גדול מונע את תבוסה גדולה יותר.
מצטער, לא חושב שבשום מצב אנחנו צריכים להגיע לפיגור כל כך גדול בבית בלי אפילו ניסיון לחזור למשחק.

4. אז בוא נשרוף עונה אתה אומר?
בוא נרד מושפלים גם בקריית אליעזר ובבלומפילד. בוא נמתג את עצמנו כקבוצה קטנה. בוא נגיע למצב שבקיץ הבא שוב מגיעים לכאן 16 שחקני רכש ונתחיל הכל מחדש בשנה הבאה עם תקווה שהמאמן הבא יפגע בשחקני רכש.

5. הנה מה שאני מציע -
הבאת מאמן בעל שיעור קומה שייצב את השורות ושיבהיר לכולם, גם לדוד רביבו, יוסי אופיר ואייל שן, שמי שרוצה את חולצת ההרכב יצטרך להוכיח את עצמו.
הבאת מאמן שינסה להציל את השנה (גביע המדינה, אולי מקום בצמרת) ויבנה כאן סגל שיוכל להמשיך גם בשנה הבאה.
הקבוצה לא השקיעה 25 מיליון שקל כדי לשרוף שנה.
הקבוצה לא ויתרה על שחקני הבית בשביל "להסתפק" בזה ששן, אופיר ורביבו יסתובבו על המגרש.
הקבוצה לא העלתה את מחירי המנוים כדי לגרום לאנשים לשלם מחיר של קבוצת צמרת על קבוצת אמצע טבלה/תחתית.

אנחנו רק במחזור עשירי, מאמן אמיתי עוד יכול להציל לנו את העונה!
1. שוב אני יזכיר (למרות שלא התייחסת לזה בפעם הראשונה) בינתיים הקבוצה עונה על הציפיות, להזכירך מקום שישי מוביל לפלייאף עליון.
אז בינתיים אין שום משבר כזה שדורש שינוי מיידי, כנס לפרופורציות.

2.אם אתה אומר אתה יודע.

3.לפעמים עדיף למנוע את הרביעי חמישי וכו' משר לנסות לצמצם את התוצאה, תשאל את דני ניראון.

4.לשרוף עונה? לא יודע אם זה נקרא לשרוף עונה, עונה ראשונה אחרי 4 עונות בליגה שנייה היא עונה חשובה ואם נצליח להתברג לפלייאוף עליון אז ממש לא בזבזנו עונה.
להזכירך (שוב) אנחנו בינתיים במקום שמוביל לפלייאוף עליון. החיים הם לא שחור ולבן, אם לא ניצחנו את מכבי אתמול זה לא אומר שנחטוף תבוסות בכל שאר העונה.
קורה ממשיכים הלאה.

5.מה יש להציל? מה אתה חושב שאם יגיע לפה אפילו מוריניו אז ניקח אליפות? תרשה לי לעדכן אותך השנה לא ניקח אליפות בשום צורה.
במקרה הכי טוב אם יבוא מאמן חדש אז אולי נסיים במקום מקום חמישי שישי נסיים רביעי חמישי. צודק שווה לבזבז עוד חצי מיליון דולר על מאמן חדש והגחמות שלו (חיזוק וכד') בשביל עוד מקום שאין לו משמעות בטבלה...
בסוף העונה הזאת בין עם עזורי על הקווים ובין אם לא הרכש הגדול יישאר פה אם יירצו אותו, אז לא צריך להביא מעכשיו מאמן בשביל להשאיר את הסגל...
עונה הבאה למאמן אחר תהיה נקודת פתיחה הרבה יותר טובה מהנקודת פתיחה של עזורי.
אמרתי לך משה, גם אני לא אוהב את עזורי. אבל אני רציונלי.
להחליף מאמן לא ייתן כלום כרגע. אבל החלפת מאמן תגרום נזק רציני (נוסף) מבחינה כלכלית ותדמיתית למועדון.
צריך סבלנות.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה