בושה פשוט בושה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: בושה פשוט בושה

שליחה על ידי nitsande »

אביב אני מבין שגם אתה נדבקת בשמירת המקומות של עזורי...
מה עושים רביבו או מליקסון שמגיע להם מקום מובטח בהרכב?
אין שום נקודת אור בקבוצה הזאת כלום, אולי חוץ מקדוסי שכבר הביע את הנכונות שלו לחזור לסכנין........
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

nitsande כתב:אביב אני מבין שגם אתה נדבקת בשמירת המקומות של עזורי...
מה עושים רביבו או מליקסון שמגיע להם מקום מובטח בהרכב?
אין שום נקודת אור בקבוצה הזאת כלום, אולי חוץ מקדוסי שכבר הביע את הנכונות שלו לחזור לסכנין........
ניצן
התעקשתי לא להאמין בזה אבל זה פשוט זועק לשמיים.
לא יתכן שפעם אחר פעם קדוסי מוכיח שהוא צריך להיות על המגרש ,ולא משנה באיזו קונסטלציה - חלוץ שני או יחיד , הקבוצה נראית הרבה יותר טוב.
לא יתכן ששני הליצנים האחוריים עולים לפני אוקונגו בהרכב .בטח ובטח כאשר משחק ההגנה של הקבוצה קטסטרופה.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

בזמן שהבלמים והמגינים כאלו 'מוצלחים' לא ניתן שלא לתהות על קנקנם של אלול וקידר כצמד חמד,ף גרוע מזה לא יכול להיות, אגב מתי פנחס אוחנה יקח את החצאית של מוריירה לניקוי יבש?
דש משמעון הרוש לספי בן יוסף
ואגב אייל שן, גם לו יש הצעה מעראבה, מה אתם אומרים לשחרר?
אגב לגבי דבריך ניצן, רביבו שם 2 כדורים לגול היום, זה שהם אפסים כולל קדוסי ובטח אילוז זה לא בעיה שלו, הוא את שלו נותן מבחינת תפוקה, מי שחשב שהוא הביא את יניב קטן הוא טועה ומטעה, מליקסון עם המון עליות וירידות אך ללא תחליף עד כה.
נערך לאחרונה על ידי sumsum ב 28 נובמבר 2009, 20:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לשחרררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אחי בקצב שהוא משחק עד שהוא יגיע בריצה לעראבה מומי זפרן יאמן את אינטר

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ואחרי כל העליהום שנעשה על כל הקבוצה אני אומר את דעתי הכנה...
אייל שן- לשחרר!!@!!! פשוט פח אשפה השחקן הזה, לא רק שהוא לא הורס התקפות של היריב הוא גם מאבד כדורים מסוכנים שעלולים להיסתיים בשער.
יוסי אופיר- להוריד לספסל, אמנם הוא לא גרוע כמו שן אבל גם הוא לא עושה שום דבר חיוני. הבחור צריך לרדת לספסל לאיזה משחק או שניים ואלי אח"כ הוא ישתפר.
פרגל ומוריירה- לדעתי אין שום סיבה לגעת בהם בינתיים כל ה"טעויות" שלהם הם תוצרת של ניסיונות שלהם לכפר עך חבריהם.
הרוש- לספסל ומהר, אין שום סיבה לתת לו ךלהמשיך לשחק כשכל מה שהוא עושה זה שלילי. לא יכול להיות שדודזאדה יותר חלש מזה...
גלארסה- לא היה צריך להגיע וישר להיכנס להרכב, לאחר שזה כבר קרה צריך להמשיך לתת לו את הזמן להשתלב.
רביבו ומליקסון- חייבים לרדת לספסל, אין ברירה לא יכול להיות שתהיה להם חסינות הם לא מציגים שום יכולת שצוכיחה שהם שווים הרכב ראשון.
החלוצים צריכים להיות קדוסי ואסולין באופן קבוע.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

קצת הגזמתם לגבי השחקנים נראה לי... לא שאני לא מסכים בד"כ עם הרוב, אבל דווקא היום אייל שן באחד המשחקים היותר טובים שלו. יוסי אופיר? נשבע לכם שלא ראיתי אותו כל המשחק.

שמעון הרוש לדעתי רחוק מלהיות הבעיה, לעומת האחרים הוא צעיר עם פוטנציאל לא רע וגם היום אני חושב שהוא היה בסדר גמור וגם סידר אחלה גול. מוריירה עד עכשיו עושה רושם של בלם מאוד חלש, בלי קשר לתיאום או לא תיאום או כמעט לא מצליח לקחת אף כדור בלי עבירה. אבל, עד כמה שהוא חלש בליגת העל אני מזכיר לכם שאלול עשה טעויות יותר קשות מול קבוצות ליגה לאומית אז נא לא לעלות את שמו.

קדוסי? אין מילים. השחקן הראשון שצריך להיות ב11.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ידידאל כדאי שתרוץ לשידור החוזר ותראה כמה "בישולים" שן סידר לסכנין...
בקשר להרוש אני מסכים, אבל גם הוא צריך לראות קצת ספסל.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

yedidel כתב:קצת הגזמתם לגבי השחקנים נראה לי... לא שאני לא מסכים בד"כ עם הרוב, אבל דווקא היום אייל שן באחד המשחקים היותר טובים שלו. יוסי אופיר? נשבע לכם שלא ראיתי אותו כל המשחק.

שמעון הרוש לדעתי רחוק מלהיות הבעיה, לעומת האחרים הוא צעיר עם פוטנציאל לא רע וגם היום אני חושב שהוא היה בסדר גמור וגם סידר אחלה גול. מוריירה עד עכשיו עושה רושם של בלם מאוד חלש, בלי קשר לתיאום או לא תיאום או כמעט לא מצליח לקחת אף כדור בלי עבירה. אבל, עד כמה שהוא חלש בליגת העל אני מזכיר לכם שאלול עשה טעויות יותר קשות מול קבוצות ליגה לאומית אז נא לא לעלות את שמו.

ידידאל
הרוש ללא ספק רחוק מלהיות "ה" בעיה של הפועל באר שבע אך אני תוההאם אופיר דודזאדה לא יכול להיות טוב לפחות כמוהו.הוא רך , עוברים אותו בקלות וקשה לי לראות את הכשרון הטמון בו שכולם מדברים עליו ותסכים איתי שאנחנו כבר בנקודת זמן שבה אנחנו כבר יכולים לשפוט שחקנים.בטח כאלה שהיו במחנה האימון וכבר אמורים להיות מחוברים.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

הפועל ב"ש היא פשוט בושה הם משחקים כאילו הם חולים בשפעת קשה.
אין דרך אין שיטה הכל מקרי.
גיא עזורי הוא לא מאמן כדורגל לליגת העל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dudi2002 כתב:כאחד שלא ראה את המשחק - לא אמרו שהטעות היתה של קאלה? למה האשמה עכשיו נופלת על עזורי? :roll:

קראת את הנאמר?..
התוצאה מהמשחק אמש, אפילו במידה והיינו מנוצחים, לא רלוונטית!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי המאירי »

yedidel כתב:קצת הגזמתם לגבי השחקנים נראה לי... לא שאני לא מסכים בד"כ עם הרוב, אבל דווקא היום אייל שן באחד המשחקים היותר טובים שלו. יוסי אופיר? נשבע לכם שלא ראיתי אותו כל המשחק.

:מסיבה: מת על עליך :מסיבה:

שלח תגובה