עדי הקהל נלחם על אוהד, בכל משחק שאוהד לא פתוח כבר בדקות הראשון שריןם את השם שלו, מראים שרוצים שאוהד ישחק.
ואני מאמינה שאם הדיבורים על העברה שלו ימשיכו הקהל יביע את דעתו ויעשה את זה בכל הכוח.
לא יתכן שעזורי יטעשה כאן מה שהוא רוצה, זה פשוט מגוכח, הוא מנסה להוכיח לעצמו\לצוות\לקהל שהשחקנים שהביא הם הטובים ביותר ובנתיים רובם לא מראים ניצוצות מיוחדים במיוחד.
קדוסי יעזוב, מי יהיה במקומו, בלומשטיין?! שחקן שדקה אחרי שנחת כאן אמר שהוא בא לחדש ת'קריירה שלו ולחזור למקום שממנו הוא בא ?
לעומתו, קדוסי שחקן שרוצה להמשיך פה, שמשקיע מתאמץ ומוכיח את עצמו.
אסור לוותר על קדוסי !!
קדוסי לסכנין?
Re: קדוסי לסכנין?
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
לצערי, זה שהאוהדים נתנו לשחקן הכי מוערך עליהם בעונה שעברה - ואני מדבר על זיו קבדה - לעזוב מבלי לצייץ - איפשר לאדון עזורי לבנות לעצמו "בית כנסת" שבו כל מי שלא הביא - לא יזכה לדקות משחק משמעותיות.
אמנם אני האחרון שארצה לראות שהאוהדים משפיעים מקצועית ומנסים לקבוע למאמן את ההרכב, אבל מצד שני מה שהתחיל עם כבדה ואפילו השחרור של פדלון (מבלי להביא לו תחליף שישדרג את עמדת המגן השמאלי), עובר בייבוש של אוקנגו ואלקיים וכלה בשמועות האחרונות לגבי עזיבתו של קדוסי - אסור שנעבור על זה בשתיקה.
יש מספיק דרכים לגיטימיות ולא אלימות לומר למאמן המדומה הזה, עד כאן!
אמנם אני האחרון שארצה לראות שהאוהדים משפיעים מקצועית ומנסים לקבוע למאמן את ההרכב, אבל מצד שני מה שהתחיל עם כבדה ואפילו השחרור של פדלון (מבלי להביא לו תחליף שישדרג את עמדת המגן השמאלי), עובר בייבוש של אוקנגו ואלקיים וכלה בשמועות האחרונות לגבי עזיבתו של קדוסי - אסור שנעבור על זה בשתיקה.
הפועל אני כבר משתגע
ניצן אני חייבת להצטרף לשאר החבר'ה פה ולשאול לאן ברחת...
על מה יש לאוהד להתבייש, להיפך, שחקן שזוכר מאיפה מגיע.
שחקן שהמאמן לא בונה עליו וכל פעם שעולה מהספסל נותן את כולו, אמנם לא שמעתי את אוהד אומר את זה אבל גם במידה וכן, צפוי ביותר שירצה לעזוב. מי ירצה להישאר במקום שלא מאמינים בו. חלאס עם הבולשיט של מחוייבות, ניצן בחייאת..
אוהד בכל פעם שעולה נותן 100% ועדיין המאמן מעדיף להשאיר אותו על הספסל, הרכב מובס לא מחליפים כבר אמרו לפניי...
ולמה ששחקן צריך לחכות שהמאמן ילך כדי שהוא יקבל דקות, תיהיה רציני..
בכל אופן, הדיבורים שאוהד יעזוב בינואר יותר מצפויים, יתכן וזה גם יקרה. לא מאשימה את אוהד. מאשימה רק את עזורי.
על מה יש לאוהד להתבייש, להיפך, שחקן שזוכר מאיפה מגיע.
שחקן שהמאמן לא בונה עליו וכל פעם שעולה מהספסל נותן את כולו, אמנם לא שמעתי את אוהד אומר את זה אבל גם במידה וכן, צפוי ביותר שירצה לעזוב. מי ירצה להישאר במקום שלא מאמינים בו. חלאס עם הבולשיט של מחוייבות, ניצן בחייאת..
אוהד בכל פעם שעולה נותן 100% ועדיין המאמן מעדיף להשאיר אותו על הספסל, הרכב מובס לא מחליפים כבר אמרו לפניי...
ולמה ששחקן צריך לחכות שהמאמן ילך כדי שהוא יקבל דקות, תיהיה רציני..
בכל אופן, הדיבורים שאוהד יעזוב בינואר יותר מצפויים, יתכן וזה גם יקרה. לא מאשימה את אוהד. מאשימה רק את עזורי.

מי לא מאמין בו?
רק עזורי. אבל האהבה שהוא מקבל מהקהל על מה שהוא עובר צריכים לגרום לו להבין שכאן זה הבית שלו, ואם עכשיו המאמן מתנכל לו זה לא אומר שצריך לברוח.
אנחנו כקהל מביעים בו תמיכה עיוורת רק כדי שעזורי יבין שאוהד היה פה לפניו ויהיה פה אחריו. אם אוהד מדבר כמו שטוענים שדיבר, אז אין לנו על מה להילחם.
קצת מחוייבות.
רק עזורי. אבל האהבה שהוא מקבל מהקהל על מה שהוא עובר צריכים לגרום לו להבין שכאן זה הבית שלו, ואם עכשיו המאמן מתנכל לו זה לא אומר שצריך לברוח.
אנחנו כקהל מביעים בו תמיכה עיוורת רק כדי שעזורי יבין שאוהד היה פה לפניו ויהיה פה אחריו. אם אוהד מדבר כמו שטוענים שדיבר, אז אין לנו על מה להילחם.
קצת מחוייבות.
רק אהבה תנצח...
- אדומה דרומית
ברור שלא באלימות, לא לזה התכוונתי חלילה. בשילוט, בשירה... מכתבים ופקסים למועדון. לא חסר איך8red כתב:לצערי, זה שהאוהדים נתנו לשחקן הכי מוערך עליהם בעונה שעברה - ואני מדבר על זיו קבדה - לעזוב מבלי לצייץ - איפשר לאדון עזורי לבנות לעצמו "בית כנסת" שבו כל מי שלא הביא - לא יזכה לדקות משחק משמעותיות.
ואתה צודק.
הייתי בשוק איך עברה בשקט של בית קברות הזריקה של כבדה.
נכון, סתם זרקו את דודי, המחליף שלו רחוק מלהיות שידרוג. צריך לקחת בחשבון גם ששחקן שכבר עשה כאן עונה, יהיה יותר טוב ממישהו חדש, ברוב המקרים כשהפערים המקצועיים הם מינוריים.
בינתיים כל העמדות שעזורי זרק מהן שחקנים והביא חדש לא מוכיחות את עצמן.
לא חלוץ, לא קישור, לא הגנה.
קאלה הרכש היחיד שהיה מתבקש ושעומד בציפיות. זה שעדיין חוטפים גולים - כי אין הגנה! יש גבול גם לשוער מעולה, כמה הוא יכול לשמור על שער נקי. היחיד שאין לי טענות כלפיו. גם מקצוען וגם חמוד.
לא מבין אותך אחי.nitsande כתב:אמרו גם בשידור שקדוסי הביע נכונות לעבור לסכנין בינואר...
אם כן הוא צריך להתבייש.
קדוסי בכל הזדמנות שקיבל הראה שמקומו על המגרש הקהל רואה זאת הצופים רואים התקשורת רואה אבל רק המאמן לא רואה? אז לצערנו אוהד לא טיפש ולא רוצה לגמור את הקריירה על הספסל שלנו אז מה לא בסדר אצלו? חוץ מהעובדה שאתמול אילו היה מוסר לאסולין יתכן שהיום היינו באופוריה ולא אפורים.
אני לא מסכים איתך אחי לגבי המשפט האחרון.המאירי כתב: לא מבין אותך אחי.
קדוסי בכל הזדמנות שקיבל הראה שמקומו על המגרש הקהל רואה זאת הצופים רואים התקשורת רואה אבל רק המאמן לא רואה? אז לצערנו אוהד לא טיפש ולא רוצה לגמור את הקריירה על הספסל שלנו אז מה לא בסדר אצלו? חוץ מהעובדה שאתמול אילו היה מוסר לאסולין יתכן שהיום היינו באופוריה ולא אפורים.
גם אם היינו מנצחים אתמול אף אחד לא היה באופוריה או חושב שהקבוצה ביכולת שיא.
הקבוצה שיחקה אתמול זוועה, אז מילא אם היה מדובר במקרה בודד - ניחא.
אבל בתקופה האחרונה זה היכולת שלנו לצערנו הרב, הקבוצה חייבת לעבור מקצה שיפורים רציני
אם מישהו חושב עוד ברצינות לתפוס את המקום השישי שמקנה השתתפות בפלייאוף העליון.
אם לא יחול שיפור רציני ביכולת אנחנו נהיה במרכז הטבלה ומטה, טוב או לא זה מה יש.
המאירי כתב: לא מבין אותך אחי.
nitsande כתב:מי לא מאמין בו?
קצת מחוייבות.
רק אהבה תנצח...
גם אני לא מסכים איתך הפעם.דורון כהן כתב:
אני לא מסכים איתך אחי לגבי המשפט האחרון.
גם אם היינו מנצחים אתמול אף אחד לא היה באופוריה או חושב שהקבוצה ביכולת שיא.
הקבוצה שיחקה אתמול זוועה, אז מילא אם היה מדובר במקרה בודד - ניחא.
אבל בתקופה האחרונה זה היכולת שלנו לצערנו הרב, הקבוצה חייבת לעבור מקצה שיפורים רציני
אם מישהו חושב עוד ברצינות לתפוס את המקום השישי שמקנה השתתפות בפלייאוף העליון.
אם לא יחול שיפור רציני ביכולת אנחנו נהיה במרכז הטבלה ומטה, טוב או לא זה מה יש.
הרי אתה יודע שאצלנו אחרי כל ניצחון כולם באופוריה ואחרי הפסד שוחטים מאמן.
אני גם לא חושב שהקבוצה שיחקה זוועה, זוועה היה מול מכבי מת"א ומפ"ת בשאר המשחקים היה פשוט משחק רע, הרי כבר מישהו אמר שהתרגלנו.