מפלה בחצרים - הפסד 82-67 לבני שמעון.

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

מפלה בחצרים - הפסד 82-67 לבני שמעון.

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

במשחק נוראי שנערך בקיבוץ חצרים, נוצחה הערב הפועל ב"ש בתוצאה 82-67 לבני שמעון.
הקבוצה סבלה מיום חלש בכל המערכות, ולמעט הרבע הראשון, לא הגיעה כלל למשחק וסבלה מאחוזי עונשין זוועתיים עם לפחות 25 החטאות מהקו!! זאת בצירוף העובדה שהשחקנים החטיאו כמות דומה של לייאפים, הובילו למפלה מול קבוצה שהיתה ביום מאוד בינוני. הרבע האחרון היה שיא השיאים בו קלעה הקבוצה סל שדה ראשון רק לאחר 5 דקות!! עליית ליגה היתה היעד המוצהר, אבל לא קלה היא לא קלה הדרך..

נק' האור היחידה במשחק היו 40 הבאר שבעים ביציעים שעודדו לכל אורך המשחק, ולמרות ההפסד עודדו ומחאו כפיים בסיום לשחקנים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מפלה בחצרים - הפסד 82-67 לבני שמעון.

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הפועל בני שמעון מנצחת היום את הפועל באר שבע 67:82. תמונה

ראשית אני חייב להגיד כל הכבוד למי שבא היום, משני הצדדים, הייתה אווירה מדהימה וערב ענק של כדורסל.
כיף לשחק כשהאולם מלא, כששני הצדדים באים עם תופים, בלונים, דגלים ובעיקר הרבה אווירה טובה ועידוד לאורך כל המשחק.
קצת חבל על הקללות שהיו לטעמי מיותרות, אבל מדובר במשהו שאני מעדיף לא להתייחס אליו יותר מידי כי בסך הכל באמת שהיה קהל מדהים, גם בצד הכתום וגם בצד האדום. מי שלא הגיע, החמיץ משחק גדול...

בצד המקצועי, ברבע הראשון שליטה מוחלטת של הפועל באר שבע, הרבה בגלל לחץ של באר שבע על כל המגרש בתוספת לכניסה בשריקה של הגוש המעודד שהרעיד עולמות והלחיץ את בני שמעון.
מהרבע השני נכנסנו למשחק ושלטנו לגמרי במשחק.
המשחק היה צמוד עד לרבע השלישי שם כבר ברחנו ל16 הפרש כשבסיום הרבע 12 הפרש לכתומים.
רבע אחרון שבאר שבע מתקרבת קצת אבל לא יותר מידי, בני שמעון מגדילה את הפער ומנצחת ב15 הפרש.
משחק הקרבה נפלא של הבחורים בכתום. בהגנה, בהתקפה, נלחמים על כל כדור, משחקים עם אחריות, התרגילים עבדו נפלא, ניצחון ששיקף את מה שהלך בפרקט.

מבחינה אישית אני מאוד חולה. ניסתי לשחק בסוף הרבע השני, אחרי דקה וחצי של משחק כשהגיעה המחצית הרגשתי שאני בלי אוויר, משתעל בלי הפסקה, בכלל לא אופטימלי. עד הסוף נשארתי על הספסל ונכנסתי רק לדקה האחרונה.

היה חוויה, היה כיף, אלה מסוג המשחקים שמחכים להם עונה שלמה.
לילה טוב לכולם.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 09 דצמבר 2009, 23:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
רן אלתר
Title: הפועל באר-שבע כדורסל

שליחה על ידי רן אלתר »

בהחלט אין שום ספק שזה הפסד מאכזב, אך כאמור הכדורים לא נכנסו לסל, ויחד עם שיפוט לא טוב(לשני הצדדים!) הקבוצה יצאה מתבנית המשחק.

אני מוכרח לציין שהשחקנים היו המומים לראות את הקהל האדום ביציע בכמות כל-כך מרשימה, והם מאוד מאוכזבים שלא הצליחו לשמח את האוהדים.

הדבר הכי חשוב הוא שמדובר רק במשחק שביעי של העונה, מתוך 22 בסה"כ, יש עוד שני-שליש עונה לשחק, וחשוב מאוד להמשיך ולתמוך בקבוצה בכל דרך אפשרית, ולא לתת להפסד שכזה להפריע לאוהדים להגיע למשחקים הבאים, ולמעשה דווקא בגלל שעכשיו כל משחק חשוב לנצח אנחנו צריכים אתכם איתנו ביציע!

עוד שבועיים משחק בית במקיף ד' נגד הפועל ערד שהובסה ע"י גבולות היום ב-22 הפרש, נתראה שם!
[highlight=#FF0000]הפועל באר שבע כדורסל שוב כאן, והיא של כולנו!!![/highlight]

[highlight=#FF0000]www.hb7.co.il[/highlight]

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ראשית אני רוצה להודות לכל מי שהגיע לחצרים והשתתף בחגיגה ביציעים היה פשוט תענוג
לראות אוירה כזאת בליגה ב'. מעבר לכך, צריך להרים את הראש, אנחנו קבוצה חדשה עם
המון מוטיבציה ורצון להצליח שלא שינתה את מטרותיה ועדיין רוצה לעלות ליגה. בליגה ב' אלמנט
ההתמדה הוא חשוב מאוד ואם נצליח להתאושש ולחזור למסלול הניצחונות אני מאמין שהעלייה
תוכרע רק בסוף כי אנחנו עדיין פקטור משמעותי במאבק.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ניראה לי שאני מביא נאחס (גם בכדורגל וגם בכדורסל)
ככה שאני בספק לפעמים הבאות...
הפועל אני כבר משתגע

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אריק כתב:ראשית אני רוצה להודות לכל מי שהגיע לחצרים והשתתף בחגיגה ביציעים היה פשוט תענוג
לראות אוירה כזאת בליגה ב'. מעבר לכך, צריך להרים את הראש, אנחנו קבוצה חדשה עם
המון מוטיבציה ורצון להצליח שלא שינתה את מטרותיה ועדיין רוצה לעלות ליגה. בליגה ב' אלמנט
ההתמדה הוא חשוב מאוד ואם נצליח להתאושש ולחזור למסלול הניצחונות אני מאמין שהעלייה
תוכרע רק בסוף כי אנחנו עדיין פקטור משמעותי במאבק.

למדת משהו מעזורי ..

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

קוקי כתב:

למדת משהו מעזורי ..

:מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק:

עוד יציאה קוקיאית אופיינית :)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

קוקי כתב:

למדת משהו מעזורי ..
אתה יכול לבוא למגרש ולצעוק לי: "25 שקל תקציב ואלה השחקנים שהבאתם..." :)

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אריק כתב:
אתה יכול לבוא למגרש ולצעוק לי: "25 שקל תקציב ואלה השחקנים שהבאתם..." :)
תחזקו את הקבוצה בינואר :P

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

מבלי להיות מבין גדול בכדורסל כדוגמת עופר שלח, להיות בשלב הזה של העונה עם 2 הפסדים ועוד אחד בגביע זה מראה סימנים לא טובים, להתחיל לרדוף אחרי יריבות זה משימה לא פשוטה שמצריכה עצבים של ברזל.
בהתחשב בעובדה שיש רק עולה אחת המצב רק נהיה מסובך יותר.
כנראה שאם רוצים לראות כדורסל ברמה שווה ללכת לקיבוץ בארי, הבנתי מחבר טוב שאתמול היה שם אחלה משחק עם 2 הארכות שבסופו בארי הפסידו ב-5 הפרש, עוד שבועיים סטולרו מגיע עם קריית אתא ואני מתכוון להיות שם.
זה חשוב לאזור שיהיו כמה שיותר קבוצות בליגות הבכירות, אבל ממה שמסתמן עד עכשיו , הפועל באר שבע אכזבה אחת גדולה, ביתר באר שבע פתחה טוב את העונה אבל כרגיל תישאר באותה ליגה.

סמל אישי של משתמש
רן אלתר
Title: הפועל באר-שבע כדורסל

שליחה על ידי רן אלתר »

דורון כהן כתב:מבלי להיות מבין גדול בכדורסל כדוגמת עופר שלח, להיות בשלב הזה של העונה עם 2 הפסדים ועוד אחד בגביע זה מראה סימנים לא טובים, להתחיל לרדוף אחרי יריבות זה משימה לא פשוטה שמצריכה עצבים של ברזל.
בהתחשב בעובדה שיש רק עולה אחת המצב רק נהיה מסובך יותר.
כנראה שאם רוצים לראות כדורסל ברמה שווה ללכת לקיבוץ בארי, הבנתי מחבר טוב שאתמול היה שם אחלה משחק עם 2 הארכות שבסופו בארי הפסידו ב-5 הפרש, עוד שבועיים סטולרו מגיע עם קריית אתא ואני מתכוון להיות שם.
זה חשוב לאזור שיהיו כמה שיותר קבוצות בליגות הבכירות, אבל ממה שמסתמן עד עכשיו , הפועל באר שבע אכזבה אחת גדולה, ביתר באר שבע פתחה טוב את העונה אבל כרגיל תישאר באותה ליגה.
לא חושב שאנחנו אכזבה גדולה... זה יפה לרצות לעלות ליגה ולחשוב רק על זה, אבל המהות של הפועל באר-שבע בכדורסל, כקבוצת אוהדים לא קשורה לאם כן נעלה או לא נעלה... אנחנו מביאים כאן שינוי ומוכיחים לכולם שהקהל של הפועל באר-שבע יודע לעשות גם דברים טובים, ושהוא לא "ברברי" או "בזיון" כמו שכולם כתבו השבוע בתקשורת על הקהל של הפועל באר-שבע... צריך להראות שאפשר גם אחרת, ואת זה עושים בלי קשר לתוצאות בסוף העונה.

הפועל באר-שבע בכדורסל כאן, וכולה מונעת אך ורק מהקהל הנהדר שלה, והיא אך ורק שלו.
[highlight=#FF0000]הפועל באר שבע כדורסל שוב כאן, והיא של כולנו!!![/highlight]

[highlight=#FF0000]www.hb7.co.il[/highlight]

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

רן אלתר כתב:
לא חושב שאנחנו אכזבה גדולה... זה יפה לרצות לעלות ליגה ולחשוב רק על זה, אבל המהות של הפועל באר-שבע בכדורסל, כקבוצת אוהדים לא קשורה לאם כן נעלה או לא נעלה... אנחנו מביאים כאן שינוי ומוכיחים לכולם שהקהל של הפועל באר-שבע יודע לעשות גם דברים טובים, ושהוא לא "ברברי" או "בזיון" כמו שכולם כתבו השבוע בתקשורת על הקהל של הפועל באר-שבע... צריך להראות שאפשר גם אחרת, ואת זה עושים בלי קשר לתוצאות בסוף העונה.

הפועל באר-שבע בכדורסל כאן, וכולה מונעת אך ורק מהקהל הנהדר שלה, והיא אך ורק שלו.
בחור יקר.
אין לי שום טענה לעבר מי שמנהל את הקבוצה, אני יודע שכולכם עושים ימים כלילות על מנת שיהיה הכי טוב שרק אפשר, אבל להגיד שהמצב הנוכחי הוא לא אכזבה??? מבחינתי זה נקרא לשקר אנשים, לא פחות!! מה זאת אומרת לא אכזבה??? להפסיד לאומללים של גבולות זה סטנדרט בשביל הפועל באר שבע?? הפועל באר שבע אם לא משחקת בליגות העליונות זה לא שווה שום דבר.
הרי בליגות הנמוכות יש את ביתר באר שבע, לי אישית אין שום דבר נגדם, בגלל שהם לובשים צהוב צריך לשנוא אותם?? אני מאחל להם את כל הטוב שבעולם, הלוואי שהם יום אחד ישחקו ברמות הגבוהות, הציפיות של האנשים זה לעלות ליגה, אם לא עולים בסוף השנה (אמרתי שנכון לעכשיו זה אכזבה הכל עוד יכול להשתנות) זה לא כישלון??? זה סופר כישלון!!
אייל ברקוביץ כשבא למכבי תל אביב כדורגל אמר שהקבוצה צריכה לזכות בדאבל, להגיד במכבי תל אביב שבונים קבוצה זה נקרא לשקר אנשים, אז נכון שלא כל דבר שרוצים משיגים, זה נכון לגבי כל תחום בחיים, אבל מכאן ועד להקטין ציפיות או להגיד שבונים קבוצה זה פשוט פתאטי.
אני רוצה להבין עוד דבר אחד, מה זאת אומרת הפועל באר שבע הוקמה כדי להוכיח שהקהל של הפועל באר שבע יודע לעשות דברים יפים???לא הוכחנו את זה ב-60 שנים האחרונות???
היינו צריכים שתקום קבוצת כדורסל בשביל זה??? תסלח לי אבל אותי זה מצחיק.....
אם התקשורת רוצה להציג את הקהל של הפועל באר שבע כקהל "ברברי" היא תמצא דרך לעשות זאת ללא קשר לקבוצת הכדורסל שקמה, מה קשור כאן הכדורסל??? מה גם שלכדורסל באים מאות צופים בלבד, לי בתקופת המחאה נגד אלי זינו ניגנו שיש לנו 20,000 אוהדים זכר לימי הגביע העליזים, אז אם מאות הצופים מייצגים את כל הקהל של הפועל באר שבע אין לי מה להגיד...
בלי כל קשר הלוואי שמעתה ואילך דברים ייראו אחרת, אני מאחל את זה מכל הלב,יום טוב.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

דורון כהן כתב:
בחור יקר.
אין לי שום טענה לעבר מי שמנהל את הקבוצה, אני יודע שכולכם עושים ימים כלילות על מנת שיהיה הכי טוב שרק אפשר, אבל להגיד שהמצב הנוכחי הוא לא אכזבה??? מבחינתי זה נקרא לשקר אנשים, לא פחות!! מה זאת אומרת לא אכזבה??? להפסיד לאומללים של גבולות זה סטנדרט בשביל הפועל באר שבע?? הפועל באר שבע אם לא משחקת בליגות העליונות זה לא שווה שום דבר.
הרי בליגות הנמוכות יש את ביתר באר שבע, לי אישית אין שום דבר נגדם, בגלל שהם לובשים צהוב צריך לשנוא אותם?? אני מאחל להם את כל הטוב שבעולם, הלוואי שהם יום אחד ישחקו ברמות הגבוהות, הציפיות של האנשים זה לעלות ליגה, אם לא עולים בסוף השנה (אמרתי שנכון לעכשיו זה אכזבה הכל עוד יכול להשתנות) זה לא כישלון??? זה סופר כישלון!!
אייל ברקוביץ כשבא למכבי תל אביב כדורגל אמר שהקבוצה צריכה לזכות בדאבל, להגיד במכבי תל אביב שבונים קבוצה זה נקרא לשקר אנשים, אז נכון שלא כל דבר שרוצים משיגים, זה נכון לגבי כל תחום בחיים, אבל מכאן ועד להקטין ציפיות או להגיד שבונים קבוצה זה פשוט פתאטי.
אני רוצה להבין עוד דבר אחד, מה זאת אומרת הפועל באר שבע הוקמה כדי להוכיח שהקהל של הפועל באר שבע יודע לעשות דברים יפים???לא הוכחנו את זה ב-60 שנים האחרונות???
היינו צריכים שתקום קבוצת כדורסל בשביל זה??? תסלח לי אבל אותי זה מצחיק.....
אם התקשורת רוצה להציג את הקהל של הפועל באר שבע כקהל "ברברי" היא תמצא דרך לעשות זאת ללא קשר לקבוצת הכדורסל שקמה, מה קשור כאן הכדורסל??? מה גם שלכדורסל באים מאות צופים בלבד, לי בתקופת המחאה נגד אלי זינו ניגנו שיש לנו 20,000 אוהדים זכר לימי הגביע העליזים, אז אם מאות הצופים מייצגים את כל הקהל של הפועל באר שבע אין לי מה להגיד...
בלי כל קשר הלוואי שמעתה ואילך דברים ייראו אחרת, אני מאחל את זה מכל הלב,יום טוב.
דורון ידידי היקר,
לצערי אתה די מנותק מהמציאות אם אתה מגדיר את הישגי הקבוצה עד היום ככישלון. הסיבה שאתה טועה
היא כי אתה לא מכיר מספיק את הליגה, את הקבוצות, את השחקנים ואת התנאים הסביבתיים והכלכליים של המועדון.
הכי קל לחשוב שהנה הקימו את הפועל ב"ש מחדש ועכשיו תהיה ריצה של כמה שנים עד לליגה הלאומית לפחות,
כפי שהיה בימי דרור סויסה. אז בוא אסבר את אוזניך בכמה פרטים שאולי יעזרו לך לגבש דיעה אחרת בנושא.
בקבוצת האוהדים אף שחקן לא מקבל שכר וכולם משחקים ע"ב התנדבותי. בנוסף גם מאמן הקבוצה לא מקבל
שכר ומבצע את עבודתו בהתנדבות בניגוד לסטנדרטים הנהוגים בליגה ב' שם המאמן בקבוצה נורמלית (חצרים,
רמת-נגב, מיתר, מבועים וכו') מקבל שכר של 1000-2000 ש"ח לחודש. למרות זאת, אני חייב לציין שבקרב
השחקנים והמאמן קיימת מחויבות נדירה להפועל באר-שבע, המועדון מתנהל לטעמי בצורה מקצוענית, האימונים
מתנהלים בצורה מקצוענית, מתבצע צילום וידאו של משחק, המועדון דואג לצלם במקביל לצורכי סקאוטינג את
משחקי היריבה הבאה, מגיעים למשחקי הבית בין 80-100 אוהדים כל משחק, יש D.J כמעט בכל משחק,
קיים אתר אינטרנט נהדר ומעודכן ויש המון רצון להצליח.
כל מה שציינתי הוא ע"ב התנדבותי ולפעמים גם ע"ב הוצ' אישיות של השחקנים וזאת עקב חוסר משווע במשאבים
כלכליים בעונת ההקמה. אם נסטה מעט לעבר קבוצת הכדורגל האהובה שלנו נגלה שדווקא שם לקהל אין בעיה
עם התוצאות והקבוצה די עומדת בציפיות, אבל לאוהדים, ובצדק, יש בעיה רצינית ביותר עם הדרך. אני יכול
לומר לך שאנחנו בקבוצת הכדורסל שלמים ב-100% עם ההתנהלות ועם הדרך שלנו ובמועדון חדש הדרך
בהתחלה הרבה יותר חשובה מהתוצאות. התייחסת למכבי ת"א ולציפיות, זה בסדר שיש ציפיות ואנחנו עדיין
רוצים לעלות ליגה (בהישג יד לטעמי ואני ריאלי) אבל להשתמש בביטוי "כישלון" לקבוצה עם התקציב הנמוך
בליגה והמשאבים המצומצמים ביותר בליגה, זה לא הגון. אם אתה מעמיד לרשות הקבוצה תקציב מסוים, תנאים
אופטימליים, שחקנים שהמאמן רוצה ועוד, אפשר למדוד את ההצלחות אבל שהכל מתבצע ע"ב התנדבותי
נותר רק להודות למאמן ולשחקנים על כך שהם מקדישים ממרצם ומזמנם לטובת המועדון ולקוות שאלו יחזירו
לנו על המגרש. קבוצת האוהדים הוקמה ראשית כל מתוך רצון שלהפועל באר-שבע תהיה קבוצת כדורסל ולא
משנה באיזו ליגה, תהיה קיימת תמיד ולא תהיה נתונה לקפריזות של איש עסקים זה או אחר. אני מאמין שהדרך
בה צועד המועדון תוביל אותנו רחוק ונקצור בעתיד גם את הפירות המקצועיים. חלק גדול מההצלחה בעתיד
תלויה באוהדי הפועל באר-שבע ובהירתמות שלהם לטובת המטרה, אחרי הכל אנחנו קבוצת האוהדים.
מקווה שהצלחתי לשפוך קצת אור על הנעשה בקבוצה ומסביב לה ולהכניס את כולם לפרופורציות הנכונות.

נ.ב
אתה מוזמן להצטרף ולרכוש יחידת נאמנות ולהיות שותף לדרך הניהולית והמקצועית במועדון.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. חושב שהעובדה שיש להפועל באר שבע קבוצת כדורסל השייכת לאוהדים היא כבר הישג.
יש לא מעט שמסכימים איתי, כולל אותם עשרות אוהדים שליוו את הקבוצה לחצרים אתמול ונשארו דקות ארוכות אחרי המשחק כשהם מעודדים ומוחאים כפיים לקבוצה למרות ההפסד.

2. לקבוע שהפועל באר שבע לא תעלה ליגה זה שטות מוחלטת.
כפי שלא התרשמתי מהנצחונות הגדולים של באר שבע ככה אני בטוח שהסיפור לא גמור אחרי ההפסד אתמול.
הפועל גבולות/מצפה עוד צריכה להגיע לבאר שבע, הפועל גבולות מצפה גם תפגש איתנו (בני שמעון) עוד פעם אחת העונה, מבטיח לכם שאנחנו מסוגלים לנצח במצפה ולשנות את התמונה.
אסור גם לשכוח שמדובר רק בפתיחת העונה ויציבות היא שם המשחק.

3. שאלה, ראיתי במשחק צלם שצילם כמדומני גם וידיאו, האם מדובר בצלם מטעם הקבוצה או צלם מאחד מהערוצים המקומים?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

משה אוחיון כתב:1. חושב שהעובדה שיש להפועל באר שבע קבוצת כדורסל השייכת לאוהדים היא כבר הישג.
יש לא מעט שמסכימים איתי, כולל אותם עשרות אוהדים שליוו את הקבוצה לחצרים אתמול ונשארו דקות ארוכות אחרי המשחק כשהם מעודדים ומוחאים כפיים לקבוצה למרות ההפסד.

2. לקבוע שהפועל באר שבע לא תעלה ליגה זה שטות מוחלטת.
כפי שלא התרשמתי מהנצחונות הגדולים של באר שבע ככה אני בטוח שהסיפור לא גמור אחרי ההפסד אתמול.
הפועל גבולות/מצפה עוד צריכה להגיע לבאר שבע, הפועל גבולות מצפה גם תפגש איתנו (בני שמעון) עוד פעם אחת העונה, מבטיח לכם שאנחנו מסוגלים לנצח במצפה ולשנות את התמונה.
אסור גם לשכוח שמדובר רק בפתיחת העונה ויציבות היא שם המשחק.

3. שאלה, ראיתי במשחק צלם שצילם כמדומני גם וידיאו, האם מדובר בצלם מטעם הקבוצה או צלם מאחד מהערוצים המקומים?
מדובר בצלם הוידאו של הקבוצה אמנון אלתר (אבא של רן) שעושה עבודה נהדרת ודואג לצלם את כל משחקי
הקבוצה. בנוסף אמנון מצלם את הקבוצות היריבות שלנו לצורכי סקאוטינג. חשוב לציין שמעבר למשמעות של
צילום המשחק להפקת לקחים מקצועית, לפני כשבועיים הוידאו של המשחק מול עזתה הציל אותנו בועדת
משמעת באיגוד הכדורסל לאחר האשמות השווא של עזתה וכשהשופטים ראו את הסרט הם זיכו אותנו
במיידי וניצלנו מקנס של 3000-5000 ש"ח.

שלח תגובה