עם הזמן נהיה יותר קל...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עם הזמן נהיה יותר קל...
https://sports.walla.co.il/?w=//1614653" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: עם הזמן נהיה יותר קל...
מי ישמע גם איזה מאמנים מחכים בשוק...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה בטוח שקראת אותו טור כמוני ידידאל?yedidel כתב:מי ישמע גם איזה מאמנים מחכים בשוק...
איך הגעת מסוגיית הזהות (או ליתר דיוק חוסר זהות) לסוגיית המאמן?
התגובות שלי בקשר לטור -
1. צריך הרבה אומץ להעלות את הדברים שכתב דודו על כתב. כל הכבוד. הדברים ריגשו אותי.
2. אלה בדיוק הדברים שאמרתי בזמנו בטופיק "חוסר זהות" רק שדודו מנסח זאת בצורה טובה יותר כמובן.
וכן גם אני הרגשתי כמו דודו. אפילו נמרוד ברדה, מהיותר שרופים שבאוהדים פנה אלי ב3-0 ואמר לי משה, יחסית למה שהרגשתי בעבר כשהקבוצה חטפה גולים, בטח מול מכבי ת"א, אני לא מרגיש כלום.
3. אני עוד עודדתי עד הסיום (וגם חטפתי שפעת בדרך) אבל זה כדי לא לשמוע את הקהל הצהוב, זה היה כדי להזכיר שאני עדיין כאן, ושגם אם עכשיו אני לא מוצא בקבוצה זהות, היא עדיין שלי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
האמת שכתבתי את התגובה הזאת בטופיק אחר... מעניין איך זה הגיע לפה... או שזה היה בשעת ליליה מאוחרתמשה אוחיון כתב: אתה בטוח שקראת אותו טור כמוני ידידאל?
איך הגעת מסוגיית הזהות (או ליתר דיוק חוסר זהות) לסוגיית המאמן?
התגובות שלי בקשר לטור -
1. צריך הרבה אומץ להעלות את הדברים שכתב דודו על כתב. כל הכבוד. הדברים ריגשו אותי.
2. אלה בדיוק הדברים שאמרתי בזמנו בטופיק "חוסר זהות" רק שדודו מנסח זאת בצורה טובה יותר כמובן.
וכן גם אני הרגשתי כמו דודו. אפילו נמרוד ברדה, מהיותר שרופים שבאוהדים פנה אלי ב3-0 ואמר לי משה, יחסית למה שהרגשתי בעבר כשהקבוצה חטפה גולים, בטח מול מכבי ת"א, אני לא מרגיש כלום.
3. אני עוד עודדתי עד הסיום (וגם חטפתי שפעת בדרך) אבל זה כדי לא לשמוע את הקהל הצהוב, זה היה כדי להזכיר שאני עדיין כאן, ושגם אם עכשיו אני לא מוצא בקבוצה זהות, היא עדיין שלי.