אתה בכלל לא אוהד של ב"ש אתה אוהד של שער 5 יאפס
מי אתה שתגיד לי שאני לא אוהד אתה בא למשחקים בשביל שיצלמו אותך בטלויזיה איך אוהד שכואב לו המצב של הקבוצה שלו יכול לשיר
אתם בושה וחרפה נמאס ממכם מה אתם לא רואים תמשחק או שהדגלים ואותם אנשי מעקה מסתירים לכם את המשחק
שוב פעם קאלה הציל אותנו עד מתי מול קבוצה שלא שווה ליגה שנייה בארץ מול קבוצה ב10 שחקנים במקום לדרוס אותם אתה מוציא את שתי החלוצים הכי טובים שלך
זה שי !
שי אני הכי נגד קללות במגרש, אבל היום ספציפית אני מסכים איתך שהתגובה של הקהל הייתה לגיטימית אבל מוגזמת.
בקשר לגוש המעודד אלה חברה תותחים שמגיע להם כל הכבוד, הם חושבים קודם כל על טובת הקבוצה (זאת אומרת לנצח היום) ולא מורידים להם את הביטחון בקללות.
אבל אם שמת לב בסיום המשחק אחרי שהודנו לשחקנים גם הם הצטרפו לקללות נגד עזורי.
אם מקללים אז ככה, אחרי המשחק ולא במהלכו מה שמפריע למשחק ולביטחון של השחקנים.
כולם מכירים ויודעים שהייתי מהתומכים הגדולים של הגיא לוי.
אני הראשון שיאמר הקהל אשם/לא בסדר/מפגר
אבל היום קצו כל הקיצים!!!!
זה פשוט לא מאמן!!!!!!!!
החילוף של קדוסי פחדני ומשדר לקבוצה ללכת אחורה כדי לשמור על תוצאה.
החילוף השני עוד יותר פחדניף ועוד על אחת כמה וכמה כשפ"ת בעשרה שחקנים.
התגובה לגיטימית ומוצדקת.
ושי, אני כן יעודד את השחקנים כי הם לא אשמים!!!!
הם סרים למרותו של המאמן כפי שנדרש מהם, הם ניצחו, ומגיע להם כל הכבוד. במיוחד לנאסר על שער בכורה בקריירה.
תפסיקו כבר להתווכח מי אוהד ומי לא, כל אחד בדרכו.
לגבי האוהדים- אני שונאת שמקללים את המאמן במהלך המשחק אבל אני יכולה להבין את זה. לא ברור מה עובר לעזור בראש, מה הוא מנסה להוכיח..
קדוסי ומאור היו הטובים ביותר במחצית הראשונה!!! אין לי מושג על סמך מה הוא החליט להוציא את קדוסי.
שער 2, אם כבר מדברים אזד אתם פשוט בושה!!
אל תעודדו, אל תשירו... אבל ששרים לכם ב"ש מלחמה אל תקניטו את שער 5, מזה הגועל נפש הזה ?!
והגוש המעודד.. עם כל הכבוד לפעמים יש תחושה שאתם מנותקים מהמשחק, רואים דברים אחרים.
כן, מותר אם צריך לקלל את השופט, לשרוק בוז לשחקני היריבה... מותר!! צריך להתמקד בעידוד אבל חייב לעורר הרתעה!
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
messiah כתב:שי,אתה מגיע למשחק כדי לקלל ולהוציא את העצבים בלי שום פרופורציה, זה לא נקרא אוהד.
אני יכול להבין קריאות נגד עזורי בגלל קדוסי,אבל מחצית שלמה לנהום כמו ברברים ולאחל לו
סרטן ומוות ? אחרי כל טעות של שחקן לקלל את עזורי? אחרי כל בעיטה לשער של פ"ת לקלל
את עזורי?
או שאתם לא אוהדים או שאין לכם שמץ של מושג בכדורגל. אני הפסקתי לשאוף שהקהל יתקדם
לרמות של הקהלים הגדולים, תמיד יהיה את הגרעין הממורמר והסתום שרק מחפש להעכיר את
האווירה. מנטליות פריפריה בהתגלמותה.
אני מאחל לך להיות ממורמר כמוני בחיים אני לא בא להוציא תסכול על עזורי זה לא קשור אני פשוט לא מסוגל לראות את הקבוצה שלי משחק ככה בגלל האפס הזה
לנו אין שמץ בכדורגל עם לפתח תיקווה היה טיפה יותר מזל היא היתה יוצאת מפה עם נקודות בגלל המאמן הסתום שלנו
כן אחרי כל בעיטה אני יקלל את עזורי כי הוא הביא את המצב הזה על הקבוצה ועל עצמו במקום ללכת ולגמור תמשחק עם 2-0 בדקה 70 הוא מכניס תקבוצה ללחץ ופאניקה סתם
זה שי !
אני גם חושבת שהמחאות, מקומן לפני ואחרי המשחק ולא במהלכו, במקום עידוד.
ושי, מזל שיש את הגוש המעודד בשער 5, שמכפרים על כל השאר.
לא כך אחד יכול לעודד אחרי ספיגה אבל יש שם אנשים מדהימים שגם בתצוגת הנפל נגד מכבי, בפיגור 3-0 עודדו. שאפו.
גם בשער 2 יש אנשים טובים שמאוד אוהבים את הקבוצה.
אין חלוקה של מי אוהד ומי לא, כל אחד מפגין את זה אחרת.
אלונה לא תעיף את עזורי באמצע העונה, אז חבל על הטורח ועל העצבים. את האנרגיות עדיף להשקיע בעידוד ותמיכה בקבוצה.
צריך להוציא גם את כל איחולי המוות להנוראיים למיניהם וגם להתמקד בעידוד, רק ככה בסוף נצליח. רק ככה יקחו אותנו ברצינות, רק ככה יפסיקו להגיד "טוב בבאר שבע שונאים כל מאמן, לא חדש שמקללים".
לא נמאס לכם?
כל עונה אותו ניגון?
גם אני לא מרוצה מה"יכולת" אם אפשר בכלל לקרוא לה ככה, ולא מאיך שהם נראים על הדשא, ולא מניהול המשחק של עזורי, אבל קללות לא יובילו לשום מקום, לא למקום טוב בכל אופן.
אדומה דרומית כתב:אני גם חושבת שהמחאות, מקומן לפני ואחרי המשחק ולא במהלכו, במקום עידוד.
ושי, מזל שיש את הגוש המעודד בשער 5, שמכפרים על כל השאר.
לא כך אחד יכול לעודד אחרי ספיגה אבל יש שם אנשים מדהימים שגם בתצוגת הנפל נגד מכבי, בפיגור 3-0 עודדו. שאפו.
גם בשער 2 יש אנשים טובים שמאוד אוהבים את הקבוצה.
אין חלוקה של מי אוהד ומי לא, כל אחד מפגין את זה אחרת.
אלונה לא תעיף את עזורי באמצע העונה, אז חבל על הטורח ועל העצבים. את האנרגיות עדיף להשקיע בעידוד ותמיכה בקבוצה.
צריך להוציא גם את כל איחולי המוות להנוראיים למיניהם וגם להתמקד בעידוד, רק ככה בסוף נצליח. רק ככה יקחו אותנו ברצינות, רק ככה יפסיקו להגיד "טוב בבאר שבע שונאים כל מאמן, לא חדש שמקללים".
לא נמאס לכם?
כל עונה אותו ניגון?
גם אני לא מרוצה מה"יכולת" אם אפשר בכלל לקרוא לה ככה, ולא מאיך שהם נראים על הדשא, ולא מניהול המשחק של עזורי, אבל קללות לא יובילו לשום מקום, לא למקום טוב בכל אופן.
די לקללות!
הבעיה היא שבצורה הזאת אין לנו שום סיכוי נגד קבוצות "אמיתיות" העונה.
וכבר שבוע הבא אני שוקל לא ליסוע למשחק מהפחד מההשפלה... אז לאן הגענו?
לצערי עם כל הרצון הטוב עזורי עושה כאן נזק רציני ועדיף שיילך הביתה.
אוהדים שמאחלים לסרטן ולמוות מקומם לא במגרש, אבל למחוא זה לגטימי ומקובל וכל אלו שאומרים שזה לא יכולים להכנס עמוק לתחת
כי כמה שזה מגעיל ככה זה יפה.
אם למישהו זכור הכתבה הזו שעשו על יוסי בניון כאשר הוא היה בווסטהאם, שנאמר על הקהל שלהם שהם לא מוכנים לסבול משחק הגנתי ומשחק של כדורים ארוכים.
בדיוק ככה זה האוהדים של הפועל ב"ש, כל עוד לא תהיה דרך ושיטה זה פשוט לא יבוא בחשבון...גם אם ננצח!
במבחן התוצאה יכול להיות שעזורי מצליח לעמוד, בדרך ובשיטה חסר לו עוד הרבה בשביל לעבור את המבחן!!!
עדי את יודעת שאני מת עליך אבל זה אחד המשפטים הכי מפגרים ששמעתי !
זה שי !
מה בדיוק מפגר?
זה נכון. לא כל אחד יכול לעודד כשהקבוצה שלו בפיגור, אבל בשער 5 יש בגוש המעודד אנשים שגם בפיגור כבד, ממשיכים לעודד, מביעים אמון ותומכים בשחקנים. בעיניי זו גדולה של אוהדים, לא פיגור.
כי לקלל את אוהדים מהקבוצה שלך בגלל שהם מעודדים זה בכלל לא מפגר!
גם אני מתה עליך, אבל כאן בפורום אתה נשמע כמו איזה עבריין ערס חחח
אני לא ערס ולא עבריין אני מדבר מה שאני חושב ומה שאני חושב שאוהדים בשער חמש יותר מעניין אותם תצוגת עידוד ומה יגידו עליהם בטלוזיה מאשר לעודד באמת את הקבוצה איך אוהד שרואה את הקבוצה שלו ככה שכואב לו כל כך יכול לעודד זה לא נתפס זה פשוט בדיחה
אני יעודד את הקבוצה שלי שהמאמן שלי יבוא כל משחק במטרה לנצח אני יעודד את הקבוצה שלי שיראו לי מחויבות אלינו קודם
זה שי !
חוצמזה שמי שהכי רואים זה את שער 2, כי זה הכיוון של המצלמות.
אני יודעת שאתה לא עבריין ערס חחח...
מה שמעניין את אותם אוהדים זה הצלחת הקבוצה.
בתור מישהי שגדלה בשער 5, אין לך מושג כמה שזה קשה לעמוד ולעודד אחרי ספיגה, לשיר ולתמוך, להאמין שעוד יהיה בסדר. אבל עושים את זה, כדי לעזור לשחקנים להאמין בעצמם.
מה יעזור אם נהיה בשקט? או גרוע מכך, מה יעזור אם ישרקו בוז על כל מסירה לא טובה? אף אחד לא ירצה את הכדור! והמשחק יהיה עוד יותר גרוע, אם זה אפשרי בכלל פיזית.
בתור מישהו שאוהב את הליגה האנגלית, דווקא אתה אמור לדעת ששם גם בפיגור והפסד, הקהל ממשיך לעודד. כי זה התפקיד שלנו! לא לקבוע הרכב ולא להחליט לבעלים את מי לפטר.
התפקיד שלנו זה לעודד
דבר ראשון גם אני ההיתי יושב בשער חמש עוד בתחילת מועדון האוהדים וגם אז אישית חשבתי שזה לא אמיתי לעודד את הקבוצה שהיא משחקת חרא לא מראה מחויבות זה לא ששרקנו בוז לשחקנים היום שרקנו בוז וקיללנו אח ורק את עזורי ואת שיטת המשחק שלו
הוא הכניס פאניקה לשחקנים הוא זה שהביא את זה על עצמו בדיוק כמו גיא לוי
ואת יודעת באמת אני אוהב תליגה האנגליה ואוהב את הקהל שם אבל יש לך טעות שם מעודדים את הקבוצה אבל כמות הקללות שיש שם במשחק זה פי 1000 ממה שיש פה בארץ אפילו אני לא האמנתי לזה שההיתי שם
זה שי !
אני גם לא חושב שצריך לקלל את עזורי במיוחד בזמן שאנחנו מובילים....
----אבל--- שהוא משחק כל-כך הגנתי, מוציא את קדוסי ומכניס את נאסר, וששמעון הרוש נפצע הוא מכניס בלם וכו'....
במיוחד אחרי שהמגן שלהם קיבל אדום! והוא ממשיך במגמה ההגנתית ואפילו- בונקר" כאשר הוא צריך להכניס כלים התקפיים ולסיים את זה בצורה סופית. אנחנו כן צריכים לקלל אותו כי הוא מאמן פחדן שעושה טעויות בסיסיות בכדורגל ובמקום לסיים את זה סופית אחרי האדום של המגן של פ"ת הוא מכניס בלם.. זה מאמן שצריך להבין שאנחנו לא אוהבים את השיטת משחק הזאת ומחפשים התקפה שתגמור את המשחק.
אני הייתי בשער 5 בגרעין שמעודד אבל שעזורי מחליט החלטות כל-כך טיפשיות אפילו האנשים שעל המעקה ואני בסוף המשחק מקללים אותו ומוחאים על ההחלטות המטופשות שכמעט עלו לנו באיבוד נק' ביתי לפרוצה של הליגה.
דרך אגב שעשינו " באר שבע מלחמה " שער 2 לא החזיר.... למה? בגלל שכעס על עזורי? אז מה! צריך לעודד את השחקנים
הרי אם לא תחזירו "ב"ש מלחמה" זה לא יפגע בעזורי- אל תוציאו את העצבים והתסכול מהמאמן על עידוד הקבוצה.
אבל חשוב מכך, הקהל צריך לתמוך בקבוצה. היה לכם קשה לחכות כמה דקות, ומבחינתי לצעוק לעזורי ללכת הביתה במשך 40 דקות אחרי המשחק. ככה לפחות לא הייתם פוגעים בקבוצה.
תחשבו על נאסר, שחקן שגם ככה בקושי מקבל דקות וכשהוא נכנס, הקהל לא מספיק לקלל את המאמן "איך הוא העז להכניס אותו". זה לא במקום. זה פוגע בקבוצה.
תחשבו קצת.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
התקשורת אשמה, מכניסה לחץ למערכת ואהודים השלוחים שלנו בלי 12 שנות לימוד אוכלים את זה ומקללים לכל עבר. תקציב של 25 מיליון סבבה, אבל אנחנו לא פראיירים של אף אחד, כל שחקן שרצינו ביקש מיליונים. התקשורת טיפחה ציפיות של אליפות והקהל שלנו לא מבין שנבנת קבוצה. יקח זמן אבל אנחנו עוד ניהיה גאים. כולם להגיע לבלומפילד ו-90 דקות רק לעודד ואז תיראו שזה ישתלם. ולא לחכות שיובילו עלינו ואז לקלל כי יש לנו תקציב של 25 מיליון. זה מה יש, עם זהה ננצח. תפיסקו להיתפנק, אתם רק פוגעים בקבוצה שלכם. אתם שער 2 וכל הקאמלס מחממים את האווירה סתםםם, מי אתם ביכלל, השפה היחידה שלכם זה רק קללות, ימגעילים, בלי 12 שנות לימוד שכל החיים שלהם זה הקבוצה. מי אתם שתקללו את גיא עזורי ימעפנים. ושיהיה שבוע טוב ובשורות טובות.