פשוט נמאס כבר מהקהל הורס את כל האווירהמקלל בלי סוף את עזורי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
8red

Re: פשוט נמאס כבר מהקהל הורס את כל האווירהמקלל בלי סוף את עזורי

שליחה על ידי 8red »

זה שי, מצטער אבל אתה והחברים שלך בשער שתיים ממשיכים להצטייר כפח אשפה אחד גדול.
כמו שאמר ניצן - יש דרך להביע מחאה .
ומה קשור טלויזיה? בכלל לא שידרו את המשחק אתמול!
ואם כברמי שמחפש שיעשו עליו כותרות בעיתונים ובאתרי הספורט - זה החברים שלך לשער 2 שממשיכים להתנהג כאילו הם בבונים ומראים את כולנו ככאלה.
חשבתי שאחרי שעברת חוויה מתקנת כמו ביקור ב"אנפילד" נהיית בנאדם ולמדת מה זאת תרבות כדורגל, כנראה שטעיתי.
מגעילים נמאסתם!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ועוד משהו, אדון זה שי.
אני בעידוד שלי כל המשחק קניתי את הזכות שלי להביע מחאה (ולמרות שאני מסכים עם קריאות כמו "מאמן פחדן", בחרתי לא לצעוק אותן).
ומה אתה עשית בשביל הקבוצה חוץ מלקלל?
ובכלל למה אנשים יכולים לעמוד על הרגליים ולהוציא את הגרון בשביל לקלל אבל אף פעם לא יעשו את זה בשביל לעודד?
ניראה לי ש-itaypdu76 נתן את אחת הסיבות לכך.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

itaypdu76 כתב:התקשורת אשמה, מכניסה לחץ למערכת ואהודים השלוחים שלנו בלי 12 שנות לימוד אוכלים את זה ומקללים לכל עבר. תקציב של 25 מיליון סבבה, אבל אנחנו לא פראיירים של אף אחד, כל שחקן שרצינו ביקש מיליונים. התקשורת טיפחה ציפיות של אליפות והקהל שלנו לא מבין שנבנת קבוצה. יקח זמן אבל אנחנו עוד ניהיה גאים. כולם להגיע לבלומפילד ו-90 דקות רק לעודד ואז תיראו שזה ישתלם. ולא לחכות שיובילו עלינו ואז לקלל כי יש לנו תקציב של 25 מיליון. זה מה יש, עם זהה ננצח. תפיסקו להיתפנק, אתם רק פוגעים בקבוצה שלכם. אתם שער 2 וכל הקאמלס מחממים את האווירה סתםםם, מי אתם ביכלל, השפה היחידה שלכם זה רק קללות, ימגעילים, בלי 12 שנות לימוד שכל החיים שלהם זה הקבוצה. מי אתם שתקללו את גיא עזורי ימעפנים. ושיהיה שבוע טוב ובשורות טובות.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אי אפשר להאשים את התקשורת בהכל

הם כן מחממים ומבליטים את העניין בזה שמתייחסים לכך בזמן השידור ומדברים על זה ואז זה מופיע בעיתון למחרת. נותנים לגיטימציה למקללים.

אבל הם לא שמו את המילים בפה של אלו שאיחלו אסונות שונים לעזורי, לא הם עמדו וקיללו במשך 90 דקות.

גם אני לא יכולה לסבול את איך שהם נראים ואת רמת (או יותר נכון חוסר רמת) האימון וניהול המשחק של עזורי אבל אני לא אקלל אותו, כי זה מזיק לקבוצה ולשחקנים על הדשא, וזה שמקללים אותו לא יהפוך את הבחור על הקווים למאמן, וזה שמאחלים לו אסונות... זה בכלל דוחה ומקומם. צריך לזכור שהוא בן אדם, בן אנוש, יהודי ישראלי.

מזמן לא קראתי כל כך הרבה שטויות בטופיק אחד.
אחת שטוענת שלקלל ולאחל אסונות לשחקנים היריבים זה לגיטימי
אחד שחושב שקללות ואיחולי מוות זה מה שיצור הרתעה וימנע מב"ש לחטוף בראש מבני יהודה שבוע הבא.
עוד כמה שחושבים שהם קובעים מי אוהד ומי לא...
די כבר!

אתם לא שפויים!
איך אתם רוצים שהקבוצה תתפקד?
להם יש תירוץ, הם קבוצה חדשה לגמרי שחיברו השנה עם "מאמן" חדש שעוד לומד איך מאמנים.
אבל אתם? אתם כאן כבר שנים, לכם אין שום תירוץ להתנהגות העלובה הזו.

שי, רוצה להגיד גם על זה שזה המשפט הכי מפגר ששמעת? יאללה תזרום

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

8red כתב:ועוד משהו, אדון זה שי.
אני בעידוד שלי כל המשחק קניתי את הזכות שלי להביע מחאה (ולמרות שאני מסכים עם קריאות כמו "מאמן פחדן", בחרתי לא לצעוק אותן).
ומה אתה עשית בשביל הקבוצה חוץ מלקלל?
ובכלל למה אנשים יכולים לעמוד על הרגליים ולהוציא את הגרון בשביל לקלל אבל אף פעם לא יעשו את זה בשביל לעודד?
ניראה לי ש-itaypdu76 נתן את אחת הסיבות לכך.

תאמין לי שיותר ממך !
לכל אחד יש את הזכות להביע את מה שהוא חושב ומה לעשות שאנחנו חושבים שונה עם כל באנדם היה חושב אותו דבר היה משעמם
הפגנות נגד זינו זה גם לרעת הקבוצה ? הפגנה נגד רוביק זה גם לרעת הקבוצה להגיע בשנה שלמה לכמעט כל אימון זה גם לרעת הקבוצה ליסוע למשחקי חוץ זה גם לרעת הקבוצה להכין שלטים [ זה היה מזמן ] זה לרעת הקבוצה
ליסוע לאנפילד ולהחזיק ביד צעיף של ב"ש זה רק מראה שגם שם לא שחכתי אותם
יש לכם בעייה אתם לא מסוגלים לקבל אנשים ששונים ממכם
אתם מתנהגים כמו מפגרים השחקנים שלנו במשחק מביאים לנו ז** בעין ואתם ממשיכים לעודד אותם כאילו נתנו הצגה מול ברצלונה
יש לנו מאמן שהדבר היחידי שהוא יודע לעשות זה לסדר את הפוני המסריח שלו כל מחשק לא יותר מזה ואתם לא רוצים להביע מחאה במגרש מה יעזור עם נביע מחאה בסוף המשחק ובגלל החילופים שלו נפסיד תמשחק ?
זה שי !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ומה זה יעזור אם תקלל אותו כמו איזה קופיף מצוי?
הרי חוץ משיכתבו עלייכם בעיתון לא יוצא לכם מזה כלום - ואולי זה מה שאתם באמת מחפשים...
אלונה לא שמה עליכם ולא תפטר את המאמן וגם אם היית לה מחשבה כזאת בראש - אתם במו ידיכם הורדתם אותה מזה.
עכשיו כשאצטדיון שלם צועק לפטר אותו - היא תראה לכולכם מי בעל הבית האמיתי ותשאיר אותו פה לפחות עד סוף העונה.
רק כמה חבל שאתם טיפשים מכדי להבין את זה - ורק בגללכם נאלץ לסבול את המתחזה למאמן הזה עד הסוף.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

זה שי ! כתב:

תאמין לי שיותר ממך !
לכל אחד יש את הזכות להביע את מה שהוא חושב ומה לעשות שאנחנו חושבים שונה עם כל באנדם היה חושב אותו דבר היה משעמם
הפגנות נגד זינו זה גם לרעת הקבוצה ? הפגנה נגד רוביק זה גם לרעת הקבוצה להגיע בשנה שלמה לכמעט כל אימון זה גם לרעת הקבוצה ליסוע למשחקי חוץ זה גם לרעת הקבוצה להכין שלטים [ זה היה מזמן ] זה לרעת הקבוצה
ליסוע לאנפילד ולהחזיק ביד צעיף של ב"ש זה רק מראה שגם שם לא שחכתי אותם
יש לכם בעייה אתם לא מסוגלים לקבל אנשים ששונים ממכם
אתם מתנהגים כמו מפגרים השחקנים שלנו במשחק מביאים לנו ז** בעין ואתם ממשיכים לעודד אותם כאילו נתנו הצגה מול ברצלונה
יש לנו מאמן שהדבר היחידי שהוא יודע לעשות זה לסדר את הפוני המסריח שלו כל מחשק לא יותר מזה ואתם לא רוצים להביע מחאה במגרש מה יעזור עם נביע מחאה בסוף המשחק ובגלל החילופים שלו נפסיד תמשחק ?
זה שי !
זה שי !
אבל אתה מבין שנראינו רע מאוד לא רק בגלל החילוף המטופש של עזורי? אתה מבין שהקללות מהיציע כשהקבוצה מובילה גורמת לשחקנים ללחץ ולחוסר רצון להשקיע בשביל קהל כזה?
אם אתה מבין את זה סימן שאכפת לך קודם כל מעצמך ואח"כ מהקבוצה.
אלה שאכפת להם קודם כל מהקבוצה עודדו כל המשחק ורק בסוף המשחק אמרו לעזורי מה הם חושבים עליו. לפחות הם לא פוגעים בקבוצה שהם אוהדים.
רק אהבה תנצח...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ניצן שוב אני יחזור על השאלה !
עם ההינו מפסידים את המשחק בגלל החילוף הזה מה היה עוזר שנקלל את עזורי בסוף המשחק ?
למה לא לקלל אותו מאז החילוף הרי בשתי המצבים הקבוצהמ נפגעת פה מקצועית ופה בגלל הקהל !
שתי הסיבות הם אותו דבר בשבילי אני ימשייך לקלל אותו עד שהוא ילך הביתה כי מאמן הוא לא ואני שונא אנשים שקרנים
בתחילת העונה המאמן הזה אמר שהוא דוגל בשיטת משחק של 4 4 2 וב"ש ישחקו ככה רוב העונה !
מה קרה פתאום הוא מתהפך !
מה זה השחקנים שלי לא יכולים לרוץ להגנה [ רביבו מליקסון ]
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

זה שי ! כתב:ניצן שוב אני יחזור על השאלה !
עם ההינו מפסידים את המשחק בגלל החילוף הזה מה היה עוזר שנקלל את עזורי בסוף המשחק ?
למה לא לקלל אותו מאז החילוף הרי בשתי המצבים הקבוצהמ נפגעת פה מקצועית ופה בגלל הקהל !
שתי הסיבות הם אותו דבר בשבילי אני ימשייך לקלל אותו עד שהוא ילך הביתה כי מאמן הוא לא ואני שונא אנשים שקרנים
בתחילת העונה המאמן הזה אמר שהוא דוגל בשיטת משחק של 4 4 2 וב"ש ישחקו ככה רוב העונה !
מה קרה פתאום הוא מתהפך !
מה זה השחקנים שלי לא יכולים לרוץ להגנה [ רביבו מליקסון ]
זה שי !
ובמה עזרו הקללות שלך? לא עוזר ככה ולא עוזר ככה, הדבר היחיד שעוזר הוא לעודד את הקבוצה שאני מאמין שאתה רוצה שתנצח ובכך תעזור להם.
בסוף המשחק תוציא את כל הכעס על המאמן.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שי,
מצטער לאכזב אותך, אבל אתמול שער 5 לא ראה אותכם ממטר בכל הקשור לקללות על עזורי..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

כן אורי ראינו את צד שמאל של שער חמש וטיפה מצד ימין שלו שרים גם איתנו ביחד
יש להיות אוהד אוביקטיבי יש להיות אוהד שאוהב כדורגל ויש אוהד שמעודד בלי קשר למתרחש במגרש ומחוצה לו וזה להיות פטתי
זה שי !
תמונה

שלח תגובה