ציטוט השבוע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ציטוט השבוע
גיא עזורי -
" הפועל ב"ש לא טובה ב-4-4-2 בגלל אופי השחקנים של הקבוצה. מאור מליקסון ורביבו לא יכולים לרוץ אחרי מגנים כל המשחק. גם אני רוצה לשחק בשיטה הזאת, אבל אני לא יכול".
הבנתם, מי שבנה על קדוסי בהמשך העונה יכול להמשיך בפנטזיות וזה כי עזורי לא יכול לגרום ל2 שחקני כדרוגל מקצוענים לעשות הגנה.
מדהים, פשוט מדהים.
" הפועל ב"ש לא טובה ב-4-4-2 בגלל אופי השחקנים של הקבוצה. מאור מליקסון ורביבו לא יכולים לרוץ אחרי מגנים כל המשחק. גם אני רוצה לשחק בשיטה הזאת, אבל אני לא יכול".
הבנתם, מי שבנה על קדוסי בהמשך העונה יכול להמשיך בפנטזיות וזה כי עזורי לא יכול לגרום ל2 שחקני כדרוגל מקצוענים לעשות הגנה.
מדהים, פשוט מדהים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: ציטוט השבוע
גם כן שחקנים... רביבו עולה לי על העצבים עם העצלנות שלו!!!
הוא יכול לעלות עם שני חלוצים, שיוותר על קשר אחורי אחד!
הוא יכול לעלות עם שני חלוצים, שיוותר על קשר אחורי אחד!
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
אגב ציטוטים זה מה שהוא אמר לספורט 5:
"אני מאושר שלקחנו שלוש נקודות ומודה לקהל שהגיע ותמך בקבוצה", ספק עקץ עזורי בסיום, ספק התייחס לחלק של הקהל שבאמתתמך בקבוצה, "ניצחנו משחק קשה ומשמעותי ואני לא יודע איך נוצרה רמת ציפיות שאנחנו פייבוריטים בכל משחק. אני יכול להתמודד עם מה שמסביב וחשוב לי שהשחקנים יגיעו רגועים למשחק. יש פה לחץ והקבוצה רוצה לקחת נקודות בשיניים, וזה מכביד על השחקנים ולפעמים מהפחד והחשש אתה משחק פחות טוב".
"אני מאושר שלקחנו שלוש נקודות ומודה לקהל שהגיע ותמך בקבוצה", ספק עקץ עזורי בסיום, ספק התייחס לחלק של הקהל שבאמתתמך בקבוצה, "ניצחנו משחק קשה ומשמעותי ואני לא יודע איך נוצרה רמת ציפיות שאנחנו פייבוריטים בכל משחק. אני יכול להתמודד עם מה שמסביב וחשוב לי שהשחקנים יגיעו רגועים למשחק. יש פה לחץ והקבוצה רוצה לקחת נקודות בשיניים, וזה מכביד על השחקנים ולפעמים מהפחד והחשש אתה משחק פחות טוב".
רק אהבה תנצח...
עזוב משה, היו עוד כמה ציטוטים מזעזעים של המאמן הזה היום. מה חמור מבין בסלט פירות, כבר אמרתי.
אגב, תיהיו בטוחים שגם אסולין יעשה רעש מהחילוף של היום, גם ממנו עזורי ולא יחליף אותו שוב בזמן הקרוב.
אגב, תיהיו בטוחים שגם אסולין יעשה רעש מהחילוף של היום, גם ממנו עזורי ולא יחליף אותו שוב בזמן הקרוב.

מאמן קטן מאוד אם הוא לא מצליח לגרום לשחקן לעשות הגנה.
בכלל,לפי דעתי הוא הודה במשפט הזה שבניית הסגל שלו הייתה שגויה.
ד"א-אם רביבו לא עושה הגנה הוא יכול לשבת על הספסל קצת ולהכניס את נאסר שדווקא כן יכול,ובעיקר רוצה לשחק ולרוץ כל המשחק אחרי מגינים.
מאמן אפס,אחד האפסים הגדולים שידעה הקבוצה.
בכלל,לפי דעתי הוא הודה במשפט הזה שבניית הסגל שלו הייתה שגויה.
ד"א-אם רביבו לא עושה הגנה הוא יכול לשבת על הספסל קצת ולהכניס את נאסר שדווקא כן יכול,ובעיקר רוצה לשחק ולרוץ כל המשחק אחרי מגינים.
מאמן אפס,אחד האפסים הגדולים שידעה הקבוצה.
- אדומה דרומית
"בגלל אופי השחקנים בקבוצה"???
מי הביא אותם בדיוק? אני? מי בנה את הקבוצה מאפס? מי בזבז מאות אלפי דולרים על רכבת שחקנים שהגיעה ועפה?
יריקה בפנים של אלונה, ושלנו המשפט הזה. הוא קיבל כל מה שרצה מהאשה הזו, ואז בא ורומז שהוא תקוע עם שחקנים...
עזורי, אתה בחרת אותם. הרי את אלו שלא אתה בחרת אתה לא מעלה בהרכב, אז אין מה לקטר על איכות וסגנון השחקנים.
מה גם שאם אתה בונה על כך שהחלוץ ירד להגנה, באיכות הכושר הישראלית, אנחנו באמת בצרה. כי גם 3 חלוצים לא יעזרו. בשביל זה יש חלוקת עבודה וחלוקת תפקידים בקבוצת כדורגל. יש מגן ובלם, ויש קשר וחלוץ.
מי הביא אותם בדיוק? אני? מי בנה את הקבוצה מאפס? מי בזבז מאות אלפי דולרים על רכבת שחקנים שהגיעה ועפה?
יריקה בפנים של אלונה, ושלנו המשפט הזה. הוא קיבל כל מה שרצה מהאשה הזו, ואז בא ורומז שהוא תקוע עם שחקנים...
עזורי, אתה בחרת אותם. הרי את אלו שלא אתה בחרת אתה לא מעלה בהרכב, אז אין מה לקטר על איכות וסגנון השחקנים.
מה גם שאם אתה בונה על כך שהחלוץ ירד להגנה, באיכות הכושר הישראלית, אנחנו באמת בצרה. כי גם 3 חלוצים לא יעזרו. בשביל זה יש חלוקת עבודה וחלוקת תפקידים בקבוצת כדורגל. יש מגן ובלם, ויש קשר וחלוץ.
וואלק אם אלי גוטמן היה פה רביבו ומליקסון היו עושים הגנה עד שכבר היו מפחדים לעבור את החצי!!!
שיעשה לי טובה, זו הגדולה של מאמן להראות שיטה ודרך, תראו מה גוטמן עושה בהפועל ת"א.
אין שחקן שם שלא משתתף במשחק ההגנה של הקבוצה אז בחייאת רבאק שלא ימציא תירוצים מפגרים.
שיעשה לי טובה, זו הגדולה של מאמן להראות שיטה ודרך, תראו מה גוטמן עושה בהפועל ת"א.
אין שחקן שם שלא משתתף במשחק ההגנה של הקבוצה אז בחייאת רבאק שלא ימציא תירוצים מפגרים.

איך באמת המשפט הזה מסתדר עם העובדה שהוא בנה את הסגל?
גם אני מאוד רוצה לשחק ב4-4-2 אבל פשוט לא יכול...
גם אני מאוד רוצה לשחק ב4-4-2 אבל פשוט לא יכול...
רק אהבה תנצח...
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
סתם מאמן פחדן , בונקריסט ..
שילך הבית זהו נגמר סוגר בסטה
שילך הבית זהו נגמר סוגר בסטה

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
שי האדום כתב:וואלק אם אלי גוטמן היה פה רביבו ומליקסון היו עושים הגנה עד שכבר היו מפחדים לעבור את החצי!!!
הלוואי היה לו חצי מהאופי של גוטמן.
לא מספיק גוטמן משחק עם קשר אחורי יחיד(ידין),ווציביץ וורמוט הם בדיוק באותם עמדות כמו רביבו ומליקסון.למה הם יכולים לעשות הגנה ורביבו ומליקסון לא יכולים?
אני לא יודע מי המאמן בקבוצה,רביבו-אסולין וכל שחקן שיורד לספסל ועושה קצת רעש או עזורי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
איך צעק לו הערב איצטדיון שלם? אווווווו מאמן פחדן!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כן גם ראיתי את זה אז אני לא מבין מה מחפש עוד חלוץ?! גם ישלו 4 והוא פותח עם 1 בשביל מה עוד אחד?
משפט של מאמן סתום בלי שום ניסיון וידע בכדורגל. זה משפט אחד שמספיק כדי להבין שהבחור פשוט לא רציני." הפועל ב"ש לא טובה ב-4-4-2 בגלל אופי השחקנים של הקבוצה. מאור מליקסון ורביבו לא יכולים לרוץ אחרי מגנים כל המשחק. גם אני רוצה לשחק בשיטה הזאת, אבל אני לא יכול".
מה זה רביבו ומליקסון לא יכולים לרוץ אחרי מגנים? תלמד אותם ! אתה המאמן ! הם צריכים למלא את ההוראות שלך !
כנראה שמאמן הפועל ב"ש הוא באמת דוד רביבו...
באיזה שהוא מקום הוא צודק
רביבו אף פעם לא רדף אחרי מגנים בקבוצות שהוא שיחק, באמת אין לו את האופי הזה.
וגם החשש שיגמר להם החמצן דקה 60 ובלי קשר לזה שכבר שחקנים צריכים להיות בכושר מלא,
פשוט ככה זה, כל קיצוני התקפי שיביאו לו הוראה טקטית לרדוף את המגן בייחוד עם המגן תומך התקפה [דדי בן דיין דוגמא..] אז סביר להניח שהדלק יגמר מוקדם מהצפוי ואז אין ברירה אלה לעשות חילוף, וזה כמעט בכל קבוצה בארץ למעט חיפה והפועל ת''א הם במסגרות אירופיות גם.
רביבו אף פעם לא רדף אחרי מגנים בקבוצות שהוא שיחק, באמת אין לו את האופי הזה.
וגם החשש שיגמר להם החמצן דקה 60 ובלי קשר לזה שכבר שחקנים צריכים להיות בכושר מלא,
פשוט ככה זה, כל קיצוני התקפי שיביאו לו הוראה טקטית לרדוף את המגן בייחוד עם המגן תומך התקפה [דדי בן דיין דוגמא..] אז סביר להניח שהדלק יגמר מוקדם מהצפוי ואז אין ברירה אלה לעשות חילוף, וזה כמעט בכל קבוצה בארץ למעט חיפה והפועל ת''א הם במסגרות אירופיות גם.