המחאה נגד גיא עזורי עוברת גם לאינטרנט -
דוד בן גוריון | Facebook
גיא עזורי? עכשיו יש גם קבוצה בפייסבוק...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גיא עזורי? עכשיו יש גם קבוצה בפייסבוק...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: גיא עזורי? עכשיו יש גם קבוצה בפייסבוק...
צעד מצויין אני הצטרפתי.
אני מקווה שעוד רבים וטובים יצטרפו, יותר חשוב שהמהלך הזה ישא פרי.
אבל אם אי אפשר לקלל אז אני יותר לא נכנס לפייסבוק לקבוצה הזאת, במגרש אני יראה לגיא עזורי מהיכן משתין הדג.
אני מקווה שעוד רבים וטובים יצטרפו, יותר חשוב שהמהלך הזה ישא פרי.
אבל אם אי אפשר לקלל אז אני יותר לא נכנס לפייסבוק לקבוצה הזאת, במגרש אני יראה לגיא עזורי מהיכן משתין הדג.
אתם כל כך פתטיים אם אתם חושבים שהוא ילך ....
דורון - לא זו צריכה להיות הדרך.ממש לא.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- שמוליק חכם
וגם אני בדיוק פתחתי אחרי המשחק..
https://www.facebook.com/group.php?gid= ... 043&ref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/group.php?gid= ... 043&ref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
משה האם אני חש געגועים לגיא לוי?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ממש לא.sumsum כתב:משה האם אני חש געגועים לגיא לוי?
שמעתי היום אנשים שהתגעגעו ליניב אלול, האם זה הופך את העונה הקודמת של אלול לטובה?
לאנשים יש זיכרון קצר, וכשרע בהווה אז נוטים לשכוח את הרע בעבר.
אני חשבתי שגיא לוי לא מתאים (עדיין חושב ככה, אותה תביעת דיבה נגד אחד מאוהדיה המסורים של הקבוצה לימדו זאת יותר מהכל) ואני גם חושב שעזורי לא מתאים (האמת אני חושב שהוא בכלל לא מאמן כדורגל אלא מתחזה לאחד).
כפי שאמרתי בעבר, מעטים המאמנים בישראל שהם איכותים (קשטן שכרגע נמצא בשוק הוא אחד מהם) אבל גם מעטים המאמנים שהם כל כך חלשים כמו גיא עזורי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא יודע אם אכן בגלל קבוצה בפייסבוק המאמן ילך או לא , אבל אם זה לא יועיל לבטח זה לא יזיק.אביב כתב:אתם כל כך פתטיים אם אתם חושבים שהוא ילך ....
בכל מקרה המאמן חייב ללכת, גם אלו שנתנו לו 100 ימי חסד ולא דיברו עליו מילה רעה (כמוני) עד המשחק מול מכבי תל אביב השנואה מבינים שאי אפשר להמשיך ככה, אלא אם אנחנו רוצים להיות אשדוד של השנים האחרונות , זה ממש לא מחמאה.
אז קללות זה לא הדרך, אפשר לשאול מה כן הדרך??? לעודד כמו מפגרים גם כאשר לוח התוצאות מורה 7-0 ליריב.....
העידוד כן עוזר??? ראיתי היום במשחק נגד סכנין איך השחקנים החזירו את "החוב" לאוהדים...משחק אפור כזה כבר שנים לא ראיתי.
בכלל יש אנשים שמצחיקים אותי (לא אתה אישית), מצד אחד כל היום מקטרים שאין לשחקנים מחויבות כי הרוב הם שחקני רכש בלי זיקה לעיר.
אבל במשחק הם זוכים לעידוד בלתי פוסק על אף שהם לא מגלים טיפת מחויבות... בנוסף מרימים להם את האף שכקוראים להם "בואו לפה"
המאמן ביחד עם השחקנים שהביא צריכים לקבל 'מקלחת' רצינית זה דעתי, אבל מי שחושב שדרך אחרת תוביל לשינוי המיוחל שייבושם לו.
בסופו של דבר לכולנו מטרה משותפת- הצלחתה של הפועל באר שבע , שכל אחד יפעל בדרך הנראית לו העיקר שהמטרה הסופית תושג.
ויתרתי משה,גם אני איתכם.
משה אחרי כל המאמנים הכושלים שהיו פה ב-10 שנים אחרונות ממש לא אכפת לי איך הוא מתנהג שפשוט יידע איך לאמן זה מה שחשוב ,אחרי זה שיתבע שישעשן סמים יאכל חזיר ממש לא אכפת לי העיקר שניראה קבוצה..משה אוחיון כתב: ממש לא.
שמעתי היום אנשים שהתגעגעו ליניב אלול, האם זה הופך את העונה הקודמת של אלול לטובה?
לאנשים יש זיכרון קצר, וכשרע בהווה אז נוטים לשכוח את הרע בעבר.
אני חשבתי שגיא לוי לא מתאים (עדיין חושב ככה, אותה תביעת דיבה נגד אחד מאוהדיה המסורים של הקבוצה לימדו זאת יותר מהכל) ואני גם חושב שעזורי לא מתאים (האמת אני חושב שהוא בכלל לא מאמן כדורגל אלא מתחזה לאחד).
כפי שאמרתי בעבר, מעטים המאמנים בישראל שהם איכותים (קשטן שכרגע נמצא בשוק הוא אחד מהם) אבל גם מעטים המאמנים שהם כל כך חלשים כמו גיא עזורי.